Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17641 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:34

Ο γκομενος που θα ψαχνεις για ολη σου την ζωη

εγω τους γκομενους δεν τους ψαχνω αυτοι με ψαχνουν!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17642 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:35

xmmm ειμαι σε διλημα

μπορω να κατσω να κανω τις 236 σελιδες που ειχα για homework για τα αγγλικα ολο το καλοκαιρι απο τωρα μεχρι τις 7 το απογευμα αλλα να χασω την υπεροχη συζητηση

ή

να συνεχισω εδω,να μην παω το βιβλιο γραμμενο και να δωσω στην καθηγητρια τα dvd του nge για δικαιολογια τι λετε?

Να σου δωσω μια εναλλακτικη?Μπορω να κανω εγω το homework σου ειμαι πολυ καλη στ αγγλικά,με το αζημείωτο φυσικά και έτσι δε θα χάσεις τη συζήτηση :)...παντως αυτο με το dvd δε θα το εκανα γιατι υπάρχει περιπτωση να στο φέρει καπέλο και είναι κρίμα...:(

#17643 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:36

ναι αλλά θα σε βρουν ξεκάλτσωτη

Ε δεν αντεξα.Δεν μπορω να κρυβομαστε για μια ζωη.Δηλαδη τι κακο καναμε?

να φορέσεις τα ροζ τα φτερά που σου πάνε και όχι τα βερυκοκί... σου κάνουν άσχημο πισινό...

#17644 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:36

Το ζήτημα δεν είναι αν σε ψάχνουν, αλλά ότι με βάση αυτά που βλέπουμε, μάλλον δεν σε έχει βρεί κανείς.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17645 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:37

ναι αλλά θα σε βρουν ξεκάλτσωτη

να φορέσεις τα ροζ τα φτερά που σου πάνε και όχι τα βερυκοκί... σου κάνουν άσχημο πισινό...

Οκ.Αλλα πρεπει να βαλουμε και κανα καινουριο τραγουδι στο ρεπερτοριο

#17646 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Το ζήτημα δεν είναι αν σε ψάχνουν, αλλά ότι με βάση αυτά που βλέπουμε, μάλλον δεν σε έχει βρεί κανείς.....

ξέρει να κρύβεται καλα... πίσω από κορμούς

#17647 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Ε δεν αντεξα.Δεν μπορω να κρυβομαστε για μια ζωη.Δηλαδη τι κακο καναμε?

ειμαι υπερ τον ομοφυλοφιλων οποτε μπορω να σας υποστηριξω συναισθηματικα και να πολεμησουμε αυτους που σας κατακρινουν.στα οπλα αδελφες μου στα οπλα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17648 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:38

Να σου δωσω μια εναλλακτικη?Μπορω να κανω εγω το homework σου ειμαι πολυ καλη στ αγγλικά,με το αζημείωτο φυσικά και έτσι δε θα χάσεις τη συζήτηση :)...παντως αυτο με το dvd δε θα το εκανα γιατι υπάρχει περιπτωση να στο φέρει καπέλο και είναι κρίμα...:(

να και μια καλη κοπελα οχι σαν ολους τους μαντραχαλους εδω :hahaha:

αλλα και παλι thx for the offer αλλα ειμαι και εγω καλος στα αγγλικα:) δινουμε και τα χριστουγενα το proff....

stfu και πανε να διαβασεις σαν καλο παιδι. και σταματα να μας πρηζεις εδω μεσα με το nge. υπαρχει το καταλληλο thread:http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9...vangelion.html

no need to thank me either

γιατι πειραζω κανεναν?:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17649 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Oπα ρε Ioanna chan...σιγα και μεις εχουμε αυτοπεποιθηση δε τρελαινομαστε κιωλας...

#17650 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

ειμαι υπερ τον ομοφυλοφιλων οποτε μπορω να σας υποστηριξω συναισθηματικα και να πολεμησουμε αυτους που σας κατακρινουν.στα οπλα αδελφες μου στα οπλα!!!

Αν παρουμε τα οπλα πιστεψε με δεν σε συμφερει....

#17651 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:41

να και μια καλη κοπελα οχι σαν ολους τους μαντραχαλους εδω :hahaha:

αλλα και παλι thx for the offer αλλα ειμαι και εγω καλος στα αγγλικα:) δινουμε και τα χριστουγενα το proff....

γιατι πειραζω κανεναν?:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:

αληθεια?εγω πηρα δυο προπερσι μ αρεσουν πολυ τ αγγλικα!Καλη σου επιτυχία :) και καλη δυναμη γιατι το θελει το διαβασματακι....

#17652 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:41

sorry αλλα δεν ειμαι απο ιδρυμα εχω δικο μου κλαμπ.kenny εισαι κατι σαν την νεραιδα μου ε?καλτσες μου σκιζονται μου φερνεις αλλες,θελω κορμο μου δινεις κορμο(εστω και δεντρου:P)αμα ζητησω γκομενο τη θα μου δωσεις?

Σκιαζόμουν για το τι θα απαντούσε σε αυτό, αλλά το 13 και πάνω μας έσωσε (και δεν αναφέρομαι σε μέγεθος).
Άσε που ούτε το ροζ, ούτε το βερυκοκί θα φορεθεί φέτος. Στη μόδα επανέρχεται το έντονο άσπρο με πουα άσπρα γεωμετρικά οχήματα

Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι χρειάζονται δύο prof.

#17653 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:43

Ioanna-chan, θα ξερεις καλυτερα βεβαια, αλλα δεν κανεις ενα ταξιδακι, μπας και τα καταφερεις και ελθεις σε επαφη με τον εσωτερικο σου κοσμο?http://www.anime.gr/forums/off-topic/4274-soul-searching-journey.html

η ιδεα για αυτο το ποστ ανηκει αποκλειστικα στην αγαπητη συμφορουμιτισα Sophia, που για εκπαιδευτικους λογους εχει φαει ban

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17654 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:43

Αν παρουμε τα οπλα πιστεψε με δεν σε συμφερει....

μα ειμαι με το μερος σας.δεν εχω αυτοπεποιθηση dark venus,οι γκομενοι εχουν που με κυνηγανε και με περνανε για ευκολη :hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17655 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:44

η ιδεα για αυτο το ποστ ανηκει αποκλειστικα στην αγαπητη συμφορουμιτισα Sophia, που για εκπαιδευτικους λογους εχει φαει ban

Φάε τώρα μπαν για να μάθεις (κυριολεκτικά)

(βλ. ποστ από κάτω) Dark_venus, gomen, μάλλον εσύ έχεις λόγο να πάρεις και τα δύο, εγώ αναφέρομαι περισσότερο σε εκείνους που δίνουν και τα δύο, μήπως κοπούν στο ένα, για να πάρουν το άλλο, κάτι που θεωρώ βλακεία.Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:50