Ο zauk παει για υπνο σκηνη 1 ληψη Πρωτη!
Αnddddd........ACTION!
Posted 23 January 2009 - 03:10

Posted 23 January 2009 - 09:34
Posted 23 January 2009 - 10:05
Edited by Namida, 23 January 2009 - 10:36.
Posted 23 January 2009 - 10:11
Δικαστής των ΗΠΑ κατοχυρώνει το πόκερ ως παιχνίδι ικανοτήτων 20.01.09
Το Texas Hold'em κατοχυρώθηκε και νομικά ως παιχνίδι ικανοτήτων μετά από απόφαση του δικαστή Thomas A. James Jr. στην πολιτεία της Πενσυλβάνια, κάτι που δημιουργεί δεδικασμένο για το πόκερ ότι δεν αποτελεί πλέον τυχερό παιχνίδι σύμφωνα με το νομικό καθεστώς αυτής της Αμερικάνικης πολιτείας.
Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει και άλλες περιπτώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες προβάλλοντας το πόκερ ως παιχνίδι ικανοτήτων, και δίνοντας το έναυσμα στο νομοθετικό σώμα να δει το πόκερ με μια διαφορετικά ματιά.
Η απόφαση του δικαστή James ήρθε σε μια υπόθεση στην οποία ενεπλάκησαν δύο κατηγορούμενοι, οι Watkins και Dent, οι οποίοι συνελήφθησαν για την παράνομη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού πόκερ στο σπίτι τους. Αντιμετώπιζαν συνολικά 20 κατηγορίες έκαστος! Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως το πόκερ είναι ένα παιχνίδι ικανοτήτων και ως εκ τούτου δεν είναι παράνομο στην Πενσυλβάνια.
Ο δικαστής James προσπάθησε να συνοψίσει την εν λόγω κατάσταση λέγοντας: "Αν οι πιθανότητες υπερτερούν τότε το Texas Hold'em είναι παιχνίδι τζόγου. Αν υπερτερούν οι δεξιότητες, τότε δεν είναι. Έτσι απλά."
Εξηγώντας την ορθότητα της απόφασής του σημείωσε πως υπάρχει μια μεγάλη γκάμα βιβλίων αναφορικά με το πόκερ καθώς και ιστοσελίδων που περιγράφουν στρατηγικές για το πώς μπορεί κάποιος να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι. Επικαλέστηκε ακόμη και ένα εδάφιο από το βιβλίο του Μάϊκ Κάρο, το "Secrets of Winning Poker" το οποίο αναφέρει: "η ροή των χρημάτων κινείται από τους κακούς παίκτες στους ‘δυνατούς’ παίκτες."
Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν τον δικαστή James να δηλώσει, "Είναι προφανές πως οι ικανότητες υπερτερούν των πιθανοτήτων στο Texas Hold ' em πόκερ."
Ο διευθυντής της Poker Player Alliance, κ. John Pappas σχολιάζοντας την απόφαση, δήλωσε, "Είναι ξεκάθαρο πως ο δικαστής κατανοεί πως ακριβώς παίζεται το πόκερ. Σαφώς το να καταλήξει σε αυτή την απόφαση δεν ήταν κάτι το δύσκολο. Η συγκεκριμένη απόφαση θέτει ένα έξοχο νομικό επιχείρημα για μελλοντικές υποθέσεις."
Με την έκδοση της συγκεκριμένη απόφασης οι δύο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν των κατηγοριών και αφέθηκαν ελεύθεροι, με έκδηλη την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 23 January 2009 - 14:19

Posted 23 January 2009 - 14:38

Posted 23 January 2009 - 17:08
Αλήθεια; Έριξε χαλάζι στο Μαντρι του Συφη;ο καιρος δεν την παλευει...εριξε χαλαζι εδω πανω...

Posted 23 January 2009 - 17:20

Posted 23 January 2009 - 18:20
Αμαναμαναμαν! Θα το πω εδώ, να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας!
Το λοιπόν, έχω λογαρισμό στο Deviantart, ωραία; Όπως με όλους τους λογαρισμούς, υπάρχουν οι δωρεάν, υπάρχουν και οι upgraded, δηλ, αυτοί που πληρώνεις για να έχεις πιο πολλές δυνατότητες. Εγώ, μιας και δεν είχα λεφτά για πέταμα, είχα τον δωρεάν.
Μπαίνω σήμερα και τί να δω; Κάποιος με έκανε upgraded για ένα χρόνο, με δικά του λεφτα! (30$):oo:
:terror2:
:OMG3:
Έχω, μάλιστα στο inbox μου ένα μύνημα που λέει απλά, "Hehehehe..." Βλέπω τον αποστολέα και... Παναΐα μ', ο Galim! Φίλος μου από την Αμερική εδώ και τρία χρόνια.
Σας καθιστώ μάρτυρες! Θα του ζωγραφίσω κάτι τελείως θεϊκό ως "ευχαριστώ", να γλύφετε τα δάχτυλά σας!

Posted 24 January 2009 - 03:52
Posted 24 January 2009 - 16:45

Posted 24 January 2009 - 23:59
Posted 25 January 2009 - 00:20
Παιδια βλεπω το τελευταιο μηνα για πρωτη φορα το south park, περιπου μιση σεζον τη μερα, μερικα επεισοδεια ειναι επικα αλλα τρισαθλια ομως απο την εκτη σεζον και μετα ολα ειναι αισχος του λαχιστον μεχρι τα μεσα της εβδομης που ειμαι, οι φανατικοι τη σειρας ξερουν αν βελτιωθηκε καθολου?

Posted 25 January 2009 - 00:34
Παιδια βλεπω το τελευταιο μηνα για πρωτη φορα το south park, περιπου μιση σεζον τη μερα, μερικα επεισοδεια ειναι επικα αλλα τρισαθλια ομως απο την εκτη σεζον και μετα ολα ειναι αισχος του λαχιστον μεχρι τα μεσα της εβδομης που ειμαι, οι φανατικοι τη σειρας ξερουν αν βελτιωθηκε καθολου?
Posted 25 January 2009 - 02:19