Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20131 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 11:20

Now we have proof.Everyone,grab the pitchforks.And the torches.And,man the harpoons.

Tσκ,τσκ,τσκ...Καλα το 30 δεν το ειδες πάνω??Wasting good alcohol makes me a saaaaaad panda....
:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20132 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 11:24

Believe it or not, το ξυλο το εφαγα απο τη μανα μου για το τραπεζομαντηλο...

Το γεγονος με το ουισκυ μην πω οτι βγηκε σε καλο, αφου μετα αρχισα να βλεπω τα καλα ποτα με αλλο ματι, και αρχισα απο μικρος να τα εκτιμω..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20133 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 11:31

ειδες ρε ayu, το να ριχνεις μολωτωφ ειναι καλο. μαθαινεις να εκτιμας το καλο πετρελαιο, ουισκι, ή οτι αλλο τελοσπαντων χρησιμοποιησεις.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#20134 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 11:43

νταξ..απλά.ασε τα ότι ήσουν 5 χρωνών και δεν ήξερες...και μετά που μεγάλοσες τα ίδια έκανες....ιδού και οι αποδείξεις....

[media]http://www.youtube.com/watch?v=hX83fpKWflo[/media]

ayu and his gang

:hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#20135 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 12:17

Δηλωνω οτι καμμια σχεση δεν εχω με το βιντεακι, με τον Ηγουμενο Εφραιμ, και ουδεποτε συμεττειχα σε οποιαδηποτε ανταλλαγη οικοπεδων, και ουτε εχω γκομενα δικηγορο πρωην χορευτρια.

Με τον νομαρχη παντως παμε στη Τουμπα μαζι να δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ...

Στα σοβαρα τωρα, πανε καλα τα ζωα στο βιντεακι? Πετανε μολωτοφ στην εξοχη? Να πως ξεκινανε οι πυρκαγιες..

Και Σειριε, μαλλον εισαι το παιδι θαυμα αν πηγες Πεμπτη δημοτικου 5 χρονων.. Ουτε η Chiyo-chan να ησουν...

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20136 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 12:20

Και Σειριε, μαλλον εισαι το παιδι θαυμα αν πηγες Πεμπτη δημοτικου 5 χρονων.. Ουτε η Chiyo-chan να ησουν...

:wooi2: το ξέρω πάντα μου το έλεγα........και όχι επειδη είμαι μπροστά....

:hahaha::hahaha:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#20137 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 12:24

Μια φορά πήγα να φτιάξω σάντουιτς με καπνιστό σαλάμι, έχοντας πεινάσει απο τον τρίωρο μαραθώνιο Manowar. Αφου ετοίμασα τα υπόλοιπα υλικά έφτασα στο σαλάμι. Προσπαθούσα να το κόψω μα δεν κοβόταν με τίποτα. Ε βάζω κι εγώ δύναμη και κόβω το σαλάμι μαζί με ενα κομματάκι απο τον αντίχειρα. Η συνέχεια στον νεροχύτη, με εμένα να προσπαθώ με βαμβάκια, χαρτιά υγείας και αυτοσχέδια λαστιχάκια να προσπαθώ να περιορίσω την αιμοραγία.
Μία αλλη φορά που είχα μεθύσει με μπύρες και βότκες πρωτού πάω να ψήσω σουβλάκι στην αυλή. Για να ετοιμάσω τη φωτιά πήρα το τσεκούρι και άρχισα να κόβω ξύλα. Ένα απο αυτά δεν κοβόταν με τίποτα ομως! Του δίνω μία με το τσεκουρι, αυτό αναπήδησε(δεν ξέρω πως) και έπεσε στον αντίχειρα ξανά. Ευτυχώς εκείνη τη φορά τη γλίτωσα με εναν μόλωπα(ήθελε ακόνισμα το εργαλείο).

#20138 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 12:35

Μια φορά πήγα να φτιάξω σάντουιτς με καπνιστό σαλάμι, έχοντας πεινάσει απο τον τρίωρο μαραθώνιο Manowar. Αφου ετοίμασα τα υπόλοιπα υλικά έφτασα στο σαλάμι. Προσπαθούσα να το κόψω μα δεν κοβόταν με τίποτα. Ε βάζω κι εγώ δύναμη και κόβω το σαλάμι μαζί με ενα κομματάκι απο τον αντίχειρα.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=azS8aTT1nbA&feature=related[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#20139 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 13:28

[FONT="]Καλα παιδια...μιλαμε πεθανα στα γελια διαβαζοντασ τισ posts σασPosted Image[/FONT][FONT="]
λολ δεν περιμενα οτι θα ανοιγα ολοκληρο θεμα για το φαγυτο,εξωμολογοντασ τισ βλακειεσ που ειχα κανει με το μαγειρεμα λολ...Παντωσ χαιρομαι που δεν ειμαι τελικα η μονη που κανει γκαφεσ οσω αναφορα τη μαγειρικη.....ΛΟλ τωρα πλεον νιωθω ποιο respectable LOL:if:

λολ πριν αναφερθηακατε στο ξυλο...εχει φαει ποτε κανεισ σασ ξυλο επειδη εκανε μεγαλη γκαφα?λολPosted Image[/FONT]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#20140 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 13:41

Ξύλο όχι, αλλά μαστίγωμα με μπαλαντέζα ηλ. σίδερου πλειστάκις στα νιάτα μου. Ήταν της μόδας...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#20141 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 13:51

ξεχασες το τσοκαρο Dante...
εχω φαει εγω ιπταμενο τσοκαρο οσο δεν λεγεται

μετα βεβαια ανεβασα natural armor και dexterity, οποτε τα απεφευγα σαν αιλουρος που ειμαι:tensai:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 21 Νοέμβριος 2008 - 13:57

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#20142 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 14:06

εχω φαει εγω ιπταμενο τσοκαρο οσο δεν λεγεται

έχουμε σε αποκλειστικότητα τις δραματικές σκηνές του μελκορ..

[media]http://www.youtube.com/watch?v=4fQLBUsZ6fo&feature=related[/media]

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#20143 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 14:15

Φαντομ ................................................

Ο καναπές σου suckarei :bike:
rsrGbGx.gif

#20144 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 14:35

Μιας και ο melkor έφερε στην συζήτηση τα μαχαίρια, θυμήθηκα μια πολύ epic δική μου εμπειρία.
Είχα πάρει μια κονσέρβα με ροδάκινο κομπόστα από το σούπερ μάρκετ. Γυρνάω σπίτι και ψάχνω στα συρτάρια για ανοιχτήρι. Αμέσως θυμάμαι πως δεν έχω. :oo: Έλα όμως που φαγώθηκα να ανοίξω την κονσέρβα πάση θυσία, και βουτάω το πιο κοφτερό μαχαίρι που βρήκα στο συρτάρι. Για 10 λεπτά προσπαθούσα να ανοίξω την κονσέρβα, κάνοντας το μαχαίρι ανοιχτήρι. Κάποια στιγμή το κουτί άνοιξε!!:joyful:
Το μαχαίρι το έχω ακόμα, και συνεχίζει να κόβει τόσο καλά!:tensai:

Ναι το ξέρω, δεν την παλεύω ώρες-ώρες..:hahaha:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#20145 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 15:09

εγώ πάντως παντα με μαχαίρι ανοιγω τις κονσέρβες
χθες πειρα καλαμπόκι και μου έμεινα το ανοιχτήρι της στο χέρι.
έτσι έβαλα τα μεγάλα μέσα του μαχαιριού γιατί όπως πάντα
δεν υπάρχει ανοιχτήρι στο σπίτι.