Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
#21991
Posted 05 February 2009 - 21:26
#21992
Posted 05 February 2009 - 21:41
παιδες ο admnistrator με το ονομα master ειναι bot?????
Όχι, είναι ο Πάνος, ο αφανής webmaster και benefactor μας...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
#21993
Posted 05 February 2009 - 23:21
#21994
Posted 06 February 2009 - 00:09

#21995
Posted 06 February 2009 - 00:13
Μετά τον φασιστόψυχο Τεν Τεν , τον ομοφυλόφιλο ροζ πάνθηρα , τον χασικλή Ποπάϋ και τον αντιιμπεριαλιστή Αστερίξ , ο ασφαλίτης Μίκυ.Σημερα ξυπνησα περιεργα.
Γενικα, θα πρεπει να αναφερω οτι σαν ατομο σκεφτομαι αργα.
Οποτε, ενω φαινεται να σκεφτομαι πολλη ωρα, κατι που με κανει να φαινομαι σκεπτομενος και ιντριγκαρει τον κοσμο, στην πραγματικοτητα την περισσοτερη ωρα δεν σκεφτομαι. Περιμενω.
Λοιπον, εκει που καθομουν το πρωι και ακουγα bebop, αρχισα να σκεφτομαι ενα ζητημα ακεραιοτητας.
Τι προσδιοριζει μια διαμορφωμενη συνειδηση?
...
Η συνειδηση ειναι πραγμα εκνευριστικο, αλλα αφου την εχουμε, καλυτερα να βρισκεται σε μια καλη κατευθυνση.
Και αξαφνα ανασυρθηκε απο της αβυσσους των παιδικων μου χρονων μια φιγουρα.
Δηλωνω, οτι η απαντηση στην παρακατω ερωτηση ειναι για μενα σημαντικη, οσον αφορα την εκτιμηση μου στην κριση ενος αθρώπου.
Ποια ειναι η αποψη σας για το Μικυ Μαους?
Θρηνος γι' αυτον που δε θα νιωσει την ραχη του να κυρτωνει, τις γροθιες του να σφιγγονται, και ενα μισος που αναβλυζει απο τα βαθη του Ειναι του να κυλα σα χειμαρρος στις φλεβες στην αναμνηση του ποντικομοσφου μιασματος. Περιφρονηση σε οποιον δεν υποδεχθει την μισητη εικονα με βλεφαρα σφιγμενα απο την οργη της εναντιωσης με τον αρουραιο - επιδοξο συλητή της υγειους αντιδραστικοτητας της παιδικης ψυχης.
Αυτος ο ποντικος, συμβολιζε το κατεστημενο. Την πλυση εγκεφαλου του νομου και της ταξης, τον πολιτη-περηφανο φορεα της αλλοτριωσης. Θυμηθειτε τον με χαρουμενο βλεμμα να παραδιδει στον αστυνομο τους (συνηθως ασχημους και ηλιθιους) "κακοποιους", δινοντας το μηνυμα οτι αυτος προφανως ειναι παραπανω απο πολιτης, ενω αυτοι λιγοτερο, εφοσον πανε σε μια φυλακη να σπασουν πετρες (σαν ασχημοι και ηλιθιοι που ειναι). Θυμηθειτε τον να "περιθαλπτει" τον (επισης ηλιθιο) φιλο του γκουφυ, τον οποιο μαλλον ειχε φιλο για να γελαει με τις βλακειες του και να αναδεικνυει την δικη του "τελειοτητα". Θυμηθειτε τον να διορθωνει τους παντες (σπαστης), να βρισκει παντα αυτος τη λυση, και να φερει ενα μονιμο αλλοτριωμενο ποντικο-χαμογελο καθαρης συνειδησης, επειδη παλι αναδειχθηκεμεσω των (γελοιων) ανδραγαθηματων του. Θυμηθειτε τον να μην δειχνει ποτε συμπονοια για τους κακομοιρηδες που σερνει φυλακη, θλιψη, τυψεις, η οτιδηποτε αλλο. Ποτε δεν εδειξε κανεναν προβληματισμο, αρκουμενος στα μπραβο του κοσμου. Α. Επισης. Σκεφτειτε λιγο τι δουλεια εκανε ο Μικυ.
...
Ο αστυνομικος διευθυντης τον επαιρνε τηλεφωνο για να συλλαβει κακοποιους.
...
Ω, ναι.
Ο (ονομα και πραμα) ποντικος ηταν ασφαλιτης.
ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ.
Τελος.

Dude , από τα ποιό εμπνευσμένα κείμενα που έχω δει να γράφεις.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
#21996
Posted 06 February 2009 - 00:25
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
#21997
Posted 06 February 2009 - 01:30
#21998
Posted 06 February 2009 - 01:48
τι να κάνω έχω αδυναμίες στα παπάκια
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
#21999
Posted 06 February 2009 - 01:55
εμένα πάντα μου άρεσε ο ντόναλντ περισσότερο
τι να κάνω έχω αδυναμίες στα παπάκια
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
και εγω. με πορτοκαλι και καραμελα στο φουρνο.
#22001
Posted 06 February 2009 - 02:17
#22002
Posted 06 February 2009 - 03:19
Melkor μη με κολάζεις βραδυάτικα και θα την ονειρεύομαι με καντονεζικο ρύζι και meat dumblings την πάπια....
Ορίστε και επιδόρπιο:

#22003
Posted 06 February 2009 - 04:30
#22004
Posted 06 February 2009 - 04:36
Ορίστε και επιδόρπιο:
Spoiler:
OMFG, the food is crying
#22005
Posted 06 February 2009 - 09:08
επίσης:
ουφ το πα και μου φυγε ένα βάρος.













