Λοιπον ειναι HELLRAIDER(o white απο πανω το απεδειξε κιολας
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:43
Λοιπον ειναι HELLRAIDER(o white απο πανω το απεδειξε κιολας
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:46
τσου heliraider ειναι
- Γράψε .aNiMe//GR Forums - View Profile: HeLlRaiDeR στο address bar του browser σου.
- Πάτα enter.
- Be amazed.
- Γράψε http://www.anime.gr/forums/members/heliraider.html στο address bar του browser σου.
- Πάτα enter.
- Writhe under humiliation.
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:47
Τώρα θυμήθηκα επίσης που συζήταγα με μια παλιά μου δασκάλα στα ιαπωνικά να φτιάξουμε ένα manga kissa... Ωραία που θα ταν!
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:47

Κι αυτά είναι τα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη;

Να ξέρουμε, δηλαδή.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Whitelighter: 27 Αύγουστος 2008 - 16:12

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:48
Ψαγμενη διαμαχη αρχισατε
Λοιπον ειναι HELLRAIDER(o white απο πανω το απεδειξε κιολας) αλλα πολυ απλα μετα απο πολλα ατομα που μπερδευτικαν εχει μεινει το χαιδευτικο Heli:drink:
wtf? Ι thought hell was wrong:erk:
πχ
O Heli σας χαιρετα εσας και τον υπολοιπο πολιτισμο
Να περασετε καλα ολοι οπου πατε και για οσους μεινεται εδω μην σας παιρνει απο κατω υπομονη μεχρι του χρονου
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ephialtes: 27 Αύγουστος 2008 - 16:01

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 16:03
My damn name needs to be switched back..
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 16:39
Where is an Admin when you need one??
My damn name needs to be switched back..
Από πέμπτη είπαμε, στην ουρά εσύ...
Samples man, samples. Όχι, δεν πέρναγα λεσβιακό υπονοούμενο για τις βόρειες....Αυτά είναι τα κορίτσια στην Αθήνα;
Κι αυτά είναι τα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη;
Να ξέρουμε, δηλαδή.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 17:16
Προτεινω να σταλει αντιπροσωπεια απο το anime.gr για να λαβουν μερος. Οι νικητες να δωρισουν τα μισα τους κερδη στο forum (αν ειναι χρηματα) για τον σκοπο της διαδοσης των anime στην Ελλαδα και αν ειναι ταξιδι να δεχτουν παραγγελιες (με το αζημιωτο φυσικα) για να εξοπλισουν τα μελη του forum με τα αγαπημενα τους Manga και λοιπο εξοπλισμο......
Που στέλνουμε τις λίστες για τα bootlegs, oeoeoeeeeo
[media]http://www.dse.nl/~oudeslot/lichamelijkheid/bootleg.jpg[/media]
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 17:34

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 17:54
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 18:18
Eμ..ναι ..μιας και σε αυτό το thread από ότι κατάλαβα γράφουμε οτι θέλουμε
να ρωτήσω αν κάποιος ειναι μαθητής λυκείου να μου πει τι κάνετε ακριβώς στην άλγεβρα της Α λυκείου???
έχω ένα μαθητή αύριο για μάθημα (βασικά είναι συγγενικό προσωπο του αγοριού μου κα ιγιαυτο βοηθάω)στην άλγεβρα...και δεν ξέρω τίποτα!!!τουλάχισοτν να είμαι ολίγον ενημερωμένη....καμια σχέση δεν έχω με τα μαθηματικά!!!!φιλολόγος είμαι κλαψ κλαψ
Απόλυτες τιμές, πρόσημο τριωνύμου, ορίζουσες (D, Dx, Dy) σε συστήματα εξισώσεων και συναρτήσεις (πεδία ορισμού, γνησίως αύξουσα-φθίνουσα κ.λπ.).

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 18:20
Πωπω τι σαπίλες είναι αυτές lately..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 18:28
ARIGATO!!!!Απόλυτες τιμές, πρόσημο τριωνύμου, ορίζουσες (D, Dx, Dy) σε συστήματα εξισώσεων και συναρτήσεις (πεδία ορισμού, γνησίως αύξουσα-φθίνουσα κ.λπ.).
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 19:35
Ω, πόσο γουστάρω που μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα.
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 21:06
Omg,σε είχα για μεγαλύτερο dude!Καλό κουράγιο...Εμείς ήδη ψοφάμε με εξεταστικές.Αύριο πρωί πρωί ξεκινάω φροντ.
Ω, πόσο γουστάρω που μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα.
Το καλό είναι ότι μόλις τελειώσουν αυτές εμείς θα κωλοβαράμε