Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17341 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 18:54

LOLLLLLLLLL

Επίσης κομμάτι της μουσικής μου θύμισε Robotech :]
rsrGbGx.gif

#17342 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 18:57

Ιf you cant tell the difference you re sitting way too many hours in front of the pc....... Τα ματακια σου Ioanna -chan:dazed:...

Yup,ακουσε την ioanna-chan,μιλαει ατομο που καθετε ισα ισα 1-2 ωρες καθημερινα στο pc:P

[λεμε τωρα:hahaha:]

#17343 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 19:00

Ιf you cant tell the difference you re sitting way too many hours in front of the pc....... Τα ματακια σου Ioanna -chan:dazed:...

Σε πειραζω φυσικα.:hahaha:....... Μου θυμισες το γλυκο τωρα και με κατεστρεψες........ ΑΑΑΑΑχ,,,,,

πωωωωω παιδες δεν ξερω αλλα την κοιτουσα για ωρες την φωτο και αφου εκανα ποστ καταλαβα οτι ηταν αληθινος κορμος!μπορει να φταιει και το πολυ pc για τι παιζω απο το πρωι.μηπως λενε αληθεια για τις ξανθιες?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17344 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 19:00

το μόνο που αναρωτιέμαι είναι, αν θα πετύχαινε κάποιον από τον τόσο πολύ κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από το γήπεδο τι θα γινόταν...:burningbe3:

Θα επαληθευόταν το "φωτιά να πέσει να με κάψει".

Μα καλά τόση εμπιστοσύνη είχαν στον τοξοβόλο;;;;;;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17345 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 19:01

Yup,ακουσε την ioanna-chan,μιλαει ατομο που καθετε ισα ισα 1-2 ωρες καθημερινα στο pc:P

[λεμε τωρα:hahaha:]

Δεν καταλαβα.......... Με ειρωνευεται ο ιδιος ο οποιος εχασε πλοιο προκειμενου να μου απαντησει στο DN thread η το ατομο που με πεθανε σε 12ωρη συζητηση για την Misa misa?:hahaha: Αnw μια φορα παντως την διαφορα αναμεσα σε κορμο και κορμο την αντιλαμβανομαι ακομη οποτε εχω καποια περιθωρια πιστευω........

Zoro Παντως θα σου αναγνωρισω οτι εισαι πραγματικος ιπποτης:8):...... Παντα παρεμβαινεις υπερ αθωων κορασιδων σε κινδυνο......:nod:

πωωωωω παιδες δεν ξερω αλλα την κοιτουσα για ωρες την φωτο και αφου εκανα ποστ καταλαβα οτι ηταν αληθινος κορμος!μπορει να φταιει και το πολυ pc για τι παιζω απο το πρωι.μηπως λενε αληθεια για τις ξανθιες?

GOD I HOPE NOT!!! Προσωπικα 1 χρονο που ειμαι ξανθια δεν εχω παρατηρησει παρενεργειες!!! Sugar overdose ειναι Ioanna chan Μην το ψαχνεις........ Μια χαρα ειμαστε οι ξανθιες....

#17346 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 19:05

για να πω την αληθεια νομιζα οτι η εικονα ειναι απο αυτες που αμα τις δεις αλιως βλεπεις προσωπο ή ενα κρυφο μυνημα.ξοδεψα πολυ ωρα κοιτωντας την εικονα στο κεντρο.μαλλον γιαυτο δεν το καταλαβα εγκαιρως!!:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17347 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 19:13

Δεν καταλαβα.......... Με ειρωνευεται ο ιδιος ο οποιος εχασε πλοιο προκειμενου να μου απαντησει στο DN thread η το ατομο που με πεθανε σε 12ωρη συζητηση για την Misa misa?:hahaha: Αnw μια φορα παντως την διαφορα αναμεσα σε κορμο και κορμο την αντιλαμβανομαι ακομη οποτε εχω καποια περιθωρια πιστευω........

Zoro Παντως θα σου αναγνωρισω οτι εισαι πραγματικος ιπποτης:8):...... Παντα παρεμβαινεις υπερ αθωων κορασιδων σε κινδυνο......:nod:

Χμμ τα γεγονοτα δεν πηγαν ακριβως ετσι,αλλα ας μην ανοιξω αλλο το στομα μου:wis:

Οσο για το τελευταιο ναι ειμαι,αλλα οχι παντα:hehe:

GOD I HOPE NOT!!! Προσωπικα 1 χρονο που ειμαι ξανθια δεν εχω παρατηρησει παρενεργειες!!! Sugar overdose ειναι Ioanna chan Μην το ψαχνεις........ Μια χαρα ειμαστε οι ξανθιες....

