Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18496 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 19:17

Τ'αποφάσισα.

Ο νέος Firefox browser είναι ο,τι πιο ηλίθιο έχω βάλει στο PC μου. Κολλάει χειρότερα κι από μυγοπαγίδα.

Πίσω στον IE.

OMG:oo:

u mean back 2 Firefox 2.0.0.*

O IE δεν υπάρχει απλά!

#18497 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 19:28

u mean back 2 Firefox 2.0.0.*

Τί, γίνεται να τον επαναφέρω; Πώς;:dazed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18498 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 19:35

Τί, γίνεται να τον επαναφέρω; Πώς;:dazed:

Mozilla Firefox - OldVersion.com

For me, Firefox 3 works like a charm. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#18499 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 19:47

Απο την άλλη, εγώ θεωρώ το πσ μου ότι πιο ηλίθιο μου έχει συμβεί...πάλι για καρδιακό με πήγε..........γκρρρρρρρρρρ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18500 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 21:19

Δε κανεις ΑΟΔΕ, ε?
Ή ΑΟΘ που δε κανω, αλλα εχω ακουσει οτι συκγρινουν τα ψωμια με τα οπλα...

Ευτυχως εχω καιρο γι αυτα ακομα.
Δευτερα παω.:frozen:

Απο την άλλη, εγώ θεωρώ το πσ μου ότι πιο ηλίθιο μου έχει συμβεί...πάλι για καρδιακό με πήγε..........γκρρρρρρρρρρ

Αυτα παθαινουν οσοι δεν εκτιμουν το death note φιλτατε. :tensai:

#18501 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 21:24

Τ'αποφάσισα.

Ο νέος Firefox browser είναι ο,τι πιο ηλίθιο έχω βάλει στο PC μου. Κολλάει χειρότερα κι από μυγοπαγίδα.

Πίσω στον IE.

SAFARI ftw.(το καλυτερο με διαφορα απο τα 2).

internet executioner is an EPIC failure :( .(ουτε για πλακα μην το λες)
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#18502 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 21:28

Ευτυχως εχω καιρο γι αυτα ακομα.
Δευτερα παω.:frozen:

Και θεωρεις τη Βιολογια χειροτερη απ' το Δικαιο?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18503 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:31

So what?

Nothing, i' m just saying.
Spoiler:

#18504 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:53

Είναι κανείς μέλος του APsubs.com?

Πείτε ναι.

Δεν θέλω ινβάητ, απλά κάποιον να κατεβάσει this και να μου το στείλει. Kthnxbb.

HnH5aB0.jpg

#18505 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 23:48

ΡΟΛΦ ΙΕ δεν υπάρχει λολ, βάλε opera να φας standard driven web browsing να ευχαριστηθείς :P
rsrGbGx.gif

#18506 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 08:52

Τι έγινε ρε παιδία, πολύ γρήγορα το αφήσαμε το μακεδονικό. Ούτε ένα flame war της προκοπής δεν μπορεί να ξεσπάσει εδώ μέσα; Αφού δεν υπάρξει όρεξη, θα πω άλλα δύο πραγματάκια και το παρατάμε.
Αυτά που γράφει πιο πάνω η iristella είναι σωστά, αλλά η ουσία βρίσκεται σε αυτή τη φράση

"Α) μεχρι τον Β παγκοσμιο πολεμο δεν ειχαν ξεχωριστη εθνικη ταυτοτητα και αποτελουν καθαρα ενα μορφωμα για λογους ισορροπιας των δυναμεων στην Βαλκανικη. Ενα κρατος φαντασμα που θα επιτρεπει με διαφορες επεμβασεις την εξυπηρετηση των συμφεροντων αλλων δυναμεων. Β) απο αποψη πολιτιστικων και εθνολογικων χαρακτηριστικων δεν υπαρχουν ουτε ανθρωπολογικα ουτε πολιτιστικα (γλωσσα, εθιμα) κριτηρια που να συνηγορουν για καποια πολιτιστικη συγγενεια μεταξυ του συγχρονου Σκοπιανου κρατους και της παλαιας Μακεδονιας."

