Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20791 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 18 December 2008 - 07:51

where the heck is that?

τι επαθα σημερα με τα αγγλικα...?

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του καταστήματος Soya

Γενικά έχει και άλλα πράματα [μου φαίνεται ότι είδα doraemon pez :P ] αλλά κυρίως φαγητά ή υλικά για να φτιάξεις, έχει και noodles cup :congrats:

Λοιπον, για να περασει η ωρα, εχω σκεφτει απο καιρο οτι θελω να αλλαξω username μιας και αυτο που εχω παραειναι γενικο, αλλα απ'την αλλη και ευηχο ειναι και μου αρεσει η εννοια. Οποτε θα ηθελα ενα που να ειναι αρκετα παρεμφερες (κατα προτιμηση να ξεκιναει με τα ιδια γραμματα) αλλα συναμα και μοναδικο, ωστε να το εχω για ολη την υπολοιπη ιντερνετικη ζωη μου. Ισως καποιο κραμα μεταξυ της λεξης "Adventurer" και μιας αλλης. Αν κανενα καλο παιδακι εχει την ευγενεια να μου δωσει ενα χερι βοηθειας πανω σ'αυτο το ζητημα θα του/της ειμαι ευγνωμων.

Lahtaristo_Adventurous_Traganisto_Agori

:wis:

rsrGbGx.gif

#20792 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 18 December 2008 - 07:56

Lahtaristo_Adventurous_Traganisto_Agori

:wis:

και μπορείς κάλιστα να το κάνεις μικρότερο για να χωράει

L.A.T.A

:hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#20793 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 18 December 2008 - 08:23

σχετικα με τα ονομα , το σχεφτηκα λιγο και απαντω :

adventis meridian
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#20794 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 18 December 2008 - 08:37

και μπορείς κάλιστα να το κάνεις μικρότερο για να χωράει

L.A.T.A

Σιγά μην το κάνει και LACTA!!!:rofl:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#20795 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 December 2008 - 09:01

Advaark σου κάνει;

εκτός αν το κάνεις Aardvark που είναι το σωστό...

#20796 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 18 December 2008 - 09:19

gιατί να αλλάξεις τη μόστρα σου καλέ? ωραίο είναι το Adventurer! :drink:

on drugs: kids, don't buy drugs; :smokingg:
Spoiler:

Posted Image

#20797 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 18 December 2008 - 09:30

Έχει στο μαγαζάκι με τα Ιαπωνικά είδη στο δρόμο που είναι το furry kazan, 4,5e ακριβώς ίδια κόκκινη συσκευασία.

Πήγαμε χθες το απόγευμα και πήραμε mens pooky, hello kitty pooky (first time) και διάφορα άλλα πραματάκια.

Ήταν εκεί επίσης μια γιαπωνέζα (εκτός από την ιδιοκτήκτητρια) που κάτι είπε για το death note, και μετά άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει το hare hare yukai. Ήταν εκεί και ο matu-haruhi san, που έβγαλε το κινητό του, και ακούγαμε όλοι μαζί το κομμάτι.
Πολύ γέλιο:hahaha::hahaha::hahaha:

Αν κανενα καλο παιδακι εχει την ευγενεια να μου δωσει ενα χερι βοηθειας πανω σ'αυτο το ζητημα θα του/της ειμαι ευγνωμων.

Τι λες για το adven-τσου _ρε-r

Edited by Namida, 18 December 2008 - 10:36.

#20798 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 18 December 2008 - 11:24

εκτός αν το κάνεις Aardvark που είναι το σωστό...

Ωραίες μπλούζες μου παίρνει η μάνα μου...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#20799 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 December 2008 - 12:06

πιάνουν πισινό λίγο ή μου φαίνεται;

#20800 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 18 December 2008 - 12:17

Πυροβολισμό στο χέρι δέχτηκε από άγνωστο άτομο ένας μαθητής Λυκείου στο Περιστέρι. Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της Τετάρτης στη διασταύρωση του πεζόδρομου της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Δωδεκανήσου, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Περιστερίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μαθητής βρισκόταν στο σημείο με ακόμα 8 συμμαθητές του, κάποιοι μέλη του δεκαπενταμελούς του 1ου Ενιαίου Λυκείου Περιστερίου και δέχτηκε 2 πυροβολισμούς από άγνωστο . Ο μαθητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan του Πειραιά. Σε λίγη ώρα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

