Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20116 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 21:00

yunancy....είσαι της νέας γενιάς και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι μετά τον
φλορινιώτη το χάος, μετά απο αυτόν όλα είναι απομίμηση...
θέλω χρυσό gaydam τώρα...
(ελπίζω η πάπια σύντομα να δει αυτή την φωτό)

#20117 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 21:27

Χμμ βλέπω πως οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν καλές σχέσεις με την κουζίνα..:nosey:
Αυτό που έχω κάνει εγώ, αμφιβάλω αν το έχει καταφέρει κάποιος άλλος.
Στο σπίτι μου στην Αθήνα, έχω ένα μικρό ηλεκτρικό φούρνο με δύο μάτια.
Μια φορά είχα ανάψει τον φούρνο να ζεστάνω κάτι, και την ίδια στιγμή είχα ανάψει το μάτι να βράσω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή, κουνάω την κατσαρόλα με ανοιχτό καπάκι και κάνω τον φούρνο και το πάτωμα χάλια. Χωρίς να δώσω σημασία (δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα χάλια το πάτωμα! :hahaha:) ανοίγω τον φούρνο να βγάλω αυτό που ζέστανα.
Αφού άνοιξα τον φούρνο, τότε αποφάσισα να καθαρίσω. Παίρνω χαρτί κουζίνας και καθαρίζω σιγά-σιγά τον φούρνο, με ανοιχτή την πόρτα. Ένα κομμάτι του χαρτιού όμως ακουμπά στο πυρακτωμένο grill (έτσι το λένε?) και παίρνει αμέσως φωτιά! :terror2: Πάνω στην ταραχή, καίω και το χέρι μου πάνω στο grill. :burningbe3:
Στο τέλος αυτό που κατάφερα ήταν να βρομίσω το σπίτι με τον καπνό του καμένου χαρτιού, και να πονάει το χέρι μου για 1 εβδομάδα.
Can you beat that? :gotit:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#20118 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 21:53

Χμμ βλέπω πως οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν καλές σχέσεις με την κουζίνα..:nosey:
Μια φορά είχα ανάψει τον φούρνο να ζεστάνω κάτι, και την ίδια στιγμή είχα ανάψει το μάτι να βράσω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή, κουνάω την κατσαρόλα με ανοιχτό καπάκι και κάνω τον φούρνο και το πάτωμα χάλια. Χωρίς να δώσω σημασία (δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα χάλια το πάτωμα! :hahaha:) ανοίγω τον φούρνο να βγάλω αυτό που ζέστανα.
Αφού άνοιξα τον φούρνο, τότε αποφάσισα να καθαρίσω. Παίρνω χαρτί κουζίνας και καθαρίζω σιγά-σιγά τον φούρνο, με ανοιχτή την πόρτα. Ένα κομμάτι του χαρτιού όμως ακουμπά στο πυρακτωμένο grill (έτσι το λένε?) και παίρνει αμέσως φωτιά! :terror2: Πάνω στην ταραχή, καίω και το χέρι μου πάνω στο grill. :burningbe3:
Στο τέλος αυτό που κατάφερα ήταν να βρομίσω το σπίτι με τον καπνό του καμένου χαρτιού, και να πονάει το χέρι μου για 1 εβδομάδα.

owned :deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20119 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 22:15

λολ Erisadesu μηπωσ θεσ να πεισ τουσ στοιχουσ του Ρουβα?γιατι το ειπεσ λαθοσ...και αυτο δεν ειναι ενα απλο τραγουδι...ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΛΟΛ V_V
"μετα απο εσενα το χαοσ...μετα απο σενα τιποτα"Δημοσιευμένη  εικόνα

lol axaxaxax Matu san u rock!amazing!πωσ τα καταφερεσ?Δημοσιευμένη  εικόνα

καλα ολοι λιγο πολλυ εχουμε κανει το πατωμα χαλια,λολ ενα σωρο φορεσ εγω βγει εξω και οταν παω να ανοιξω το μπουκαλι τησ κοκα κολα ΜΠΑΜΜΜΜΜ Χυνεται ολοι λεσ κια ειναι σαμπανια και τα κανει ΣΚΑΤΑ!Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20120 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 22:20

εχει κανεις προσκληση για blogθεα???? και γιατι δεν μπορώ να αλλάξω avatar???

#20121 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 22:25

έχει πρόβλημα το v bulletin και προς το παρων δεν μπορούμε να αλλάξουμε αβαταρ.

#20122 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 23:30

yunancy....είσαι της νέας γενιάς και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι μετά τον
φλορινιώτη το χάος, μετά απο αυτόν όλα είναι απομίμηση...

