Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 18:29

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 18:43
απλά το αφήνω εδώ
Rocking.gr Forums - View Single Post - Πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της ΑθήναςSpoiler:
ελεοοοοοοοοοοοος..και μετα ειναι οι ααρχικοι,και τα βλεπουν και οι ανθρωποι απο την τηλεοραση και νομιζουν οτι αναρχικοι ειναι οι "κακοι" και το καρτος το "καλο"
Μπ.....οι μπατσοι

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 20:04
Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Δεν είμαι αναίσθητη όπως με αποκαλούν επειδή θέλω να κάνω μάθημα και πραγματικά είμαι χίλια τα εκατό με το παιδί.Δεν αρνούμαι οτι έπρεπε κάπως να αντιδράσουμε αντίθετα το υποστηρίζω.Σίγουρα όλη αυτή η κατάσταση με τους αστυνομικούς έφερε τον κόσμο στα άκρα του και καλά έκαναν και αντέδρασαν με τέτοιο τρόπο.
Απλά πιστεύω οτι το να κάνω αποχή και να χάνω μάθημα,επειδή κάποιοι τι κάποιοι δηλαδή οι περισσότεροι απο το σχολείο μου θέλουν να πηγαίνουν σπίτια τους νωρίς με την πρόφαση οτι δεν κάνουν μάθημα για να υποστηρίξουν το παιδί το οποίο θεωρώ υποκρισία και ανειλικρίνεια,
είναι ντροπιαστικό...
Προτιμώ να κάνω μάθημα παρά να λέω οτι κάνω αποχή για το παιδί και να πηγαίνω για καφέ...
Τα είπα και ξεθύμανα...
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 20:08

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 07:56
Εχει τρεις μέρες τώρα που τα παιδιά απο το σχολείο μου κάνουν ή θέλουν να κάνουν αποχή...
Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Δεν είμαι αναίσθητη όπως με αποκαλούν επειδή θέλω να κάνω μάθημα και πραγματικά είμαι χίλια τα εκατό με το παιδί.Δεν αρνούμαι οτι έπρεπε κάπως να αντιδράσουμε αντίθετα το υποστηρίζω.Σίγουρα όλη αυτή η κατάσταση με τους αστυνομικούς έφερε τον κόσμο στα άκρα του και καλά έκαναν και αντέδρασαν με τέτοιο τρόπο.
Απλά πιστεύω οτι το να κάνω αποχή και να χάνω μάθημα,επειδή κάποιοι τι κάποιοι δηλαδή οι περισσότεροι απο το σχολείο μου θέλουν να πηγαίνουν σπίτια τους νωρίς με την πρόφαση οτι δεν κάνουν μάθημα για να υποστηρίξουν το παιδί το οποίο θεωρώ υποκρισία και ανειλικρίνεια,
είναι ντροπιαστικό...
Προτιμώ να κάνω μάθημα παρά να λέω οτι κάνω αποχή για το παιδί και να πηγαίνω για καφέ...
Τα είπα και ξεθύμανα...:bahhh:
Μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη που το κάνει αυτό.Εμείς είμαστε δύο άτομα που δεν κάνουμε και έχει πλάκα που κανονικά γράφαμε χθες τετράμηνου και ανέβηκαν κάποιοι.Όταν όμως είδαν οτι τελικά δεν θα γράφαμε ξενέρωσαν τη ζωή τους.
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 11:23
Από οικογένεια Ταγματασφαλιτών συνεργατών των Γερμανών, ενταγμένων κατόπιν στίς εγκληματικές συμμορίες των Μαγγανά και Κατσαρέα που αιματοκύλισαν την περιοχή την περίοδο μετά τη Βάρκιζα και κατά τον εμφύλιο, ο φονιάς ήταν μέλος του Πυρήνα Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90. Εντάχθηκε κατόπιν στις Δυνάμεις Καταδρομών του στρατού και το 1999 ήταν απ' τους πρώτους που προσλήφθηκαν στο νέο σώμα των Ειδικών Φρουρών. Υπηρέτησε στα Εξάρχεια και ήταν απ' αυτούς που είχαν την πιο προκλητική συμπεριφορά επί χρόνια. Φυσικά δεν διέκοψε σχέσεις με τη ναζιστική συμμορία, όως δεν έχουν διακόψει και πολλοί άλλοι μπάτσοι. Η αστυνομία και ιδιαίτερα τα ΜΑΤ και οι Ειδικοί Φρουροί είναι σφηγκοφωλιά ναζιστών. Η διακηρυγμένη φασιστική ιδεολογία του και η πολιτική του σχέση με τη ναζιστική συμμορία αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει πως το έγκλημα έγινε εν ψυχρώ.
Καλούνται όλες οι συλλογικότητες και οι σύντροφοι που βρίσκονται ή σχετίζονται με την Καλαμάτα να δημοσιοποιήσουν άμεσα όσα συγκεκριμένα στοιχεία διαθέτουν για τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.
((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Χρυσαυγίτης ο δολοφόνος
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά δε θα μου έκανε καμμία εντύπωση, είναι γνωστό οτι όλα τα φασισταριά είναι μαζεμένα σε αστυνομία/ΜΑΤ/στρατό
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 17:18
Εχει ορολογιες που χρησιμοποιουνται κυριως στα mmorpg! Νομιζω πως ειναι πολυ αστειο!
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 17:30

