Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18541 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 22:23

Mr. Brightside, τις ξένες γλώσσες τις κάνουμε κυρίως για δύο λόγους.
1. Επειδή μας χρειάζονται (στη δουλειά ή για να βρούμε δουλειά)
2. Επειδή γουστάρουμε (θέλω να βλέπω άνιμε στα ιαπωνικά και να καταλαβαίνω)

Από κει και πέρα, το κόστος είναι μεγάλο, αλλά ειδικά αγγλικά, αφού έχεις βασικές γνώσεις, μπορείς να προχωρήσεις και μόνος σου. Δίαβαζε κανένα βιβλίο στα αγγλικά, βλέπε ταινίες χωρίς υπότιτλους, πάρε βιβλία εξάσκησης. Για την έκθεση και τα προφορικά μπορείς να κάνεις κανένα ιδιαίτερο, μια φορά τη βδομάδα. Έτσι μειώνεται αρκετά το κόστος. Εγώ αυτό έκανα, και δεν είχα πρόβλημα στις εξετάσεις. (Γράφτικα στο φροντηστήριο καμία 15 μέρες πριν δώσω, για να μου διωρθώνουν τις εκθέσεις - έγραφα τέσσερις τη μέρα- και να κάνω προφορικά)

Γιατι τα ειδα εγω τωρα αυτα??!! :oo: Πραγματικα γινεται αυτο? Μου φαινεται καπως κουφο. Καλα παντως θα ηταν.

@Mr. Brightside

Αυτο που λέγεται ότι το proficiency θελει 2 χρόνια είναι πολυ μεγάλη κοροιδία. Είναι κάτι super χαλαρα και τραβηγμενα μαθηματα, που εχουν ως μονο σκοπο να αυξήσουν τα εξοδα. Ειδικά αν είσαι σε μια μεγαλύτερη ηλικια είναι χαζο να το κανεις 2 χρόνια, απο τη στιγμη που έχεις κάποιες γνώσεις και υποθέτω ότι είσαι και σε καθημερινη επαφη με τα αγγλικα(ακομη και οι υποτιτλοι στα anime που είναι στα αγγλικα βοηθάνε)
Εγω πιστευω ότι πρέπει να κανεις 2 ωρες την εβδομαδα ιδιαιτερα, μέχρι τον μαρτιο που δίνεται πχ το michigan. Δεν είσαι παιδάκι τώρα του γυμνασίου που πρέπει να το πάνε αργα αργά για να μην κουράζεται και να το αρμεγουν και ταυτόχρονα. Λιγο παραπάνω διάβασμα αρκει κατα τη γνώμη μου, ωστε να γλιτωσεις αρκετα έξοδα και κόπο

Ξερω, αλλα ρωτησα και αυτο που λες γινεται με εντατικα μαθηματα και περισσοτερα λεφτα. Τουλαχιστον αυτο μου ειπε η παλια μου καθηγητρια. Τελοσπαντων ευχαριστω οπως και να εχει ^^ (και συγγνωμη που το εφερα απο τους νεκρους το θεμα αλλα τωρα ειδα αυτες τις απαντησεις)

#18542 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 22:32

μπορω να εχω ενος λεπτου bitching plz?

οι Stormy subs ειναι ενα πολυ καλο fansub group, βγαζουν πολυ ωραια πραγματα που κανονικα θα μοιρολογουσαμε οτι δεν υπαρχουν subbed, τις ευχαριστουμε and all that jazz, αλλα αυτη την κακια συνηθεια που εχουν να βαζουν τις δουλειες τους στο megaupload σε ενα καρο κομματια και θρυψαλλα ειλικρινα δεν την μπορω!
25 parts ενα butai του Ohno???? :terror2::terror2:
*insert χαρακωμα here*
:deadga6::deadga6::deadga6:
η πιστη θα μου βγει παλι... ;____;

και καπου εδω σταματαω να ειμαι an ungrateful lazy bitch και ευχαριστω τον kami-sama που υπαρχει καν το release...

υπαρχουν MF links στο aibakaland :P
εγω παλι καλα που το ειχα κατεβασει οσο ακομα ειχα premium στο MU D:

#18543 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 22:38

μπορω να εχω ενος λεπτου bitching plz?