Για τους λόγους αυτούς, έπρεπε να δημιουργηθεί μια εθνική ταυτότητα που θα "δέδει" αυτό το λαό. Με πρωτεργάτη τον Τίτο (δικτακτορία), αλλάξε ο προσανατολισμός της παιδείας, τα βιβλία και γενικά υπήρξε ένας προσανατολισμός προς τη "μακεδονική καταγωγή". Οι άνθρωποι των νεωτέρων γενεών πιστεύουν ότι είναι μακεδόνες, απόγωνοι του Αλέξανδρου. Περισσότερες λεπτομέριες πρέπει να κοιτάξω πάλι κάποια βιβλία, αλλά αυτή είναι η γενική ιδέα. Ο λάος πιστεύει ότι είναι μακεδόνες. Τώρα κάποιοι ανώτεροι ίσως να ξέρουν καλύτερα την ιστορία, και να γνωρίζουν τα γεγονότα, ωστόσο δεν πρόκειται να μιλήσουν ποτέ, πρέπει να συνεχίσουν το παραμύθι.
Είναι κάτι σαν τους σύγχρωνους έλληνες που πιστεύουν ότι είναι απευθείας απόγωνοι των αρχαίων ελλήνων ας πούμε.

#18507 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 09:41

Τι έγινε ρε παιδία, πολύ γρήγορα το αφήσαμε το μακεδονικό. Ούτε ένα flame war της προκοπής δεν μπορεί να ξεσπάσει εδώ μέσα;

Λοιπον αφου θες flame war θα το εχεις... Και το παρακατω σχολιο αξιζει και με το παραπανω ενα πολυ περιποιημενο flame war...

Είναι κάτι σαν τους σύγχρωνους έλληνες που πιστεύουν ότι είναι απευθείας απόγωνοι των αρχαίων ελλήνων ας πούμε.

Δηλαδη τι ειμαστε??? Αρειανοι???? Η μηπως απο την Αφροδιτη??

Για να τονισω καποια points που μαλλον τα αγνοεις...

- Δεν ειμαστε νομαδικος λαος. Ειμασταν ανεκαθεν εδω, ουτε υπαρχει ιστορικη αναφορα για καποια μετακινηση και επικρατηση πλυθυσμων απο αλλες περιοχες στον ευρυτερο ελλαδικο χωρο. Τι απεγιναν οι Ελληνες λοιπον?? Τοτε λοιπον απο που ξεφυτρωσαμε εμεις??? Λογικο ειναι οτι ειμαστε η φυσικη συνεχεια των αρχαιων Ελληνων με καποιες προσμιξεις οι οποιες ομως δεν εχουν αλλοιωσει την ανθρωπολογικη μας ταυτοτητα. Γιατι λοιπον να λενε καποιοι οτι δεν εχουμε καμμια σχεση με τους αρχαιους ελληνες και αυτοι εξαφανιστηκαν απο προσωπου γης? Μπορει λογω της οθωμανικης αυτοκρατοριας να εξαφανιστηκε το ελληνικο κρατος, αλλα δεν εξαφανιστηκαν οι Ελληνες που αλλωστε αν ειχαν εξαφανιστει, εξασθενισει, η αλλειωθει σε μεγαλο βαθμο, δεν θα ειχαν καταφερει να διατηρησουν τα πολιτισμικα και γλωσσικα τους χαρακτηριστικα.

