Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18181 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 15:57

οποιος εχει τη μυγα....
σε λιγο θα ακουσουμε και για αθηνα εεεεε????

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#18182 donjuan

donjuan

...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 16:09

θελω σαν τρελός να μάθω ποιά ηταν η κοπέλα που ελεγε το τραγουδι τον τίτλων στο ελληνικο dub tis sailormoon....και μη μου πειτε οτι ηταν η ν.καρρα..αποκλείετε μια γιαγια να εχει τετοια φωνή....και συν τισ αλλης θα χαλάσει και η φαντασιωση μου...την εχω ερωτευτή αυτη τη φωνη...αν καποιος ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του...!!

#18183 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 16:19

θελω σαν τρελός να μάθω ποιά ηταν η κοπέλα που ελεγε το τραγουδι τον τίτλων στο ελληνικο dub tis sailormoon....και μη μου πειτε οτι ηταν η ν.καρρα..αποκλείετε μια γιαγια να εχει τετοια φωνή....και συν τισ αλλης θα χαλάσει και η φαντασιωση μου...την εχω ερωτευτή αυτη τη φωνη...αν καποιος ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του...!!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18184 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 21:39

από οτι μου έχει πει η αδερφή μου που ειναι λάτρης της σειράς η τραγουδίστρια μάλλον είναι μια Αλεξάνδρα που έχει τραγουδήσει σε πολλές σειρές ανιμε.την έδιεχνε και το αλτερ σε βιντεοκλιπ..μάλλον ειναι αυτή...:yawn2:

#18185 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 21:50

από οτι μου έχει πει η αδερφή μου που ειναι λάτρης της σειράς η τραγουδίστρια μάλλον είναι μια Αλεξάνδρα που έχει τραγουδήσει σε πολλές σειρές ανιμε.την έδιεχνε και το αλτερ σε βιντεοκλιπ..μάλλον ειναι αυτή...:yawn2:

δεν παιζει να ειναι αυτη, η Αλεξανδρα τραγουδουσε το ελληνικο opening της σειρας "αναστασια" οταν ηταν περιπου 16 (ακομα προσπαθω να ξεχασω τις παραφωνιες της), οποτε οταν βγηκε η sailormoon στην ελλαδα ηταν πολυ μικροτερη

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18186 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 22:34

:bahhh:bla bla bla bla bored with the same story every single time....:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#18187 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 22:51

;234541']:bahhh:bla bla bla bla bored with the same story every single time....:bahhh:

U don't like stories??

Ρε εδω εκανε το τραγουδι του Dragonball ο Τζιμαρας ο Πανουσης( :congrats: ) στη Sailor Moon θα κολλησουμε?

ΥΓ.Για τους πικραμενους panathinaikous ευχομαι περαστικα..καλη συνεχεια στη Λευκωσια :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18188 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 22:55

Ποσο εληξε?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#18189 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 22:59

;234544']Ποσο εληξε?

PAO - Inter 0-2

Αλλα το φαρδος αυτης της ομαδας δεν την εγκαταλειπει με καμμια παναγια!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18190 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 23:00

omg noobs...:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#18191 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 23:10

Για την αυριανή συσκότιση πήρατε χαμπάρι τίποτα; τί παίζει;:knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18192 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 23:10

Ρε παιδια εχω μια απορια.... Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιζει με την ainex? Aνακοινωνεται στο Tokyotosho το torrent για το Natsume Yuujinchou επ 10 αλλα εχει μονο leechers και κανενα seeder! Και φυσικα δεν υπαρχει κανενα bot στο irc τους που να το εχει! Και αυτο μου εχει ξανατυχει. WTF is wrong with them?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18193 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 23:30

Για την αυριανή συσκότιση πήρατε χαμπάρι τίποτα; τί παίζει;:knock-knock:

Για τι πράγμα μιλάς;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18194 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 23:35

Ρε παιδια εχω μια απορια.... Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιζει με την ainex? Aνακοινωνεται στο Tokyotosho το torrent για το Natsume Yuujinchou επ 10 αλλα εχει μονο leechers και κανενα seeder! Και φυσικα δεν υπαρχει κανενα bot στο irc τους που να το εχει! Και αυτο μου εχει ξανατυχει. WTF is wrong with them?

Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι να αποσυρανε το επεισοδιο εντελως προκειμενου να βγαλουν μια καλυτερη εκδοση του..

Οι λιτσερς δεν νομιζω να κατεβαζαν τιποτα καινουργιο..απλα μεταξυ τους θα "επαιζαν"(ανταλλασοντας κομματια που εχει ο καθενας)..αργα η γρηγορα υποθετω θα δοθει νεο τορρεντ ;)

;234548']omg noobs...:hahaha:

Ερασιτεχνες..noobs ja-nai des :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 17 Σεπτέμβριος 2008 - 14:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18195 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 23:46

Μιας και μιλάτε για fansubbing groups,ξέρει κανένας τι παίζει με Ayako και έχουν σταματήσει τις μεταφράσεις..?Μας βλέπω να αναγκαζόμαστε να κατεβάσουμε από Chihiro :cry5: