Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20626 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 15:38

Χρόνια τώρα κυκλοφορώ εξάρχεια και ναι για εμένα είναι παιδική χαρά ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα , με εξαίρεση τίποτα μπάτσους ή φασισταριά τα οποία κατεβαίνουν στην περιοχή ανα διαστήματα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με τους "αναρχικούς" των media ούτε με τους μετανάστες ούτε με τα πρεζάκια γιατί σε αντίθεση με πολύ κόσμο που νομίζει ότι τα εξάρχεια είναι ο νέος trendy προορισμός της αθήνας και αυτοί του χαλάνε την εικόνα ή πανε και παρατηρούν λες και είναι σε κανένα freek show ήξερα και ξέρω να σεβομε

αυτό λέω και εγώ. 2 χρόνια τώρα εκεί λιώνω και ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχω γυρίσει 2-3 το βράδυ και βάλε, ολομόναχος δίχως πρόβλημα.

Όσο αφορά τα πρεζάκια ισχύει ότι για τους καταστηματάρχες υπάρχει πρόβλημα αλλά σε καμία περίπτωση η περιοχή δεν είναι κάτι σαν το χάρλεμ του 60, να προχωράς και να σε σφάγουν για το τίποτα.

Όσο για την εξέταση, δε ξέρω για τους άλλους αλλά μου μυρίζετε στημένο το όλο πράγμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από red pyramid: 10 Δεκέμβριος 2008 - 16:18

Δημοσιευμένη  εικόνα

#20627 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 16:16

Also,ριξε μια ματια εδω,μπορει να σου φανει κατι χρησιμο:tensai:

Επιτέλους θα βρω γκόμενα:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20628 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 16:23

THE BLACK HOLE
Attempting to make the world a better place and failing at it since 1548

Οσο για τον Κουγια, αυτογκολ εβαλε ο ειδικος φρουρος που τον επελεξε... Ποιος θα δωσει βαση στην υπερασπιση του, οταν τη χειριζεται ο "συμπαθεστατος" αυτος δικηγορος...

Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ο Κούγιας μπορεί να είναι σταμπαρισμένος στην κοινωνία ως "δικηγόρος ενόχων", αλλά παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να καταφέρνει να ξελασπώνει τους περισσότερους πελάτες του. Για μένα το γεγονός ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού δεν είναι καθόλου καλά νέα. Δεν τον βλέπω να τρώει πάνω από 5 χρόνια φυλακή, τα οποία με καλή διαγωγή θα γίνουν 3, εκ των οποίων τα 2 θα είναι εξαγοράσιμα... :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#20629 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 16:32

μα συγνωμη, ειλικρινα περιμενες κατι διαφορετικο?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#20630 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 16:36

