Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20611 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 12:32

παντου το λεω:τις μ@λ@κιες τις κανουν χουλιγκανς,ασφαλιτες και χρυσαυγητες ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ! κοιμουνται ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ! σημερα δεν πηγα στην μαθητικη πορεια λογω απουσιων που γιναν στην αρχη της χρονιας απο διαφορα προσωπικα προβληματα και δεν μπορουσαν να δικαιωλογιθουν ολες.εξοργιστηκα ομως με το γεγονος οτι πολλα παιδια γραφτηκαν στον καταλογο της πορειας μονο και μονο για να πανε για καφε
ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΤΩΡΑ?ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ?
απελπιζομαι γιατι αυτη ειναι η πλειοψηφια...αφου σκεφτεστε ετσι αυτα τα σκ@τ@ σας αξιζουν...
Κατι ακουσα οτι η κυβερνηση μπορει να ξαναπεσει,φροντιστε εσεις οι ενηλικες μην ψηφισετε παλι τους ιδιους αχρηστους

και παλι Αλεξη ευχομαι να αναπαυθεις εν ειρηνη...
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#20612 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 13:20

Κοίτα , το "θα πέσει η κυβέρνηση" είναι αρκετά γενικόλογη ρήση και αρκετά επισφαλής επίσης. Η κυβέρνηση δεν έπεσε εδώ και τόσα σκάνδαλα , εδώ και τόσες κινητοποιήσεις , εδώ και τόσο έκτροπα. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να πέσει ούτε και τώρα. Πάντως , για δικούς μου λόγους - που δεν σκοπεύω να αναφέρω εδώ- , μάλλον μέχρι το Μάρτη/Απρίλη θα έχουμε εκλογές.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#20613 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 13:39

παιδια ακριβως πως εγινε το εγκλημα το σαββατο... ~νομιζω οτι ο Κουγιας μπορει να παρει πληροφοριες απο αυτο για το πως θα χειριστει την υπερασπιση~
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#20614 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 13:40

Κοίτα , το "θα πέσει η κυβέρνηση" είναι αρκετά γενικόλογη ρήση και αρκετά επισφαλής επίσης. Η κυβέρνηση δεν έπεσε εδώ και τόσα σκάνδαλα , εδώ και τόσες κινητοποιήσεις , εδώ και τόσο έκτροπα. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να πέσει ούτε και τώρα. Πάντως , για δικούς μου λόγους - που δεν σκοπεύω να αναφέρω εδώ- , μάλλον μέχρι το Μάρτη/Απρίλη θα έχουμε εκλογές.

Χλωμό το κόβω κ για Απρίλη.Για να γίνουν πρόωρες εκλογές σε διάστημα 2 χρόνων από την τελευταία πρέπει το προπορεύον κόμμα να δημιουργεί αυτόνομη κυβέρνηση δηλαδη σε αριθμούς, το ποσοστό της πρόθεσης ψήφου να βρίσκεται ήδη πάνω από το 10% από αυτό της υπάρχουσας κυβέρνησης.

παιδια ακριβως πως εγινε το εγκλημα το σαββατο... ~νομιζω οτι ο Κουγιας μπορει να παρει πληροφοριες απο αυτο για το πως θα χειριστει την υπερασπιση~

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 10 Δεκέμβριος 2008 - 13:52

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#20615 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 13:54

Ποιο άλλο τέρας θα αναλάμβανε την υπεράσπιση σε τέτοιο γεγονός πέρα απο το Κούγια? Και όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον θεωρούν και παράδειγμα προς μίμηση...

Όσοι είστε στο κέντρο να προσέχετε. Διάβασα ότι πριν λίγο φτάσαν χρυσαυγίτες οπότε δεν το βλέπω πολύ καλά το πράγμα, εκτός και αν είναι ραδιοαρβύλα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20616 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 14:11

οι χρυσαυγίτες είναι σαν τις κλανίες πετάγονται πάντα εκεί που δεν το περημένεις.

samurai pizza dora....όταν επιτέλους σκάσει η σαπουνόφουσκά στην οποία σε έκλεισαν μέσα τότε ίσως η δική σου γνώμη αποκτήση κάποια υπόσταση, πραγματικά ελπίζω να γίνεις καλή γιατρός και να πας στα στους γιατρούς χωρίς σύνορα μπας και φύγει ο καταράκτης που υπάρχει στο μάτι σου. Μέχρι τότε συνέχισε να ζεις στον ροζ πουπουλένιο κόσμο σου ιδανικά πλασμένο για σένα και άτομα σαν εσένα, χωρίς κοινονική ευθύνη και ανθρωπιά.

