Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 20 November 2008 - 21:00
φλορινιώτη το χάος, μετά απο αυτόν όλα είναι απομίμηση...
θέλω χρυσό gaydam τώρα...
(ελπίζω η πάπια σύντομα να δει αυτή την φωτό)
Posted 20 November 2008 - 21:27
Αυτό που έχω κάνει εγώ, αμφιβάλω αν το έχει καταφέρει κάποιος άλλος.
Στο σπίτι μου στην Αθήνα, έχω ένα μικρό ηλεκτρικό φούρνο με δύο μάτια.
Μια φορά είχα ανάψει τον φούρνο να ζεστάνω κάτι, και την ίδια στιγμή είχα ανάψει το μάτι να βράσω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή, κουνάω την κατσαρόλα με ανοιχτό καπάκι και κάνω τον φούρνο και το πάτωμα χάλια. Χωρίς να δώσω σημασία (δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα χάλια το πάτωμα!
Αφού άνοιξα τον φούρνο, τότε αποφάσισα να καθαρίσω. Παίρνω χαρτί κουζίνας και καθαρίζω σιγά-σιγά τον φούρνο, με ανοιχτή την πόρτα. Ένα κομμάτι του χαρτιού όμως ακουμπά στο πυρακτωμένο grill (έτσι το λένε?) και παίρνει αμέσως φωτιά!
Στο τέλος αυτό που κατάφερα ήταν να βρομίσω το σπίτι με τον καπνό του καμένου χαρτιού, και να πονάει το χέρι μου για 1 εβδομάδα.
Can you beat that?
Posted 20 November 2008 - 21:53
Χμμ βλέπω πως οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν καλές σχέσεις με την κουζίνα..
Μια φορά είχα ανάψει τον φούρνο να ζεστάνω κάτι, και την ίδια στιγμή είχα ανάψει το μάτι να βράσω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή, κουνάω την κατσαρόλα με ανοιχτό καπάκι και κάνω τον φούρνο και το πάτωμα χάλια. Χωρίς να δώσω σημασία (δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα χάλια το πάτωμα!) ανοίγω τον φούρνο να βγάλω αυτό που ζέστανα.
Αφού άνοιξα τον φούρνο, τότε αποφάσισα να καθαρίσω. Παίρνω χαρτί κουζίνας και καθαρίζω σιγά-σιγά τον φούρνο, με ανοιχτή την πόρτα. Ένα κομμάτι του χαρτιού όμως ακουμπά στο πυρακτωμένο grill (έτσι το λένε?) και παίρνει αμέσως φωτιά!Πάνω στην ταραχή, καίω και το χέρι μου πάνω στο grill.
Στο τέλος αυτό που κατάφερα ήταν να βρομίσω το σπίτι με τον καπνό του καμένου χαρτιού, και να πονάει το χέρι μου για 1 εβδομάδα.
Can you beat that?
owned
Posted 20 November 2008 - 22:15
"μετα απο εσενα το χαοσ...μετα απο σενα τιποτα"
lol axaxaxax Matu san u rock!amazing!πωσ τα καταφερεσ?
καλα ολοι λιγο πολλυ εχουμε κανει το πατωμα χαλια,λολ ενα σωρο φορεσ εγω βγει εξω και οταν παω να ανοιξω το μπουκαλι τησ κοκα κολα ΜΠΑΜΜΜΜΜ Χυνεται ολοι λεσ κια ειναι σαμπανια και τα κανει ΣΚΑΤΑ!
Posted 20 November 2008 - 22:20
Posted 20 November 2008 - 22:25
Posted 20 November 2008 - 23:30
yunancy....είσαι της νέας γενιάς και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι μετά τον
φλορινιώτη το χάος, μετά απο αυτόν όλα είναι απομίμηση...
Σιγά ρε... γιαγιά.
Πάρε και χρυσό Gundam

Posted 21 November 2008 - 02:34
Χμμ βλέπω πως οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν καλές σχέσεις με την κουζίνα..
Μια φορά είχα ανάψει τον φούρνο να ζεστάνω κάτι, και την ίδια στιγμή είχα ανάψει το μάτι να βράσω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή, κουνάω την κατσαρόλα με ανοιχτό καπάκι και κάνω τον φούρνο και το πάτωμα χάλια. Χωρίς να δώσω σημασία (δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα χάλια το πάτωμα!) ανοίγω τον φούρνο να βγάλω αυτό που ζέστανα.