Πάρτε θράσος

Όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που τραυμάτισε θανάσιμα, αλλά κατηγορεί τον 15χρονο για «αποκλίνουσα συμπεριφορά που δεν συνάδει με την προσωπικότητα ενός εφήβου»...
Για να αιτιολογήσει τον χαρακτηρισμό του, ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ισχυρίζεται ότι ο Αλέξης άλλαζε πολύ συχνά σχολεία! Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το θύμα και η παρέα του, πριν το επεισόδιο στα Εξάρχεια, συμμετείχαν σε επεισόδια που έγιναν στον αγώνα πόλο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου και… ποινικοποιεί τις εξόδους στα Εξάρχεια…!
Το απόσπασμα από το γραπτό του υπόμνημα του κατηγορούμενοι στον 9ο ειδικό ανακριτή είναι χαρακτηριστικό:
«Αξίζει να αναφερθεί ότι ο θανών και η παρέα του νωρίτερα είχαν πάει στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν και επέφεραν τον τραυματισμό πολιτών και του προπονητή του Ολυμπιακού με τη ρίψη πολλών αντικειμένων και σιδηρολοστών. Άλλωστε, έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί ενώ κατοικούν στο Παλαιό Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών συνεχίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης αλλά και διάφορα γήπεδα όπου προκαλούν επεισόδια μη επιδεικνύοντας επομένως την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου. Σημειωτέον δε ότι ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε πολύ συχνά σχολεία γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά».
Σε ό,τι αφορά το βράδυ του Σαββάτου, ο ειδικός φρουρός ισχυρίζεται ότι ειδοποίησε τόσο το Κέντρο Άμεσης Δράσης όσο και τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη Χαριλάου Τρικούπη ότι υπήρχε «ομάδα αναρχικών που μας επιτέθηκαν».
Να πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του 15χρονου παιδιού, σύμφωνα με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα:
«Στη συμβολή των οδών Χ.Τρικούπη και Ναυαρίνου, δέχθηκα επίθεση από ομάδα 30 ατόμων που μας έβριζαν, και μας πετούσαν πέτρες, ξύλα, μπουκάλια, σιδερένια τασάκια, μάρμαρα και κροτίδες. Όντας πολύ ταραγμένοι και φοβούμενοι μήπως εγκλωβιστούμε και καούμε ζωντανοί στο περιπολικό, ενημερώσαμε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και λάβαμε την εντολή να απεγκλωβιστούμε χωρίς περαιτέρω οδηγίες. Συμμορφούμενοι στην ανωτέρω εντολή απομακρυνθήκαμε για την ασφάλεια μας και σταθμεύσαμε το περιπολικό επί της Χ. Τρικούπη 37…. Προκειμένου να μην αιφνιδιαστούν ενημερώσαμε τα μέλη της διμοιρίας για την ύπαρξη της ανωτέρω επικίνδυνης ομάδας αναρχικών που μας επιτέθηκαν…».
Για το παραπάνω μάλιστα, ότι ενημέρωσε δηλαδή για την «ομάδα που μας επιτέθηκε» ο ειδικός φρουρός επικαλείται απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από το Κέντρο Άμεσης Δράσης.
Υποστηρίζει ότι στην αρχική ομάδα των αναρχικών που τους επιτέθηκε προστέθηκαν κι άλλοι και κινήθηκαν επιθετικά προς το μέρος τους, φωνάζοντας χαρακτηριστικά ότι θα μας σκοτώσουν και ξεκίνησαν μια σφοδρότερη της αρχικής επίθεση με κροτίδες, βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, σιδερένια τασάκια, και άλλα βαρά αντικείμενα, μιας και ήμασταν πλέον πεζοί.
«Ο συνάδελφός μου, ενώ δέχονταν την επίθεση, έκανε χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης για να ανακόψει την πορεία τους πλην όμως εκείνοι συνέχισαν να κινούνται προς το μέρος μας σύσσωμοι σφυροκοπώντας μας με τα προαναφερθέντα αντικείμενα και πετώντας βόμβες μολότοφ».
«Βλέποντας τους πλέον σε απόσταση 10-15 μέτρων από εμάς και μη μπορώντας να αναχαιτίσουμε την επιθετική τους πορεία, και ευρισκόμενοι σε κατάσταση φόβου ια την ίδια μας τη ζωή, κινηθήκαμε για να φύγουμε στρέφοντας την πλάτη μας προς το μέρος τους, ταυτόχρονα δε για να διασφαλίσουμε τη διαφυγή μας, όντας ταραγμένος και φοβισμένος πλέον για τη ζωή μας, αφού το πλήθος δεν ανέκοψε την πορεία παρά τη ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από τον συνάδελφό μου, έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη, που δεν είχα συνειδητοποιήσει, αλλά μου την υπενθύμισε ο συγκατηγορούμενος μου, σε ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ τους, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της υπηρεσίας μου».
«Δεν αντιλήφθηκα ότι υπήρχε τραυματισμός»
«Ουδείς εκ των δυο μας αντιλήφθηκε ότι υπήρχε τραυματισμός. Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι κάποιος είχε πληγωθεί. Αφού οι μόνες βολές έγιναν στον αέρα προς αποθάρρυνση του μαινόμενου πλήθυς από την καταδίωξή μας. Είναι αδύνατον έστω και να υποτεθεί ότι δήθεν συμμάζεψα το πλήθος πυροβολώντας 2-3 φορές, καθώς αν είχα πυροβολήσει προς το μέρος τους 3 φορές θα είχαν πληγεί τουλάχιστον 6 άνθρωποι». Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
«Εξοστρακισμός»
«Δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος. Η μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μιας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα», πρόσθεσε ο ειδικός φρουρός στο γραπτό του υπόμνημα.

απο εδώ

Zougla online - Δεν ζήτησε ούτε συγνώμη ο ειδικός φρουρός
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20631 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:05

Πάρτε θράσος

απο εδώ

Zougla online - Δεν ζήτησε ούτε συγνώμη ο ειδικός φρουρός

Και φοτοσπαθα ξεχασε να πει οτι κρατουσαν και φοτοσπαθα και κάθε σάββατο δεν κάνουν μόνο επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά θυσιάζουν και παρθένες :burningbe3:
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20632 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:11

αν είχα πυροβολήσει προς το μέρος τους 3 φορές θα είχαν πληγεί τουλάχιστον 6 άνθρωποι

Τι λέει ο Ματριξ ρε παιδιά;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20633 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:28

Τι λέει ο Ματριξ ρε παιδιά;

Μα καλά δεν ξέρεις ότι η Ελληνική αστυνομία εφοδιάζει με μαγικά όπλα τους αστυνομικούς ; Πέραν τον πιστολιών που πυροβολούν στον αέρα και τελικά βρίσκουν ψαχνό ,έχουν και ειδικές σφαίρες ,τις επονομαζόμενες "σφαίρες-σουβλάκια" που είναι ικανές να διατρυπήσουν τουλάχιστον 15 άτομα η καθεμία.

