Dante μην χαιρεσαι... Το underlying bait το ειχα μυριστει, αλλα ο πειρασμος να δωσω μια φλεγματικη απαντηση was too big to resist...
Να τονισω οτι δεν εχω τιποτα μαζι σου, και μαλιστα πιστευω οτι εισαι ενα απο τα πιο αξια προσωπα αυτου του φορουμ. Μαλιστα αυτο το φορουμ που κατα μεγαλο ποσοστο ειναι δικο σου παιδι, ειναι αρκετα καλος λογος για να εχεις το σεβασμο μας.
Ειναι γεγονος οτι ιδεολογικα απεχουμε αρκετα. Πιστευω ομως οτι εξω θα μπορουσαμε ανετα να κουβεντισουμε για αυτα τα θεματα υπο την συνοδεια ποτου και κοψιδιων, και πιστευω οτι δεν θα χρειαζοταν να βγαλουμε καθολου τα "μαχαιρια", εκτος για να τα χρησιμοποιησουμε στα κοψιδια.
Η αληθεια ειναι παντως οτι οταν πινω και τρωω, δεν εχω ορεξη για τετοια θεματα, οποτε το πιο πιθανο ειναι να μιλουσαμε μονο για ανιμε, αντε και για τον ΠΑΟΚ.
Ενα τελευταιο για το Μακεδονικο.. Το ονομα ειναι μονο το κερασακι στην Τουρτα... Αν ηταν μονο το ονομα τοτε χεστηκε η Φατμε στο Γενι Τζαμι. Δεν ειναι ομως μονο το ονομα... Οταν βλεπω οτι απο το 1992 και μετα τα παιδια των Σκοπιων μαθαινουν στα σχολεια οτι η πραγματικη πρωτευουσα τους ειναι η Θεσσαλονικη (και ολα αυτα με τις ευλογειες των αμερικανων), εχω καθε δικαιωμα ως θεσσαλονικιος να νιωθω μια δυσφορια και μια ανυσηχια αν οχι για το δικο μου το μελλον, αλλα για το μελλον των παιδιων μου.
Anyway, ας αφησουμε το debate εδω, γιατι πρεπει να βγαλουμε και μια αλφα δουλεια. Οταν στο τελος της ημερας ρωτησει το αφεντικο "τι εκανες σημερα Ayu?" η απαντηση "βοηθουσα στο μακεδονικο" δεν ειναι αυτη που θα θελει να ακουσει.
ps: Ayu cant sing for the life of her...
Θα το εκλαβω και αυτο ως "δολωμα" και θα το προσπερασω επιδειχτικα...