Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20806 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:05

Μα δεν ειναι κανα σοβαρο περιστατικο για να ασχοληθουμε με κατι αλλο...

Δεν ειναι σοβαρο το οτι στα καλα του καθουμενου παιδι εφαγε σφαιρα (σκαγι,whatever) απο καποιον αγνωστο,ειδικα με τα οσα εχουν προηγηθει?Θα το ελεγεςα αυτο αν ηταν το δικο σου παιδι:nosey:?
Αν το οτι ηταν αεροβολο,νεροπιστολο ή οτιδηποτε αλλο δεν εχει νομιζω σημασια.Εφοσον ηταν αρκετα δυνατο για να του σφηνωθει στον καρπο ισως να τον ειχε σκοτωσει αν τον ειχε βρει στον λαιμο ή να τον ειχε τραυματισει πολυ σοβαρα αν τον ειχε βρει στο ματι.

#20807 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:11

το συγκεκριμενο λυκειο το ξερω γιατι μενω περιστερι και δεν απεχει και πολυ απο το σπιτι μου. απο οσο ξερω το παιδι το πυροβολησαν στο χερι με αεροβολο και απο οτι μου ειπε ενας φιλος μου που παει στο συγκεκριμενο σχολειο το παιδι θα μπει για χειρουργιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20808 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:13

Τωρα το Mega λεει οτι "μαλλον" προκειται για 38αρι περιστροφο... Αντε τωρα να βγαλεις συμπερασμα... Τι σοι περιστροφο ομως ειναι αυτο που δεν μπορει να προκαλεσει διαμπερες τραυμα σε τετοιο σημειο του σωματος? Βρεγμενο μπαρουτι ειχε?

Αμα ειναι οντως κανονικο οπλο, τοτε μαλλον προκειται για αποπειρα καποιου-καποιων να φουντωσουν το κλιμα που επικρατει τις τελευταιες μερες...

Παντως καναλία, και κομματικοι εκπροσωποι στησανε χορο... Ευκαιρια ψαχνανε αλλωστε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20809 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:15

Ayu ότι και να ήταν η ανικανότητα της αστυνομίας φάνηκε όταν άρχισαν να ερευνούν το θέμα 14 ώρες μετά. Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους την ίδια στιγμή που έγινε η καταγγελία θα είχαν αποκλείσει τον χώρο.

εγώ δεν μπορώ την επιμονή σου να εθελοτυφλείς στο γεγονός ότι το μοναδικό όργανο προστασίας του πολίτη δεν λειτουργεί σωστά.

#20810 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:25

Μην βιαζεις γρηγορα συμπερασματα... Οταν ενα ηλεκτρονικο μεσο λεει για αεροβολο, οταν ενα καναλι λεει για .22, οταν ενα αλλο λεει για .38, και ολα αυτα μεσα σε ενα μισαωρο, το μονο σιγουρο συμπερασμα ειναι οτι οι δημοσιογραφοι μας ειναι για τον ******...

Τωρα αν αργησε η αστυνομια, ειναι νωρις να το πουμε, αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο φιλος του παιδιου ειπε οτι οταν εγινε το συμβαν δεν την καλεσαν καν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20811 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:36

[media]http://www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g[/media]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimmare: 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:47

#20812 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:39

jimmare κοιτα το post μου στην προηγουμενη σελιδα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20813 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:42

Σημερα,εμαθα οτι ενα παιδι στο κεντρο της αθηνας χτπηθηκε απο σφαιρα στο χερι.

Ακομα ψαχνουν τον ενοχο και απο οτι λενε η σφαιρα παραλιγο να τον σκοτωσει...

Με χρονοκαθυστέρηση λειτουργείς;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#20814 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 14:48

jimmare κοιτα το post μου στην προηγουμενη σελιδα

To διορθωσα,μην ανυσηχεις.:dazed:

@skiarxon

Ενα λαθος εκανα.Δεν χρειαζετε να με αποπερνεις...:deadga6:

#20815 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 16:05

Τωρα αν αργησε η αστυνομια, ειναι νωρις να το πουμε, .

:uhh::oo::hahaha:

οχι σοβαρά όμως..θα μου δώσεις μια σοβαρή απάντηση σε αυτό που θα σε ρωτήσω....

πότε είναι εντάξυ να πούμε ότι δεν άργησε η αστυνομία...?τι είναι αυτό τώρα που λες δεν το καταλαβαίνω πραγματικά....

αφού άργησε..πως να το κανουμε τώρα...
άσε ξέρω...έβλεπε ειδήσεις να δει τι έγινε...η αστυνομία πάντα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#20816 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 17:01

Εγω πάλι κόβω το λαιμό μου ότι ήταν παρακρατικοί. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που γίνετε κάτι τέτοιο.