Αφού άνοιξα τον φούρνο, τότε αποφάσισα να καθαρίσω. Παίρνω χαρτί κουζίνας και καθαρίζω σιγά-σιγά τον φούρνο, με ανοιχτή την πόρτα. Ένα κομμάτι του χαρτιού όμως ακουμπά στο πυρακτωμένο grill (έτσι το λένε?) και παίρνει αμέσως φωτιά!Πάνω στην ταραχή, καίω και το χέρι μου πάνω στο grill.
Can you beat that?
τι να σου πω... προσωπικα εχω γινει μαρτυρας στο εξης:
περσι το καλοκαιρι με παιρνει εντελως ξαφνικα τηλέφωνο ενας φιλος μου σε κατασταση πανικου..
"τρεχα γρηγορα κατι τρεχει με την κουζινα!"
τρεχω λοιπον (εμενε κοντα) και (δεν) τον βλεπω μεσα σε μια κουζινα με ιδιωτικο νεφος απ τους καπνους που εβγαιναν απο μια κατσαρολα..
κλεινουμε το ματι, παιρνουμε την κατσαρολα απο κει και ανοιγουμε απο παντου..
it turns out οτι επειδη εκεινη τη βδομαδα ελειπαν ολοι απ το σπιτι, αποφασισε να φτιαξει μονος του μακαροναδα.. τι ειχε συμβει?
δεν ειχε βαλει νερο στην κατσαρολα...
ανοιξε την κατσαρολα, εβαλε μεσα τα μακαρονια και την εβαλε πανω στο αναμενο ματι, the end..
ειλικρινα, δε θελετε να ξερετε πως ηταν τα μακαρονια μεσα στην κατσαρολα..
περιττο να πω οτι η κατσαρολα πεταχτηκε ακριβως οπως ηταν και οτι μετα απ αυτο δεν ξαναπλησιασε κουζινα σε ακτινα ενος χιλιομετρου..
which one is worse??
Posted 21 November 2008 - 02:52
τι να σου πω... προσωπικα εχω γινει μαρτυρας στο εξης:
περσι το καλοκαιρι με παιρνει εντελως ξαφνικα τηλέφωνο ενας φιλος μου σε κατασταση πανικου..
"τρεχα γρηγορα κατι τρεχει με την κουζινα!"
τρεχω λοιπον (εμενε κοντα) και (δεν) τον βλεπω μεσα σε μια κουζινα με ιδιωτικο νεφος απ τους καπνους που εβγαιναν απο μια κατσαρολα..
κλεινουμε το ματι, παιρνουμε την κατσαρολα απο κει και ανοιγουμε απο παντου..
it turns out οτι επειδη εκεινη τη βδομαδα ελειπαν ολοι απ το σπιτι, αποφασισε να φτιαξει μονος του μακαροναδα.. τι ειχε συμβει?
δεν ειχε βαλει νερο στην κατσαρολα...
ανοιξε την κατσαρολα, εβαλε μεσα τα μακαρονια και την εβαλε πανω στο αναμενο ματι, the end..
ειλικρινα, δε θελετε να ξερετε πως ηταν τα μακαρονια μεσα στην κατσαρολα..
περιττο να πω οτι η κατσαρολα πεταχτηκε ακριβως οπως ηταν και οτι μετα απ αυτο δεν ξαναπλησιασε κουζινα σε ακτινα ενος χιλιομετρου..
which one is worse??
really??? There is a human capable of doing that ???
Posted 21 November 2008 - 03:05
yeah...disco gaydam ftw
Σιγά ρε... γιαγιά.
