Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17041 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 25 August 2008 - 12:07

9 τι γράφεις εδώ Κέννυ;

PROFIT? Νομίζω.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#17042 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 25 August 2008 - 12:24

Nαι ρε παιδιά το ξέρω απλά δεν ήξερα όλη αυτή την διαδικασία που είπε ο Sponis, οπότε θα δυσκολευόμουν να την φτιάξω!Τhanks minna!
Posted Image

#17043 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 25 August 2008 - 12:53

Ρε παιδιά δίνω μάθημα και τα βιβλία που μας έχουν δώσει είναι στην καθαρεύουσα! :nanana::cry5::colddd: δεν καταλαβαίνω τίποτα και επιπλέον νιώθω σαν μπαρμπάδι :deadga6: 1974 γράφει το βιβλίο απ όξω - άκουσον άκουσον ούτε ο Σπώνης δεν είχε γεννηθεί τότε!!!! :oo::oo::oo::oo::oo: η εξέλιξη των επιστημών και δη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πάροδο του χρόνου με ενθουσιάζει απερίγραπτα :deadga6:

Posted Image

#17044 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 August 2008 - 13:06

Χεχε....καλο μου σε νιωθω....εγω αν σου πω πως την πτυχιακη μου την εκανα απο αρκετα βιβλια τα οποια 2 απο τα κυριοτερα ηταν στην καθαρευουσα...(και μιλαμε για κτηνιατρικη ορολογια)
Με θεμα " Νεκροψια και νεκροτομη των ζωων"
ασε ασε....μεχρι να βγαλω ακρη....συνεχεια ρωτουσα" τι σημαινει αυτο"?? τι σημαινει εκεινο? :/

Tiger-stock-blog-header.jpg

#17045 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 25 August 2008 - 13:10

Ρε παιδιά δίνω μάθημα και τα βιβλία που μας έχουν δώσει είναι στην καθαρεύουσα! :nanana::cry5::colddd: δεν καταλαβαίνω τίποτα και επιπλέον νιώθω σαν μπαρμπάδι :deadga6: 1974 γράφει το βιβλίο απ όξω - άκουσον άκουσον ούτε ο Σπώνης δεν είχε γεννηθεί τότε!!!! :oo::oo::oo::oo::oo: η εξέλιξη των επιστημών και δη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πάροδο του χρόνου με ενθουσιάζει απερίγραπτα :deadga6:

ασταδιαλα ροζόμαλλη σπαζοκέφαλη πιπινολάτρισσα δεσπονίς...

είμεθα ολίγον μεγάλοι αλλά όχι και αρχαίοι...

#17046 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 25 August 2008 - 13:20

Νέο trailer για το Wrath of the Lich King. Αυτή η πληροφορία δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός απο εμένα, αλλά σας γράφω όλους ρε!!! Είναι ΓΑΜΑΤΟ

#17047 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 25 August 2008 - 15:50

ασταδιαλα ροζόμαλλη σπαζοκέφαλη πιπινολάτρισσα δεσπονίς...

είμεθα ολίγον μεγάλοι αλλά όχι και αρχαίοι...

είπα έγω τίποτα διαφορετικό? άμα ήσαστε αρχαίος θα έλεγα ότι το βιβλίο το 'γραψε κανένας εγγονός σας :hahaha::wooi2: το πιπινολάτρισσα είναι το νέο μου προσωνύμιο? είναι η ελληνική μετάφραση του φανγκερλ? ΛΜΑΟ :lol:

Posted Image

#17048 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 August 2008 - 16:47

ρε παιδια μια βοηθεια μπορει να μου πει καποιος στα σιγουρα αν αυτο το cover ειναι απο το Battle angel alita last order η απο τη πρωτη ' season ' ??

Posted Image

το λεω επειδη δε μοιαζει καθολο με το standar 'μοτιβο΄των εξωφυλλων του 2oy ( και ναι βλεπω οτι γραφει last order αλλα .. .#%#@!#$ xD )

#17049 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 August 2008 - 17:48

Can somebody give me a lift from Sofouli to Neaopli please???
a lift, a lift my keyboard for a lift.

#17050 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 August 2008 - 17:55

[media]http://tilgaengelighed.emu.dk/tilgaengelighed/fysisk/expl/s30-amu-lift_001.jpg[/media]
there you go!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17051 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 25 August 2008 - 18:42

ρε παιδια μια βοηθεια μπορει να μου πει καποιος στα σιγουρα αν αυτο το cover ειναι απο το Battle angel alita last order η απο τη πρωτη ' season ' ??

Posted Image

το λεω επειδη δε μοιαζει καθολο με το standar 'μοτιβο΄των εξωφυλλων του 2oy ( και ναι βλεπω οτι γραφει last order αλλα .. .#%#@!#$ xD )

apo to
Battle Angel Alita: Last Order einai to Volume 8

Amazon.com: Battle Angel Alita: Last Order, Volume 8 (Battle Angel Alita (Graphic Novels)): Yukito Kishiro: Books

Posted Image
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#17052 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 25 August 2008 - 19:28

Λοιπον δε ξερω τι λετε αλλα θα πω κατι ΑΣΧΕΤΟ ζεσταινομαι,ολοι μου οι φιλοι και φιλες ειναι διακοπες και βαριεμαι στην παλιοαθηνα μονη μουυυυυυυυυυυυυυ βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι.ουφ ξεσπασα.....:P

ντεν εκω αυτοκινητο καρντια μου......

#17053 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 25 August 2008 - 19:31

Ρε παιδιά!! Ένα Σ/Κ έλειψα απο το forum και βλέπω τρομερά πράγματα!
Η sophia να banάρεται οικειοθελώς, μαθαίνω πως βγαίνει OVA για το Lucky Star από το banner του dante, και γίνονται αλλαγές στα nicknames! ( Οχι odin, μην πείς τον dante να αλλάξει και το δικό μου...)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#17054 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 25 August 2008 - 19:32

Έχω και κότερο. Πάμε μια βόλτα????

Posted Image

#17055 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 August 2008 - 19:37

Λοιπον δε ξερω τι λετε αλλα θα πω κατι ΑΣΧΕΤΟ ζεσταινομαι,ολοι μου οι φιλοι και φιλες ειναι διακοπες και βαριεμαι στην παλιοαθηνα μονη μουυυυυυυυυυυυυυ βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι.ουφ ξεσπασα.....:P

ντεν εκω αυτοκινητο καρντια μου......

σηκω και ελα Θεσσαλονικη, τωρα ομως.
δεν θα βαρεθεις καθολου, ειμαστε πολυ φιλοξενοι

1345977285497_zps066ae44a.jpg