για να πω την αληθεια νομιζα οτι η εικονα ειναι απο αυτες που αμα τις δεις αλιως βλεπεις προσωπο ή ενα κρυφο μυνημα.ξοδεψα πολυ ωρα κοιτωντας την εικονα στο κεντρο.μαλλον γιαυτο δεν το καταλαβα εγκαιρως!!:nosey:

Ακουσε την γιατι καμια φορα την πιανουν κι αυτην τετοιες κρισεις αλλα μετα ειναι μια χαρα συνηθως...ειδες ξερει μεχρι και την αιτια πια...sugar overdose,anime overdose,pc overdose...κατι σε dose φταιει μην ανυσηχεις...:P

{ε ισως επηρεαζει και το μαλλι κατι λιγα,αλλα λιγαXDD}

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 30 Αύγουστος 2008 - 19:39

#17348 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 19:43

Exemmm μόλις κέρδισα το Rez στο ebay - Feeling Goodddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd :D
rsrGbGx.gif

#17349 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 20:39

Χθεσινός απολογισμός:

Τρία b52 (ποτά,όχι σφηνάκια) ενα σφηνάκι τεκίλα, μια μπύρα, ένα υποβρύχιο αγνώστης ταυτότητας (με έστειλε λίγο :P) και ένα πακέτο τσιγάρα. :smokingg:

Δε συμφέρει να βγαίνω πλέον. :canthelp:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#17350 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 22:45

1] Play Joker
2] Sell Your Soul to Satan
3] Sell Your Body to Satan
4] Sell Satan

Choose your destiny :P
rsrGbGx.gif

#17351 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 23:54

Youtube Video

Είναι αλήθεια οτι οι σκοπιανοι σε αυτό το βίντεο λενε ΜΕΓΑΛΑ μαργαριτάρια... Πραγματικά είναι για ντομάτες... Οποιοσδηποτε το εβλεπε θα καταλαβαινε ποιος εχει δίκιο σε αυτή την υποθεση και ποιανου τα επιχειρηματα είναι @#@#%@$.

Αλλα ο μαγκας που εφτιαξε το βιντεο είναι ακόμη πιο ηλιθιος... Θελω να πιστεύω οτι το εφτιαξε ο Λιακοπουλος, γιατι αμα υπαρχουν και αλλοι τετοιοι που τα πιστευουν αυτα, ζητω που καήκαμε...-_-

#17352 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 00:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FH3HZbWF_4g&watch_response[/youtube]

Είναι αλήθεια οτι οι σκοπιανοι σε αυτό το βίντεο λενε ΜΕΓΑΛΑ μαργαριτάρια... Πραγματικά είναι για ντομάτες... Οποιοσδηποτε το εβλεπε θα καταλαβαινε ποιος εχει δίκιο σε αυτή την υποθεση και ποιανου τα επιχειρηματα είναι @#@#%@$.

Αλλα ο μαγκας που εφτιαξε το βιντεο είναι ακόμη πιο ηλιθιος... Θελω να πιστεύω οτι το εφτιαξε ο Λιακοπουλος, γιατι αμα υπαρχουν και αλλοι τετοιοι που τα πιστευουν αυτα, ζητω που καήκαμε...-_-

Posted Image
Posted Image
stupid ppl vs stupid pp = epic stupidity \ ^o^ /
Spoiler:

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17353 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:02

Επειδή θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με το photoshop, με ποιο προτείνετε να αρχίσω; Τελυταίες εκδόσεις; καμιά παλιότερη;:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17354 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 01:08

Χμ, εγώ θα έλεγα ότι το CS3 πέρα απο μερικές πολύ συγκεκριμένες αλλαγές δεν είναι τίποτα τόσο διαφορετικό απο το CS. Όχι ότι τα πάω καλά με τα προγράμματα, αλλά απο όσο το έχω χρησιμοποιήσει πάντοτε. Τώρα, άκουσα ότι το CS4 θα έχει περισσότερα πράγματα παραπάνω για σκιτσογράφους/δημιουργούς κινουμένων σχεδίων, αλλά δε μπορώ να ξέρω τι είδους προσθήκες θα είναι αυτές και αν αξίζουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17355 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 03:19

Επείγον, όποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα για λεξικό Ιταλικά --> Ελληνικά, έστω και online, ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Εναλλακτικά προς τους Ιταλομαθείς, τι σημαίνει η φράση: Manetta contro l'uomo lupo

E5VV38U.jpg