Πάρε και χρυσό Gundam
Posted 21 November 2008 - 06:30
Mega-LOLκαι συγκλονιστικοτερη ολων, η αντιδραση μετα:
"ηθελε και νερο?? :hmmm:"
Κατι συγκλονιστικο τις λιγες φορες που μαγειρεψα δε μου ετυχε, παντως οταν ειπαμε να κανουμε μακαρονια με τον συγκατοικο, τα πηγαιναμε πολυ καλα, μεχρι και την καρμποναρα ειχαμε σχεδον τελειωσει, και οταν ηταν να βγαλουμε τα μακαρονια απο την κατσαρολα και να τα ριξουμε στο τρυπητό, τοτε ειδαμε οτι δεν ειχαμε βουτυρο
Κι ομως μετα απο αυτα, και τα μακαρονια και η καρμποναρα βγηκαν θεϊκα
Posted 21 November 2008 - 10:11
Ι think I can. Βέβαια δεν έχει σχέση με μαγειρική, αλλά με πυρομανία. Έχω λιώσει κεριά, και έχω καρφώσει πάνω σπίρτα. Έχω φτιάξει μια ωραία φωτιά πάνω στο νιπτήρα, και θέλω να ρίξω και οινόπνευμα. Αλλά επειδή ήμουν έξυπνο παιδάκι (στην 6η δημοτικού) σκέφτομαι να μην ρίξω με το μπουκάλι, και φουντώσει η φωτιά. Έτσι παίρνω οινόπνευμα στην χούφτα μου, και πάω να το ρίξω σιγά σιγά. Με το που πέφτει η πρώτη σταγόνα, αρπάζει όλο, και το χέρι μου φλέγεται. Και αντί να το βάλω κάτω από τη βρύση, βγαίνω στο διάδρομο με το φλεγόμενο χέρι. Στο τέλος καταλαβαίνω ότι πρέπει να το σβήσω, και επιτέλους ανοίγω τη βρύση της μπανιέρας. Βέβαια ήμουν τυχερός, γιατί αντί να καεί το χέρι μου κάηκε το οινόπνευμα, και έτσι έπαθα μόνο πολύ ελαφρά εγκαύματα. Το χέρι αυτό, μόλις το είχα βγάλει από το νάρθηκα...Can you beat that?
Και αυτό το έχω κάνει, και μάλιστα πρόσφατα. Ήταν η συσκευασία που έχει τα δύο μπουκάλια μαζί, και ήθελα να την κόψω στη μέση, με μια κίνηση. Κάπως το μαχαίρι βρήκε όμως στο μπουκάλι, και άνοιξε μια τρύπα. Το μπουκάλι έπεσε και άρχισε να εκτοξεύει κυριολεκτικά το αναψυκτικό παντού. Όχι μόνο το πάτωμα, όλη η κουζίνα έγινε χάλια. Άδειασαν τα 9/10 μπορέσω να το μαζέψω, και να το ρίξω στο νεροχύτη.παω να ανοιξω το μπουκαλι τησ κοκα κολα ΜΠΑΜΜΜΜΜ Χυνεται ολοι λεσ κια ειναι σαμπανια και τα κανει ΣΚΑΤΑ!
Ατυχήματα δεν έχω πολλά με μαγειρική. Κλασσικά καίγομαι και κόβομαι κάθε φορά, αλλά επιπόλαια. Και μια κατσαρόλα έχω σπάσει, αυτό έγινε όμως μόνο μια φορά.
Posted 21 November 2008 - 11:05
(οταν λεω οτι οι αναρχικοι δινουν κακα παραδειγματα στην νεολαια, δεν με ακουτε..)
Ανοιγω που λετε ενα μπουκαλι ουισκι απο το σαλονι, σκιζω ενα τραπεζομαντηλο για στουπι, το βαζω στο μπουκαλι με το ουισκι αναβω ενα σπιρτο, αναβω την "μολοτωφ" και την ριχνω στην αυλη (καλοκαιρι στο χωριο)...
Ο στοχος ηταν ενα αυτοσχεδιο χωριο με πλευμομπιλ. Ηθελα να αναπαραστησω την ατομικη εκρηξη της Χιροσιμας βλεπετε.. (ηταν και αυγουστος και ηταν επικαιρο).
Ψιλο-καλο το αποτελεσμα, πολλα θυματα μεταξυ των πλευμομπιλ, αλλα μετα βαρεθηκα και πηγα να παιξω μπαλα..
Γυρναω σπιτι και ακουω το μπαμπα να ρωταει την μανα μου: "Που ειναι το single malt των 30 ετων?"
Την συνεχεια, μπορειτε να την φανταστειτε.
Posted 21 November 2008 - 11:18
Τις δύο πρώτες γραμμές θα μου επιτρέψεις να τις μεταφέρω στο Hall Of Fame.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||