Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18211 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 19:25

Ένας συμμαθητής μου έχει βαλθεί να μας ψήσει όλους να πάμε το Σάββατο σε συλαλητήριο στον Πειραιά. :hahaha:

15fkk04.jpg

#18212 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 19:27

γιατι? ωραια ειναι τα συλλαλητιρια,αρκει να αποφευγεις το ξυλο,τους μπατσους και τους αναρχο-χαρουμενους...(κυριως τους αναρχο-χαρουμενους)
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#18213 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 19:30

Ένας συμμαθητής μου έχει βαλθεί να μας ψήσει όλους να πάμε το Σάββατο σε συλαλητήριο στον Πειραιά. :hahaha:

Σας έχει πει κάτω από ποιο πανo θα στέκεστε:orly:?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 17 Σεπτέμβριος 2008 - 20:21
typo

#18214 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 19:42

Σας έχει πει κάτω από ποιο πάνω θα στέκεστε:orly:?

Θέλει να κάνει ειδικό για το σχολείο μας. Γιατί, θα πας κι εσύ? :orly:

15fkk04.jpg

#18215 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 20:28

Nope,δεν θα έρθω.Απλά καλο θα ήταν να μην είσαι και τόσο σίγουρη για το αν το συλλαλητήριο αυτό θα οργανωθεί με πρωτοβουλία του φίλου σου.Αν όντως κάνει κάτι τέτοιο,μαγκιά του,αλλα καλώς η κακώς,το αυτόνομο μαθητικό κίνημα είναι πλέον urban legend:yawn2:

Btw,μήπως εννοείς αυτό το συλλαλητήριο?

#18216 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 20:42

Τώρα το συνειδητοποίησα ότι δεν έλαβα ποτέ τον λογαριασμό 2play της Forthnet και τους πήρα τηλέφωνο και πράγματι έπρεπε εδώ και περίπου 1 μήνα να τον είχα πληρώσει!:uhh:
Ευτυχώς δεν μου κόψανε την σύνδεση και το σταθερό ακόμα. Αύριο το απόγευμα θα τρέξω να τον πληρώσω ελπίζω εγκαίρως!:run:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#18217 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 20:56

Τώρα το συνειδητοποίησα ότι δεν έλαβα ποτέ τον λογαριασμό 2play της Forthnet και τους πήρα τηλέφωνο και πράγματι έπρεπε εδώ και περίπου 1 μήνα να τον είχα πληρώσει!:uhh:
Ευτυχώς δεν μου κόψανε την σύνδεση και το σταθερό ακόμα. Αύριο το απόγευμα θα τρέξω να τον πληρώσω ελπίζω εγκαίρως!:run:

Αληθεια τα ταχυδρομεία γιατί να τη βγάζουν καθαρή σε αυτή την υποθεση?(μου το εχουν κανει άπειρες φορες)
Μηνυση θέλουν τα καταραμένα!

#18218 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 23:18

[geek]

V-CUBE

CAN I HAS ONE? *_____________*

[/geek]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#18219 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 01:42

[geek]

V-CUBE

CAN I HAS ONE? *_____________*

[/geek]

Θα σου πάρω ένα στα γενέθλια σου:knock-knock:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18220 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 09:40

Γκούχ, γκούχ και γιατί αγχώνεσαι;

Εγώ προχτές είδα έναν λογαριασμό της Tellas, μετά είδα έναν ακόμα, και συνειδητοποίησα ότι είναι απλήρωτοι από τον Μάιο.

Άσχετο, Erisabetsu εσύ είσαι στο avatar ? :nbleed:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#18221 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 09:52

τελος του μήνα μάλλον αλλάζω δουλειά και η δουλεία αυτή θα ειναι πιο απααιτητική so no more surfing through the internet!!!!!!!!!θα παω την δευτερα δοκιμαστικά κανα΄2ωρο στο διάλειμμα μου και την τριτη το ίδιο...θα δουλέυω δηλαδή μεχρι να αποφασίσω 12 ώρες την ημερα:uhh: η δουλεια ειναι τα ιδια λεφτά αλλα εχει καλό ωραριο 10-6 καμια σχεση με την τωρινή δουλεια μου και το σπαστο ωραριο...ουφ!!!!!

#18222 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 09:52

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ.............

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#18223 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 12:07

νταξ τα μάτια είναι λίγο φωτοσάπουνο...
κατά τα άλλα πτυστή[σικ] είναι...

#18224 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 12:42

Ι full heartedly concur.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#18225 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 15:01

It's a trap:himitsu:

Δημοσιευμένη  εικόνα