Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17851 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:58

vengeance is yours ioanna-chan...

#17852 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 16:01

ε πες την κολλητη σου να σου κανει μασαζ...

Εισαι σιγουρη οτι θες να βαλεις το γατι να κανει κατι τετοιο? Γιατι απο προσωπικη μου εμπειρια μπορει στην αρχη να ειναι ωραιο αλλα στην συνεχεια πορωνονται με το ζυμωμα και βγαζουν νυχακια!! Γιατι δεν λες στην κολλητη σου να κανει το μασαζ και θες να αγγαρεψεις το ζωντανο?

το μασαζ της ειναι επιεικως αθλιο...καλυτερα να μου κανει μασαζ ο Vlad και ας μ κανει κ καμμια γρατσουνια...

wapanese=janapese wannabe (δλδ η πλειοψηφια εδωμεσα...)

ειμαι ευτυχισμενη που δεν ανηκω σ αυτην την πλειοψηφια
Honestly...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 08 Σεπτέμβριος 2008 - 16:22

Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#17853 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 16:38

Θα μας κουζουλάνουν αυτοί οι Κρητικοί ωρέ!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=TaIRuq_q_3o[/media]Ω..ναι έτσι περνάνε την ώρα τους

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 08 Σεπτέμβριος 2008 - 17:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17854 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 17:45

ανοιξτε το hof asap
θελω να ποσταρω κατι επειγοντως
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#17855 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 17:51