Eν τω μεταξύ ,χθες πόσταρα το παρακάτω ,σήμερα επιβεβαιώθηκα ... Damn . εχουν αρχίσει και γίνονται πολύ γρήγοροι αυτοί οι μπάτσοι ...

Εκεί λοιπόν που οι δύο αστυνομικοί έκαναν την δουλειά τους αμέριμνοι δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από δύο νεαρούς οι οποίο βρισκόταν πιθανότατα από την επήρρεια αλκόολ .Και εδώ εντοπίζεται το πρώτο λάθος τους ,μιας και είναι ανεπίτρεπτο άτομα κάτω των 17 να ευρίσκονται τέτοια ώρα (9 μμ , ήδη μια ώρα μετά τις 8 ) εκτός της οικίας τους και δη να καταναλώνουν αλκόολ .Στην συνέχεια οι δύο αστυνομικοί δέχτηκαν φραστική επίθεση από τους δύο νεαρούς και όπως ήταν φυσικό δεν ήταν δυνατό να αγνοήσουν αυτήν την προσβολή που υπέστη η προσωπικότητά τους και η αξιοπρέπειά τους από τους δύο ανήλικους οι οποίοι ξεδιάντροπα προσέβαλλαν όργανα της τάξης που αγωνίζονται για να διατηρούν ασφαλή την κοινωνια στην οποία ζούμε .
Ωστόσο η επίθεση δεν σταμάτησε εδώ μιας και λίγο αργότερα οι δύο νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν αιχμηρά αντικείμενα προς το περιπολικό ,αντικείμενα ικανά να τραυματίσουν θανάσιμα πιθανότατα δε και να αφαιρέσουν την ζωή των δύο άτυχων ειδικών φρουρων ! Κατανοώντας λοιπόν ότι η ζωή τους βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο και μην θέλοντας να βάλουν σε κίνδυνο την δημόσια περιουσία που τους είχαν εμπιστευθεί οι δύο αστυνομικοί μετακίνησαν το περιπολικό και στην συνέχεια επέστρεψαν στην σκηνή προκειμένου να προστατέψουν ,θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους , τους ανθρώπους που ευρίσκοντο περί των δύο νεανίων .

Οι δύσμοιροι αστυνομικοί παρατηρώντας τους δύο άκρως επικίνδυνους ανήλικους νεαρούς που είχαν πολύ ύποπτα πρόσωπα -διατί να το κρύψωμεν άλλωστε , αυτοί που έχουν ύποπτο πρόσωπο είναι πάντα ικανοί για το χειρότερο- να αποτελούν πραγματική απειλή για την ζωή τους , άρχισαν να πυροβολούν εις τον αέρα με σκοπό να εκφοβίσουν τα δύο εγληματικά στοιχεία που φοιτούσαν ακόμη στο σχολείο . Παρόλο που οι αστυνομικοί έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να σταματήσουν αυτούς τους εκγληματίες , οι δεύτεροι συνέχισαν ακάθεκτοι και μάλιστα ΜΗ οπλισμένοι - φανταστείτε λοιπόν, ήτο τόσο αποφασιμένοι δια την ορθότητα της πράξης τους , να δολοφονήσουν τους δύο αστυνομικούς- ώστε θα αφαιρούσαν την ζωή των ακόμη και με γυμνά χερια . Οι αστυνομικοί κατανοώντας ότι ευρισκόμενοι σε μειονεκτική θέση καθώς ήταν μόλις δύο πλήρως ανεπτυγμένοι ενήλικες με πλήρη κριτική ικανότητα και άριστη εκπάιδευση επί του θέματος ,έναντι σε δύο υπανάπτυκτους άοπλους ανήλικους μαθηταί οι οποίοι επιχειρούσαν να τους δολοφονήσουν δια γυμνών χεριών έδρασαν ακριβώς όπως έπρεπε , πυροβολώντας εις το στήθος ώστε ο θάντος να είναι ακριαίος και να μην συνοδευέται από πόνους τον έναν εκ των δύο ταραξιών ευρισκόμενοι σε νόμιμη αυτοάμυνα . Εδώ φαίνεται το ήθος του αστυνομικού που , παρόλο που είχε την δυνατότητα να πυροβολήσει σε κάποιο σημείο που δεν υπήρχε ζωτικό όργανο (παραδείγματος χάριν το πόδι ) αυτός προτίμησε την ακαριάια αφαίρεση της ζωής του εγληματία ώστε να μην ταλαιπωρείται ο δεύτερος από πόνους καθ όλη την διάρκεια της ζωής του . Στην συνέχεια , οι δύο αστυνομικοί φοβούμενοι ότι μπορεί να υπήρχαν μιμητές των δύο αυτών εγκληματικών , αλλά και λόγω του ότι είχαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος και δεν ήθελαν να εγκατελείψουν το περιπολικό φοβούμενοι ότι μπορεί να υποστεί βανδιαλισμούς , απομακρύνθηκαν από το συμβάν ταχύτατα. Η Ελληνική αστυνομία συγχαίρει τους δύο αστυνομικούς που έδρασαν με κίνδυνο της ζωής τους προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξην και την ασφάλεια και μάλιστα θα προταθούν για προαγωγή λόγω της αυταπάρνησης και του υψηλού αισθήμτος ευθύνης που επέδειξαν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο κάθε έλλην πολίτης πρέπει να είναι ευγνώμων που τέτοια άτομα σαν τους δύο αστυνομικούς διασφαλίζουν την ειρήνη ...