Σιγά ρε... γιαγιά.

Πάρε και χρυσό Gundam

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

E5VV38U.jpg

#20123 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 02:34

τι να σου πω... προσωπικα εχω γινει μαρτυρας στο εξης:
περσι το καλοκαιρι με παιρνει εντελως ξαφνικα τηλέφωνο ενας φιλος μου σε κατασταση πανικου..
"τρεχα γρηγορα κατι τρεχει με την κουζινα!"
τρεχω λοιπον (εμενε κοντα) και (δεν) τον βλεπω μεσα σε μια κουζινα με ιδιωτικο νεφος απ τους καπνους που εβγαιναν απο μια κατσαρολα..
κλεινουμε το ματι, παιρνουμε την κατσαρολα απο κει και ανοιγουμε απο παντου..
it turns out οτι επειδη εκεινη τη βδομαδα ελειπαν ολοι απ το σπιτι, αποφασισε να φτιαξει μονος του μακαροναδα.. τι ειχε συμβει?
δεν ειχε βαλει νερο στην κατσαρολα...
ανοιξε την κατσαρολα, εβαλε μεσα τα μακαρονια και την εβαλε πανω στο αναμενο ματι, the end..
ειλικρινα, δε θελετε να ξερετε πως ηταν τα μακαρονια μεσα στην κατσαρολα..
περιττο να πω οτι η κατσαρολα πεταχτηκε ακριβως οπως ηταν και οτι μετα απ αυτο δεν ξαναπλησιασε κουζινα σε ακτινα ενος χιλιομετρου..
which one is worse??

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#20124 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 02:52

τι να σου πω... προσωπικα εχω γινει μαρτυρας στο εξης:
περσι το καλοκαιρι με παιρνει εντελως ξαφνικα τηλέφωνο ενας φιλος μου σε κατασταση πανικου..
"τρεχα γρηγορα κατι τρεχει με την κουζινα!"
τρεχω λοιπον (εμενε κοντα) και (δεν) τον βλεπω μεσα σε μια κουζινα με ιδιωτικο νεφος απ τους καπνους που εβγαιναν απο μια κατσαρολα..
κλεινουμε το ματι, παιρνουμε την κατσαρολα απο κει και ανοιγουμε απο παντου..
it turns out οτι επειδη εκεινη τη βδομαδα ελειπαν ολοι απ το σπιτι, αποφασισε να φτιαξει μονος του μακαροναδα.. τι ειχε συμβει?
δεν ειχε βαλει νερο στην κατσαρολα...
ανοιξε την κατσαρολα, εβαλε μεσα τα μακαρονια και την εβαλε πανω στο αναμενο ματι, the end..
ειλικρινα, δε θελετε να ξερετε πως ηταν τα μακαρονια μεσα στην κατσαρολα..
περιττο να πω οτι η κατσαρολα πεταχτηκε ακριβως οπως ηταν και οτι μετα απ αυτο δεν ξαναπλησιασε κουζινα σε ακτινα ενος χιλιομετρου..
which one is worse??

Δημοσιευμένη  εικόνα really??? There is a human capable of doing that ???

#20125 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 03:02

Δημοσιευμένη  εικόνα really??? There is a human capable of doing that ???

*nods*
κι ομως συνεβη και αυτο σ αυτη τη ματαιη ζωη...:frozen:
και συγκλονιστικοτερη ολων, η αντιδραση μετα:
"ηθελε και νερο?? :hmmm:"

...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#20126 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 03:05

Σιγά ρε... γιαγιά.

Πάρε και χρυσό Gundam

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

yeah...disco gaydam ftw

#20127 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 06:30

και συγκλονιστικοτερη ολων, η αντιδραση μετα:
"ηθελε και νερο?? :hmmm:"

Mega-LOL :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Κατι συγκλονιστικο τις λιγες φορες που μαγειρεψα δε μου ετυχε, παντως οταν ειπαμε να κανουμε μακαρονια με τον συγκατοικο, τα πηγαιναμε πολυ καλα, μεχρι και την καρμποναρα ειχαμε σχεδον τελειωσει, και οταν ηταν να βγαλουμε τα μακαρονια απο την κατσαρολα και να τα ριξουμε στο τρυπητό, τοτε ειδαμε οτι δεν ειχαμε βουτυρο :oo: Στο καπακι λεει Χαμηλωνω φωτια βλακα και αρχιζω να ανακατευω, εφυγες ηδη για σουπερ-μαρκετ! Για ποτε πηγα σουπερ-μαρκετ και πηρα το βουτυρο ουτε που καταλαβα, παω ταμειο και βλεπω ουρα 5 ατομων:frozen: Ευτυχως με αφησαν να περασω μπροστα οταν τους εξηγησα τη δακρυβρεχτη ιστορια...!

