Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20566 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 09 December 2008 - 21:02

αφου δε ντραπηκαν να κανουν ντου στην κηδεια θα ντραπουν αυριο?
Posted Image

#20567 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 09 December 2008 - 21:05

Αν η μαυρη τρυπα ακολουθησει την ιδια πορεια με το φρεσκοκλειδωμενο thread θα εχει την ιδια καταληξη:lockulocku:

#20568 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 09 December 2008 - 21:10

δε πιστευω οι mod να ειναι αρκετα αισιοδοξοι ετσι ωστε να αισιοδοξουν οτι μπορουν να σταματησουν το forum να συζηταει για το θεμα που συζηταει ολοκληρος ο κοσμος (ουτε καν ολοκληρη η ελλαδα)
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#20569 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 09 December 2008 - 21:16

Θα φανω υπερβολικος αν πω οτι περιμενα μια διαβεβαιωση οτι δεν θα επαναληφθει το ιδιο χαλι?

ΥΓ.Εγω παντα ειμαι αισιοδοξος.

ΕDIT:Οταν λεω για την ιδια πορεια,αναφερομαι στο μαυρο χαλι που προκαλεσατε με τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιησατε,οχι στην θεματικη της συζητησης.Προφανως.

#20570 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 09 December 2008 - 21:22

οχι
θα φαινοσουν λογικος και συζητισιμος
απο την αλλη ομως απο ποιον περιμενεις τη διαβεβαιωση;
ακομα και να θελω εγω η οποιοδηποτε αλλο μελος, δε μπορουμε να εγγυηθουμε για τη συμπεριφορα των αλλων μελων
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#20571 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 December 2008 - 21:32

Αύριο ξέρει κανείς ώρα και τόπο για την πορεία στη Θεσσαλονίκη?

#20572 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 09 December 2008 - 21:36

Απο ολους.Εξαλλου 2 συνεχομενα fail ειναι too much ακομα και για τους πιο θερμοκεφαλους.

ακομα και να θελω εγω η οποιοδηποτε αλλο μελος, δε μπορουμε να εγγυηθουμε για τη συμπεριφορα των αλλων μελων

Ας φροντισει ο καθενας για τον εαυτο του.Οσο για το δευτερο μην ανησυχεις,δεν θα χρεωσω κανεναν για λαθη που δεν κανει.

#20573 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 December 2008 - 21:36

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#20574 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 09 December 2008 - 21:52

4chaner ?
:oo:

#20575 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 December 2008 - 21:56

It's more likely than you think. :stubborn:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#20576 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 09 December 2008 - 22:00

Αύριο ξέρει κανείς ώρα και τόπο για την πορεία στη Θεσσαλονίκη?

9.30 η ωρα προσυγκεντρωση πολυτεχνειο
θα οδευσει προς το κεντρο εργασιας
οπως ξαναειπα ομως προσοχη

#20577 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 09 December 2008 - 22:27

Μαθήτρια Γ΄ λυκείου που είναι στην σχολή που φοιτούσε ο 15χρονος , απόσπασμα από τις 3 σελίδες που έδωσε στο διαγώνισμα των μαθηματικών

«Οχι, δεν διάβασα. Και ούτε θα είχα την ενέργεια να γράψω. Τα ίδια γυρνάνε στο μυαλό μου ξανά και ξανά. Πάνε πάνω από 24 ώρες που σκέφτομαι το ίδιο πράγμα. 15 χρονών, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Το είδαν οι κολλητές μου. Στη Μεσολογγίου. Τον ήξερα μόνο φατσικά. Ηξερα τους κολλητούς του όμως...