Μετά από αυτην την επιστημονική ανάλυση δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να μην έχει πιστεί για την ορθότητα των πράξεων των δύο οργάνων της τάξης...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:34

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#20634 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:28

Και φοτοσπαθα ξεχασε να πει οτι κρατουσαν και φοτοσπαθα και κάθε σάββατο δεν κάνουν μόνο επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά θυσιάζουν και παρθένες :burningbe3:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Δεν θα σχολιασω το κειμενο........θα κανω πως δεν το διαβασα.
Εξαλλου το τρομακτικο ειναι οτι υπερασπιζεται απο τον δικηγορο του διαβολου και δεν θα κανει ουτε 4 χρονια φυλακη.:terror2:

#20635 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:42

Πρόσεξε για εμένα δεν πρέπει να τον βάλουν ούτε μία ώρα φυλακή για εμένα πρέπει να του αφερέσουν στολή και όπλο και να του χαρίσουν την ελευθερία του και μιλάω πολύ σοβαρά..

Spoiler:

"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20636 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 18:56

Λένε ότι όποιος γνωρίζει ιστορία, μπορεί να γνωρίζει και το μέλλον.

Απ το βικιπαιδεία για την ιστορία του Μιχάλη Καλτεζά(για όσους δεν το έχουν στα υπόψη τους)

Ο Μιχάλης Καλτεζάς (1970 - 17 Νοεμβρίου 1985) ήταν μαθητής που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια διαδηλώσεων

...καλά πάμε...

Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας πυροβόλησε τον Μιχάλη Καλτεζά στο πίσω μέρος του κεφαλιού από απόσταση είκοσι μέτρων[1] καθώς ο νεαρός έτρεχε μαζί με άλλους διαδηλωτές προς την πλατεία Εξαρχείων.

...κάτι μου λέει αυτό το σκηνικό....:stubborn:

Αμέσως μετά το θάνατο του Καλτεζά καταλήφθηκε το παλιό Χημείο στη Σόλωνος και το Πολυτεχνείο

...και για πες...:orly:

Ύστερα από τα γεγονότα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μένιος Κουτσόγιωργας υπέβαλλε την παραίτησή του, την οποία ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε δεκτή.

...τι λες τώρα...:oo:

O Μελίστας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε στις 25/1/1990 από το Εφετείο, με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο[6] καθώς του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό το ότι ήταν "εν βρασμώ ψυχής". Η αθώωσή του προκάλεσε νέα σοβαρά επεισόδια με κατάληψη του Πολυτεχνείου από δυνάμεις της αριστεράς και αναρχικούς.

...το τελευταίο αναμένεται....:canthelp:

Η διαφορά με τότε είναι ότι ακόμη δεν έγινε άρση του ασύλου. Από όσο ξέρω τουλάχιστον:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20637 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 19:02

Πρόσεξε για εμένα δεν πρέπει να τον βάλουν ούτε μία ώρα φυλακή για εμένα πρέπει να του αφερέσουν στολή και όπλο και να του χαρίσουν την ελευθερία του και μιλάω πολύ σοβαρά..

Spoiler:

Melkor approves

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#20638 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 19:23

Spoiler:

καλό ακούγεται...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#20639 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 19:43

I do not approve. Θα βρεθούν άτομα που θα του προσφέρουν προστασία... ήδη ακούτε γύρω σας σκουλήκια που επικροτούν την πράξη του.

Για μένα αυτό που του χρειάζεται είναι μια ισόβια κάθειρξη μετά βασανιστηρίων (κατά προτίμηση κάποιον να τον βιάζει με μια πυρακτωμένη μεταλλική ράβδο πρωί-μεσημέρι-βράδυ).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#20640 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 19:51

Εχει δικιο ο Κεννυ....ο Μελιστας μια χαρα κρυβεται εδω και χρονια...υπαρχουν ατομα να τον Κρυψουν...