αυτη είναι μια ιστορια ρομαντζο που την δημιουργησα.Ξαπλωστε και απολαυστε!!:tensai:
Πρωταγωνιστες: Erisabetsu:Έρη Μπεγλέρη, Κenny=Κενός Υπερωκεάνιος skiarxon=ΤοΚαλάθιΤουΣκι,ephialtes=Eμφιαλωμένος Ποτηράκης,
Ο ΚΕΝΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ
Μια φορά και έναν καιρό,μέσα στην άγρια ζούγκλα κοντά στον Αμαζόνιο,ζούσε ο Κενός Υπερωκεάνιος,ένας αρρενωπός άντρας με ξανθιά μαλλιά και υπέροχα γαλάζια μάτια.Φυσικά,δεν έμενε εκεί όλη του την ζωή.Ήταν 2 χρονών όταν πετούσε μαζί με την οικογένεια του μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο πάνω από τον Αμαζόνιο και θαύμαζε την φύση.Μα,ο πιλότος,καθώς μάλωνε στο κινητό με την γυναίκα του αν θα φανε το μεσημερι γιουβαρλάκια ή σουτζουκάκια,ξεφυγε το αεροπλάνο από τον έλεγχο του και διαλυθηκε στη γη.Ο μόνος που επέζησε ήταν ο Κενός μαζί με την γάτα του η οποία πέθανε από σύφιλη μετά από λίγες μέρες.Έτσι,ο Κενός μπόρεσε να αντιμετωπίσει πείνα και κακουχίες με την βοηθεια των θετών γονιών του,2 αρκουδες που τον φρόντιζαν για να μην του λείψει τίποτα.Όμως του έλειπαν τα σουβλακια και το CD του< <Μαzoo and the zoo>>.Καθώς έπαιζε με τον φίλο του τον Εμφιαλωμένο Ποτηράκη,μια ιαπωνική μαιμού που την αγαπούσε σαν αδελφό του,πρόσεξε κάποιους ανθρώπους να τριγυράνε.Ανάμεσά τους,ήταν μία όμορφη κοκκινομάλλα με γάλαζια μάτια που κρατούσε μια κατσαρίδα στο χέρι.Η καρδιά του Κενού χτυπούσε σαν τρελή και ενοιωθε μια καψαααααα!!!!!Χωρίς να το σκεφτεί καν,την πήρε στα στιβαρά του μπράτσα και την πήγε σε μια σπηλιά για να την γνωρίσει καλύτερα.Εκείνη κατατρομοκρατημένη,του είπε:
< <Τι κάνεις ρε μ@λ@κα?>>
< <Εγκώ όχι μ@λ@κ@,εγκώ Κενός.Εσυ?είπε ο Κενός με τα λίγα ελληνικά που του έμαθε ο Εμφιαλωμένος τον οποίο τον είχε υιοθετήσει ένας παπάς από το Άγιο Όρος και είχε δραπετεύσει πριν λίγους μήνες.
< <Εγώ είμαι η Έρη Μπεγλέρη.Κάνω έρευνες σχετικα με την σεξουαλικότητα της κατσαριδας ‘’Ασπροκούραδους’’,μιας κατσαρίδας μπλε με μια ασπρη ρίγα στον κώλο,αν εχεις δει.Επίσης παίζω και μπεγλέρι.Εσύ τι γυρεύεις εδώ Ταρζαν??>>
< <Ντεν καταλαβαίνει τίποτις.Εγκώ αγκαπάω εσένα.Τέλεις παντρευτούμε μωρο?>>
< <Κάτσε ρε φίλε,ακόμα δεν με ξέρεις.Και στο κάτω κάτω ελληνικά δεν ξερεις καλά καλά μου μαθες και τον γάμο,Άσε που μου έχασες την κατσαρίδα που κρατουσα,π@π@ρα>>
Ο Κενός την πήρε στην αγκαλιά του και την φίλησε παθιασμένα.ΗΈρη του δωσε ένα χαστουκι και είπε:
< <Τι κάνεις ρε μ@λακ@?Καλα,βαλτος εισαι?>>
< <Τι?Ματς μουτς σου κανω.
< <Άντε πάνε ρίξε καμιά μαιμου γιατι εγώ δεν γουστάρω πολλά πολλά.Γκεγκε?>>
Ξαφνικά,στην σπηλία μπαίνει ένας τύπος με μαύρο κοστούμι και μαύρα Ray-ban γυαλια και με ένα πιστόλι στο χέρι σημαδεύοντας τον Κενό.
< <Ψηλά τα χέρια,χλέμπουρα!Άφησε την κ.Μπεγλέρη μη γίνει χαμός.Ακούς??>>
Ο Κενός κοιτούσε περιεργα το πιστολι γιατι δεν ειχε ξαναδει ποτε στη ζωη του και εμεινε να το κοιταζει επειδη του αρεσε το σχήμα.Η Έρη βρήκε την ευκαιρια να του ξεφυγει και ετρεξε στον τύπο με το πιστόλι.
< <Ρίξ΄του του ανωμαλου!φώναξε η Έρη
< <Κ.Μπλεγλέρη,χαλάρωσε.Ξέρεις ότι το όπλο το έχω για να φοβερισω κανα άγριο ζώο>>της ψιθύρισε
< <Ποιος είσαι συ ορέ?>>ρωτησε ο Κενός
Καλή ερώτηση αγαπητέ μου.Είμαι πράκτωρ με το κωδικό όνομα(έκανε μια πιρουετα στον αέρα και συνέχισε)ΤοΚαλάθιΤουΣκι!
< <Κάτι σαν τον Θου-Βου?>>είπε ο Κενός ξύνοντας το κεφάλι του.
< <Όχι,καλύτερος>>απαντησε θριαμβευτικά το ΚαλάθιΤουΣκι
< <ΟΥΓΚΚΚΚΚΚΚ!!!Φτάνει!αμα δεν δωσει πισω γυναίκα μου εγκω θυμώσει πολύ>> δήλωσε θυμωμένος ο Κενός.
< <Κάνε πίσω αλλιως θα πατήσω την σκανδάλη>είπε τρέμωντας ο πράκτωρ
< <Δεν σε φοβάμαι,καταραμένε!>>του φώναξε και ενώ σκόπευε να του ορμήξει εμφανίστηκε ο Εμφιαλωμένος πάνω σε ένα σκοινί και χτήπησε με rasengan ΤοΚαλάθιΤουΣκι που λυποθήμισε.Η Έρη προσπάθησε να το σκάσει αλλά ο Κενός την έπιασε από το χέρι και της έδωσε ένα αισθησιακό φιλί που την έκανε να τον θέλει παράφορα.Τόσο πολύ που ήθελε να τον δει χωρίς το φύλο που εκρυβε τα απόκρυφα και ποτε δεν ειχε καταλαβει πως κρατιοταν εκεί χωρίς ζηλοτέιπ.
< <Ερη,σε εγκαπώ της είπε ο Κενος με την αισθησιακή του φωνή που εκανε την Έρη να τρελαίνεται.
< <Κι εγώ!>>του είπε η Ερη χωρίς να το καταλάβει
< <Παντρέψου εμέ τότε!>>
< <Λες βλακείες αφού δεν εχουμε παπά>>
< <Έχουμε Εμφιαλωμένο παλια κατοικιδιο παπά ξέρεις,ουγκ!>>
Και αφού τους πάντρεψε ο εμφιαλωμένος Ο Κενός την πήγε πίσω από τις φτέρες να τις δείξει τι έστι Κενός.
Τ Ε Λ Ο Σ ! ! !
ΕΠΙΛΟΓΟΣ(όχι που θα τελείωνε το μαρτύριο)
< <Είμαι έγκυος!του είπε η Ερη μετά από 3 μήνες του γεγονοτος στις φτέρες.
< <Μα καλά δεν έπερνες το χάπι?>>ρώτησε ο Κενός που είχε μάθει πια καλά ελληνικά
< <Γιατί να πάρω depon ηλίθιε?αφου δεν εχω πονοκεφαλο!!Ζωον!>>
Ο Κενός δεν ακουγε πια τίποτα.Θα γινόταν μπαμπάς!!Αυτό μετρούσε για εκείνον.Μετά από λίγους μήνες η Ερη έκανε 8δυμα και αρχιζε και εκανε ονειρα για το ποτε είναι η καταλληλη ηλικια να τους μάθει μπεγλέρι…
(πρεπει να τονισω οτι με αφησαν να το ποσταρω οποτε οι γκρινιαριδες απλα να σωπασουν :nosey:)