...Εγώ δεν ήμουν εκεί. Είχα πάει Ψυρρή. Ηξερα ότι οι άλλες ήταν Εξάρχεια. Κανείς δεν είχε βγει από την υπόλοιπη παρέα. Ισως κάτι να ήξεραν παραπάνω. Ούτε εγώ ήθελα να πάω Εξάρχεια. Είπα "θα περάσω μετά". Η Α... βρέθηκε στον δρόμο μου και ήρθε και μου 'πε "15 χρονών παιδί νεκρό στη Μεσολογγίου". Ο νους μου πήγε στους δυο Ν..., είναι οι μικρότεροι εκεί πέρα. Για τρεις ώρες μετά ζήτημα να έβγαλα δέκα κουβέντες. "Ποιος είναι;", "Πώς είναι η φάτσα του;", "Είναι ο αδελφός του Τ...;", "Δεν πιστεύω να 'ναι ο Ν...". Τα τηλέφωνα βάραγαν όλο το βράδυ από παντού. Κλείσαν τα Εξάρχεια. Τα κορίτσια ήταν ακόμα εκεί. Και εγώ δεν ήμουνα κοντά τους. Γιατί δεν ήμουν κοντά τους; Δεν ήθελα να το δούνε αυτό. Δεν ήθελα να τους σημαδέψει μια τέτοια εικόνα. Μακάρι να μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια στις φρίκες, να μην αφήνουμε τον άλλον να βλέπει, για να μην βλέπει εφιάλτες. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Δυστυχώς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το διεστραμμένο ύφος του κάθε τέρατος. Ακουγα. Ακουγα για το υπόλοιπο βράδυ, τα κρατούσα μέσα μου δεν έλεγα τίποτα. Σοκ. Επαιρνα τα κορίτσια τηλέφωνο. Μου έλεγαν τι έγινε: "Πριν 10 λεπτά σε αυτό το σημείο καθόμασταν. Εσκασε ένα περιπολικό και άρχισε το παιδί να το κοροϊδεύει. Ο μπάτσος μετά από φωνές σημάδεψε από ενάμιση μέτρο απόσταση. Τρεις σφαίρες. Μία τον πέτυχε στην καρδιά. Κοίταξε επάνω και σωριάστηκε πίσω. Λίγο ακόμα κατάφερε να αναπνεύσει. Μετά; Ασθενοφόρα, Λιποθυμίες. Η Κ... έπαθε κρίση πανικού. Η Τ... έκλαιγε, οι άλλες δύο... σοκ. Και στον αέρα να κυκλοφορούν οι λέξεις: Πέθανε - Παιδί - μίσος - οργή - μα είναι νεκρός - Πέθανε σας λέω - εκδίκηση. Μετά καπνός. Σπάστε τα ΟΛΑ. Σπάστε, σπάστε να γίνει η Αθήνα μαύρη σ' ένα βράδυ. Να μην υπάρχει τίποτα αύριο. Να ξεκινήσουν όλα από το μηδέν. Πώς τόλμησε ο δολοφόνος, πώς το σκέφτηκε; Εχει χρέος να αυτοκτονήσει. Να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο. Να ζήσει μια ζωή μέσα από τύψεις, τη χειρότερη ζωή. Να αυτοκτονήσει. Για αυτούς που το είδαν, για τους κολλητούς του, για την οικογένειά του. Να αυτοκτονήσει αυτός και κάθε άλλος ******* που μας θέλει νεκρούς. ΜΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΕΜΕΙΣ 10! ΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ. Κανένας από σας δεν θέλω να έχει το θράσος να με κοιτάξει στα μάτια. Μην μου μιλήσει κανένας σας. Την ασφάλειά μου πλέον εξασφαλίζουν μόνο οι φίλοι μου και αυτοί που θεωρώ οικογένεια...

...Με αυτή τη σκέψη κοιμήθηκα... Ξύπνησα 8. Δεν ήμουν σίγουρη για το τι συνέβαινε αλλά σηκώθηκα πήγα... κάπως μηχανικά. Βρήκα τις άλλες. Το ξέραμε όλες. Τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο. Ούτε σε μας ούτε στον κόσμο. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψει ούτε να συνειδητοποιήσει τι γινόταν. Κάθισα μαζί τους.