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 17:35
Sticky this thread, plz.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 18:25
Θέλω γύρω στα 10-15 τραγούδια!Ό τι είδους να 'ναι δεν υπάρχει πρόβλημα!Tα χρειάζομαι για εκπομπή και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ψάξω να βρώ νέα και γενικά μετά από εκπομπές έχω ξεμείνει
Ευχαριστώ
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 18:46
Λοιπόν γίνεται καποιός να μου δώσει μια λίστα με j-songs (όλου του είδους), κυρίως όχι από anime ?Αν πιστεύετε ότι υπάρχει ήδη καμιά καλή στα threads της J-music δώστε link!
Θέλω γύρω στα 10-15 τραγούδια!Ό τι είδους να 'ναι δεν υπάρχει πρόβλημα!Tα χρειάζομαι για εκπομπή και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ψάξω να βρώ νέα και γενικά μετά από εκπομπές έχω ξεμείνει
Ευχαριστώ
http://www.anime.gr/forums/anime-music-jmusic/4359-best-j-songs-list-all-kinds-j-music.html
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 19:10
http://www.anime.gr/forums/anime-music-jmusic/4359-best-j-songs-list-all-kinds-j-music.html
Tnx Hajime!
Βtw είχα χρησιμοποιήσει την λίστα με τα τραγούδια σου μια μέρα,Μου είχαν φανεί ωραία!
Ειδικά οι Buck tick
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 19:22
[media]http://uk.youtube.com/watch?v=bbTjv8RhOuw[/media]
Εχει ορολογιες που χρησιμοποιουνται κυριως στα mmorpg! Νομιζω πως ειναι πολυ αστειο!
Respect:nod:
Νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ είναι με κούκλες. Αμέσως μου θύμισε Φρουτοπία και πράγματι είναι από τους δημιουργούς της, την οικογένεια Σοφιανού.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 20:34
Νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ είναι με κούκλες. Αμέσως μου θύμισε Φρουτοπία και πράγματι είναι από τους δημιουργούς της, την οικογένεια Σοφιανού.
Φρουτοπία!!!Ποπο, που την θυμήθηκες?
Μια παρόμοια σατυρική εκπομπή με κούκλες είχε κάνει πάλι η οικογένεια Σοφιανού στην κρατική τηλεόραση με πρωταγωνιστές πάλι τους Παπανδρέου κ Καραμανλή (τους γηραιότερους βέβαια...
Btw, η Νατασα είναι all the money με την χειρουργική μασκα

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 20:37