Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 01 February 2009 - 17:49
Go to Hell,you just f*cked my program!

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 01 February 2009 - 17:53
αναθεμα την γκαντεμια μου αναθεμα,μια Κυριακη εχεις να χαρεις και εχεις 2 ψυχακιδες να στην καταστρεφουν...
Go to Hell,you just f*cked my program!
τι σου κανάνε?

Posted 01 February 2009 - 18:49
Δεν ντρέπεσαι να λες τον Damian παρτάλι, ρε; Ο άνθρωπος είναι θεός... Τόλμησε να βγάλει στο net βίντεο με το τι κάνει όταν νοιώθει εκτός ελέγχου... Είναι ίνδαλμα, ρε, είναι ιδέα... Βέβαια, εγώ κάνω χειρότερα, αλλά αυτός τόλμησε να τα βγάλει στο youtube τα δικά του... Άσε που αυτός πάει στο κολλέγιο και έχει και κοπέλα. Εσύ που τον λες παρτάλι τι έχεις και τι είσαι; Μήπως το χαμένο κορμί είναι άλλος και όχι ο Damian;
Εεεμ...όχι δεν ντρέπομαι που λέω τον Damian παρτάλι..γιατί πρώτον, αν ήταν να θεοποιό το κάθε χαζοπαλίκαρο (κριτικάρω αυτό που βλέπω) που βάζει βιντεάκια στο youtube για να μας δείξει τι κάνει όταν τα χάνει, τότε θα πήγαινα στη Πάνια και θα έκανα ντουέτο με τον Βας Βας και θα βούιζαν οι μεσιμεριανές εκπομπές!! Εξάλλου στην Ελλάδα ζεις! Κάνεις τον ηλίθιο γίνεσαι δίασημος σε πληρώνουν και από πάνω!
Δεν λέω πάντως ότι δεν έσκασα στα γέλια έτσι? Ειδικά στο σημειο με την κιθάρα έγινα κομμάτια! Πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοιοι να ξεφεύγουμε λίγο.
Και δεύτερον αν το ιδανικό σου πρότυμο είναι αυτός και αφού υποστιρίζεις ότι κάνεις ακόμη χειρότερα τότε δεν έχει κανένα λόγο να νρέπεσαι γι αυτό βάλε και εσύ βιντεάκι στο youtube για να γελάω και με σένα!!
Όλοι μας κάνουμε καφρίλες χωρίς καμία εξέρεση! Οι λόγοι γιατί περνάμε ωραία και γελάμε!! Σε όλα όμως υπάρχει και το μέτρο! Τώρα εσύ αν έχεις μυαλό δεκαπεντάχρονου και τις πέρνεις στα σοβαρά, ορίστε σου δείχνω τη λύση....
Για να σου λύσω και την απορία..Έιμαι ευτυχισμένος γιατί έχω πετύχει μέχρι τώρα τους στόχους μου και περιτριγυρίζομαι από υπέροχα άτομα!! Σε κάλυψα??
Posted 01 February 2009 - 19:51
Δεν ντρέπεσαι να λες τον Damian παρτάλι, ρε; Ο άνθρωπος είναι θεός... Τόλμησε να βγάλει στο net βίντεο με το τι κάνει όταν νοιώθει εκτός ελέγχου... Είναι ίνδαλμα, ρε, είναι ιδέα... Βέβαια, εγώ κάνω χειρότερα, αλλά αυτός τόλμησε να τα βγάλει στο youtube τα δικά του... Άσε που αυτός πάει στο κολλέγιο και έχει και κοπέλα. Εσύ που τον λες παρτάλι τι έχεις και τι είσαι; Μήπως το χαμένο κορμί είναι άλλος και όχι ο Damian;
Πες μου ότι κάνεις πλάκα...
Posted 01 February 2009 - 23:31
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 01 February 2009 - 23:49
Θα κάνω την τιμή να σχολιάσω και τον dOOpLiSSaKoS, και θα θελα να αναφέρω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
Όταν dOOpLiSSaKoS μάθεις να γράφεις ορθά, τότε νομίζω θα χεις το δικαίωμα να κρίνεις αν ο Damian είναι παρτάλι ή όχι. Και αν είναι χαζοπαλίκαρο και τι κάνει... Σου προτείνω, ρε, να πας στην Πάνια. Θα σε εκτιμήσει ως άνθρωπο και πάνω απ' όλα για το πόσο αληθινός είσαι...
Δεν ντρέπομαι για όσα κάνω, αντίθετα, είμαι υπερήφανος.
Επίσης, κανόνισε να σε πετύχω και θα δεις γιατί δεν μου χρειάζεται το όπλο...
Δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ μαζί σου. Άλλωστε, πάντα ξέραμε ότι θα συναντήσουμε και γελοίους στον δρόμο μας...
Σε κάλυψα; Ναι, σε κάλυψα, γιατί εγώ δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς.
Edited by Shinji, 02 February 2009 - 00:18.
I'm a fucking punk, a bloody raver, a bloody fucking rocker! You just have to love me!
Posted 02 February 2009 - 00:21
