Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18916 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 21:06

Προς το παρόν δεν υπάρχουν.
rsrGbGx.gif

#18917 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 00:42

Αύριο θα έχω το Fallout 3 στα χέρια μου.Ελπίζω να το αξίζει το bandwidth που θα σπαταλήσω για να το κατεβάσω:kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18918 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 01:02

Well they totally Destroyed Shaman King,so why not pokemon also?:nosey:

γιατί δλδ??? δεν σας αρέσει να ακούτε να μιλάει ο ας και μετά να βλέπετε τον ηθοποιό που κάνει τη φωνή του στη Μαρία την ασχημη?????!!!!:fromabove:

#18919 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 01:42

Αγαπητε εν χριστω αδελφε Hellkeeper....αν ειχε και υποτιτλους το λινκ θα ηταν ακομα καλυτερα

διστυχως ειναι και παλιο το filmακι και δεν εχω βρει subs..:emptyonexg1:

#18920 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 02:23

Εμ τι, παίζουμε?....:chigau:

In other news,
πάρτε εδώ παιδί....έχει πληρώσει ως τώρα 2μύρια δρ. για να κάνει ένα case mod, και συνεχίζει έτσι...

Case moding εντάξει είναι γαμάτα όλα αυτά τα νέα γυαλιστερά εξαρτήματα του κουτιού … αλλά όταν έρθει και κάτσει η σκόνη παντού θα πρέπει να καθαρίζεις – αποσυναρμολογείς το εσωτερικό για να δείχνει cool όπως τώρα … θα το κάνεις 1-2 μετά θα γίνει dirt –display lol
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18921 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 02:52

Case moding εντάξει είναι γαμάτα όλα αυτά τα νέα γυαλιστερά εξαρτήματα του κουτιού … αλλά όταν έρθει και κάτσει η σκόνη παντού θα πρέπει να καθαρίζεις – αποσυναρμολογείς το εσωτερικό για να δείχνει cool όπως τώρα … θα το κάνεις 1-2 μετά θα γίνει dirt –display lol

Wise men speak the truth... Εδω και 1 μηνα εχω παρει καινουριο pc και η σκονη αρχισε να κανει την μαγεια της. Δεν θα ξεχασω ποτε την ομορφια το καινουριου υπολογιστη. Με τους χαλκινους σωληνες να γυαλιζουν και τις ολοκαινουριες ψυκτρες (χωρις σκονη) ετοιμες να παρουν φωτια.... Συγκινηθηκα και μονο που τα θυμαμαι! :nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18922 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 12:37

Sorry guys αλλά ο Firefox μου τρώει 1G μνήμη!Αυτό είναι λογικό ή όχι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18923 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 13:01

Όχι, δεν στέλνεις ένα print screen από τον Task Manager?
rsrGbGx.gif

#18924 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 13:48

Spoiler:

Ορίστε μια pic αλλά βασικά τώρα δεν έχει νόημα!Επεσε πολλύ η επίδοση μου είναι γύρω στα 85.000 ΚΒ, αλλά πριν μου είχε φάει όλη την μνήμη!Anyway εντάξει δεν πειράζει!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18925 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 14:16

Γενικά ο FF ^$μάει τη μνήμη,συνήθως μετά από tab spree,οπότε να του πετάτε ένα restart που και που να στρώνει...

#18926 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 15:08

Τέσπα όποτε βλέπεις ότι κρεμάει το σύστημα, ανοίγεις task manager και βλέπεις ποιο "τραβάει" πολύ.
rsrGbGx.gif

#18927 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 15:54

και επισης μπορεις να χρησιμοποιεις opera π ειναι far better
:P
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#18928 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 16:11

που μπορω να βρω οδηγιες για το πως βαζουμε ενα κλαμερ?εχω μαλλι σαν την ραπουνζελ και μου αγορασαν κλαμερς αλλα το ενα το σπασα και το αλλο δν μπορει να πιασει το μαλλι μου.και ειναι μεγαλα κλαμερ!HELP!!!πειτε λινκ για οδηγιεσ:cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18929 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 16:17

She's back... :sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#18930 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 16:22

xχ8ες αρχισε και το basket ....λοιπον προβλεψεις???εγω το λεω παντως,ο 8ρυλος 8α το παρει φετος

qzMHWHd.png