Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20491 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 06 December 2008 - 01:31

Ρε μη μου προσβάλετε τα Χριστουγεννα! :chigau: Eίναι η καλυτερη εποχή του χρόνου. I usually feel all warm and fuzzy inside.^^ Και οπως διδασκει η σοφή 4τράδα του South Park, τα Χριστούγεννα αξίζουν για τον καταναλωτισμο και μονο. :P (και για τα Χριστουγενιατικα τραγουδια, το στολισμο και τις μεγαλες κρεπαλες διπλα απο το τζακι) Αυτα για το μέσο ανθρωπο τονίζω, σε μια συνηθισένη περιοδο της ζωής του(μην παρεξηγηθω τώρα, μπορει καθε φορα να υπαρχουν ειδικες περιπτωσεις και λογοι να μισεις κάτι).

Αλλα φετος ρε γαμωτo δεν εχω μπει καθολου στο πνευμα, αθελα μου με αφηνει αδιάφορη. Ισως φταιει το γεγονος ότι η Πατρα έχει σχεδον μηδενικο στολισμο, το ότι εχουμε ακομη 20 βαθμους και λιακαδα κάθε μέρα και καθολου κρυο το βραδυ, ισως το οτι ασχολουμαι με αλλα πραγματα και δεν εχω προσεξει ακομη τα Χριστουγεννα... Ευχομαι να μην ειναι μονιμο, I wanna feel the Christmas spirit. :nanana:

Καλα, βέβαια νομιζω οτι αυτα τα έχουμε συζητήσει και περυσι σε ξεχωριστό θεμα. :S

#20492 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 06 December 2008 - 01:32

Βρε AnO! Πολυ απαισιοδοξια και μιζερια ρε παιδι μου απο τα ποστ σου...Ανιμε δεν βλεπεις? 'Η βλεπεις μονο τα μιζερα? Εν παση περιπτωση, αν η Ιατρικη επιστημη παραδεχετε το placebo τοτε και εγω ειμαι προθυμος να δεχτω οτι την περιοδο των Χριστουγεννων κυκλοφορει στην ατμοσφαιρα λιγη περισσοτερη αγαπη, αφου κανει καλο στην ψυχολογια μου! Δεν θα τα βαψουμε και μαυρα...

:wis: :byejg9:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#20493 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 06 December 2008 - 01:57

δεν το βλεπω απαισιοδοξα,ρεαλιστικα το βλεπω γιατι δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα. δεν θα τα βαψω μαυρα,αλλα δεν μου αρεσει αυτη η οτι-θυμαμαι-χαιρομαι κατασταση των Χριστουγεννων.
Εφοσον εσυ θεωρεις οτι κανουν καλο στην ψυχολογια σου δεν υπαρχει προβλημα,ειναι ομορφο πραγμα να σε κανει κατι χαρουμενο.
Απλα εκθετω την αποψη μου.
Τελος το μονο π εχω δει απο ανιμε αυτον τον καιρο ειναι το Code Geass οποτε καταλαβαινεις... ααα,ακουω και αρκετο Black αυτον τον καιρο(μουσικη κακοδιαθετη και μισανθρωπικη οπως και να το κανουμε)
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#20494 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 06 December 2008 - 08:10

FFS :S δές Μόνος στο σπίτι 1 και 2.

Επίσης το αρνί αυτή τη περίοδο παίζει να το βρείς και ποιο φτηνά από το Πάσχα για προφανείς λόγους και εννοείτε ότι υπάρχει εν αφθονία. Τέλος μοσχάρι ή χοιρίνο τα Χριστούγεννα και όχι γάλο, α] δεν είναι έθιμο δικό μας β] ξεκινάς να τρώς αυτό το ηλίθιο πουλερικό και δε τελείωνει ποτέ [το ίδιο συμβαίνει και το Πάσχα με το αρνί αλλά αρνί >> γαλοπούλα :P ]
rsrGbGx.gif

#20495 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 06 December 2008 - 08:51

Δεν θα τα βαψουμε και μαυρα...

δεν θα τα βαψω μαυρα

Guys, δεν μας αφορά το τι χρώμα δεν θα βάψετε τα αυγά σας φέτος τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μην μας σκανδαλίζεται μέρες που είναι. Άντε

Και μιας και η περίοδος των Χριστουγέννων βρίθει από ξενόφερτα έθιμα, ας υιοθετήσουμε εκ νέου κάποια αυθεντικό.
Όχι στη γαλοπούλα, όχι στο αρνί, ναι στο παπαγάλο. Φέτος τις γιορτές, ας φέρουμε στο τραπέζι μας το εξωτικό αυτό πουλί, το κρέας του οποίου χαρίζει υγεία, μακροζωία και λαμπερό δέρμα. Επίσης με τα ποικιλόχρωμα πούπουλα του, στολίστε το χριστουγεννιάτικο κάκτος σας, για να διαχυθεί η γιορτινή ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το σπίτι. Και φυσικά μην περιμένετε τον Αγ. Βασίλη, και μην κρεμάτε κάλτσες στο τζάκι. Ας αναμένουμε φέτος τον Βαρνάβα Ακαμάτσου, κρεμόντας γάντια από το καζανάκι!

Edited by Namida, 06 December 2008 - 08:59.

#20496 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 06 December 2008 - 09:08

Guys, δεν μας αφορά το τι χρώμα δεν θα βάψετε τα αυγά σας φέτος τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μην μας σκανδαλίζεται μέρες που είναι. Άντε

Και μιας και η περίοδος των Χριστουγέννων βρίθει από ξενόφερτα έθιμα, ας υιοθετήσουμε εκ νέου κάποια αυθεντικό.
Όχι στη γαλοπούλα, όχι στο αρνί, ναι στο παπαγάλο. Φέτος τις γιορτές, ας φέρουμε στο τραπέζι μας το εξωτικό αυτό πουλί, το κρέας του οποίου χαρίζει υγεία, μακροζωία και λαμπερό δέρμα. Επίσης με τα ποικιλόχρωμα πούπουλα του, στολίστε το χριστουγεννιάτικο κάκτος σας, για να διαχυθεί η γιορτινή ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το σπίτι. Και φυσικά μην περιμένετε τον Αγ. Βασίλη, και μην κρεμάτε κάλτσες στο τζάκι. Ας αναμένουμε φέτος τον Βαρνάβα Ακαμάτσου, κρεμόντας γάντια από το καζανάκι!

Before roasting the parrot you must read all Sigmund Freud books and learn about the parrot childhood to understand the reaction and attitude in the present. Maybe the super ego of the parrot is attacking the unconcius ,who knows?.

Roasted Parrot - need assitance ! | Monty Python - Pythonline.com
rsrGbGx.gif

#20497 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 December 2008 - 12:45

Οι παπαγάλοι θέλουν προσοχή, γιατι ξέρετε όλοι τι πουλιά είναι....
Spoiler:

#20498 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 December 2008 - 15:03

Posted Image

τα εχω ριππαρει ολα απο τα επισοδεια, και εχω κανει και db (volume) balance, θελει κανεις να τα κανω upload?

the odd dog barked, και καποιοι το ζητησαν οποτες...

Anime-Movie_Theme.rar - FileFront.com

#20499 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 06 December 2008 - 15:18

δεν στολιζουμε κακτους εχουν αρνητικο chi. Προτιμουμε να στολισουμε φικο που εχει ομορφα στρογγυλεμενα φυλλαρακια και δεν μας χαλαει το feng sui. Ο παπαγαλος αποτελει οντως πολυ ωραιο Χριστουγενιατικο γευμα,αν και πρεπει να προσεξουμε μην εχει καμμια ψιττακιαση το πτηνο που θα μας δωσουν.

οσο για τα αυγα μου(που ειναι στρουθοκαμηλου) θα τα βαψω μωβ με μαυρες και φουξια ριγες για να ναι funky.
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#20500 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 06 December 2008 - 16:09

Παιδιά ήρεμα με τα χριστιύγεννα γιατι είναι η καλύτερη περίοδος ολων μας.
Παίρνουμε τον ''13ο μισθό'' !
Στολίζουν τους δρόμους και ομορφαίνουν (μετα βγάζουν τα λαμπάκια την
περίδο του πάσχα κοντα).

Επισης ξεχειλίζει η ατμόσφαιρα απο ένα αποπνικτικό αίσθημα αγάπης και
υποκρισίας σε τόσο μεγάλο βαθμό που ο κλασσικός χοντρούλης / σύμβολο
του άκρατου καταναλωτισμού καταντά να περνά απαρατήρητος...
Posted Image

#20501 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 06 December 2008 - 17:49

@Namida
Πές καμία εξάδα αριθμούς για Τζόκερ/Λόττο. Προχωρούσα στο δρόμο και είδα ένα μικρό παπαγάλο να κάθετε κουρνιασμένος δίπλα σε ένα ATM [χαμηλά στη βάση] >_>
rsrGbGx.gif

#20502 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 06 December 2008 - 18:48

Εγώ πάντως τα λατρεύω τα Χριστούγεννα:hehehe:

Spoiler:

Posted Image

#20503 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 December 2008 - 23:17

Ιαπωνικά Χριστούγεννα εννοείς:oo:

#20504 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 06 December 2008 - 23:23

Εγώ πάντως τα λατρεύω τα Χριστούγεννα:hehehe:

Spoiler:

Φαντασου το καλοκαιρι...:hahaha:
Posted Image

#20505 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 07 December 2008 - 00:01

....................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 00:33.