Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#21691 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 23 January 2009 - 03:10

Tι στο γεροτραγο συμβαινει?Ολοι επιστρεφουν?Welcome Back dmvagos!τι χαμπαρια?
Ο zauk παει για υπνο σκηνη 1 ληψη Πρωτη!
Spoiler:

Αnddddd........ACTION!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#21692 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 January 2009 - 09:34

περιμένω την σκηνή που ο Zauk θα κόψει το even_more_pointless_than_the_real_thing spam...

θα είναι σκηνή για όσκαρ...

#21693 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 23 January 2009 - 10:05

Γοοδ μορνινγ ππλ

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sWXm1Lps6RA[/media]
Έχω βαλθεί να ξεθάψω όλα τα "καλά κομμάτια"

Για το επόμενο ποστ,
στην Αμερική το νομικό/δικαστικό σύστημα, είναι αρκετά διαφορετικό από ότι το δικό μας. Δηλαδή υπάρχει το σύνταγμα που ισχύει για όλους τους Αμερικάνους, και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι νόμοι κάθε πολιτείας, που ισχύουν μόνο στην πολιτεία αυτή. Δλδ, μπορεί π.χ. η θανατική ποινή να ισχύει σε 25 από τις 52 πολιτείες (τυχαία νούμερα) μόνο, και στις υπόλοιπες να μην ισχύει. Για αυτό βλέπουμε καμιά φορά σε ταινίες, άτομα να πηγαίνουν σε άλλες πολιτείες για να κάνουν κάτι (γάμο, υιοθεσία, δίπλωμα κλπ), επειδή εκείνες μπορεί να έχουν πιο ευνοϊκή νομοθεσία στο συγκεκριμένο ζήτημα, σε σχέση με αυτή που διαμένουν.

Έτσι και για τη συγκεκριμένη περίπτωση,
Το Texas Hold'em κατοχυρώθηκε και νομικά ως παιχνίδι ικανοτήτων μετά από απόφαση του δικαστή Thomas A. James Jr. στην πολιτεία της Πενσυλβάνια, κάτι που δημιουργεί δεδικασμένο για το πόκερ ότι δεν αποτελεί πλέον τυχερό παιχνίδι σύμφωνα με το νομικό καθεστώς αυτής της Αμερικάνικης πολιτείας.

Edited by Namida, 23 January 2009 - 10:36.

#21694 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 23 January 2009 - 10:11

Να ένα αρθράκι που ξέθαψα στο νετ , μπορεί να ενδιαφέρει και μερικούς από δω

Δικαστής των ΗΠΑ κατοχυρώνει το πόκερ ως παιχνίδι ικανοτήτων 20.01.09 Posted Image

Το Texas Hold'em κατοχυρώθηκε και νομικά ως παιχνίδι ικανοτήτων μετά από απόφαση του δικαστή Thomas A. James Jr. στην πολιτεία της Πενσυλβάνια, κάτι που δημιουργεί δεδικασμένο για το πόκερ ότι δεν αποτελεί πλέον τυχερό παιχνίδι σύμφωνα με το νομικό καθεστώς αυτής της Αμερικάνικης πολιτείας.
Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει και άλλες περιπτώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες προβάλλοντας το πόκερ ως παιχνίδι ικανοτήτων, και δίνοντας το έναυσμα στο νομοθετικό σώμα να δει το πόκερ με μια διαφορετικά ματιά.
Η απόφαση του δικαστή James ήρθε σε μια υπόθεση στην οποία ενεπλάκησαν δύο κατηγορούμενοι, οι Watkins και Dent, οι οποίοι συνελήφθησαν για την παράνομη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού πόκερ στο σπίτι τους. Αντιμετώπιζαν συνολικά 20 κατηγορίες έκαστος! Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως το πόκερ είναι ένα παιχνίδι ικανοτήτων και ως εκ τούτου δεν είναι παράνομο στην Πενσυλβάνια.
Ο δικαστής James προσπάθησε να συνοψίσει την εν λόγω κατάσταση λέγοντας: "Αν οι πιθανότητες υπερτερούν τότε το Texas Hold'em είναι παιχνίδι τζόγου. Αν υπερτερούν οι δεξιότητες, τότε δεν είναι. Έτσι απλά."
Εξηγώντας την ορθότητα της απόφασής του σημείωσε πως υπάρχει μια μεγάλη γκάμα βιβλίων αναφορικά με το πόκερ καθώς και ιστοσελίδων που περιγράφουν στρατηγικές για το πώς μπορεί κάποιος να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι. Επικαλέστηκε ακόμη και ένα εδάφιο από το βιβλίο του Μάϊκ Κάρο, το "Secrets of Winning Poker" το οποίο αναφέρει: "η ροή των χρημάτων κινείται από τους κακούς παίκτες στους ‘δυνατούς’ παίκτες."
Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν τον δικαστή James να δηλώσει, "Είναι προφανές πως οι ικανότητες υπερτερούν των πιθανοτήτων στο Texas Hold ' em πόκερ."
Ο διευθυντής της Poker Player Alliance, κ. John Pappas σχολιάζοντας την απόφαση, δήλωσε, "Είναι ξεκάθαρο πως ο δικαστής κατανοεί πως ακριβώς παίζεται το πόκερ. Σαφώς το να καταλήξει σε αυτή την απόφαση δεν ήταν κάτι το δύσκολο. Η συγκεκριμένη απόφαση θέτει ένα έξοχο νομικό επιχείρημα για μελλοντικές υποθέσεις."
Με την έκδοση της συγκεκριμένη απόφασης οι δύο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν των κατηγοριών και αφέθηκαν ελεύθεροι, με έκδηλη την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#21695 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 23 January 2009 - 14:19

Sponi αμα ειναι να μου δοσεις το χρυσο αγαλματιδιο σταματαω τωρα αμεσως:P
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LQchL7nssX8[/media]
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#21696 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 23 January 2009 - 14:38

ο καιρος δεν την παλευει...εριξε χαλαζι εδω πανω...
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#21697 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 January 2009 - 17:08

ο καιρος δεν την παλευει...εριξε χαλαζι εδω πανω...

Αλήθεια; Έριξε χαλάζι στο Μαντρι του Συφη;
Τι μας λες...; Να προσέχουμε κι εμείς που είμαστε στο κοντινό μαντρί του Κώτσου!:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#21698 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 January 2009 - 17:20

Αμαναμαναμαν! Θα το πω εδώ, να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας!

Το λοιπόν, έχω λογαρισμό στο Deviantart, ωραία; Όπως με όλους τους λογαρισμούς, υπάρχουν οι δωρεάν, υπάρχουν και οι upgraded, δηλ, αυτοί που πληρώνεις για να έχεις πιο πολλές δυνατότητες. Εγώ, μιας και δεν είχα λεφτά για πέταμα, είχα τον δωρεάν.

Μπαίνω σήμερα και τί να δω; Κάποιος με έκανε upgraded για ένα χρόνο, με δικά του λεφτα! (30$)

:oo::oo::terror2::terror2::OMG3::OMG3:

Έχω, μάλιστα στο inbox μου ένα μύνημα που λέει απλά, "Hehehehe..." Βλέπω τον αποστολέα και... Παναΐα μ', ο Galim! Φίλος μου από την Αμερική εδώ και τρία χρόνια.

Σας καθιστώ μάρτυρες! Θα του ζωγραφίσω κάτι τελείως θεϊκό ως "ευχαριστώ", να γλύφετε τα δάχτυλά σας! :chigau:

Posted Image

#21699 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 23 January 2009 - 18:20

Αμαναμαναμαν! Θα το πω εδώ, να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας!

Το λοιπόν, έχω λογαρισμό στο Deviantart, ωραία; Όπως με όλους τους λογαρισμούς, υπάρχουν οι δωρεάν, υπάρχουν και οι upgraded, δηλ, αυτοί που πληρώνεις για να έχεις πιο πολλές δυνατότητες. Εγώ, μιας και δεν είχα λεφτά για πέταμα, είχα τον δωρεάν.

Μπαίνω σήμερα και τί να δω; Κάποιος με έκανε upgraded για ένα χρόνο, με δικά του λεφτα! (30$)

:oo::oo::terror2::terror2::OMG3::OMG3:

Έχω, μάλιστα στο inbox μου ένα μύνημα που λέει απλά, "Hehehehe..." Βλέπω τον αποστολέα και... Παναΐα μ', ο Galim! Φίλος μου από την Αμερική εδώ και τρία χρόνια.

Σας καθιστώ μάρτυρες! Θα του ζωγραφίσω κάτι τελείως θεϊκό ως "ευχαριστώ", να γλύφετε τα δάχτυλά σας! :chigau:

ειναι υπεροχο πραγμα να εχεις φιλους....:)
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#21700 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 24 January 2009 - 03:52

Δεν ξέρω εάν έχει ξαναμπεί αλλά πραγματικά είναι απίστευτο :PoliticsForum.org - A Netizen's Guide to Flame Warriors

#21701 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 January 2009 - 16:45

μόλις πήρα το 1ο volume του manga του gankutsuou!! wohooo! ελπίζω να είναι καλό

Posted Image

#21702 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 24 January 2009 - 23:59

Παιδια βλεπω το τελευταιο μηνα για πρωτη φορα το south park, περιπου μιση σεζον τη μερα, μερικα επεισοδεια ειναι επικα αλλα τρισαθλια ομως απο την εκτη σεζον και μετα ολα ειναι αισχος του λαχιστον μεχρι τα μεσα της εβδομης που ειμαι, οι φανατικοι τη σειρας ξερουν αν βελτιωθηκε καθολου?
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#21703 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 25 January 2009 - 00:20

Παιδια βλεπω το τελευταιο μηνα για πρωτη φορα το south park, περιπου μιση σεζον τη μερα, μερικα επεισοδεια ειναι επικα αλλα τρισαθλια ομως απο την εκτη σεζον και μετα ολα ειναι αισχος του λαχιστον μεχρι τα μεσα της εβδομης που ειμαι, οι φανατικοι τη σειρας ξερουν αν βελτιωθηκε καθολου?

South Park = Respect

Όπως είπες μερικά είναι τρισάθλια, λες τι θέλει να πει ο ποιητής αλλά αυτό έχει να κάνει με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική και που εμείς έχουμε πλήρη άγνοια γι'αυτά.Μην σε παίρνει από κάτω όμως...Θα δεις στην συνέχεια ότι θα έχεις γνώση των πραγμάτων κ θα τα καταλαβαίνεις καλύτερα.
Για εμενα είναι ίσως το καλύτερο κ το πιο έξυπνο σατυρικό πρόγραμμα που υπάρχει στην Αμερική!Το παρακολουθώ εδώ κ πολλά χρόνια, έχω κατεβάσει όλες τις season κ τις φυλάω σαν τα μάτια μου!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#21704 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 January 2009 - 00:34

γιαυτο το λογο δεν θα καταλαβεις ποτε τι φταιει...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#21705 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 25 January 2009 - 02:19

Μην ειστε τοσο τυφλα φανατικοι, δηλαδη δε σας ξυνησε που ηταν υπερ των πολεμων της Αμερικης? πχ η αυτη η εμμονη με τα σκ..τα ας πουμε?
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau: