Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17836 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 12:43

you're shitting me Sherlock...

Jimmare, here's a link for ya laddie...
enjoy yourself!
4chan

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17837 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 12:48

Απορω διαβαζεις ποτε και καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος?Η απλα κανεις οτι σου κατεβει?ΞΕΚΟΛΛΑ!

Ωχ...Καποιος mod να το διαγραψει...Δεν ειδα τι εγραφε ο melkor ακριβως απο επανω...:hahaha::nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17838 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 12:50

Παιδια,Ειλικρινα...

Καποιος να μου εξηγησει τι γινετε με την 4chan,συνεχεια ακουω αναφορες και τετοια αλλα ποτε δεν εχω καταλαβει τι παιζει.:nosey:

Berserk___Gatsu.jpg

#17839 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 13:05

Είναι το 4chan, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα image sharing boards στον κόσμο. Απλά μπες και δες, δεν χρειάζεται και εξήγηση man...:nosey:

Επίσης...

http://www.anime.gr/forums/off-topic/3647-4chan-org.html
http://en.wikipedia.org/wiki/4chan

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#17840 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 14:08

Very important info about 4chan.Related Venn diagram below:
Posted Image

Seriose buziness

#17841 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:09

To Kamen Rider Den-O ήταν τόσο δημοφιλές στην Ιαπωνία που διάφοροι φαν το διασταύρωσαν με γνωστα opening/ending από σειρές άνιμε: Ποτέ δεν κουράζομαι να τα βλέπω! Kyaaa! I miss Den-O!!!

Lucky Star x Den-O:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=xOI4pjZuVBQ&feature=related[/media]

Ouran x Den-O:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=3Mny42SG_DA&feature=related[/media]

Και Junjou Romantica έχει ο μπαξές:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kUS-TTY-FXk&feature=related[/media]

Είχε περισσότερα αλλά τα έσβησαν!! Είχε Naruto, FMA, Haruhi Suzumiya, Saiyuki, Cowboy Bepop ό,τι θες!

#17842 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:13

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#17843 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:18

νιαου νιαου! δινω εξετασεις για Καλων Τεχνων σε μια βδομαδα και κατι και ειμαι τελειως ερειπιο,ολη η δεξια μου πλευρα ποναει και το κακο ειναι οτι τα παυσιπονα και ο υπνος δεν βοηθαν ΚΑΘΟΛΟΥ... εδω και ποση ωρα προσπαθω να πεισω τον γατο της κολλητης μου να περπατησει πανω στην πλατη μου κανοντας μου μασαζ με τις πατουσιτσες του..αλλα πως πειθεις ενα γατι να κανει κατι τετοιο?
ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#17844 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:22

ε πες την κολλητη σου να σου κανει μασαζ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#17845 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:22

Εισαι σιγουρη οτι θες να βαλεις το γατι να κανει κατι τετοιο? Γιατι απο προσωπικη μου εμπειρια μπορει στην αρχη να ειναι ωραιο αλλα στην συνεχεια πορωνονται με το ζυμωμα και βγαζουν νυχακια!! Γιατι δεν λες στην κολλητη σου να κανει το μασαζ και θες να αγγαρεψεις το ζωντανο?

