Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#21421 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2009 - 23:47

Άσχετο αλλά όπως μου χε πεί ένας φίλος με ρίζες από τη χώρα των κρουασάν :congrats:, αν η Ιαπωνία ήταν στην Ευρώπη τότε θα ήταν η Γαλλία, μην ξεχνάμε ότι στο Γαλλικό MCM που έπαιζε στην Ελλάδα μέσω του παλιού Seven X [τωρινό ΣΚΑΙ] υπήρχε εκπομπή για anime [στο intro της εκπομπής έπαιζε σκηνές από Urotsukidoji :tensai:], επίσης και οι Daft Punk που συνεργάστηκαν με τον Matsumoto Leiji στο Interstella 5555 είναι από εκεί :wis:

Τέλος τα κρουασάν έχουν αυτό το σχήμα [ημισέληνο] για να θυμίζουν τη νίκη των Γάλλων έναντι των Τούρκων:fromabove:

απλά η Γαλλία έχει ασχοληθεί περισσότερο με comics
και με την 9 η τέχνη γενικότερα.

για το κρουασάν δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο έχεις δίκιο
για το σχήμα το ήξερα...αλλά για την νίκη πρώτη φορά το ακουω

#21422 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 00:48

έγινε ο ανασχηματισμός επιτέλους , σωθήκαμε !
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21423 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 00:53

έγινε ο ανασχηματισμός επιτέλους , σωθήκαμε !

Εξηγα το αυτο..:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#21424 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 08:27

απλά η Γαλλία έχει ασχοληθεί περισσότερο με comics
και με την 9 η τέχνη γενικότερα.

για το κρουασάν δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο έχεις δίκιο
για το σχήμα το ήξερα...αλλά για την νίκη πρώτη φορά το ακουω

Το χα ακούσει στο History Channel ...

Fanciful stories of how the bread was created are modern culinary legends. These include tales that it was invented in Europe to celebrate the defeat of a Muslim invasion at the decisive Battle of Tours by the Franks in 732, with the shape representing the Islamic crescent; that it was invented in Vienna in 1683 to celebrate the defeat of the Turkish siege of the city, as a reference to the crescents on the Turkish flags, when bakers staying up all night heard the tunneling operation and gave the alarm; tales linking croissants with the kifli and the siege of Buda in 1686; and those detailing Marie Antoinette's hankering after a Viennese specialty.

Croissant - Wikipedia, the free encyclopedia

... αλλά μάλλον παίζει να είναι και λάθος

Several points argue against the connection to the Turkish invasion or to Marie-Antoinette: saving the city from the Turks would have been a major event, yet the incident seems to be only referenced by food writers (writing well after the event), and Marie-Antoinette - a closely watched monarch, with a great influence on fashion - could hardly have introduced a unique foodstuff without writers of the period having commented on it. Those who claim a connection never quote any such contemporary source; nor does an aristocratic writer, writing in 1799, mention the pastry in a long and extensive list of breakfast foods. [4]

rsrGbGx.gif

#21425 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 11:37

Greektube - Disaster Movie ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21426 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 15:04

Greektube - Disaster Movie ...

πολύ καλύτερο απο το αι εμ φακινγ ματ ντειμον και μπεν αφλεκ λολ

#21427 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 22:14

Δουλειά, δουλειά και δουλειά...
2η μέρα στη νέα δουλειά και πάλι 8 με 8, έκλεισα πάλι 12ωρο! Και κάπως έτσι προβλέπεται να πηγαίνει σε αυτή τη δουλειά για αρκετό καιρό...α ρε οικονομική κρίση μας στρίμωξες άγρια!:nanana:
Και γυρνάω σπίτι κουρασμένος, κάθομαι να σερφάρω στο λίγο αυτό χρόνο που μου μένει και βλέπω ένα mail από το youtube που λέει ότι αφαίρεσαν το amv μου λόγω copyright του τραγουδιού που είχα βάλει, του Highway to Hell των AC/DC...και τώρα σκέφτομαι εγώ: Τελικά να πάω στη συναυλία τους το καλοκαίρι;!!!:mador2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#21428 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 00:23

I'd blame teh Internets(και γω σκεφτόμουν να πάω,αλλά τελικά δεν με τραβάνε πολύ πια...)