Κι ομως μετα απο αυτα, και τα μακαρονια και η καρμποναρα βγηκαν θεϊκα:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20128 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 10:11

Ι think I can. Βέβαια δεν έχει σχέση με μαγειρική, αλλά με πυρομανία. Έχω λιώσει κεριά, και έχω καρφώσει πάνω σπίρτα. Έχω φτιάξει μια ωραία φωτιά πάνω στο νιπτήρα, και θέλω να ρίξω και οινόπνευμα. Αλλά επειδή ήμουν έξυπνο παιδάκι (στην 6η δημοτικού) σκέφτομαι να μην ρίξω με το μπουκάλι, και φουντώσει η φωτιά. Έτσι παίρνω οινόπνευμα στην χούφτα μου, και πάω να το ρίξω σιγά σιγά. Με το που πέφτει η πρώτη σταγόνα, αρπάζει όλο, και το χέρι μου φλέγεται. Και αντί να το βάλω κάτω από τη βρύση, βγαίνω στο διάδρομο με το φλεγόμενο χέρι. Στο τέλος καταλαβαίνω ότι πρέπει να το σβήσω, και επιτέλους ανοίγω τη βρύση της μπανιέρας. Βέβαια ήμουν τυχερός, γιατί αντί να καεί το χέρι μου κάηκε το οινόπνευμα, και έτσι έπαθα μόνο πολύ ελαφρά εγκαύματα. Το χέρι αυτό, μόλις το είχα βγάλει από το νάρθηκα...

παω να ανοιξω το μπουκαλι τησ κοκα κολα ΜΠΑΜΜΜΜΜ Χυνεται ολοι λεσ κια ειναι σαμπανια και τα κανει ΣΚΑΤΑ!Δημοσιευμένη  εικόνα

Και αυτό το έχω κάνει, και μάλιστα πρόσφατα. Ήταν η συσκευασία που έχει τα δύο μπουκάλια μαζί, και ήθελα να την κόψω στη μέση, με μια κίνηση. Κάπως το μαχαίρι βρήκε όμως στο μπουκάλι, και άνοιξε μια τρύπα. Το μπουκάλι έπεσε και άρχισε να εκτοξεύει κυριολεκτικά το αναψυκτικό παντού. Όχι μόνο το πάτωμα, όλη η κουζίνα έγινε χάλια. Άδειασαν τα 9/10 μπορέσω να το μαζέψω, και να το ρίξω στο νεροχύτη.

Ατυχήματα δεν έχω πολλά με μαγειρική. Κλασσικά καίγομαι και κόβομαι κάθε φορά, αλλά επιπόλαια. Και μια κατσαρόλα έχω σπάσει, αυτό έγινε όμως μόνο μια φορά.

#20129 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 11:05

Εγω παιδακι πεμπτης δημοτικου, βαριομουν ενα πρωι και αποφασισα να φτιαξω μολωτοφ...

(οταν λεω οτι οι αναρχικοι δινουν κακα παραδειγματα στην νεολαια, δεν με ακουτε..)

Ανοιγω που λετε ενα μπουκαλι ουισκι απο το σαλονι, σκιζω ενα τραπεζομαντηλο για στουπι, το βαζω στο μπουκαλι με το ουισκι αναβω ενα σπιρτο, αναβω την "μολοτωφ" και την ριχνω στην αυλη (καλοκαιρι στο χωριο)...

Ο στοχος ηταν ενα αυτοσχεδιο χωριο με πλευμομπιλ. Ηθελα να αναπαραστησω την ατομικη εκρηξη της Χιροσιμας βλεπετε.. (ηταν και αυγουστος και ηταν επικαιρο).

Ψιλο-καλο το αποτελεσμα, πολλα θυματα μεταξυ των πλευμομπιλ, αλλα μετα βαρεθηκα και πηγα να παιξω μπαλα..

Γυρναω σπιτι και ακουω το μπαμπα να ρωταει την μανα μου: "Που ειναι το single malt των 30 ετων?"

Την συνεχεια, μπορειτε να την φανταστειτε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20130 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 11:18

Εμ έτσι εξηγείται γιατί μισείς τόσο πολύ τους αναρχικούς. Μόλις βλέπεις μολώτοφ θυμάσαι το ξύλο που έφαγες μικρός. :P

Τις δύο πρώτες γραμμές θα μου επιτρέψεις να τις μεταφέρω στο Hall Of Fame. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||