#17846 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:35

αυτη είναι μια ιστορια ρομαντζο που την δημιουργησα.Ξαπλωστε και απολαυστε!!:tensai:
Πρωταγωνιστες: Erisabetsu:Έρη Μπεγλέρη, Κenny=Κενός Υπερωκεάνιος skiarxon=ΤοΚαλάθιΤουΣκι,ephialtes=Eμφιαλωμένος Ποτηράκης,
Ο ΚΕΝΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ
Μια φορά και έναν καιρό,μέσα στην άγρια ζούγκλα κοντά στον Αμαζόνιο,ζούσε ο Κενός Υπερωκεάνιος,ένας αρρενωπός άντρας με ξανθιά μαλλιά και υπέροχα γαλάζια μάτια.Φυσικά,δεν έμενε εκεί όλη του την ζωή.Ήταν 2 χρονών όταν πετούσε μαζί με την οικογένεια του μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο πάνω από τον Αμαζόνιο και θαύμαζε την φύση.Μα,ο πιλότος,καθώς μάλωνε στο κινητό με την γυναίκα του αν θα φανε το μεσημερι γιουβαρλάκια ή σουτζουκάκια,ξεφυγε το αεροπλάνο από τον έλεγχο του και διαλυθηκε στη γη.Ο μόνος που επέζησε ήταν ο Κενός μαζί με την γάτα του η οποία πέθανε από σύφιλη μετά από λίγες μέρες.Έτσι,ο Κενός μπόρεσε να αντιμετωπίσει πείνα και κακουχίες με την βοηθεια των θετών γονιών του,2 αρκουδες που τον φρόντιζαν για να μην του λείψει τίποτα.Όμως του έλειπαν τα σουβλακια και το CD του< <Μαzoo and the zoo>>.Καθώς έπαιζε με τον φίλο του τον Εμφιαλωμένο Ποτηράκη,μια ιαπωνική μαιμού που την αγαπούσε σαν αδελφό του,πρόσεξε κάποιους ανθρώπους να τριγυράνε.Ανάμεσά τους,ήταν μία όμορφη κοκκινομάλλα με γάλαζια μάτια που κρατούσε μια κατσαρίδα στο χέρι.Η καρδιά του Κενού χτυπούσε σαν τρελή και ενοιωθε μια καψαααααα!!!!!Χωρίς να το σκεφτεί καν,την πήρε στα στιβαρά του μπράτσα και την πήγε σε μια σπηλιά για να την γνωρίσει καλύτερα.Εκείνη κατατρομοκρατημένη,του είπε:
< <Τι κάνεις ρε μ@λ@κα?>>
< <Εγκώ όχι μ@λ@κ@,εγκώ Κενός.Εσυ?είπε ο Κενός με τα λίγα ελληνικά που του έμαθε ο Εμφιαλωμένος τον οποίο τον είχε υιοθετήσει ένας παπάς από το Άγιο Όρος και είχε δραπετεύσει πριν λίγους μήνες.
< <Εγώ είμαι η Έρη Μπεγλέρη.Κάνω έρευνες σχετικα με την σεξουαλικότητα της κατσαριδας ‘’Ασπροκούραδους’’,μιας κατσαρίδας μπλε με μια ασπρη ρίγα στον κώλο,αν εχεις δει.Επίσης παίζω και μπεγλέρι.Εσύ τι γυρεύεις εδώ Ταρζαν??>>
< <Ντεν καταλαβαίνει τίποτις.Εγκώ αγκαπάω εσένα.Τέλεις παντρευτούμε μωρο?>>
< <Κάτσε ρε φίλε,ακόμα δεν με ξέρεις.Και στο κάτω κάτω ελληνικά δεν ξερεις καλά καλά μου μαθες και τον γάμο,Άσε που μου έχασες την κατσαρίδα που κρατουσα,π@π@ρα>>
Ο Κενός την πήρε στην αγκαλιά του και την φίλησε παθιασμένα.ΗΈρη του δωσε ένα χαστουκι και είπε:
< <Τι κάνεις ρε μ@λακ@?Καλα,βαλτος εισαι?>>
< <Τι?Ματς μουτς σου κανω.
< <Άντε πάνε ρίξε καμιά μαιμου γιατι εγώ δεν γουστάρω πολλά πολλά.Γκεγκε?>>
Ξαφνικά,στην σπηλία μπαίνει ένας τύπος με μαύρο κοστούμι και μαύρα Ray-ban γυαλια και με ένα πιστόλι στο χέρι σημαδεύοντας τον Κενό.
< <Ψηλά τα χέρια,χλέμπουρα!Άφησε την κ.Μπεγλέρη μη γίνει χαμός.Ακούς??>>
Ο Κενός κοιτούσε περιεργα το πιστολι γιατι δεν ειχε ξαναδει ποτε στη ζωη του και εμεινε να το κοιταζει επειδη του αρεσε το σχήμα.Η Έρη βρήκε την ευκαιρια να του ξεφυγει και ετρεξε στον τύπο με το πιστόλι.
< <Ρίξ΄του του ανωμαλου!φώναξε η Έρη
< <Κ.Μπλεγλέρη,χαλάρωσε.Ξέρεις ότι το όπλο το έχω για να φοβερισω κανα άγριο ζώο>>της ψιθύρισε
< <Ποιος είσαι συ ορέ?>>ρωτησε ο Κενός
Καλή ερώτηση αγαπητέ μου.Είμαι πράκτωρ με το κωδικό όνομα(έκανε μια πιρουετα στον αέρα και συνέχισε)ΤοΚαλάθιΤουΣκι!
< <Κάτι σαν τον Θου-Βου?>>είπε ο Κενός ξύνοντας το κεφάλι του.
< <Όχι,καλύτερος>>απαντησε θριαμβευτικά το ΚαλάθιΤουΣκι
< <ΟΥΓΚΚΚΚΚΚΚ!!!Φτάνει!αμα δεν δωσει πισω γυναίκα μου εγκω θυμώσει πολύ>> δήλωσε θυμωμένος ο Κενός.
< <Κάνε πίσω αλλιως θα πατήσω την σκανδάλη>είπε τρέμωντας ο πράκτωρ
< <Δεν σε φοβάμαι,καταραμένε!>>του φώναξε και ενώ σκόπευε να του ορμήξει εμφανίστηκε ο Εμφιαλωμένος πάνω σε ένα σκοινί και χτήπησε με rasengan ΤοΚαλάθιΤουΣκι που λυποθήμισε.Η Έρη προσπάθησε να το σκάσει αλλά ο Κενός την έπιασε από το χέρι και της έδωσε ένα αισθησιακό φιλί που την έκανε να τον θέλει παράφορα.Τόσο πολύ που ήθελε να τον δει χωρίς το φύλο που εκρυβε τα απόκρυφα και ποτε δεν ειχε καταλαβει πως κρατιοταν εκεί χωρίς ζηλοτέιπ.
< <Ερη,σε εγκαπώ της είπε ο Κενος με την αισθησιακή του φωνή που εκανε την Έρη να τρελαίνεται.
< <Κι εγώ!>>του είπε η Ερη χωρίς να το καταλάβει
< <Παντρέψου εμέ τότε!>>
< <Λες βλακείες αφού δεν εχουμε παπά>>
< <Έχουμε Εμφιαλωμένο παλια κατοικιδιο παπά ξέρεις,ουγκ!>>
Και αφού τους πάντρεψε ο εμφιαλωμένος Ο Κενός την πήγε πίσω από τις φτέρες να τις δείξει τι έστι Κενός.
Τ Ε Λ Ο Σ ! ! !
ΕΠΙΛΟΓΟΣ(όχι που θα τελείωνε το μαρτύριο)
< <Είμαι έγκυος!του είπε η Ερη μετά από 3 μήνες του γεγονοτος στις φτέρες.
< <Μα καλά δεν έπερνες το χάπι?>>ρώτησε ο Κενός που είχε μάθει πια καλά ελληνικά
< <Γιατί να πάρω depon ηλίθιε?αφου δεν εχω πονοκεφαλο!!Ζωον!>>
Ο Κενός δεν ακουγε πια τίποτα.Θα γινόταν μπαμπάς!!Αυτό μετρούσε για εκείνον.Μετά από λίγους μήνες η Ερη έκανε 8δυμα και αρχιζε και εκανε ονειρα για το ποτε είναι η καταλληλη ηλικια να τους μάθει μπεγλέρι…
(πρεπει να τονισω οτι με αφησαν να το ποσταρω οποτε οι γκρινιαριδες απλα να σωπασουν :nosey:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17847 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:42

