Ναι γιατι ποιος ξερει τι προκλητικο και φασιστικο ειπα παλι...
Μηπως, λεω μηπως, το προβλημα με σενα και καποιους αλλους ειναι οτι δεν ελεγχετε τον θυμο σας? Μηπως σας φταινε τα παντα και βλεπετε εχθρους παντου? Μηπως αυτος ο ανεξελεγκτος φανατισμος και θυμος ειναι που εχει οδηγησει καποιους σε αυτη την ανεξελεγκτη και αδιακοπη βια?
Γιατι απλα θελετε να σφαξετε, οποιον πιστευει κατι διαφορετικο απο την αποψη σας ασχετα με το αν ειναι απαραιτητα ακραιο η προσβλητικο αυτο που υποστηριζει...
Φιλικα παντα..
Μην μπεις στο κοπο να απαντησεις γιατι δεν θα κατσω να κανω παλι κουβεντα μαζι σου. Αποδειχτηκε στο thread που κλειδωθηκε οτι δεν αρεσκεσαι στο να κανεις πολιτισμενες συζητησεις...
Άλλα πράγματα αποδείχθηκαν σε κείνο το θρεντ, σίγουρα όμως όχι οτι δεν μπορώ να συζητήσω πολιτισμένα.
Ο λόγος που με εκνευρίζουνε τα πόστ σου είναι οτι γράφεις λες και δουλεύεις στην ΚΥΠ ξέρω γω η στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του Καραμανλή. Δικαίωνα σου να είσαι συντηριτικός στις απόψεις σου, όσο δικαίωμα μου κ εμένα είναι να είμαι στο άλλο άκρο. Αλλά μην υπερασπίζεσε κάτι που ούτε εσένα σου αρέσει.
Επίσης δεν το ζήτημα στην κοινωνία δεν είναι να ελέγχουμε το θυμό μας, αλλά να μην είμαστε αφελής.
Μακάρι να είναι τυχαίο γεγονός αυτό αλλά ειλικρινά, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτή την εποχή, πιστεύεις στις συμπτώσεις?
Όσο για το επιχείρημα σου για το φλομπεράκι, ε είσαι τραγικός. Το παιδί θα μπεί χειρουργείο κ εσύ κανεις ωχαδερφιστική πλάκα.
Και εδώ που τα λέμε δεν θα βάζανε να τον πυροβολήσουν (αν δεχτούμε οτι βάλανε) με κανονικό όπλο. Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε στο Τέξας, κανονικά όπλα δείχνουνε πίσω στο κράτος, απαγορεύετε η οπλοφορία στους πολίτες.
Τέλοσπαντων μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά ε.