Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17536 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:33

Μου φαίνεται ότι ο Administrator προσπαθεί να ξεσηκώσει επανάσταση:chigau::orly:

Εγώ πάντως δεν τολμάω να πατήσω το λινκ....

Βασικά το link αυτό δεν είναι trap :P Πάτα το άφοβα, αξίζει.
phmava.php

#17537 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:34

Μου φαίνεται ότι ο Administrator προσπαθεί να ξεσηκώσει επανάσταση:chigau::orly:

Εγώ πάντως δεν τολμάω να πατήσω το λινκ....

Cheked. It's Ok.

Edit; Με προλάβανε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17538 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:38

Δοκιμάζω τώρα τον Chrome.Δεν είναι κι άσχημος:)

Βασικά εμένα γιατί μου μυρίζει, "κατεβάστε ακόμα ένα πρόγραμμα για να σας φακελώνουμε με την συγκατάθεσή σας"; :yawn2:
phmava.php

#17539 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:41

Αντε θα το παρεις αποφαση καποια μερα και εσυ! :P

a2a μεσα είμαι. Karaoke σπιτι μου! Ετσι για να γνωριστουμε που λεμε, ας γνωρισουμε το ποσο φαλτσοι μπορει να είμαστε. Αμα ερθει και ο jiraiya και η Γεωργια. Lol
Aπο arashi δεν ξερω τραγουδια. Οσο και να λατρευω τον Jun, τελικα ακόμη και να προσπαθησω δεν μπορω να τους ακούσω.

Καλή μια μίνι συνάντηση στην Πάτρα. Έχω πάει αρκετές φορές και την έχω μάθει! Κρίμα για τους Arashi. Εγώ τους λατρεύω για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε όλους.
Spoiler:

Από φωνή καλά πάω. Ένας από τους λόγους που το γκρουπ με τα παιδιά που ήμασταν μαζί στην Ιαπωνία δέχτηκε να πάει μαζί μου σε καραόκε ήταν επειδή με πέρασαν από Ιερά Εξέταση για να δουν αν τραγουδάω καλά. Εκείνοι ήταν πολύ φάλτσοι βλέπεις! :hahaha::hahaha:
(Καλά είμαι και ΠΟΛΥ ψωνάρα!)

#17540 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:44

Απίστευτο videaκι, απλά δείτε το!!...

edit avanti o popolo alla riscossa
bantiera rossa bantiera rossa...

zoro μην αρχισεις με τα ιταλικα μου παλι... edit δεν αντεξες απαισιο πλασμα,κομπλεξικια θα με καταντησεις...οριστε το διορθωσα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:51

#17541 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:53

edit avanti o popolo a la riscossa
bantiera rossa bantiera rossa...

zoro μην αρχισεις με τα ιταλικα μου παλι... edit δεν αντεξες απαισιο πλασμα,κομπλεξικια θα με καταντησεις...οριστε το διορθωσα!

ts ts,αμεσως να με καταδωσεις:hahaha:..και μετα εγω ειμαι ο κακος:deadga6:

{εγω ειπα να το κανω ησυχα ησυχα με visitor message αλλα...:hiding_something:}

#17542 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:56

Καλα στην αρχη ημουν σιγουρη οτι ηταν το rickroll. Το πατησα παρα ταυτα γιατι μου αρεσει το τραγουδι. Στην αρχη μου φανηκε απιστευτα βαρετο το βιντεο. Στο 2ο λεπτο σκεφτομουν να το κλεισω. Ειπα "παλι τις ιδιες γνωστες βλακειες θα επαναλαβει".
ΠΟσο λαθος εκανα...Μετα το 3 λεπτο απλως δεν καταλαβα πως εφτασα στο 20. Πραγματικο πολυ καλο video.:nod:

#17543 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 23:59

Πραγματικά απίστευτο anime!!...:wooi2:

DANTEEEE:roar:

ξερεις ποση ωρα κυνηγουσα τον mozilla για να πατησω το Tab:burningbe3:
Και μετα που το πατησα μου εβγαζε Notes με τους στιχους,ΕΛΕΟΣ:erk:

Εχασα 10 Λεπτα Devil May Cry For That:bahhh:[Kαι αλλα 2 που σου γραφω τωρα]

:cry5:

Berserk___Gatsu.jpg

#17544 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 00:04

Get in the line GkLoc!
We are here first!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#17545 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 00:06

To ' χω ήδη βάλει στα bookmarks μου!

EDIT:Fingοflin δεν είναι rick roll!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17546 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 00:07

Πρόσεχε μόνο μην το πατήσεις!!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#17547 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 00:26

Καλα στην αρχη ημουν σιγουρη οτι ηταν το rickroll. Το πατησα παρα ταυτα γιατι μου αρεσει το τραγουδι. Στην αρχη μου φανηκε απιστευτα βαρετο το βιντεο. Στο 2ο λεπτο σκεφτομουν να το κλεισω. Ειπα "παλι τις ιδιες γνωστες βλακειες θα επαναλαβει".
ΠΟσο λαθος εκανα...Μετα το 3 λεπτο απλως δεν καταλαβα πως εφτασα στο 20. Πραγματικο πολυ καλο video.:nod:

Εγω παλι σκεφτηκα ακριβως τα ιδια πραγματα και το σταματησα στο 2:30 (και τωρα βαριεμαι να το ξανανοιγω :nosey: ).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17548 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 00:30

Όχι πραγματικά αξίζει. Ίσα ίσα, βρίσκω ότι αναλύει πολύ γρήγορα κάποια πράγματα με πολύ βαθύ τρόπο και εμένα με προβλημάτισε, αν και έχω μερικές εντστάσης σε κάποια θέματα και απόψεις. Απλά εγώ προσωπικός τώρα αναρωτιέμαι τι πιστεύει ο αντμινιστάτορας που το πόσταρε. Αν κάνει το κόπο να ποστάρει την άποψη του ή να μας τη πεί κάποια στιγμή θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. (μας προβληματίζεις που μας προβληματίζεις κιόλας, δώσε μας και τα φώτα σου :P )

Με λίγα λόγια δές το Adventurer, δεν χάνεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17549 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 00:55

Aπο arashi δεν ξερω τραγουδια. Οσο και να λατρευω τον Jun, τελικα ακόμη και να προσπαθησω δεν μπορω να τους ακούσω.

*cough* μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην πεις που λεει και μια σοφη παροιμια..
ακριβως τα ιδια ελεγα κι εγω στην αρχη, and look at me now, having reached the opposite end..
JE is far more overwhelming and brainwashing than it initially lets u believe...οΟ;;
ειδικα οι Arashi.
:frozen:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LucyBR: 03 Σεπτέμβριος 2008 - 01:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#17550 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 01:06

*cough* μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην πεις που λεει και μια σοφη παροιμια..
ακριβως τα ιδια ελεγα κι εγω στην αρχη, and look at me now, having reach the opposite end..
JE is far more overwhelming and brainwashing that it initially lets u believe...οΟ;;
ειδικα οι Arashi.
:frozen:

*insert uncontrollable coughing here*
:nanana: