Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 09:18
IT-E KIMASU!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 09:53

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 11:56
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 06 Φεβρουάριος 2009 - 15:01
video removed...μπινελίκινγκ...
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 12:22
αν μη τι αλλο, θαυμαζω αυτη τη διαλλακτικοτητα που σε διακατεχει και σε χαρακτηριζει.περί παπιών: όποιος δεν έχει φάει πάπια τεριγιάκι δεν έχει ζήσει. τέλοσ.
επίσης:Spoiler:
ουφ το πα και μου φυγε ένα βάρος.
αν ειναι παντως σαν το κοτοπουλο τεριγιακι που καναμε τις προαλλες, η διαφορα απο το στιφαδο κοτοπουλο εινια μηδαμινη, και ενας κοινος ουρανισκος αναρωτιεμαι αν θα την καταλαβει.τελος
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 12:28
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 12:33
Αλλα πουλερικα οντως εχουν μικρη γευστικη διαφορα απο το κοτοπουλο (ακομα και ο φασιανος), αλλα η παπια εχει πολυ ιδιαιτερη γευση.
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 12:55
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 13:46
η παπια εχει πολυ διαφορετικη γευση απο το κοτοπουλο. Και στην υφη και στην λιπαροτητα που στην περιπτωση της παπιας ειναι πολυ μεγαλυτερη. Θα πρεπει να εχει κανεις τρελη γριππη η κρυωμα για να μην καταλαβει την διαφορα. Τωρα βεβαια οποιοδηποτε πουλερικο το πνιξεις μεσα στη τεριγιακι, λογικο ειναι να κυριαρχει η γευση τεριγιακι. Για αυτο τις σαλτσες με μετρο...
Αλλα πουλερικα οντως εχουν μικρη γευστικη διαφορα απο το κοτοπουλο (ακομα και ο φασιανος), αλλα η παπια εχει πολυ ιδιαιτερη γευση.
Σωστά, η πάπια έχει μια πολύ ιδιαίτερη γεύση πολλή διαφορετική από το κοτόπουλο, επειδή έχει πιο λιπαρό κρέας.
Εγώ πάλι μια πάπια Πεκίνου θέλω να δοκιμάσω κάποτε, αλλά το εστιατόριο που μου έχει προτείνει ο namida θα είναι πάντα κλειστό!
Σήμερα θα πάω σε μπουφέ με Κινέζικο, λέτε να έχουν?
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 14:57
:kill4u:
Σου αφαίρεσα το video και μια αναφορά που έκανες μαν, καλό θα είναι να μην ακούμε μπινελίκια, και ειδικά οπαδικά του κώλου μπινελίκια στο black hole...αν κάτι δεν είμαστε σίγουρα, αυτό είναι οπαδικό site...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 15:10
πσσσ, ριξε μια ματια στην πρωτη σελιδα του black hole και θα δεις οτι το πρωτο σου ever ποστ στην τρυπα ηταν οπαδικο με τα ολα του!Σου αφαίρεσα το video και μια αναφορά που έκανες μαν, καλό θα είναι να μην ακούμε μπινελίκια, και ειδικά οπαδικά του κώλου μπινελίκια στο black hole...αν κάτι δεν είμαστε σίγουρα, αυτό είναι οπαδικό site...
και δεν νομιζω να χρησιμοποιησα μπινελικια.. αν εννοεις την αναφορα στον αμερικανικο στολο, ηταν μια απλη ιστορικη αναφορα..
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 15:16
Ας μην αναφέρω τις βωμολοχίες του κώλου στο video. Η αναφορά σου στον στόλο ακόμα και σαν καλοπροαίρετο χαβαλέ να το δεί κάποιος είναι τουλ. χοντροκομμένη και είναι πολύ εύκολο να προσβληθεί κόσμος από αυτή.
Η δε ετεροχρονισμένη αιτιολόγησή σου περί ιστορικούς γεγονότος είναι τουλάχιστον προκλητική. Ανακάλεσε πλήρως or suffer the consequences. Τώρα.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 15:30
Κοιτα νομιζω οτι ολοι εδω καταλαβαινουμε οτι οι προσβολες που κυμαινονται μεσα στο οπαδικο realm δεν ειναι να παιρνονται σοβαρα... Παντως δεν εχω προβλημα να το ανακαλεσω, και το ανακαλω.Αντιθέτως, αν δεις το πόστ μου μαζί με την επισυναπτόμενη εικόνα θα καταλάβεις πως ήταν μάλλον σαρκαστικό.
Ας μην αναφέρω τις βωμολοχίες του κώλου στο video. Η αναφορά σου στον στόλο ακόμα και σαν καλοπροαίρετο χαβαλέ να το δεί κάποιος είναι τουλ. χοντροκομμένη και είναι πολύ εύκολο να προσβληθεί κόσμος από αυτή.
Η δε ετεροχρονισμένη αιτιολόγησή σου περί ιστορικούς γεγονότος είναι τουλάχιστον προκλητική. Ανακάλεσε πλήρως or suffer the consequences. Τώρα.
Αρκει βεβαια να υπαρχει τετοια ταχεια αντιδραση ευαισθητοποιησης απο τους mods και στα σοβαρα θεματα οταν καποιοι θιγουν αξιες, θρησκειες, σημαιες, κτλ, που διστυχως τα πραγματα εχουν ξεφυγει στο παρελθον.. Ας μην ξυνω παλιες πληγες...
Οσο για τους οπαδους του Ολυμπιακου ελπιζω να μην μου κρατανε κακια... ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες τους αγαπαμε.. κατα βαθος...
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 15:44
this sounds kinkyor suffer the consequences.

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 15:49
So what is the law?
When all else fails, there's nothing left.
Given a choice.
Stand back or suffer the consequences right now.
Three times,
Three times
My fist came down, down, down