Ayu για άλλη μια φορά διαβάζοντας τα πόστ σου μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σόρι που στο λέω έτσι χύμα.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#20817 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 17:16

νταξ' ισα ισα '' οι παρακρατικοι '' τωρα θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι ...
δεν φταινε παντα οι αστυνομικοι .
μην παιζουμε τωρα το θεατρο του παραλογου .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#20818 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 17:41

Εγω πάλι κόβω το λαιμό μου ότι ήταν παρακρατικοί. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που γίνετε κάτι τέτοιο.

Ayu για άλλη μια φορά διαβάζοντας τα πόστ σου μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σόρι που στο λέω έτσι χύμα.

Ναι γιατι ποιος ξερει τι προκλητικο και φασιστικο ειπα παλι...

Μηπως, λεω μηπως, το προβλημα με σενα και καποιους αλλους ειναι οτι δεν ελεγχετε τον θυμο σας? Μηπως σας φταινε τα παντα και βλεπετε εχθρους παντου? Μηπως αυτος ο ανεξελεγκτος φανατισμος και θυμος ειναι που εχει οδηγησει καποιους σε αυτη την ανεξελεγκτη και αδιακοπη βια?

Γιατι απλα θελετε να σφαξετε, οποιον πιστευει κατι διαφορετικο απο την αποψη σας ασχετα με το αν ειναι απαραιτητα ακραιο η προσβλητικο αυτο που υποστηριζει...

Φιλικα παντα..

Μην μπεις στο κοπο να απαντησεις γιατι δεν θα κατσω να κανω παλι κουβεντα μαζι σου. Αποδειχτηκε στο thread που κλειδωθηκε οτι δεν αρεσκεσαι στο να κανεις πολιτισμενες συζητησεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20819 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 18:09

Και τη στιγμη που λεει "Τον σηκωσαμε 2 κοριτσια".. Gender confusion FTW!

:hahaha:

ρε συ ayu δεν ειναι θεμα φανατισμου...για ονομα του θεου...ενα παιδι πυροβοληθηκε,δεν εχει σημασια με τι και θα εγχειριστει...και συ κανεις πλακιτσα...τα συμπερασματα βγαλτα μονος σου...

xbJ3b2w.jpeg

#20820 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 18:43

Ναι γιατι ποιος ξερει τι προκλητικο και φασιστικο ειπα παλι...

Μηπως, λεω μηπως, το προβλημα με σενα και καποιους αλλους ειναι οτι δεν ελεγχετε τον θυμο σας? Μηπως σας φταινε τα παντα και βλεπετε εχθρους παντου? Μηπως αυτος ο ανεξελεγκτος φανατισμος και θυμος ειναι που εχει οδηγησει καποιους σε αυτη την ανεξελεγκτη και αδιακοπη βια?

Γιατι απλα θελετε να σφαξετε, οποιον πιστευει κατι διαφορετικο απο την αποψη σας ασχετα με το αν ειναι απαραιτητα ακραιο η προσβλητικο αυτο που υποστηριζει...

Φιλικα παντα..

Μην μπεις στο κοπο να απαντησεις γιατι δεν θα κατσω να κανω παλι κουβεντα μαζι σου. Αποδειχτηκε στο thread που κλειδωθηκε οτι δεν αρεσκεσαι στο να κανεις πολιτισμενες συζητησεις...

Άλλα πράγματα αποδείχθηκαν σε κείνο το θρεντ, σίγουρα όμως όχι οτι δεν μπορώ να συζητήσω πολιτισμένα.

Ο λόγος που με εκνευρίζουνε τα πόστ σου είναι οτι γράφεις λες και δουλεύεις στην ΚΥΠ ξέρω γω η στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του Καραμανλή. Δικαίωνα σου να είσαι συντηριτικός στις απόψεις σου, όσο δικαίωμα μου κ εμένα είναι να είμαι στο άλλο άκρο. Αλλά μην υπερασπίζεσε κάτι που ούτε εσένα σου αρέσει.

Επίσης δεν το ζήτημα στην κοινωνία δεν είναι να ελέγχουμε το θυμό μας, αλλά να μην είμαστε αφελής.

Μακάρι να είναι τυχαίο γεγονός αυτό αλλά ειλικρινά, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτή την εποχή, πιστεύεις στις συμπτώσεις?

Όσο για το επιχείρημα σου για το φλομπεράκι, ε είσαι τραγικός. Το παιδί θα μπεί χειρουργείο κ εσύ κανεις ωχαδερφιστική πλάκα.
Και εδώ που τα λέμε δεν θα βάζανε να τον πυροβολήσουν (αν δεχτούμε οτι βάλανε) με κανονικό όπλο. Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε στο Τέξας, κανονικά όπλα δείχνουνε πίσω στο κράτος, απαγορεύετε η οπλοφορία στους πολίτες.

Τέλοσπαντων μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά ε.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear