Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22036 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 07:53

monty pithons? :D

Irc bots :hiding_something:
rsrGbGx.gif

#22037 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 08:44

πως φαινεται η καλη μερα ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#22038 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 09:13

ερώτηση:
να βάλω φακούς επαφής ή να μην βάλω?
θα κάνω καμιά ******* αν βάλω?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#22039 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 09:20

Άμα χρειάζεσαι ημίσκληρους ή σκληρούς, μπορεί να τσινίσεις λίγο στην αρχή.

Το έχω και εγώ το δίλημμα πάντως, μιας και έχω μαζέψει κάνα βαθμούλι τελευταία..μάλλον για γυάλες με βλέπω πάντως. :blurah5:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#22040 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 09:22

Oχι, μια χαρά είναι αν τηρείς τους κανόνες καθαριότητας, που στην ουσία είναι μόνο να πλένεις καλα τα χέρια σου πριν τους βαλεις. Και να μην κοιμασαι με αυτους οπως κανουν καποιοι πανεξυπνοι...υ_υ Μετα τους κολλανε στα ματια και εχουν περιπετειες. Δεν υπάρχει "γυρισα λιωμα στις 5 το πρωι, πεφτω τεζα και δεν βγαζω τπτ τωρα" :P

In other news, I learned yesterday that e-drugs were real!O_o Ηταν ενα παιδί στην παρέα που κάποτε προσπάθησε να κάνει εργασία σε αυτόν τον τομέα(δλδ τον απομακρυσμενο ελεγχο του εγκεφαλου μεσω κυμάτων), οι καθηγητες υπηρξαν αρκετα υποστηρικτικοι και ενθουσιασμενοι οταν το προτεινε, αλλα τελικα δεν τελειωσε ποτέ διότι η περισσότερη βιβλιογραφία είχε κάνει φτερά απο το internet. Οι ερευνες υποτίθεται είχαν σταματήσει το 70. Αν και βέβαια δεν το κόβω να ισχυαν ολα αυτα τα τρελα που ελεγαν για τα edrugs, αλλα στην τελικη είχαν μαλλον μια δόση αληθειας.

edit: Για αρχη δεν είναι καλυτεροι οι μαλακοι? Οχι τπτ αλλο, αλλα αν σου πεσουν κατω και τους χασεις, αν ειναι μονιμοι θα τους κλαις για καιρο... Εγω με τους μηνιαιους μια χαρα εχω βολευτει παντως.

#22041 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 09:33

πρέπει να χει αυξηθεί η μυωπία μου πάλι και αυτός ο αστιγματισμός μου σπάει τα νεύρα.Βγαίνω έξω και δεν διακρίνω τον άλλο στο ένα μέτρο.Έλεος!Η καθηγήτρια των Λατινικών μου είπε οτι φοράει φακούς απο την ηλικία μου κι ότι τους αλλάζει κάθε 2 χρόνια και σκέφτομαι γιατί να τραβάω όλη αυτή την ταλαιπωρία με τα γυαλια και να μην πάρω φακους.Αλλά ακόμη το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι μην τα χάσω μέσα στα μάτια μου και μετά δεν μπορώ να τα βγάλω.Αν και δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

#22042 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 09:44

Oχι, δεν μπορείς να τους χασεις μέσα στο μάτι σου. Είναι αδύνατον απο την ίδια την ανατομία του οφθαλμού. Υπαρχει ενα διάφραγμα που δεν επιτρεπει να παει τπτ απο πίσω.(δλδ μια δομη που χωρίζει το μισο μπροστα απο το πίσω) Μας το ελεγαν στο μαθημα και μας τονιζαν το ότι πολλοί φοβουνται μηπως χασουν τους φακούς, αλλα στην τελική είναι παράλογο.

