Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#21796 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 15:14

Τι είναι πέντε χρονάκια?

φοιτιτικη ζωη.

ποινη φυλακισης.

καλη διαφορα ηλικιας μεταξυ ζευγαριου.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#21797 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 15:19

για γερα μονο στομαχια ! ανω των 15 μονο .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska1: 29 Ιανουάριος 2009 - 01:41

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#21798 Grieved

Grieved

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 15:24

είμαι η μόνη που νιώθει μια φοβερή αδυναμία και ζαλάδα και ναυτία και πονοκέφαλο και ίλιγγο και δεν μπορεί με τίποτα να κάτσει να διαβάσει?????
:nanana::cry5::colddd::dazed::terror2::deadga6:

Ειμαστε πολλοι σ'αυτη την κατασταση... Και δεν εχει βρεθει ακομα φαρμακο δυστυχως!
Τι σκατα βαζουν μεσα στα βιβλια και με πιανει νυστα οποτε παω να διαβασω;;;;;;;;;
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

#21799 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 15:37

πστ προστάτη των αθώων και κατατρεγμένων... για πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι... γιατί να μιλήσουν κάποιοι άλλοι για μένα να πω ΟΚ, να μιλήσεις και εσύ που ούτε για φτύσιμο δεν είσαι; άστο...

πάλι καλά που δεν έχω και ΜΣΝ να στάξεις εκεί δηλητήριο όπως συνηθίζεις όταν κάποιος δεν πάει με τα νερά σου... ξέρεις εσύ...

#21800 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 15:37

Τι σκατα βαζουν μεσα στα βιβλια και με πιανει νυστα οποτε παω να διαβασω;;;;;;;;;

νανουρισματα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#21801 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 15:54

Τι είναι πέντε χρονάκια?

1825 (+- κατι) μερουλες?
δε καταλαβαινω το βαθυτερο νοημα της ερωτησης.

#21802 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 16:12

Τουλάχιστον ότι έχω να λέω για τους άλλους το λέω μπροστά τους και εν γνώση τους, δε φροντίζω να διαδίδω διάφορα ούτε να τους θάβω πίσω απο τις πλάτες τους σαν μερικούς μερικούς.

Αυτά απο εμένα και πολύ ασχολήθηκα με τη πάρτυ σου. Δεν αξίζεις ούτε το μισό απο αυτό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21803 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 16:21

Ειμαστε πολλοι σ'αυτη την κατασταση... Και δεν εχει βρεθει ακομα φαρμακο δυστυχως!

:if: και εγω δεν μπορω να διαβασω! μετα απο 30 λεπτα maximum κλεινουν τα ματια μου κ αρχιζω να νυσταζω...

#21804 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 16:32

Τουλάχιστον ότι έχω να λέω για τους άλλους το λέω μπροστά τους και εν γνώση τους, δε φροντίζω να διαδίδω διάφορα ούτε να τους θάβω πίσω απο τις πλάτες τους σαν μερικούς μερικούς.

Αυτά απο εμένα και πολύ ασχολήθηκα με τη πάρτυ σου. Δεν αξίζεις ούτε το μισό απο αυτό.

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#21805 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 16:51

Θα μπορούσες βέβαια να ασχοληθείς εκτός black hole...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#21806 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 17:18

μα γιατί ρε Σκιαρχον... είναι cool να τη λες στον Σπόνη δεν το έχεις πιάσει ακόμα το βαθύτερο νόημα; Δεν ακολουθάς τα trends της εποχής σου; τσκ τσκ τσκ

...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sponis: 29 Ιανουάριος 2009 - 10:00
επειδή είναι της μόδας τα αποσιωπητικά

#21807 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 17:44

αγαπητοι Sponis και red pyramid καταλαβαινω οτι εχετε μερικα προσωπικα θεματακια(διοτι δεν διαννοουμαι ολο αυτο να προερχεται απο εντος φορουμ διαφωνια) αλλα λυστε τα ειτε με pms ειτε με μπουνιδια σε καμια αλανα...αυτο που γινεται αυτη τη στιγμη στη μαυρη τρυπα ειναι ντροπη...

xbJ3b2w.jpeg

#21808 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 17:52

να έλεγες για οπουδήποτε αλλού να έλεγα δίκιο...

ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ???

εδώ γίνονται σόδομα και γόμορρα αυτό σε πείραξε;

εδώ τώρα τα λέμε και σε μία εβδομάδα θα είναι 15 σελίδες πίσω...

και μη βάζεις ιδέες για αλάνες... :orly:

#21809 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 17:55

για γερα μονο στομαχια ! ανω των 15 μονο .

μου ηρθε να κανω εμετο με αυτο!!!! καλα πως μπορουν και το κανουν?? ελεος!! να συνθλιβουν το παιδι για να το βγαλουν ε3ω?? τι να πω! κριμα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21810 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 17:56

νομιζω ομως οτι το παρατραβατε,
πολυ ξεκατινιασμα

1345977285497_zps066ae44a.jpg