Mega-LOL @ Me_Loves_Neliel's 4-chan post :hahaha: :hahaha:

Τι ειναι "wapanese"? :hmmm:

νιαου νιαου! δινω εξετασεις για Καλων Τεχνων σε μια βδομαδα και κατι και ειμαι τελειως ερειπιο,ολη η δεξια μου πλευρα ποναει και το κακο ειναι οτι τα παυσιπονα και ο υπνος δεν βοηθαν ΚΑΘΟΛΟΥ... εδω και ποση ωρα προσπαθω να πεισω τον γατο της κολλητης μου να περπατησει πανω στην πλατη μου κανοντας μου μασαζ με τις πατουσιτσες του..αλλα πως πειθεις ενα γατι να κανει κατι τετοιο?
ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ!!!

ε πες την κολλητη σου να σου κανει μασαζ...

Ή ακομα καλυτερα να περπατησει αυτη πανω σου :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17848 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:42

Στον Αμαζονιο δεν εχει αρκουδες....................:nosey: (γιατι ολα τα αλλα ηταν επιστημονικα εξακριβωμενα και κολλησα εκει:hihi2:)

#17849 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:52

Τι ειναι "wapanese"? :hmmm:

wapanese=janapese wannabe (δλδ η πλειοψηφια εδωμεσα...)

In other news Ioanna strikes back! :hahaha:

#17850 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:56

Το ότι θα γινόμουν pervert πρωτόγονος πρωταγωνιστής σε τσοντο-dorama μέσα στη ζούγκλα, και όλα αυτά στο Black Hole, δεν το περίμενα.

Respect. :hahaha::hahaha::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||