Και κακά τα ψέματα, οι φακοί είναι μεγαλυτερη φασαρία απο τα γυαλιά, ειδικά στην αρχη μέχρι να μαθεις να τους βαζεις γρήγορα. Και τα γυαλάκια πάντα χρειαζονται να τα έχεις πρόχειρα. Πχ οταν δεν βγαίνεις απο το σπίτι, δεν εχουν νοημα οι φακοι. Επισης μετα απο κάποιες ώρες κουράζεσαι και πρεπει να τους βγάλεις. Και αν η μυωπία σου ανεβαίνει αυτή την περιοδο δεν είναι και λογικό να παρεις μονιμους, μιας και σε λιγους μηνες παλι δεν θα βλέπεις καλα και θα πρεπει να τους αλλάξεις.

#22043 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 10:12

λοιπον
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟ ΓΙΑ TO LIVE ΤΩΝ ΚREATOR ΣΤΟ PRINCIPAL ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΙCKET HOUSE
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#22044 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 10:14

Δεν παίζει κάτι τέτοιο miko-chin μην αγχώνεσαι. Είναι απόλυτα ασφαλείς οι φακοί. Οι πρώτες φορές είναι λίγο ζορικες στο να τους βάλεις αλλά θα το συνηθίσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το μόνο που πρέπει να προσέχεις έιναι το θέμα της καθαριότητας.

#22045 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 10:26

Κοίτα πέρα από τις πρώτες φορές που πραγματικά είναι δύσκολες,μετά θα συνηθίσεις να τους βάζεις και να τους βγάζεις αυτόματα.Βέβαια είναι και στον άνθρωπο πχ εγώ τους βγάζω χαλαρά και μισοκοιμισμένος ενώ ο αδερφός μου χρειάζεται περισσότερη ώρα.

Λογικά πρέπει να έχει κάνει και σε οφθαλμίατρο test για δάκρυα,πριν πάρεις φακούς.Αν έχεις δάκρυα μπορείς να βάλεις άνετα.

#22046 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 12:20

Όταν περάσεις τα 18-20 κάνε λειζερ να βρείς την υγεία σου, όσους ξέρω που έκαναν την επέμβαση, μετά κάνανε "κωλοτούμπες" από τη χαρά τους :D
rsrGbGx.gif

#22047 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 12:30

φοραω φακο στο δεξι ματι (μπλαμπλαμπλα προβλημα μπλαμπλαμπλα) εδω και 16 χρονια...
δεν μου εχει φυγει ποτε απο το ματι ή κατι αλλο να συμβει...
περα απο το βασικο θεμα καθαριοτητας ψαξε και ενα καλο υγρο... εχω αλλαξει πολλα τοσα χρονια και μερικα ηταν πραγματικα απαισια...

σε 1 με 1,5 χρονο παω για λειζερ... :kill4u:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#22048 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 12:30

Κωλοτούμπες πόνου για καμια βδομάδα βέβαια.Laser eye surgery survivor here: Βλέπω τέλεια ενώ κάποτε είχα :
Spoiler:
εκτός κι αν μπει κάτι στο μάτι μου ή το τρίψω.Μετά θέλει δυο-τρεις μέρες για να γίνω καλά και βλέπω λίγο θολά τα φώτα το βράδυ έτσι.Όσο για τους φακούς,μέθοδο χρειάζεται απλά.Είναι λίγο ζόρι όμως.Επίσης μου χουν τύχει και χοντρές καφρίλες όπως το να γυρίσει ο φακός στο εσωτερικό του βλεφάρου και να μη μείνει στο μάτι αλλά τα ξεπέρασα κι αυτά with awesome skillz! :hihi2:
Σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι η μια πλευρά είναι η ΣΩΣΤΗ και η άλλη ΛΑΘΟΣ σε αντίθεση με το μύθο που κυκλοφορεί που θέλει να είναι το ίδιο πράμα απ όποια μεριά κι αν τους φορέσεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22049 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 12:40

thanks guys με βοηθήσατε πολύ...
πάντως για το λέιζερ παίζεται αν θα πετύχει.Ο θείος μου έκανε και δεν πέτυχε.Φοράει ξανά γυαλιά ο καημένος...

#22050 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 14:17

εγώ προτιμώ τα γυαλιά εκτός αν πια είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα και τα γυαλιά παραμορφώνουν το πρόσωπο... αλλιώς
είμαι μεγάλη οπαδός των megane

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image