I would never talk to kenny like that.

#17856 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 17:59

ανοιξτε το hof asap
θελω να ποσταρω κατι επειγοντως

Θα ανοίξει όταν είναι έτοιμο

#17857 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 18:04

μα απο οτι ειχα καταλαβει εκλεισε για να μη γινει της τρελης
οχι οτι ηταν να διορθωθει κατι

αν καταλαβα κατι λαθος plz correct me
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#17858 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 18:39

Βασικά το HOF έκλεισε και για να ξεκαθαρίσει από το spamming (για ακόμα μία φορά).

Όλα ΟΚ με τον AndroGhost αφού ήθελε να προσθέσει κάτι στην συλλογή. Πόσταρε αυτό που ήθελε και το ξανακλειδώσαμε μέχρις ότου να γίνει το ξεκαθάρισμα.

E5VV38U.jpg

#17859 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19

Μ αρεσει το avatar του titi. Πρωτοτυπια. Ενω ολοι εχουν anime, japanese people etc, αυτος εχει την Καρλα Μπρουνι. Ωραιος. Κανει τη διαφορα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17860 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:39

Οκ Αλη μια Εξορμηση Για pocky Εφτασε καθως η QueenOfHearts ειναι Ελλαδα...Ετσι λοιπον,την Τριτη Στις 9 του μηνος(σημερα δηλαδη)Θα μαζευτουμε Στο Συντριβανι Της Πλατειας Συνταγματος Στις 7και30 Το απογευμα...Οσοι πιστοι Προσελθετε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#17861 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:41

Κι εμένα μ αφήνεις να το δω απί δω???? Ντροπή. Αν δεν είμαι εγώ ποιος θα είναι????
κράτα μου θέση

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17862 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:42

Κι εμένα μ αφήνεις να το δω απί δω???? Ντροπή. Αν δεν είμαι εγώ ποιος θα είναι????
κράτα μου θέση

Θα σου εστελνα μνμ αυριο εσενα μαρι...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#17863 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:45

Posted Image

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#17864 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:00

Καληνυχτα...Αυριο Σας Περιμενουμε Ολους στο Συντριβανι της πλατειας Συνταγματος...Pocky Εξορμηση Στις 7και30 Το απογευμα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#17865 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:43

@morm
Posted Image

Βάλε και ένα a για να σε κομπλέτο :P