οι Stormy subs ειναι ενα πολυ καλο fansub group, βγαζουν πολυ ωραια πραγματα που κανονικα θα μοιρολογουσαμε οτι δεν υπαρχουν subbed, τις ευχαριστουμε and all that jazz, αλλα αυτη την κακια συνηθεια που εχουν να βαζουν τις δουλειες τους στο megaupload σε ενα καρο κομματια και θρυψαλλα ειλικρινα δεν την μπορω!
25 parts ενα butai του Ohno???? :terror2::terror2:
*insert χαρακωμα here*
:deadga6::deadga6::deadga6:
η πιστη θα μου βγει παλι... ;____;

και καπου εδω σταματαω να ειμαι an ungrateful lazy bitch και ευχαριστω τον kami-sama που υπαρχει καν το release...

Όταν είχα MU Premium θα γέλαγα με αυτή τη δήλωση. Τώρα συμπάσχω! Αλλά αξίζει η υπομονή για να δεις τον Ohno ninja-samurai-time traveller etc etc etc

[random_complain]Gosh I really wish I could go to watch a stage play in Japan. When I was in Osaka they had As You Like it with Shun Oguri playing Orlando and Hiroki Narimiya Rosalind! Damn I should've know earlier and spend 20,000 yen to get a ticket! Και τι δε θα δινα να δω το Χιρόκι κοπέλα να φιλάει τον Σουν! Το όνειρο κάθε fangirl! Lol! [/random_complain]

#18544 criss15

criss15

criss15

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 22:41

για σε όλους ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ premeum account για το megaupload επειδή προσπαθώ να κατεβάσω το samurai x αλλα είναι που είναι χάλια το download απο free member είχα και κατι προβλήματα με ιούς ε.. και για να μην τα πολυλογώ εδώ και μια βδομάδα έχω κατεβάσει 10 επισόδεια και περιμένω πως και πως για το επόμενο.

για σε όλους ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ premeum account για το megaupload επειδή προσπαθώ να κατεβάσω το samurai x αλλα είναι που είναι χάλια το download απο free member είχα και κατι προβλήματα με ιούς ε.. και για να μην τα πολυλογώ εδώ και μια βδομάδα έχω κατεβάσει 10 επισόδεια και περιμένω πως και πως για το επόμενο.

............... κατι ακόμα αν δεν γίνεται να βρώ account σε free πως μπορώ να αγοράσω έναν?? Thanks anyway

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από criss15: 26 Σεπτέμβριος 2008 - 22:57
double posts merged

#18545 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 22:54

Το Rurouni Kenshin δεν εννοείς;
Είναι από τα πιο διάσημα anime Και επομένως πιο εύκολα να αποκτήσεις. Πήγαινε εδώ...
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=90&showallag=1#grouplist
διάλεξε το group που θες και θα σου βγάλει πληροφορίες για αυτό και πήγαινε να το κατεβάσεις με torrent από τον tracker του ή από το κανάλι του στο irc.

edit: Επίσης μην κάνεις double posts. Χρησιμοποίησε το edit button!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#18546 criss15

criss15

criss15

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 23:09

sorry για το double post και ευχαριστώ πολυ για το site. Δεν θέλω να γίνομαι ενοχλιτικός αλλα μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως να το κατεβάσω απο εκεί(ενοώ το site)

#18547 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 23:34

υπαρχουν MF links στο aibakaland :P
εγω παλι καλα που το ειχα κατεβασει οσο ακομα ειχα premium στο MU D:

as always, yeah...
μαλλον τελικα πρεπει να παω να κανω ενα ξεγυρισμενο register εκει περα επιτελους να μην κατεβαζω αδικα τα lexotanil... :deadga6:
wise moves are wise =w=b

Όταν είχα MU Premium θα γέλαγα με αυτή τη δήλωση. Τώρα συμπάσχω! Αλλά αξίζει η υπομονή για να δεις τον Ohno ninja-samurai-time traveller etc etc etc