όσο για τον Κούγια μόνο που ανάλαβε αυτός την υπεράσπιση φάνηκε το πόσο ένοχος είναι ο ειδικός φρουρός γιατί αν είχε τη φωλιά του καθαρή δεν θα χρειαζόταν καλό δικηγόρο.
Ο κούγια πάλι ζει στην ίδια σαπουνόφουσκα με την πίτσα μόνο που η δική του είναι λερωμένη απο το αίμα των αθώων που έχασαν το δίκιο τους. Τουλάχιστον αυτός έχει σκατά στην καρδιά του, έχει μια δικαιολογία.

#20617 dante_forever_rx8

dante_forever_rx8

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 14:20

Προς ολα τα πιτσιρικια που αρπαζουν καδρονι-λοστο-μολοτοφ...και νομιζουν οτι θα αλλαξουν κατι καταστρεφοντας πονο και μοχθο καποιου ή θα εκδικηθουν για το θανατο ενος παιδιου που ...μαλλον... δεν εκανε τιποτα

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα

της ελευθερίας και της ισότητας,

διότι έμαθε τους πολίτες

να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,

την παρανομία ως ελευθερία,

την αναίδεια του λόγου ως ισότητα

και την αναρχία ως ευδαιμονία"

δεν ξερω αν το εγραψε κανεις αλλα οι 27 σελιδες απλα ειναι βαρετες...με τον καθε ενα να πιστευει οτι στα 15 του απεκτησε γνωμη για ΟΛΑ...

τις 4 τελευταιες προτασεις τυπωστε τες καλα στο μυαλο σας...
www.acqua-tech.gr Τα πάντα για το νερό

#20618 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 14:33

Βρε Λιζα μου,το ξερουμε οτι εισαι ερωτευμενη με την Dora,αλλα αν θες να την ριξεις προτιμησε το msn:wis:

Also,ριξε μια ματια εδω,μπορει να σου φανει κατι χρησιμο:tensai:

#20619 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 14:44

samurai pizza dora....όταν επιτέλους σκάσει η σαπουνόφουσκά στην οποία σε έκλεισαν μέσα τότε ίσως η δική σου γνώμη αποκτήση κάποια υπόσταση, πραγματικά ελπίζω να γίνεις καλή γιατρός και να πας στα στους γιατρούς χωρίς σύνορα μπας και φύγει ο καταράκτης που υπάρχει στο μάτι σου. Μέχρι τότε συνέχισε να ζεις στον ροζ πουπουλένιο κόσμο σου ιδανικά πλασμένο για σένα και άτομα σαν εσένα, χωρίς κοινονική ευθύνη και ανθρωπιά.

Κοιτα Eri θα σε συμβουλευα να παψεις επιτελους να μιλας τόσες φορες χωρίς να σκέφτεσαι πριν για παραπανω απο 2 λεπτα. Δεν καταλαβαινω πως βγάζεις συμπερασματα για τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων μια ζωή χωρίς να έχεις ιδέα.

Οχι δεν ζω σε εναν ροζ πουπουλένιο κόσμο, αλλα επετρεψε μου να πιστευω οτι το να κυκλοφορουν στη μισή Πατρα παρανομοι μετανάστες δεν είναι και ό,τι ιδανικότερο. Αντιθετα με εσένα έχω δει live κυνηγητό αστυνομικού με μετανάστη,αρα ξέρω πόσα δυσάρεστα είναι τα πραγματα για αυτούς του ανθρώπους. Απο αυτή την κατάσταση που επικρατεί έχουν αγανακτησει πολλοι κάτοικοι, και νομίζω ότι το γνωρίζεις αλλα αυτή η ανοχή για το μπoυρδελο που επικρατεί έχει όπως πάντα οικονομικά συμφέροντα.
Οχι, δεν ειναι δυνατον να μετακινουνται τόσα άτομα κάθε μέρα χωρίς να υπαρχει ουτε μιση υποδομή. Και αυτοί οι ανθρωποι υποφέρουν γιατί ούτε στέγη έχουν και πανω απο όλα ούτε περιθαλψη. Και κακα τα ψέματα αλλα το να λες ότι το λιμανι είναι το πιο ασφαλες μέρος στην Πατρα είναι σαν να λες ότι τα εξαρχεια είναι παιδική χαρα.

