Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#21931 yashamaru

yashamaru

wake up Donnie.

• Members
  • 28 posts

Posted 03 February 2009 - 02:32

..ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΜ ΣΤΟ mailbox μας !:borednn9:
Δεν φτανει που μας *υπενθυμιζουν*ποσο δυσκολο ειναι να υπωθει το πεπατημενο 'Λυπαμαι',το 'Σ' αγαπω'
και 'Συγγνωμη' και το ποση βοηθεια χρειαζομαστε επηδη καποιοι φοραμε μαυρα ( διοτι ειναι κανονας οτι η καθημερινη μας ενδυμασια αποτελειτε απο ενα χρωμα just)
αλλα το πιο εξοργιστικο ειναι οτι τα πρεπει να προωθησουμε το εν λογω spam ! (η ατυχια καραδοκει, ειναι αυλη και ειναι παντου ):hahaha::hahaha::hahaha::nanana:

P.S FB ruined my (miserable) life:bike::fromabove:

#21932 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 03 February 2009 - 02:57

Δεν ΠΡΕΠΕΙ να το προωθησεις ρε φιλε...Πηγαινε κοντρα στο ρευμα και καντω απλα delete..
Seirie o διαολας μου ειπε οτι εχει νευριασει μαζι σου!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#21933 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 February 2009 - 03:05

;281449']Δεν ΠΡΕΠΕΙ να το προωθησεις ρε φιλε...Πηγαινε κοντρα στο ρευμα και καντω απλα delete..
Seirie o διαολας μου ειπε οτι εχει νευριασει μαζι σου!

Ρε ποιος τον γράφει και αυτόν...όσο τα έχω καλά ,ε τα G δεν με νοιάζει τίποτα...ο διάολας μπορεί να ασχολιθεί με τα B που στην τελική όλα εκεί είναι η θα πάνε σε λίγο...

γιατί μην ξεχνάς...

Satan < Gs
Posted Image
Spoiler:

#21934 yashamaru

yashamaru

wake up Donnie.

• Members
  • 28 posts

Posted 03 February 2009 - 05:31

βασικα ειμαι φιλη :oo:
..μηπως ξερει κανεισ απο ποιο anime ειναι αυτ τ gif?
ειναι πολυ mindfucking παντως :wis::frozen:

Attached Files

#21935 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 February 2009 - 06:06

μηπως ξερει κανεισ απο ποιο anime ειναι αυτ τ gif?

H κοπελα με την ουρα ειναι απο το Magical Pokan, αλλα δε θυμαμαι τετοια σκηνη.
Posted Image

#21936 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 February 2009 - 07:46

Είναι fanmade crossover μεταξύ Magical Pokaan και Gundoh Musashi. Δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο anime.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#21937 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 February 2009 - 07:50

Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από το post, αλλά δεν αντέχω να μην σχολιάσω: Βρήκα το περιεχόμενό του ρατσιστικό, προσβλητικό για τα άτομα με σύνδρομο Down αλλά και για τους κατοίκους της Μογγολίας και, εν ολίγοις, απαράδεκτο.

Υ.Γ. Μην τολμήσει να γράψει κανείς ως απάντηση ότι εδώ είναι το black hole και άρα "ό,τι θέλουμε λέμε" γιατί τότε θα τσαντιστώ πραγματικά.

Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτόν τον Damian?...έλεος πια. :cry5:

Gaiseric, προφανώς θα πρέπει να μας δουλεύεις.
Για σχήμα λόγου πρόκειται, όπως το "έγινα Τούρκος από το κακό μου", "είσαι εντελώς Κάφρος" κτλ κτλ. Είμαι σίγουρος πως ο skiarxon δεν έχει τίποτα ενάντια της Μογγολίας ή των ατόμων με σύνδρομο Down, και δεν είναι αυτός ο λόγος που έκανε και την παρομοίωση. Άρα τσάμπα τσαντίζεσαι... :smokingg:

In other news...νέα για τους θεριακλήδες μας...^^
kathimerini.gr | 1η Ιουλίου του 2009 η απαγόρευση του καπνίσματος ...

Κάτι μου λέει πως προβλέπεται τρελό fail αυτού του νόμου...this is Greece, where 6 year olds drink wine @ the table and 50% of the population are avid smokers...XD

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#21938 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 03 February 2009 - 09:44

Gaiseric, προφανώς θα πρέπει να μας δουλεύεις.

Nope, I was dead serious. Συγγνώμη κιόλας αν έδωσα την εντύπωση ότι κοροϊδεύω κάποιον! :sigh2:

Για σχήμα λόγου πρόκειται, όπως το "έγινα Τούρκος από το κακό μου", "είσαι εντελώς Κάφρος" κτλ κτλ. Είμαι σίγουρος πως ο skiarxon δεν έχει τίποτα ενάντια της Μογγολίας ή των ατόμων με σύνδρομο Down, και δεν είναι αυτός ο λόγος που έκανε και την παρομοίωση.

Επίσης λέμε "καλά, Πόντιος είσαι;" και "κάνω τον Κινέζο" και προφανώς δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτές τις εκφράσεις, με τον τρόπο που έχει καθιερωθεί να χρησιμοποιούνται (μάλιστα έχω δει πολλούς Πόντιους να αυτοσαρκάζονται, γιατί η έκφραση δεν αναφέρεται πλέον στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, αλλά στο στερεότυπο του κουτοπόνηρου που έχει δημιουργηθεί μέσω ανεκδότων κ.ο.κ.). Ωστόσο αν κάποιος χρησιμοποιούσε τη λέξη "Αλβανός" σα να ήταν βρισιά (ενώ δεν είναι) είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνούσες πως θα επρόκειτο για ρατσιστικό σχόλιο. Αυτό καταδεικνύει ότι δε μπορούν να μπουν όλες οι εκφράσεις αυτού του τύπου στο ίδιο τσουβάλι, γιατί οι κοινωνικές/γλωσσολογικές συνθήκες που γέννησαν την κάθε μία είναι διαφορετικές.

Η συγκεκριμένη έκφραση για την οποία διαμαρτυρήθηκα είναι η μοναδική που μπορώ να σκεφτώ που να θίγει συγκεκριμένη ομάδα ατόμων με αναπηρία. (Ας μη ανοίξουμε διάλογο για τις εκφράσεις "καλά, καθυστερημένος/τυφλός/κουφός είσαι;" και παρόμοιες, μια που έχουν πιο γενικό νόημα.)

Είναι σαφές ότι αυτό με νοιάζει και όχι οι κάτοικοι της Μογγολίας που πιθανότατα (δεν) θα διαβάζουν το forum.

Όσο για το αν ο Skiarxon είχε κακή πρόθεση (φυσικά και δεν είχε), το πόσο θιγμένος είναι ο ...διάβολος (υποθέτω εγώ είμαι αυτός!) και τα λοιπά φαιδρά, παραθέτω το IRC log σχετικής συζήτησής μου με τον Seirios από χθες το βράδυ. Ορίστε, χωρίς την άδειά του, μια που δεν περιέχει τίποτα το εμπιστευτικό (sorry Seirios, scripta manent):
Spoiler:

Άρα τσάμπα τσαντίζεσαι...

Δεν τσαντίζομαι, σκέφτομαι ότι άλλοι όμως μπορεί να τσαντίζονται και παίρνω το μέρος τους. Πραγματικά, πάντως, δεν περίμενα ούτε να εισπράξω το χλευασμό*, ούτε να ανοίξω τόσο μεγάλη συζήτηση (στο Black Hole!) για πράγματα αυτονόητα.

(*όχι από εσένα)

Φιλικά.

#21939 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 03 February 2009 - 09:46

Για να ελαφρύνουμε το κλίμα, ιδού η εικόνα ενός γνήσιου Πόντιου:
Spoiler:

#21940 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 February 2009 - 09:51

Για να ελαφρύνουμε το κλίμα, ιδού η εικόνα ενός γνήσιου Πόντιου:

Spoiler:

Η απόδειξη ότι οι Ιάπωνες (και ειδικά αυτοί που μένουν στην osaka) είναι απόγονοι των ποντίων... :hahaha:
phmava.php

#21941 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 February 2009 - 15:18

Από τα 2008 Annie Awards:

Είστε ξεφτύλες.

Είστε γελοίοι.

Είστε ποταποί.

Είστε ελεεινοί.

x100000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Kung Fu Panda over WALL-E.... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!:roar:

Posted Image

#21942 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 February 2009 - 00:48

το wall e ειναι με ενα ρομποτακι? το ειχε στο αεροδρομιο, φανηκε ωραιο.

confirm and i dl

#21943 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 04 February 2009 - 00:54

Πάρα πολύ καλό, να το δεις! Καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία από Disney. Και τα μηνυματάκια της έχει, και το γέλιο της. gg

dm approves :riiight:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#21944 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 04 February 2009 - 01:50

[media]http://www.youtube.com/watch?v=lDOX_zCJyC0[/media]
Posted Image

#21945 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 posts

Posted 04 February 2009 - 02:09

Ειλικρινά δεν μπορώ να ακούω την φωνή του "Άδωνη" κάθε συλλαβή χτυπάει στο νευρικό μου σύστημα (πραγμα καλό μόνο όταν επιβάλεται να μείνεις ξύπνιος)
σε κάθε άλλη στιγμή είναι απλά κινέζικο βασανιστήριο
αλλά τον καλούν παντού δηλαδή πολλά ζητάω.....
μην τον καλείτε σε εκπομπές.-(τελεια και παύλα)
Είπα να δώ λίγο θέμο να γελάσω με καμιά μλκ αλλα ξυνό μου το έβγαλε