Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#2071 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 21:32

και μόνο ότι παίζει η θεά αρκεί για να του ρίξω μια ματιά...

+1
:lovulovu:

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#2072 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 21:48

και μόνο ότι παίζει η θεά αρκεί για να του ρίξω μια ματιά...

καλή είναι

αυτή είναι καλύτερη (και και και και )

:bleh:

EDIT: δεν έλεγξα όλα τα links, αν κάποιο είναι ακατάληλο βγάλτε το ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2073 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 22:25

Κόψε κάτι :P

κοίτα να δεις... είμαι γνωστός πιπινολάτρης... για να έχει βρεθεί γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας και να μου αρέσει [πράγμα υπερ-σπάνιο] πάει να πει ότι αξίζει το χαρακτηρισμο...

#2074 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 00:00

κοίτα να δεις... είμαι γνωστός πιπινολάτρης... για να έχει βρεθεί γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας και να μου αρέσει [πράγμα υπερ-σπάνιο] πάει να πει ότι αξίζει το χαρακτηρισμο...

τα κριτηρια γενικως ειναι υποκειμενικα και μπλα μπλα μπλα...γινομαι γραφικος αλλα ειναι η αληθεια
μπορω να πω χωρις ενδειασμους οτι η εν λογο κυρια δεν μου προκαλει καμια αισθηση για να μην πω τιποτα αλλο:blush2:

γενικα για την ταινια τωρα βλακεια θα ειναι γιατι απο οτι ειδα ο ρολος δεν παει καθολου σε αυτον τον ηθοποιο.μερικες γκρηματσες που προσεξα ειναι του θεου τζιμι που παει αυτος τωρα απορω και ευλογα πιστευω...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2075 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 09:40

Αφού έχει να γίνει ποστ εδώ και 9 ώρες (πράγμα απίστευτο για το θέμα) είπα να κάνω ένα για να το επαναφέρω.

Όποτε σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ σπαμ

:P Το παράκανα λίγο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2076 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 09:58

τώρα εγώ θα φταίω να σου την πώ;

Λοιπόν νομίζω ότι κάικα.
πως το κατάλαβα?
σήμερα στον ύπνο μου με κυνηγούσαν οι Maximum The Hormone.

#2077 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 12:25

Είμαι στο εργαστήριο πληροφορικής και βαριέμαι αφάνταστα.Περιμένω το βλάκα τον υπεύθυνο μισή ώρα να έρθει να του δείξω μια άσκηση και να φύγω και δεν έρχεται:redcard2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2078 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 14:58

Παιδιά, αυτός ο Animeripper μπήκε στο forum για να φάει Ban; Μήπως το έκανε επίτηδες; :hmmm:

Λέω 'γώ τώρα.:nosey:

Ξέχασα να σας πω τα φοβερά νέα μου!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2079 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 15:15

Κρίμα, ήταν πολύ YO ο τύπος ;)
1

#2080 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 15:22

Ε ναι κρίμα το παληκάρι...σε κάτι είχε δίκιο γιαυτό το θέμα....Τα όσα που είπε ο Matthew δεν πολυστέκουν και ήδη απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις που ήδη έθεσε ο ίδιος...Είναι σαν να μιλάς με τον Γαλιλαίο....Εγώ ένα πράγμα θα πω...όλα ήταν στρογγυλά γιατί η γη γεννήθηκε ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ !

#2081 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 15:29

Παιδιά, αυτός ο Animeripper μπήκε στο forum για να φάει Ban; Μήπως το έκανε επίτηδες; :hmmm:

Λέω 'γώ τώρα.:nosey:

MASAKA:oo:
Μπορει να ειναι καποια μετενσαρκωση του nintendoripper που ποσταρε στο forum του gamepro??
Αν ειναι μιλαμε για την γελοιοτητα στο μεγαλειο της-κλασσικο ειδος γελοιου/κομπλεξικου που η εφηβεια του επεσε λιγο βαρια:hahaha:.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα της τεταρτης κατηγοριας troll,γνωστη ως resurecting troll.

#2082 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 15:35

Πολύ ban έπεσε στο forum τώρα τελευταία.Βγήκε ο Χάρος παγανιά τώρα που άνοιξε και ο καιρός μου φαίνεται:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2083 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 15:41

Απλά σφίξανε οι ζέστες και σκάσανε μερικά καπάκια. Φύγανε μπουζόνια, τάπες, τσιμούχες και χάνουν απο παντου. Ηταν στραβό το κλίμα, τόφαγε και ο γάιδαρος, τον αράπη και αν τον πλένεις πρόσεξε μη σε πη***** και άλλα χαριτωμένα.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#2084 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 16:10

Με γεια το καινουριο μου DVD recorder, με γεια το καινουριο μου card reader, με γεια η καινουρια μου mini-SD 1GB...
Με λιγα λογια, με γεια η πρωτη μου κανονικη δουλεια!! :awww: :clap:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2085 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 16:25

Με γεια το καινουριο μου DVD recorder, με γεια το καινουριο μου card reader, με γεια η καινουρια μου mini-SD 1GB...
Με λιγα λογια, με γεια η πρωτη μου κανονικη δουλεια!! :awww: :clap:

μεγεια ο εγκέφαλος