Now,IF I heard 'bout a RHCP concert...:if:

#21429 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 00:46

Δουλειά, δουλειά και δουλειά...
2η μέρα στη νέα δουλειά και πάλι 8 με 8, έκλεισα πάλι 12ωρο! Και κάπως έτσι προβλέπεται να πηγαίνει σε αυτή τη δουλειά για αρκετό καιρό...α ρε οικονομική κρίση μας στρίμωξες άγρια!:nanana:
Και γυρνάω σπίτι κουρασμένος, κάθομαι να σερφάρω στο λίγο αυτό χρόνο που μου μένει και βλέπω ένα mail από το youtube που λέει ότι αφαίρεσαν το amv μου λόγω copyright του τραγουδιού που είχα βάλει, του Highway to Hell των AC/DC...και τώρα σκέφτομαι εγώ: Τελικά να πάω στη συναυλία τους το καλοκαίρι;!!!:mador2:

Lol και που να ξερες ...

AnimeMusicVideos.Org Served with Cease & Desist Order - Anime News Network

According to Phade, the lawyer representing the record label/copyright holders stated that the AMVs and the website came to the copyright holders attention when a fan contacted them and asked if the AMVs hosted on AnimeMusicVideos.org were created by the band.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KHlynlLpvYs[/media]
rsrGbGx.gif

#21430 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 21:58

Τι έγινε; Πολύ νέκρα έπεσε στην μαύρη τρύπα.
Τεσπα. 8 με 8 και σήμερα αλλά ως εδώ, πάει μας τελείωσε αυτή η δουλειά γιατί ο τύπος τελευταία στιγμή έριξε το μισθό που μου είχε αρχικά πει, κατά 25% πιο χαμηλά...:erk:...και ήδη ένιωθα στο όριο όπου θα δεχόμουν με την αρχική προσφορά του.
Το να δουλεύω ασταμάτητα 7 μέρες την εβδομάδα με 12 εξαντλητικές ώρες την ημέρα και τα λεφτά που μου είπε ΔΕΝ το κάνω!:chigau:
Τελικά αποφάσισα ότι καλύτερα να δουλεύουμε για να ζούμε και όχι να ζούμε για να δουλεύουμε!
Άσε που δεν θα άντεχα ούτε μήνα αν συνεχίζαμε με αυτούς τους ρυθμούς...

EDIT:
Ηλεκτρολόγος με πτυχίο ΤΕΙ και με ''μεγάλα'' εργαλεία αναζητεί δουλειά...οι ενδιαφερόμενοι ας αποστείλουν ένα pm...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#21431 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 23:01

EDIT:
Ηλεκτρολόγος με πτυχίο ΤΕΙ και με ''μεγάλα'' εργαλεία αναζητεί δουλειά...οι ενδιαφερόμενοι ας αποστείλουν ένα pm...

LOL, μήπως θές να σε κάνω μέτοχο στο απιστεύτου βάθους επιχειρηματικό μου σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει, σουβλάκια τα οποία θα ετυλίγοντο σε λαδόκολλες με φωτοτυπίες τα πτυχία των μετόχων του εν λόγου σουβλατζίδικου, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, τα λεφτά πολλά :congrats: Ήδη οι μέτοχοι ανέρχονται στον εξωφρενικό αριθμό για τα Ελληνικά δεδομένα των ΔΥΟ ατόμων, ό ένας είναι κι αυτός ηλεκτρολόγος αλλά απο σελετε :tensai:
rsrGbGx.gif

#21432 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 23:05

δυστυχως σε αυτην την χωρα που ζουμε(ή μηπως να πω σε αυτον τον κοσμο που ζουμε) γινομαστε πηγη εκμεταλλεσης για αλλους πιο "ισχυρους" απο εμας ειτε ειναι αφεντικα,ειτε συνεργατες,ειτε τυχαιοι bullies...

Ελπιζω φιλτατε να βγαλεις ακρη με ολα αυτα τα ΣΚ**Α οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο στην πραξη..
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#21433 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 05:22

A παμε καλα ολοι μας εδω μεσα ε?Fingolfin αραξε ψαχνω για δουλεια εδω και ενα μηνα και δεν εχω βρει ακομα.Βεβαια εχω δεν εχω πτυχειο αλλα και να ειχα παλι τα ιδια σκατα θα εκανα....
Προσοχη το spoiler ειναι για ατομα ανω των 18(διοτι περιεχει υβρη! :P)
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#21434 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 05:29

imba dubble post!!!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#21435 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 15:30

imba dubble post!!!!!!!!!!

Για μενα το εγραψες ε?Το βραδυ που το εγραψα το modem μου αποφασησε να μην εχει ενδειξη internet και εγω νομιζοντας οτι δεν εχω net πατησα 2 φορες το Submit....
Ελα ομως που το modem με ξεγελασε!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler: