Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
..ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΜ ΣΤΟ mailbox μας !
Δεν φτανει που μας *υπενθυμιζουν*ποσο δυσκολο ειναι να υπωθει το πεπατημενο 'Λυπαμαι',το 'Σ' αγαπω'
και 'Συγγνωμη' και το ποση βοηθεια χρειαζομαστε επηδη καποιοι φοραμε μαυρα ( διοτι ειναι κανονας οτι η καθημερινη μας ενδυμασια αποτελειτε απο ενα χρωμα just)
αλλα το πιο εξοργιστικο ειναι οτι τα πρεπει να προωθησουμε το εν λογω spam ! (η ατυχια καραδοκει, ειναι αυλη και ειναι παντου ):hahaha:
Δεν ΠΡΕΠΕΙ να το προωθησεις ρε φιλε...Πηγαινε κοντρα στο ρευμα και καντω απλα delete..
Seirie o διαολας μου ειπε οτι εχει νευριασει μαζι σου!
Spoiler:
Empros Empros Prepei Na Arxisei O Prosilitismos
Spoiler:
Quote: Originally Posted by JoHnAroC κοριστι μου ησυχασε..οσοι εχουν φυσικh ομορφια σαν και εμενα και τον zauk προκαλουν πολλαπλους οργασμους στα κοριτσακια και στις γυμαικες γενικα -αλλα αυτο σημαινει πως ειμαστε τελειοι-αρα κοντευουμε σε gayσμο OMG SOMEONE KILL MY BEAUTY
;281449']Δεν ΠΡΕΠΕΙ να το προωθησεις ρε φιλε...Πηγαινε κοντρα στο ρευμα και καντω απλα delete.. Seirie o διαολας μου ειπε οτι εχει νευριασει μαζι σου!
Ρε ποιος τον γράφει και αυτόν...όσο τα έχω καλά ,ε τα G δεν με νοιάζει τίποτα...ο διάολας μπορεί να ασχολιθεί με τα B που στην τελική όλα εκεί είναι η θα πάνε σε λίγο...
Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από το post, αλλά δεν αντέχω να μην σχολιάσω: Βρήκα το περιεχόμενό του ρατσιστικό, προσβλητικό για τα άτομα με σύνδρομο Down αλλά και για τους κατοίκους της Μογγολίας και, εν ολίγοις, απαράδεκτο.
Υ.Γ. Μην τολμήσει να γράψει κανείς ως απάντηση ότι εδώ είναι το black hole και άρα "ό,τι θέλουμε λέμε" γιατί τότε θα τσαντιστώ πραγματικά.
Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτόν τον Damian?...έλεος πια. Gaiseric, προφανώς θα πρέπει να μας δουλεύεις. Για σχήμα λόγου πρόκειται, όπως το "έγινα Τούρκος από το κακό μου", "είσαι εντελώς Κάφρος" κτλ κτλ. Είμαι σίγουρος πως ο skiarxon δεν έχει τίποτα ενάντια της Μογγολίας ή των ατόμων με σύνδρομο Down, και δεν είναι αυτός ο λόγος που έκανε και την παρομοίωση. Άρα τσάμπα τσαντίζεσαι...
Κάτι μου λέει πως προβλέπεται τρελό fail αυτού του νόμου...this is Greece, where 6 year olds drink wine @ the table and 50% of the population are avid smokers...XD
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Nope, I was dead serious. Συγγνώμη κιόλας αν έδωσα την εντύπωση ότι κοροϊδεύω κάποιον!
Για σχήμα λόγου πρόκειται, όπως το "έγινα Τούρκος από το κακό μου", "είσαι εντελώς Κάφρος" κτλ κτλ. Είμαι σίγουρος πως ο skiarxon δεν έχει τίποτα ενάντια της Μογγολίας ή των ατόμων με σύνδρομο Down, και δεν είναι αυτός ο λόγος που έκανε και την παρομοίωση.
Επίσης λέμε "καλά, Πόντιος είσαι;" και "κάνω τον Κινέζο" και προφανώς δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτές τις εκφράσεις, με τον τρόπο που έχει καθιερωθεί να χρησιμοποιούνται (μάλιστα έχω δει πολλούς Πόντιους να αυτοσαρκάζονται, γιατί η έκφραση δεν αναφέρεται πλέον στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, αλλά στο στερεότυπο του κουτοπόνηρου που έχει δημιουργηθεί μέσω ανεκδότων κ.ο.κ.). Ωστόσο αν κάποιος χρησιμοποιούσε τη λέξη "Αλβανός" σα να ήταν βρισιά (ενώ δεν είναι) είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνούσες πως θα επρόκειτο για ρατσιστικό σχόλιο. Αυτό καταδεικνύει ότι δε μπορούν να μπουν όλες οι εκφράσεις αυτού του τύπου στο ίδιο τσουβάλι, γιατί οι κοινωνικές/γλωσσολογικές συνθήκες που γέννησαν την κάθε μία είναι διαφορετικές.
Η συγκεκριμένη έκφραση για την οποία διαμαρτυρήθηκα είναι η μοναδική που μπορώ να σκεφτώ που να θίγει συγκεκριμένη ομάδα ατόμων με αναπηρία. (Ας μη ανοίξουμε διάλογο για τις εκφράσεις "καλά, καθυστερημένος/τυφλός/κουφός είσαι;" και παρόμοιες, μια που έχουν πιο γενικό νόημα.)
Είναι σαφές ότι αυτό με νοιάζει και όχι οι κάτοικοι της Μογγολίας που πιθανότατα (δεν) θα διαβάζουν το forum.
Όσο για το αν ο Skiarxon είχε κακή πρόθεση (φυσικά και δεν είχε), το πόσο θιγμένος είναι ο ...διάβολος (υποθέτω εγώ είμαι αυτός!) και τα λοιπά φαιδρά, παραθέτω το IRC log σχετικής συζήτησής μου με τον Seirios από χθες το βράδυ. Ορίστε, χωρίς την άδειά του, μια που δεν περιέχει τίποτα το εμπιστευτικό (sorry Seirios, scripta manent):
Spoiler:
01:43 -!- Irssi: Starting query in Rizon with Seirios_GF 01:45 <Gaiseric`> "δουλειά δεν είχε ο διαόλος ****** τα παιδιά του.... λένε..ελπίζω να μην προσβάλω τον διάλο ούτε τα παιδιά του...." ---> Ενώ αυτός που βρήκε χρόνο να σχολιάσει την αποψη του "διαόλου" είχε φαίνεται μπόλικη και σοβαρή δουλειά, ε; 01:45 <Gaiseric`> Απλά αποψή μου είναι ότι υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται .- 01:45 <Gaiseric`> Καληνύχτα (και καλά κρασιά). 01:45 <Seirios_GF> re c 01:46 <Seirios_GF> ase ligo ta kalhnyxta kai akou ligo 01:46 <Gaiseric`> ... 01:46 <Seirios_GF> tora dax den htan upervoliko otan exoun ginei tosa war na to postareis afto? pistevw oti oute kan eixe sto mualo tou na thiksei thn moggolia 01:46 <Seirios_GF> kai egw lew thn ekfrash 01:46 <Seirios_GF> alla den exw provlhma me tous moggolous 01:46 <Seirios_GF> h vrisia moggolos btw vgenei apo to ekshs 01:47 <Seirios_GF> epeidh h mogolikh fulh o egefalso ths den exei anaptix8ei ta teleftea kati xiliades xronia 01:47 <Seirios_GF> to xrhshmopoioun gia tous kathisterimenous 01:49 <Gaiseric`> I know ότι έτσι είναι η έκφραση, απλά πρέπει να σκεφτείς και πώς θα ένιωθε (για παράδειγμα) αν ένας που διάβαζε το thread είχε αδερφό "μογγολάκι" (Όχι, εγώ δεν έχω, παράδειγμα είναι) 01:49 <Gaiseric`> Επίσης δεν αναφέρεται γενικά στους καθυστερημένους, αφορά πολύ συγκεκριμένη γενετική ασθένεια (γι'αυτό έβαλα το link). 01:50 <Seirios_GF> nai omws merika pragmata den aksizei o kopos htan pragmatika upervoliko afto pou eipes 01:50 <Seirios_GF> den upirxe logos 01:50 <Gaiseric`> Επίσης το ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά να προσέχουμε λίγο και τι λέμε βρε παιδιά 01:50 <Seirios_GF> ve c nai exeis dikio na prosexoume 01:51 <Seirios_GF> alal ksereis oti mono flame tha ginotan meta apo afto... 01:51 <Seirios_GF> kai aftos den to sunexise gia na mhn ginei flame 01:51 <Gaiseric`> οπότε είπες να το ξεκινήσεις xD 01:51 <Gaiseric`> j/k 01:51 <Seirios_GF> egw vasika eipa asteio gia na einai to diko mou post telefteo 01:51 <Seirios_GF> den ithela na se prosvalo 01:57 <Gaiseric`> no problem, απλά υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες που μάλλον θα έφριτταν διαβάζοντάς το. Καλώς ή κακώς ό,τι γράφεται στο Internet δεν ξέρεις ποιος θα το διαβάσει. Η συγκεκριμένη έκφραση μπορεί να έχει καθιερωθεί, αλλά το αρχικό νόημά της ήταν εντελώς ρατσιστικό, αν το ψάξεις. Επλίζω ούτε ο Skiarxon να προσβλήθηκε. 01:57 <Gaiseric`> my 0.02€! 01:57 <Gaiseric`> γν 01:57 <Gaiseric`> *gn 01:57 <Seirios_GF> tespa gn man
Άρα τσάμπα τσαντίζεσαι...
Δεν τσαντίζομαι, σκέφτομαι ότι άλλοι όμως μπορεί να τσαντίζονται και παίρνω το μέρος τους. Πραγματικά, πάντως, δεν περίμενα ούτε να εισπράξω το χλευασμό*, ούτε να ανοίξω τόσο μεγάλη συζήτηση (στο Black Hole!) για πράγματα αυτονόητα.
Ειλικρινά δεν μπορώ να ακούω την φωνή του "Άδωνη" κάθε συλλαβή χτυπάει στο νευρικό μου σύστημα (πραγμα καλό μόνο όταν επιβάλεται να μείνεις ξύπνιος)
σε κάθε άλλη στιγμή είναι απλά κινέζικο βασανιστήριο
αλλά τον καλούν παντού δηλαδή πολλά ζητάω.....
μην τον καλείτε σε εκπομπές.-(τελεια και παύλα)
Είπα να δώ λίγο θέμο να γελάσω με καμιά μλκ αλλα ξυνό μου το έβγαλε