Αλλα δεν είναι αυτό το ζήτημα, μπορείς όσο θες να διαφωνεις μαζί μου, δεν έχω κανενα πρόβλημα. Με αυτό που έχω πρόβλημα είναι το ότι προσβαλλεις τον άλλον χωρίς να σκέφτεσαι και μια ζωή προσπαθείς να το παίξεις ότι ξέρεις πως ακριβως ζει ο κάθε άνθρωπος, τι χαρακτηρας είναι και τι κάνει με 2-3 κουβεντες στη μαυρη τρύπα.
Σε παρακαλώ να είσαι λιγότερο αυθορμητη, γιατί ξέρω ότι για καλο προσπαθεις να πεις μερικα πράγματα, αλλα απο ενα σημειο και μετα(ειδικα όταν πεφτεις πολυ έξω) εκνευρίζουν τον άλλον.

#20620 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 14:45

βρε odin ο καθενας με τον Τροπο του....Ορμα ΛΙΖΑ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#20621 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 15:00

Οχι δεν ζω σε εναν ροζ πουπουλένιο κόσμο, αλλα επετρεψε μου να πιστευω οτι το να κυκλοφορουν στη μισή Πατρα παρανομοι μετανάστες δεν είναι και ό,τι ιδανικότερο. Αντιθετα με εσένα έχω δει live κυνηγητό αστυνομικού με μετανάστη,αρα ξέρω πόσα δυσάρεστα είναι τα πραγματα για αυτούς του ανθρώπους. Απο αυτή την κατάσταση που επικρατεί έχουν αγανακτησει πολλοι κάτοικοι, και νομίζω ότι το γνωρίζεις αλλα αυτή η ανοχή για το μπoυρδελο που επικρατεί έχει όπως πάντα οικονομικά συμφέροντα.
Οχι, δεν ειναι δυνατον να μετακινουνται τόσα άτομα κάθε μέρα χωρίς να υπαρχει ουτε μιση υποδομή. Και αυτοί οι ανθρωποι υποφέρουν γιατί ούτε στέγη έχουν και πανω απο όλα ούτε περιθαλψη. Και κακα τα ψέματα αλλα το να λες ότι το λιμανι είναι το πιο ασφαλες μέρος στην Πατρα είναι σαν να λες ότι τα εξαρχεια είναι παιδική χαρα.

.... οκ... λοιπον... αυτα π λες παραπανω εμφανιζουν??? δηλωνουν??? ενα αισθημα λυπησης.... οκ οι ανθρωποι υποφερουν... δεν εχουν στεγη... δεν εχουν ιατρικη περιθαλψη αλλα πες μου ολοι αυτοι οι ανθρωποι π εχουν αγανακτησει οπως λες η ακομη κ εσυ εκαναν τπτ για να το αλλαξουν αυτο??? νομιζεις οτι το να διωξουμε η να χωσουμε σε ενα ιδρυμα ξερω γω τους αλλοδαπους θα λυσει το προβλημα?? δεν νομιζω... αποψη μου ειναι οτι θα το διογκωσει.... γιατι η δικαιοσυνη οπως παντα θα ειναι επιλεκτικη.... οπως κ με τους μπατσους.

Αλλα δεν είναι αυτό το ζήτημα, μπορείς όσο θες να διαφωνεις μαζί μου, δεν έχω κανενα πρόβλημα. Με αυτό που έχω πρόβλημα είναι το ότι προσβαλλεις τον άλλον χωρίς να σκέφτεσαι και μια ζωή προσπαθείς να το παίξεις ότι ξέρεις πως ακριβως ζει ο κάθε άνθρωπος, τι χαρακτηρας είναι και τι κάνει με 2-3 κουβεντες στη μαυρη τρύπα.
Σε παρακαλώ να είσαι λιγότερο αυθορμητη, γιατί ξέρω ότι για καλο προσπαθεις να πεις μερικα πράγματα, αλλα απο ενα σημειο και μετα(ειδικα όταν πεφτεις πολυ έξω) εκνευρίζουν τον άλλον.