- Οι εξυπνακηδες δηθεν προοδευτικοι της διεθνιστικης αριστερας θελουν να μας πεισουν οτι στην οθωμανικη αυτοκρατορια αναμειχθηκαν οι διαφορες εθνικοτητες της περιοχης και βγηκε αποτελεσμα ενα τουρλου το οποιο ειναι οι Ελληνες σημερα. Οι ανθρωποι ακομα και σημερα ζευγαρωνουν με τους οικιους τους, με τους ομοιους τους. Ποσο μαλλον εκεινες τις εποχες οταν το να παντρευτει ελληνας Χριστιανος τουρκαλα μουσουλμανα ηταν εξαιρετικα σπανιο και θεωρουνταν τοσο απεχθες οσο το να σκοτωσεις καποιον. Υπηρχαν ελληνικοι, τουρκικοι, αρμενικοι, σλαβικοι πλυθυσμοι, οι οποιοι ζουσαν μεν υπο τον ελεγχο της ωθομανικης αυτοκρατοριας, αλλα ανεκαθεν αγωνιζονταν να διατηρησουν την θρησκευτικη, πολιτισμικη, και φυλετικη τους ταυτοτητα...

- Και αυτο δεν το καναμε μονο εμεις, αλλα ολοι οι λαοι της βαλκανικης περιοχης που βρισκονταν υπο τον Τουρκικο ζυγο.. Για αυτο εγιναν οι ανταλαγες πλυθυσμων, για αυτο σημερα υπαρχουν Τουρκια, Ελλαδα, Βουλγαρια, Σερβια, Αρμενια, που οι κατοικοι τους ειναι ευκολα αναγνωρισιμοι λογω των συγκεκριμενων τους γλωσσικων, φυλετικων, πολιτισμικων, και θρησκευτικων τους χαρακτιριστικων. Η θεωρια λοιπον του Τουρλου ειναι φανερα εσφαλμενη και φυσικα χρεισημοποιειται απο την αριστερα για να μειωσει τον πατριωτισμο και την αισθηση πολιτισμικης ταυτοτητας των ελληνων πολιτων ετσι ωστε να προωθησει την διεθνιστικη της ατζεντα...

Ειναι στην ανθρωπινη φυση να προσπαθουν οι λαοι να επιβιωσουν φυλετικα και πολιτισμικα. Αλλιως πως τα καταφεραν οι Εβραιοι που βρεθηκαν σε πολυ χειροτερη κατασταση απο την δικια μας, να επιβιωσουν?

Για αυτο μην τα ισωπεδωνετε ολα, και βγαζετε το συμπερασμα οτι δεν εχουμε καμμια σχεση με τους αρχαιους Ελληνες... Χωρια που υπαρχουν ανθρωπολογικες ερευνες Αμερικανικων πανεπιστημιων τις οποιες εχω παραθεσει στην Μαυρη Τρυπα παλαιοτερα, που αποδεικνυουν οτι οι κατοικοι της Ελλαδος εχουν ομοιογενη φυλετικα χαρακτηριστικα σε ποσοστο 98%.

-
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18508 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 10:22

Use specific phrase in order to start flam war - Success
Use specific word in that phrase in order to not to have to argue anymore - success
10% warning from mods - waiting....
Gomen mina, no bad intension involved

#18509 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 10:25

Ουπς, πρέπει να μπήκα στο indymedia καταλάθος, sorry people.

Α, και μιάς και μπήκα και εδώ, ας προτείνω ένα animation απο τα πιο ωραία που έχω δεί, το λατρεμένο Hookwinked, ή αλλιώς πως μπορεί κάποιος απλά με την ιστορία της κοκκινοσκουφίτσας να κάνει ένα υπέροχο έργο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JpVqRm8G97U[/youtube]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18510 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 10:41

1)

Ούτε ένα flame war της προκοπής δεν μπορεί να ξεσπάσει εδώ μέσα;

Λοιπον αφου θες flame war θα το εχεις...

2)

Gomen mina, no bad intension involved

Με εχεις μπερδεψει...Αν δεν ειχες κακες προθεσεις ή εστω προθεση να ανοιξεις flame war γιατι εκανες το σχολιο 1 ?

Αν ηθελες να ξεκινησεις flame war γιατι εκανες το σχολιο 2 ?

Δεν μας βοηθας.... :erk: :hmmm: :borednn9:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!