εγω τους γκομενους δεν τους ψαχνω αυτοι με ψαχνουν!!Ο γκομενος που θα ψαχνεις για ολη σου την ζωη
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:34
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:35
xmmm ειμαι σε διλημα
μπορω να κατσω να κανω τις 236 σελιδες που ειχα για homework για τα αγγλικα ολο το καλοκαιρι απο τωρα μεχρι τις 7 το απογευμα αλλα να χασω την υπεροχη συζητηση
ή
να συνεχισω εδω,να μην παω το βιβλιο γραμμενο και να δωσω στην καθηγητρια τα dvd του nge για δικαιολογια τι λετε?
Να σου δωσω μια εναλλακτικη?Μπορω να κανω εγω το homework σου ειμαι πολυ καλη στ αγγλικά,με το αζημείωτο φυσικά και έτσι δε θα χάσεις τη συζήτηση
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:36
εγω τους γκομενους δεν τους ψαχνω αυτοι με ψαχνουν!!
ναι αλλά θα σε βρουν ξεκάλτσωτη
Ε δεν αντεξα.Δεν μπορω να κρυβομαστε για μια ζωη.Δηλαδη τι κακο καναμε?
να φορέσεις τα ροζ τα φτερά που σου πάνε και όχι τα βερυκοκί... σου κάνουν άσχημο πισινό...
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:36
Το ζήτημα δεν είναι αν σε ψάχνουν, αλλά ότι με βάση αυτά που βλέπουμε, μάλλον δεν σε έχει βρεί κανείς.....
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:37
ναι αλλά θα σε βρουν ξεκάλτσωτη
να φορέσεις τα ροζ τα φτερά που σου πάνε και όχι τα βερυκοκί... σου κάνουν άσχημο πισινό...
Οκ.Αλλα πρεπει να βαλουμε και κανα καινουριο τραγουδι στο ρεπερτοριο
Το ζήτημα δεν είναι αν σε ψάχνουν, αλλά ότι με βάση αυτά που βλέπουμε, μάλλον δεν σε έχει βρεί κανείς.....
ξέρει να κρύβεται καλα... πίσω από κορμούς
ειμαι υπερ τον ομοφυλοφιλων οποτε μπορω να σας υποστηριξω συναισθηματικα και να πολεμησουμε αυτους που σας κατακρινουν.στα οπλα αδελφες μου στα οπλα!!!Ε δεν αντεξα.Δεν μπορω να κρυβομαστε για μια ζωη.Δηλαδη τι κακο καναμε?
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:38
Να σου δωσω μια εναλλακτικη?Μπορω να κανω εγω το homework σου ειμαι πολυ καλη στ αγγλικά,με το αζημείωτο φυσικά και έτσι δε θα χάσεις τη συζήτηση
...παντως αυτο με το dvd δε θα το εκανα γιατι υπάρχει περιπτωση να στο φέρει καπέλο και είναι κρίμα...
να και μια καλη κοπελα οχι σαν ολους τους μαντραχαλους εδω
αλλα και παλι thx for the offer αλλα ειμαι και εγω καλος στα αγγλικα
stfu και πανε να διαβασεις σαν καλο παιδι. και σταματα να μας πρηζεις εδω μεσα με το nge. υπαρχει το καταλληλο thread:http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9...vangelion.html
no need to thank me either
γιατι πειραζω κανεναν?
Oπα ρε Ioanna chan...σιγα και μεις εχουμε αυτοπεποιθηση δε τρελαινομαστε κιωλας...
ειμαι υπερ τον ομοφυλοφιλων οποτε μπορω να σας υποστηριξω συναισθηματικα και να πολεμησουμε αυτους που σας κατακρινουν.στα οπλα αδελφες μου στα οπλα!!!
Αν παρουμε τα οπλα πιστεψε με δεν σε συμφερει....
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:41
να και μια καλη κοπελα οχι σαν ολους τους μαντραχαλους εδω
αλλα και παλι thx for the offer αλλα ειμαι και εγω καλος στα αγγλικαδινουμε και τα χριστουγενα το proff....
γιατι πειραζω κανεναν?:emptyonexg1:
αληθεια?εγω πηρα δυο προπερσι μ αρεσουν πολυ τ αγγλικα!Καλη σου επιτυχία
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:41
Σκιαζόμουν για το τι θα απαντούσε σε αυτό, αλλά το 13 και πάνω μας έσωσε (και δεν αναφέρομαι σε μέγεθος).sorry αλλα δεν ειμαι απο ιδρυμα εχω δικο μου κλαμπ.kenny εισαι κατι σαν την νεραιδα μου ε?καλτσες μου σκιζονται μου φερνεις αλλες,θελω κορμο μου δινεις κορμο(εστω και δεντρου
)αμα ζητησω γκομενο τη θα μου δωσεις?
Άσε που ούτε το ροζ, ούτε το βερυκοκί θα φορεθεί φέτος. Στη μόδα επανέρχεται το έντονο άσπρο με πουα άσπρα γεωμετρικά οχήματα
Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι χρειάζονται δύο prof.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:43
η ιδεα για αυτο το ποστ ανηκει αποκλειστικα στην αγαπητη συμφορουμιτισα Sophia, που για εκπαιδευτικους λογους εχει φαει ban
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:43
μα ειμαι με το μερος σας.δεν εχω αυτοπεποιθηση dark venus,οι γκομενοι εχουν που με κυνηγανε και με περνανε για ευκοληΑν παρουμε τα οπλα πιστεψε με δεν σε συμφερει....
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:44
Φάε τώρα μπαν για να μάθεις (κυριολεκτικά)η ιδεα για αυτο το ποστ ανηκει αποκλειστικα στην αγαπητη συμφορουμιτισα Sophia, που για εκπαιδευτικους λογους εχει φαει ban
(βλ. ποστ από κάτω) Dark_venus, gomen, μάλλον εσύ έχεις λόγο να πάρεις και τα δύο, εγώ αναφέρομαι περισσότερο σε εκείνους που δίνουν και τα δύο, μήπως κοπούν στο ένα, για να πάρουν το άλλο, κάτι που θεωρώ βλακεία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:50