Space Sheriff Gavan episodes at Veoh in raw jp powa, ώραια που έχω εκείνο το progie για τα flv :B
Posted 02 February 2009 - 00:44
Στην ουσία πρόκειται για ένα άτομο που δεν τον ολοκληρώνει αυτό που έχει στη ζωή του και προσπαθεί να ελευθερώσει τις ορμές του μέσω μίας μορφής επικοινωνίας, που του δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι αποδεκτός. Βαυκαλίζεται ότι πράττει και δρα στην καθημερινή του ζωή με τον πραγματικό του εαυτό, ενώ αν οι ισχυρισμοί που θέλουν αυτό το βίντεο να είναι αληθινό και όντως να βασίζεται στις πραγματικές του αντιδράσεις, δηλώνουν ότι πρόκειται για μια συμπλεγματική προσωπικότητα που φοβάται και ντρέπεται να αφεθεί ελεύθερη, κοινώς δηλώνουν μια ψεύτικη προσωπικότητα.
Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτή η μάσκα που χρησιμοποιεί που τον καθιστά προβληματικό, αλλά και οι αντιδράσεις του, αν απομονωθούν και μελετηθούν μία προς μία ξεχωριστά, καταδεικνύουν μια προσωπικότητα με συμπλέγματα που του έχουν κληρονομηθεί από την εφηβεία και την παιδική ηλικία. Άρα πρόκειται για ένα προβληματικό άτομο που αρνήται να δεχτεί τα συμπλέγματά του και τα παρουσιάζει ως την "τρέλα" του, επιδιώκοντας να προστατέψει το προφίλ του υγειούς και "πλήρους" ανθρώπου που έχει σχηματίσει για να παρουσιάζει στους γύρω του.
Posted 02 February 2009 - 00:50
Ο Damian είναι μία κομπλεξική περσόνα, πρόκειται για ένα άτομο που βρύθει από ανάγκη για αναγνώριση της προσωπικότητάς του, έχοντας ως μέσο τον αριθμό των views που έχουν τα βίντεο που ανεβάζει στο internet, καθώς και τα σχόλια των χρηστών θετικά ή αρνητικά, τα οποία συνηστούν παράλληλα και την <<τροφή>> του <<εγώ>> του, καθώς οι διάφορες διαφωνίες στα σχόλεια των βίντεό τού του δημιουργούν την ψευδαίσθηση της υπαρξιακής σημασίας, δηλαδή της αίσθησης ότι είναι τόσο σημαντικός σε μία κοινότητα ώστε τα μέλη της έρχονται σε σύρραξη για αυτόν.
Στην ουσία πρόκειται για ένα άτομο που δεν τον ολοκληρώνει αυτό που έχει στη ζωή του και προσπαθεί να ελευθερώσει τις ορμές του μέσω μίας μορφής επικοινωνίας, που του δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι αποδεκτός. Βαυκαλίζεται ότι πράττει και δρα στην καθημερινή του ζωή με τον πραγματικό του εαυτό, ενώ αν οι ισχυρισμοί που θέλουν αυτό το βίντεο να είναι αληθινό και όντως να βασίζεται στις πραγματικές του αντιδράσεις, δηλώνουν ότι πρόκειται για μια συμπλεγματική προσωπικότητα που φοβάται και ντρέπεται να αφεθεί ελεύθερη, κοινώς δηλώνουν μια ψεύτικη προσωπικότητα.
Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτή η μάσκα που χρησιμοποιεί που τον καθιστά προβληματικό, αλλά και οι αντιδράσεις του, αν απομονωθούν και μελετηθούν μία προς μία ξεχωριστά, καταδεικνύουν μια προσωπικότητα με συμπλέγματα που του έχουν κληρονομηθεί από την εφηβεία και την παιδική ηλικία. Άρα πρόκειται για ένα προβληματικό άτομο που αρνήται να δεχτεί τα συμπλέγματά του και τα παρουσιάζει ως την "τρέλα" του, επιδιώκοντας να προστατέψει το προφίλ του υγειούς και "πλήρους" ανθρώπου που έχει σχηματίσει για να παρουσιάζει στους γύρω του.
Πολλά είπες.Ένα απλό μόγγολος θα ήταν αρκετό...
Posted 02 February 2009 - 00:52

Posted 02 February 2009 - 01:08
Επίσης, για τα flash videos έχουμε κοτζάμ ρημάδι sticky thread.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 February 2009 - 01:21
Posted 02 February 2009 - 03:05

いつでも今日が、いちばん楽しい日
Posted 02 February 2009 - 03:09
In other news, ορίστε μια ενδιαφέρουσα σύγκριση που πήρε το μάτι μου τελευταία...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 02 February 2009 - 03:29