[media]http://www.left.gr/martyras_181208.mp3[/media]

Δεν πάμε καλά νομίζω , έχουμε ξεφύγει
Posted Image

#20801 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 18 December 2008 - 12:43

[media]http://www.left.gr/martyras_181208.mp3[/media]

Δεν πάμε καλά νομίζω , έχουμε ξεφύγει

Πυροβόλησαν μαθητή στο Περιστέρι
18 Δεκεμβρίου 2008, 10:32

Ένας 16χρονος μαθητής του 1ου Ενιαίου Λυκείου Περιστερίου τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα χθες βράδυ, την ώρα που μαζί με φίλους και συμμαθητές του καθόταν σε παγκάκι στον πεζόδρομο του Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθνικής Αντιστάσεως.

Το σημείο όπου έγινε το περιστατικό βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το σχολείο του 16χρονου Γιώργου, ο οποίος είναι γιος του συνδικαλιστή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κώστα Παπλωματά.

Zougla online - Πυροβόλησαν μαθητή στο Περιστέρι

Καθώς επίσης

Εν αναμονή της βαλλιστικής
18 Δεκεμβρίου 2008, 11:44

Κρίσιμα ερωτήματα εξακολουθούν να προκύπτουν, παρά τη βαλλιστική εξέταση της βολίδας που σκότωσε το 15χρονο Α. Γρηγορόπουλο. Ακόμη και αν τελικά αποδειχθεί ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε, το γεγονός αυτό ενδεχομένως να μην αποκλείει δόλο και πρόθεση εκ μέρους του δράστη.

Και

Οι αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη στιγμή στις καταθέσεις τους μιλούσαν για δύο πυροβολισμούς και επιμένουν ότι η συμπεριφορά των παιδιών προς τους ειδικούς φρουρούς δεν ήταν απειλητική, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν παρατήρησαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα εναντίον τους. Επίσης, χαρακτηρίζουν ως προκλητική τη συμπεριφορά των ειδικών φρουρών προς τα παιδιά.

Όπως μάλιστα αναφέρει η Αυστριακή, που τράβηξε το βίντεο, που αποτύπωσε το περιστατικό, ο ένας αστυνομικός επέδειξε τα γεννητικά όργανά του και είπε δυνατά τη φράση «ελάτε ρε μουν…» ή κάτι τέτοιο. Στην ουσία, προσέθεσε, τους προκαλούσε να κατευθυνθούν προς αυτόν.

Η γυναίκα αναφέρει επίσης ότι είδε και τους δύο αστυνομικούς να βγάζουν τα όπλα από τη θήκη και να τα προτάσσουν σε ευθεία γραμμή, σημαδεύοντας ευθεία εμπρός.

Ωστόσο, ο ιδιωτικός υπάλληλος, που βρισκόταν στην καφετέρια «Μύλος», υποστηρίζει ότι στο οπτικό πεδίο του, είχε μόνον ένα αστυνομικό, τον οποίο και είδε να πυροβολεί σε ευθεία γραμμή δύο φορές συνεχόμενα.

Zougla online - Εν αναμονή της βαλλιστικής

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#20802 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 December 2008 - 13:02

Παλι η υπερβολη και το ραδιο αρβυλα παει συνεφο βλεπω... Το in.gr γραφει οτι μαλλον προκειται σιγουρα για αεροβολο, πραγμα που φαινεται να ταιριαζει με την μαρτυρια του μαρτυρα στο ηχητικο αρχειο.

Ελπιζω να μην γινουν επεισοδια για ενα τετοιο συμβαν... Απο την μαρτυρια κραταω την εμμονη του δημοσιογραφου να τα ριξει στην αστυνομια οταν το παιδι ξεκαθαρα λεει οτι δεν μπηκαν καν στο κοπο να την καλεσουν... Και τη στιγμη που λεει "Τον σηκωσαμε 2 κοριτσια".. Gender confusion FTW!

Posted Image

#20803 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 18 December 2008 - 13:24

Παλι η υπερβολη και το ραδιο αρβυλα παει συνεφο βλεπω... Το in.gr γραφει οτι μαλλον προκειται σιγουρα για αεροβολο, πραγμα που φαινεται να ταιριαζει με την μαρτυρια του μαρτυρα στο ηχητικο αρχειο.

Ελπιζω να μην γινουν επεισοδια για ενα τετοιο συμβαν... Απο την μαρτυρια κραταω την εμμονη του δημοσιογραφου να τα ριξει στην αστυνομια οταν το παιδι ξεκαθαρα λεει οτι δεν μπηκαν καν στο κοπο να την καλεσουν... Και τη στιγμη που λεει "Τον σηκωσαμε 2 κοριτσια".. Gender confusion FTW!

Εντάξει , αυτό κράτησες εσύ ? :fromabove:
Posted Image

#20804 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 December 2008 - 13:39

Μα δεν ειναι κανα σοβαρο περιστατικο για να ασχοληθουμε με κατι αλλο... Τωρα στις ειδησεις του ΑΝΤ1 ειπαν οτι η "σφαιρα" σφηνωθηκε στη παλαμη του παιδιου, και ειναι διαμετρηματος .22. Αμφιβαλλω ομως αν οι χαρακτηρισμοι "σφαιρα" και "πυροβολο" ταιριαζουν εδω... Απο τα λιγα που ξερω απο οπλα, τα .22 σκαγια χρησιμοποιουνται σε αεροβολα και κυνηγετικα για μικρα πουλια. Οπλα που δεν χρειαζεσαι καν αδεια για να αγορασεις. Στις ειδησεις τωρα πετουσαν κορωνες ενατιον της αστυνομιας επειδη δεν αντεδρασε γρηγορα (αφου ακουσαμε το παιδι να λεει οτι δεν την καλεσανε καν) και ο ρεπορτερ ειπε το εξης μαγικο οτι δεν αποκλειεται καποιος αστυνομικος να εχει αγορασει ιδιωτικα τετοιο οπλο. Την ιδια ωρα μια μαθητρια ελεγε οτι δεν υπηρχαν ατομα τριγυρω και δεν αποκλειεται να ηρθε απο καποιο μπαλκονι.

Αυτο με ενοχλει εμενα... Η εμμονη καποιων δημοσιογραφων να ταραζουν τα νερα με ανακριβειες για λογους εντυπωσιασμου και τηλεθεασης θα οδηγησουν την χωρα σε εμφυλιο καμμια μερα... Μα να μην υπαρχει καποια επιδημια που να χτυπαει μονο δημοσιογραφους, μπας και γλυτωσουμε απο δαυτους??

Αυτο μας ελειπε να ξεκινησει καινουργιος κυκλος βιας επειδη μαλλον καποιος ******* γειτονας δεν μπορουσε να κοιμηθει και τους πηρε με το φλομπερακι...
Posted Image

#20805 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 18 December 2008 - 13:57

οταν το παιδι ξεκαθαρα λεει οτι δεν μπηκαν καν στο κοπο να την καλεσουν... Και τη στιγμη που λεει "Τον σηκωσαμε 2 κοριτσια".. Gender confusion FTW!

δεν είπα ότι ήταν το σημαντικότερο γεγονός φέτος , είναι όμως σοβαρό περιστατικό . το να πυροβοληθεί στο άσχετο ένα παιδί χωρίς να έκανε τίποτα είναι πολύ σημαντικό . Δεν λέω ότι ήταν αστυνομικός , όμως δεν θα έπρεπε να μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο . Ειδικά αυτό το διάστημα είναι πολύ λογικό μια τέτοια πράξη να προκαλέσει μεγάλη ανησυχία , αφού υπάρχει μεγάλη αναταραχή και βία . Απλώς , όσο σοβαρό και αν είναι , το παιδί χτυπήθηκε ( αλλιώς δεν θα ήταν στο νοσοκομείο και θα έμπαινε για εγχείριση ) και υπέστη ένα ψυχολογικό σοκ , αφού έφαγε βλήμα στο άσχετο . Με ενόχλησε λίγο το ύφος σου στο τέλος
Posted Image