Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17881 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:26

Olympic Torch (virus hoax - Wikipedia, the free encyclopedia)
Olympic Torch Invitation Virus Hoax

Παίδες,όλα αυτά που λαμβάνεται και σας προειδοποιούν για ιούς είναι ψέματα-ΌΛΑ.Αποδεικνύεται με ελάχιστο ψάξιμο:tensai:

#17882 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:56

Σφάλμα κωδικοποίησης περιεχομένου ή αλλιως encoding content error.

Λοιπον μετα απο πολυ googlarisma βρηκα οτι και αλλοι ειχαν αυτο το προβλημα κατα καιρους αλλα δεν ειδα ουτε εναν να λεει "α ωραια λυθηκε"...
Εχουμε και λεμε.Αυτο το σφαλμα μου το βγαζει ο mozilla (οι αλλοι Browsers απλα δεν ανοιγουν καθολου την σελιδα) στο anidb πχ.Επισης σε διαφορα αλλα σημεια απο αλλα sites(εδω πχ οταν παω να κανω επεξεργασια κειμενου στο reply,οταν κανω login(ευτυχως εχω μπει μεσα οταν ξαναμπω στην main σελιδα) και οταν παω να φτιαξω thread(Ο λογος που το γραφω και στην τρυπα)Επισης πολλοι αναφερουνε κατι με gzip encoding αλλα ητανε ολα κινεζικα..Ακομα διαβασα οτι αυτο τυχαινει σε καποιους και για καποια sites...
Παντου βλεπω να αναφερονται στο html,php και κατι τετοια αλλα και παλι δεν καταλαβαινα τιποτα...Εχω δοκιμασει διαφορα να κανω τιποτα δεν βοηθησε ομως.Καμια ιδεα?

#17883 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:16

Σφάλμα κωδικοποίησης περιεχομένου ή αλλιως encoding content error.

Λοιπον μετα απο πολυ googlarisma βρηκα οτι και αλλοι ειχαν αυτο το προβλημα κατα καιρους αλλα δεν ειδα ουτε εναν να λεει "α ωραια λυθηκε"...
Εχουμε και λεμε.Αυτο το σφαλμα μου το βγαζει ο mozilla (οι αλλοι Browsers απλα δεν ανοιγουν καθολου την σελιδα) στο anidb πχ.Επισης σε διαφορα αλλα σημεια απο αλλα sites(εδω πχ οταν παω να κανω επεξεργασια κειμενου στο reply,οταν κανω login(ευτυχως εχω μπει μεσα οταν ξαναμπω στην main σελιδα) και οταν παω να φτιαξω thread(Ο λογος που το γραφω και στην τρυπα)Επισης πολλοι αναφερουνε κατι με gzip encoding αλλα ητανε ολα κινεζικα..Ακομα διαβασα οτι αυτο τυχαινει σε καποιους και για καποια sites...
Παντου βλεπω να αναφερονται στο html,php και κατι τετοια αλλα και παλι δεν καταλαβαινα τιποτα...Εχω δοκιμασει διαφορα να κανω τιποτα δεν βοηθησε ομως.Καμια ιδεα?

Για δες λιγο εδω.Receiving Content Encoding Error
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#17884 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:21

Για δες λιγο εδω.Receiving Content Encoding Error

Εχω δοκιμασει αυτο με το safe mode.Επισης σε αυτην την σελιδα υπαρχουν οντως μονο 3 posts και το υπολοιπο ειναι κενο η κατι λειπει απο εμενα:uhh:

#17885 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:24

Εχω δοκιμασει αυτο με το safe mode.Επισης σε αυτην την σελιδα υπαρχουν οντως μονο 3 posts και το υπολοιπο ειναι κενο η κατι λειπει απο εμενα:uhh:

Βαλε τον παλιο ff.Αν εχεις τον 3 βεβαια.Αλλιως κανε οτι λεει.delete cookies κτλ
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#17886 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:33

Βαλε τον παλιο ff.Αν εχεις τον 3 βεβαια.Αλλιως κανε οτι λεει.delete cookies κτλ

Ναι τον 3 εχω αλλα δεν φταιει αυτο γιατι με ie δεν ανοιγει και με Opera μου βγαζει κατι τετραγωνακια και διαφορα τετοια.

Edit:Κατι πρεπει να παιζει και με spyware γιατι η ταχυτητα του Internet εχει πεσει και μου ανοιγει ενα συγκεκριμενο site συνεχεια λεγοντας μου να κατεβασω ενα active x (κατι τετοιο)
Πριν κατι μερες (δεν θυμαμαι αν ειχα το προβλημα μετα απο αυτο) ειχε πεχτει κατι με spyware αλλα το εξαφανισα αμεσως...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 21:54

#17887 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 23:02

O LittleKuriboh, δημιουργος της υπερτατης παρωδιας Yu-Gi-Oh The Abridged Series, απεδειξε οτι δεν την παλευει με τιποτα. Αν γενικα σερφαρετε σε sites με βιντεο, δειτε το παρακατω κλιπακι του γαμου του που εγινε πριν μερικες μερες τουλαχιστον μεχρι το 1:30. Ειτε δε θα το πιασετε ειτε θα παραδεχτειτε κι εσεις οτι δεν παει καλα!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=93BXFx2PeZM[/youtube]

Αφου το δειτε, αν δεν το πιασατε, διαβαστε αυτο :
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17888 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 23:55

Εκληπαρώ όποιον μπορεί να βρεί ένα torrent για τούτο το κομμάτι

Youtube Video

όπως και για το υπόλοιπο soundtrack να βοηθήσει. Απίστευτη εισαγωγή για anime πραγματικά.

Κατά τα άλλα, η βόλτα για τα pockie ωραία, δεν καταλήξαμε στη τουαλέτα (μουαχαχαχα) μιάς και ήταν.....κλειστά -____- Πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο την επόμενη φορά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17889 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 00:01

Δεν βρήκα κάτι, στην τελική μπορείς να κάνεις extract τον ήχο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17890 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 00:13

Εκληπαρώ όποιον μπορεί να βρεί ένα torrent για τούτο το κομμάτι

http://rapidshare.com/files/113027656/disc_1_covers.rar.html
http://rapidshare.com/files/113035856/Disc_2.rar.html

It's in this pack ;)

(I think :oo:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hajime_Saito: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 00:25
correct links added >.>

LfNX0dh.png

#17891 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 00:22

@Red pyramid check out this.I'm also downloading it now
EDIT:Ακυρο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17892 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 00:59

Ώστε δεν βρήκατε Pocky? Χα! Great! Έτσι την επόμενη φορά, που θα είμαι κι εγώ, θα είναι πραγματικό quest for Pocky!!!:wis:

Gomen που σας "κρέμασα" τελευταία στιγμή! Πάντως βρήκα έναν καταπληκτικό σταυρό και μάλιστα επειδή ήταν πιο ακριβός από το budget που έπρεπε να τηρήσω, η πωλήτρια αναγνώρισε την απελπισία στο μάτι μου (ήταν η τέταρτη συνεχόμενη μέρα ψαξίματος και έψαχνα 11-8 σήμερα) μου τον άφησε και 50 ευρώ πιο κάτω. Δεν θα άντεχα αλλιώς! :nanana:

#17893 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:49

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς είναι το /b/ στο 4chan και το βλέπω συνέχεια σε motivations αλλά και σε video στο youtube?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17894 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 02:03

4chan - Wikipedia, the free encyclopedia

best answer imo

#17895 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 02:08

Pretty much the asshole of the universe...Ένα διάγραμμα του Venn που πόσταρα κάτι σελίδες πριν ίσως σε διαφωτίσει.
ΕDIT:Omg,spoilerpedia described it just like me!