μετά βγήκε ο μπαμπάς μου και η θεία μου και τους κέρασαν κουραμπιέδες
Επικές στιγμές.
χεχε...πρεπει καπως να ανεβασουν το ζαχαρο τους μετα απο την "παλη με τις φλογες" που λεει και ο Ευαγγελατος...
Posted 25 December 2008 - 17:12
μετά βγήκε ο μπαμπάς μου και η θεία μου και τους κέρασαν κουραμπιέδες
Επικές στιγμές.

Posted 25 December 2008 - 18:13
Πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 54 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο ηθοποιός Χρήστος Ευθυμίου.
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι», ενώ είχε χαρίσει στιγμές γέλιου σε αρκετές ταινίες (Safe Sex, Ριζότο) και τηλεοπτικές σειρές όπως ο κακός Βεζύρης (Mega Channel,1997) και Cheek to Cheek (ANT1, 1996).
Η κηδεία του θα γίνει η κηδεία του θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας.
Posted 25 December 2008 - 19:02

Posted 25 December 2008 - 19:54
Να και η συνέχεια:
An Otaku’s Trip to Kyoto with his Daughter | Sankaku Complex
In other news
Και για κλείσιμο μια ιστοριούλα : Απέναντι από το σπίτι μου έχει ένα supermarket και λόγω ενός βραχυκυκλώματος έπιασε φωτιά η αποθήκη που έχουν στο υπόγειο,οπότε μεσημεριάτικα είχαν μαζευτεί 3-4 πυροσβεστικά οχήματα έξω από το σπίτι μου.Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η φωτιά οπότε την έσβησαν γρήγορα και μετά βγήκε ο μπαμπάς μου και η θεία μου και τους κέρασαν κουραμπιέδες
Επικές στιγμές.
Posted 25 December 2008 - 20:43
Posted 25 December 2008 - 21:02

Posted 25 December 2008 - 21:20
Να και η συνέχεια:
An Otaku’s Trip to Kyoto with his Daughter | Sankaku Complex
In other news
Και για κλείσιμο μια ιστοριούλα : Απέναντι από το σπίτι μου έχει ένα supermarket και λόγω ενός βραχυκυκλώματος έπιασε φωτιά η αποθήκη που έχουν στο υπόγειο,οπότε μεσημεριάτικα είχαν μαζευτεί 3-4 πυροσβεστικά οχήματα έξω από το σπίτι μου.Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η φωτιά οπότε την έσβησαν γρήγορα και μετά βγήκε ο μπαμπάς μου και η θεία μου και τους κέρασαν κουραμπιέδες
Επικές στιγμές.
Posted 25 December 2008 - 22:05
Posted 25 December 2008 - 22:35
Posted 25 December 2008 - 22:40
Posted 25 December 2008 - 22:45
Posted 25 December 2008 - 23:07
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 25 December 2008 - 23:49
Ε ρε έχω τσατιστεί σήμερα . Είμαι στη Θήβα και πήγα και Λεβαδειά και δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα πέραν από κάτι Θεϊκές ταβέρνες που τσάκισα παϊδάκια και άλλα κρεατικά . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΛΕΜΕ . Και όλα αυτά γιατί κάτι τύποι με μακριά μαλλιά και μούσια αποφάσισαν ότι πρέπει να γιορτάζουμε την μέρα που γεννήθηκε ένας άλλος τύπος με μαλλιά και μούσια.Και το χειρότερο είναι ότι και αύριο πάλι το ίδιο θα γίνει ,πάλι κλειστά θα ναι όλα .
Ε δεν την καταλαβαίνω αυτή τη χώρα...
Τέλοσπάντων αύριο θα είμαι Αθήνα και θα παραμέινω ως την Τρίτη.
Posted 26 December 2008 - 00:28

Posted 26 December 2008 - 03:08