Είδα τον Ν... τον κολλητό του. Σηκώθηκα. Τον αγκάλιασα. Δεν είπαμε τίποτε άλλο. Τον έσφιξα και με έσφιξε. Τα μάτια του ήταν πρησμένα. Γιατί Ν... μου να το έχεις δει αυτό; Το πιο σκληρό πράγμα στον κόσμο. Εσπασα. Ας καιγόταν όλη η Αθήνα, ας γινόντουσαν όλα μαύρα, δεν με νοιάζει. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Η πορεία ξεκινά. Αποφασίζουμε να πάμε μαζί με την Ρ...

...Δεν άργησαν οι ηλίθιοι να ρίξουν χημικά. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; Τα παιδιά καίγαν, καίγαν, καίγαν. Καπνοί παντού. Και εμείς τρέχαμε. Πατησίων, Αλεξάνδρας, στενά, στενά κι άλλα στενά. Μας κυνηγά διμοιρία. Ποιον κυνηγάς ρε; κάτσε στα αυγά σου! Αυτή η μέρα είναι για τον Αλέξανδρο. Κάνε πίσω επιτέλους...

...Τρέξιμο, τρέξιμο. «Μπαίνουμε μέσα στα Εξάρχεια». Βρήκαμε κάποιους δικούς μας. Και εκεί βρεθήκαμε ξαφνικά. Στο σημείο. Στη Μεσολογγίου και η Ρ... πάγωσε. Και από πίσω να μας ακολουθούν. Ε, όχι και εδώ ρε. Γιατί πατάς εδώ; Την πήρα από το χέρι να την κάνω να τρέξει...

...Μέσα σε όλους τους καπνούς η Ρ... τρέχει πίσω από τους ΜΑΤάδες και ουρλιάζει: "Είμαι 17! Σκοτώστε με! Αντε! Δολοφόνοι". Ρ..., φύγε έρχονται από στενά. Τρέχει. Η συνέχεια έχει σημασία; Δε νομίζω. Απλά περνάνε οι ίδιες σκέψεις από το μυαλό μου... Σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά; Γιατί μας θέλουν νεκρούς; Δεν θέλω να ξαναγίνει αυτό. Πώς θα αντιδράσω; Πώς θα τους κάνω να μετανιώνουν που γεννήθηκαν; Πώς θα κάνω τον κόσμο να καταλάβει; Γιατί με θέλουν νεκρή; Εκεί ήταν που γύρισα σπίτι. Και η μόνη ασφάλεια ήταν η αγκαλιά της μάνας μου. Και έκλαιγα, έκλαιγα μέχρι σήμερα. Ασε με τώρα μη μου μιλάς. Τίποτα δεν είναι ίδιο, απλά άσε με να κλάψω. Και μη με κοιτάξεις στα μάτια γιατί η θλίψη μου θα γίνει οργή».

Posted Image

#20578 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 09 December 2008 - 22:40

σορρυ κιολας αλλα δε το διαβασα
δεν εχω ορεξη να διαβαζω συναισθηματικες βλακειες οι οποιες δε στεκουν κιολας
σε καμια περιπτωση το σχολειο του παιδιου δεν ειναι ανοιχτο αυτες τις μερες, ποσο μαλλον να τους βαλουν να γραψουν διαγωνισμα
ντροπη σε οποιον το εγραψε

#20579 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 09 December 2008 - 22:42

[media]http://www.youtube.com/watch?v=C2ODfuMMyss[/media]
Posted Image Posted Image

#20580 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 December 2008 - 22:43

Ελευθεροτυπία - «Τίποτα δεν είναι ίδιο, απλά άσε με να κλάψω...»
όχι ότι οι εφημερίδες λένε πάντα αλήθεια αλλά ιδιωτικό είναι μπορεί και να έμεινε ανοιχτό

Posted Image