οκ... μπορει οντως να μην ξερω την κατασταση που επικρατει στην Πατρα... αλλα το θεμα ειναι το να λυπασαι καποιους ανθρωπους επειδη δεν εχουν στον ηλιο μοιρα χωρις να φταινε... δεν σε αναδεικνυει κ εσενα σαν ανθρωπο...
κ εσυ δεν σκεφτηκες οτι με αυτα π γραφεις κ την τοσο ανθρωπινη λυπηση π λες οτι δειχνεις προσβαλεις καποιους?
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#20622 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 15:01

Κοιτα Eri θα σε συμβουλευα να παψεις επιτελους να μιλας τόσες φορες χωρίς να σκέφτεσαι πριν για παραπανω απο 2 λεπτα. Δεν καταλαβαινω πως βγάζεις συμπερασματα για τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων μια ζωή χωρίς να έχεις ιδέα.

Αν έχετε πρόβλημα με τους μετανάστες βάλτε τον Γιαγκόναν να τους καθαρίσει με το σπαθί του.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#20623 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 15:06

Eγω δεν είπα τπτ απολυτως, απλως ο PoM και η Eri το είπαν απο μονοι τους. Οταν σε βριζουν για ενα ζητημα που εχει ληξει εδω και μηνες, ε λογικο ειναι να σου την δινει.

Και δεν με πειραξε να πω την αληθεια το γεγονος αυτό τόσο. Αυτο που με τσαντισε είναι η Eri που αρχισε να κάνει το κλασσικό ηθικο κυρηγμα και να πεταει ενα τόνο προσβολες χωρις να σκέφτεται.

edit: Μιλησα με την Moonheart και οντως μπορει να μην εκφραστηκα και τόσο καλα για τους μεταναστες στη συγκεκριμενη παραγραφο, αλλα δεν προσεξα τη διατυπωση και τόσο πολυ. Να διευκρινησω οτι το θεμα μου δεν ήταν οι μεταναστες, διοτι τα εχουμε χιλιοπει οντως ολοι μας αυτα, αλλα αυτα που εγραψα ήταν προσωπικη διαμαρτυρία προς την Eri. Sorry my bad, δεν εξηγηθηκα καλα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από samurai_pizza_dora: 10 Δεκέμβριος 2008 - 15:22

#20624 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 15:14

1) Χρόνια τώρα κυκλοφορώ εξάρχεια και ναι για εμένα είναι παιδική χαρά ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα , με εξαίρεση τίποτα μπάτσους ή φασισταριά τα οποία κατεβαίνουν στην περιοχή ανα διαστήματα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με τους "αναρχικούς" των media ούτε με τους μετανάστες ούτε με τα πρεζάκια γιατί σε αντίθεση με πολύ κόσμο που νομίζει ότι τα εξάρχεια είναι ο νέος trendy προορισμός της αθήνας και αυτοί του χαλάνε την εικόνα ή πανε και παρατηρούν λες και είναι σε κανένα freek show ήξερα και ξέρω να σεβομε ...

2)Δεν σου φταίνε οι μετανάστες . Ο μέσος "έλληνας" και καταφαντασία άνθρωπος καρεκλοκενταυρος σου φταίει ...
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20625 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 15:16

Not another immigration debate please... τι αλλο μπορουμε να πουμε που δεν εχει ειπωθει ηδη τις προηγουμενες 454 φορες που εχει σηζητηθει αυτο το θεμα...

Οσο για τον Κουγια, αυτογκολ εβαλε ο ειδικος φρουρος που τον επελεξε... Ποιος θα δωσει βαση στην υπερασπιση του, οταν τη χειριζεται ο "συμπαθεστατος" αυτος δικηγορος...

Παντως ακομα να γινει η βαλλιστικη... Ακουγονται πολλα για την περιπτωση του εξοστρακισμου. Ευτυχως, το γεγονος οτι θα συμμετεχει και ειδικος εμπειρογνωμονας απο την οικογενεια, σημαινει οτι θα ειναι straightforward τα συμπερασματα και δεν θα υποστουμε για βδομαδες τους παραθυρατους στα καναλια να τσακονωνται για το πορισμα..
Δημοσιευμένη  εικόνα