[random_complain]Gosh I really wish I could go to watch a stage play in Japan. When I was in Osaka they had As You Like it with Shun Oguri playing Orlando and Hiroki Narimiya Rosalind! Damn I should've know earlier and spend 20,000 yen to get a ticket! Και τι δε θα δινα να δω το Χιρόκι κοπέλα να φιλάει τον Σουν! Το όνειρο κάθε fangirl! Lol! [/random_complain]

ετσι λεω κι εγω γι'αυτο καθομαι και παιδευομαι... -_-V
γενικως αγαπαμε τα mu links γιατι δεν "ψοφανε" ευκολα αλλα αναθεμα το limit τους αναθεμα, ειδικα τις τελευταιες μερες μ εχει ξετιναξει...:sleepy:

and i second that last one... there are too many plays i'd love to see..
i.e. MatsuJun's East of Eden, Aiba's Wasurerarenai hito, Oguri Shun's Titus Andronicus and Caligula -αυτα at least υπαρχουν on the net- και τον Toma στο Grease!
i hate Grease αλλα κατι μου λεει οτι θα ειχε το απιστευτο γελιο!:hahaha:
μεχρι και οι pics απ αυτη την παρασταση ειναι more epic than epics! huge pity u missed it... u___u

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#18548 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 07:09

sorry για το double post και ευχαριστώ πολυ για το site. Δεν θέλω να γίνομαι ενοχλιτικός αλλα μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως να το κατεβάσω απο εκεί(ενοώ το site)

Δεν είναι για να κατεβάσεις αλλά για να δείς ποια group το έχουν κάνει rip και να πάς στο αντίστοιχο site που θες και να τα κατεβάσεις. Πάρε τορρεντ για να μην ψάχνεις

http://isohunt.com/torrent_details/12816293/rurouni+kenshin?tab=summary
rsrGbGx.gif

#18549 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 08:14

Αληθεια, θα παει κανενας απο το φορουμ στην Μαντονα αποψε?

Εχει αρκετα ωραια τραγουδακια αλλα δεν αγορασα ποτε τη μουσικη της. Παρολα αυτα η συναυλια της θα ηταν καλη εμπειρια. Προκειται αλλωστε για υψηλης ποιοτητας MILF.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18550 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 08:18

Ούτε με σφαίρες!
Και σιγά την MILF...:puke:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#18551 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 08:22

Ούτε με σφαίρες!

Ρε για την ηλικια της μια χαρα ειναι... Και το λεω εγω που εχω αδυναμια στις μικρες... :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18552 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 09:45

Ούτε με σφαίρες!

x2 Αντε γιατί πολύ αξία της δείνουν του "ζόμπα" τα ΜΜΕ. Για τον θεούλη Gary Moore που ήρθε πριν από κανα δυο βδομάδες την κάνανε αβαβα τα κανάλια. Τέσπα, επειδή το είδα χτές στο μΤιΒι.τζι-ρ 5/10 τσάμπα συναυλία REM με τους wannabe Kaiser Chiefs στο Καλλιμάρμαρο, μάλλον θα πάω [τσάμπα ftw]:wooi2:

rsrGbGx.gif

#18553 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 09:59

Γμτ, εδω (Αγιο Δημητριο) ειχε συναυλια (τσαμπα) Υπογεια Ρευματα και C-real χτες και προχτες και αναβληθηκαν λογω βροχης :fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18554 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 10:10

Γμτ, εδω (Αγιο Δημητριο) ειχε συναυλια (τσαμπα) Υπογεια Ρευματα και C-real χτες και προχτες και αναβληθηκαν λογω βροχης :fromabove:

LOL oι creal θα ανοίξουν την συναυλία των REM. . :nosey:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 27 Σεπτέμβριος 2008 - 16:25

rsrGbGx.gif

#18555 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 10:50

Τέσπα, επειδή το είδα χτές στο μΤιΒι.τζι-ρ 5/10 τσάμπα συναυλία REM με τους wannabe Kaiser Chiefs στο Καλλιμάρμαρο, μάλλον θα πάω [τσάμπα ftw]:wooi2:

Ποιος, που, πότε, γιατί;!!!:oo:
Δώσε καμία παραπάνω πληροφορία man!
Δημοσιευμένη  εικόνα