Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 06 September 2008 - 20:58
[media]http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470[/media](warning, πολύ σκληρές σκηνές. NOT for the-faint hearted.)
καλά κόλλυβα.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 06 September 2008 - 21:49
το vid σου Dante μου φαινεται ενδιαφερον αλλα θα κατσω να το τσεκαρω αλλη στιγμη..

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 07 September 2008 - 01:59
Προσγείωμα ... heh ...
See came and se prefered to sleep
Life goes on!
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 07 September 2008 - 06:20
Ξεκίνα δυο ώρες περπάτημα [συν τις καθημέρινες σου ασχολίες], τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα και θα φτιάξεις καινούργια πνευμόνια [if they do exist :colddd:]
Μια χαρά είναι τα πλεμόνια μου thank you very much.
Το μυαλό μου είναι που έχει προβλήματα συγκέντρωσης lately.
Anyhow, καλημέρες people, πανακοιμηθώ.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 07 September 2008 - 07:38
Εγω ακουω ΚΜFDM αυτην την στιγμη,προσπαθωντας να ξεχασω τα προβληματα μου...
το vid σου Dante μου φαινεται ενδιαφερον αλλα θα κατσω να το τσεκαρω αλλη στιγμη..
Βασικά μιας και το ξαναείδα χθες μετά από καιρό, είπα να φτιάξω και ένα θέμα για αυτό. Είναι από τα ντοκυμαντέρ που πρέπει να δει κάποιος, ακόμα και αν του φαίνεται σαν αγγαρεία.
για συζητησούλα επί αυτού του θέματος, πάμε εδώ. Μερικά ποστ μεταφέρθηκαν...^^
Edited by Dante80, 07 September 2008 - 09:38.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 07 September 2008 - 12:55
Posted 07 September 2008 - 15:01
Posted 07 September 2008 - 15:27
Posted 07 September 2008 - 18:24
Το μάθατε για μια Γιαπονέζα που σκότωσε την κόρη της?Το είπαν πριν από λίγο στις ειδήσεις!
Τι ψυχάκιες που είναι μερικές φορές οι Ιάπωνες βρε παιδί μου
Τετοια γινονται παντου, καλε μου Ichi....
Posted 07 September 2008 - 18:25
Το μάθατε για μια Γιαπονέζα που σκότωσε την κόρη της?Το είπαν πριν από λίγο στις ειδήσεις!
Που να δεις αυτοί οι τρελοί οι Έλληνες τι κάνουν!
Posted 07 September 2008 - 18:29
παντα ψυχακιδες ηταν μην την ψαχνεις...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 07 September 2008 - 18:39
Οκ συμβαίνουν παντού αλλά όχι με την ίδια συχνότητα!Η εγκληματικότητα στην Ιαπωνία είναι μεγάλη και η κατάθλιψη των Ιαπώνων τους οδήγει πολλές φορές σε αυτοκτονίες!
Το ξέρετε (όπου μάλλον το ξέρετε) ότι η Ιαπωνία έχει τις περισσότερες αυτοκτονίες στον κόσμο?
Πάντως όχι δεν θεωρώ πως οι Έλληνες είναι στο ίδιο επίπεδο εγκληματικότητας αλλά και ούτε είμαστε τόσο καταθλιπτικός λαός όσο είναι οι Ιάπωνες (και πολλέ άλλες χώρες βέβαια).Δυσυχώς όμως απ'ότι βλέπω έτσι πάμε να γίνουμε κι εμείς σε λίγα χρόνιακαθώς η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και οι εκτημίσεις δεν είναι καθόλου καλές
Βέβαια αυτή είναι μόνο η αποψή μου!Όποιος θέλει συμφωνεί όποιος θέλει διαφωνεί!
Edited by ichigo13, 07 September 2008 - 18:53.
Posted 07 September 2008 - 18:55
Ι know αλλά έχω RSS με τα νέα της Ιαπωνίας και οι μισές ειδήσεις αφορούν κάθε φορά βιασμούς, ληστείες αυτοκτονίες και δολοφονίες, πραγματικά είχα τρελαθεί με το πόσα πολλά τέτοια περιστατικά είχαν δημιούργηθει σε 3 μέρες μόνο.
Οκ συμβαίνουν παντού αλλά όχι με την ίδια συχνότητα!Η εγκληματικότητα στην Ιαπωνία είναι μεγάλη και η κατάθλιψη των Ιαπώνων τους οδήγει πολλές φορές σε αυτοκτονίες!
Το ξέρετε (όπου μάλλον το ξέρετε) ότι η Ιαπωνία έχει τις περισσότερες αυτοκτονίες στον κόσμο?
Πάντως όχι δεν θεωρώ πως οι Έλληνες είναι στο ίδιο επίπεδο εγκληματικότητας αλλά και ούτε είμαστε τόσο καταθλιπτικός λαός όσο είναι οι Ιάπωνες (και πολλέ άλλες χώρες βέβαια).Δυσυχώς όμως απ'ότι βλέπω έτσι πάμε να γίνουμε κι εμείς σε λίγα χρόνιακαθώς η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και οι εκτημίσεις δεν είναι καθόλου καλές
Βέβαια αυτή είναι μόνο η αποψή μου!Όποιος θέλει συμφωνεί όποιος θέλει διαφωνεί!
μπααααα,ειμαστε πολυ μες στην τρελη χαρα για να καταντησουμε ετσι....η νοοτροπια μας πιστευω οτι δεν μας οδηγει στην αυτοκτονια(τον μεσο ορο τουλαχιστον)
σαν λαος πιστευω πως αγαπαμε την ζωη,ενω οι Ιαπωνες παντοτε ειχαν κατι με τις αυτοκτονιες(βλεπε seppuku)
Oσο για την εγκληματικοτητα παντου υπαρχει,και παντου αυξανεται,ειναι γνωστο οτι ο κοσμος πηγαινει κατα διαολου,αλλα οσο μπορουμε ας χαρουμε οτι εχουμε και ας μην γινομαστε θυματα των εκτιμησεων που κανουν οι αλλοι για εμας και της απαισιοδοξιας που μας πλασαρουν πανω σε διαφορα θεματα...

Posted 07 September 2008 - 19:03
Η εγληματίκοτητα υπάρχει παντού αλλά όχι με την ίδια συχνότητα σ'όλες χώρες!Υπάρχουν κάποιες χώρες που έχουν ξεφύγει(βλέπε και Αμερική)