Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#16951 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 August 2008 - 20:09

@Rushifazu Airu
Πάντως δεν ακούγεται ούτε με ηρωίνη αδερφέ XD
Άπο ορολογίες περι φωνητικών δεν ξέρω αφού σου είπα(ή δε στο πα?:nosey:),μόνο death ακούω άπο brutal και πάλι λίγα πράματα(τους ομώνυμους+σουηδικό μελωδικό)
Ασχετο αλλά αφαιρέθηκαν emoticons?Δεν θυμάμαι αλλά νομίζω κάποιο λείπει...
Posted Image

#16952 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 22 August 2008 - 20:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

That's more like it... I think. :nosey:

Αυτό πρέπει να μπει στο Hall. Πέθανα μόλις το είδα. Ωραίος Dante έκανα καινούριο συκώτι απ' τα γέλια.
Posted Image

#16953 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 August 2008 - 20:20

Παρακαλώ, ας μην αναφέρουμε συκώτια, είναι μια πονεμένη ιστορία...

WL, κατοχυρώθηκε το edit σου, αρχηγός...:nod2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#16954 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 22 August 2008 - 20:23

Δεν ήξερα οτι είναι τόσο παράξενο να έχει μια γυναίκα άσπρο μέηκ-απ. :nosey:
Και δε ξέρω τι σκατά βάζει η μάνα μου στη μούρη της.

Μαθήματα μακιγιάζ.

To make-up είναι κατά βάσιν μπογιά. Αν βάλεις άσπρη μπογιά, άσπρος θα βγεις. Η μαμά σου βάζει χρώμα σαν το δέρμα της ή εκεί κοντά (ελπίζω). Αλλιώς θα είναι σαν τον κλόουν και αυτό δεν είναι καλό look για κάθε μέρα εκτός και αν το κάνεις από επάγγελμα! :drink:

#16955 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 22 August 2008 - 20:33

Μαθήματα μακιγιάζ.

To make-up είναι κατά βάσιν μπογιά. Αν βάλεις άσπρη μπογιά, άσπρος θα βγεις. Η μαμά σου βάζει χρώμα σαν το δέρμα της ή εκεί κοντά (ελπίζω). Αλλιώς θα είναι σαν τον κλόουν και αυτό δεν είναι καλό look για κάθε μέρα εκτός και αν το κάνεις από επάγγελμα! :drink:

μαθηματα μακιγιαζ νο2
το make-up χρησιμοποιειτε κυριως για να διατηρησει την ομοιομορφια των αποχρωσεων του προσωπου.. ~πχ πολλα κοριτσια αρχιζουν να χρησιμοποιουνε make-up οταν βγαζουν σπυρακια αλλα και οχι μονο~ αρα λογικο ειναι υπο φυσιολογικες συνθηκες η αποχρωση του make-up που χρησιμοποιει καποιος να ειναι ιδια η κοντα στην αποχρωση του δερματος...
bored to death -_-"
edit προς απαντηση στον απο κατω...
ωραια ολα αυτα π λες... αλλα οχι κ τοσο ωραια οταν χρωστας τα μαλλιοκεφαλα σ... και οχι μονο...
καποιος να καταργησει τον σεπτ. απο το ετος plz... οπως και ολες τις εξεταστικες ~must ακομη κ αν δεν μ αρεσει να επαναλαμβανομαι -_-"~
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#16956 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 22 August 2008 - 20:34

Αν θεωρήσεις ότι το καλοκαίρι είναι κάτι σαν το Σαββατοκύριακο (τουλάχιστον για μένα που είμαι φοιτητής) τότε ο Αύγουστος είναι η Κυριακή.

Θεωρώ ότι μόνο η τελευταίες μέρες του Αυγούστου είναι μελαγχολικές όσο κι οι τελευταίες ώρες της Κυριακής. Επίσης θεωρώ τον Σεπτέμβρη (Δευτέρα) τον πιο σκ@τ@ μήνα του έτους.

Ο σεπτέμβρης μια χαρά μήνας είναι, επανέρχεσε στο ρυθμό σου αλλά χαλαρά, βγαίνεις ακόμα μια χαρά, πολλοί πάνε κ διακοπές, εγώ πχ προτιμώ διακοπές σεπτ. παρά καλοκαίρι αλλά τέσπα.
Ξαναγεμίζει η αθήνα, επιστρέφουνε παρεές, και τελοσπάντων αρχίζεις να ζεις φυσιολογικά ξανα, κ όχι στους post-vacation αποσυντονισμένους ρυθμούς του αυγούστου..

Η απλά εγώ είμαι μανιοκαταθλιπτικος :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#16957 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 August 2008 - 00:25

να πω και γω το ξεμπαρκο μου. ηθελα να γραψω στο youtube τα εξης στο search <naruto opening go> αλλα το ειχα στα ελληνικα και βγηκε αυτο <ναροθτο οπενινγ γο>. γραψτε το και εσεις και πατηστε enter και δειτε τι θα βγαλει στα αποτελεσματα.
Posted Image

#16958 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 23 August 2008 - 00:48

να πω και γω το ξεμπαρκο μου. ηθελα να γραψω στο youtube τα εξης στο search <naruto opening go> αλλα το ειχα στα ελληνικα και βγηκε αυτο <ναροθτο οπενινγ γο>. γραψτε το και εσεις και πατηστε enter και δειτε τι θα βγαλει στα αποτελεσματα.

i lol'd:|
try it

Edited by SirJim, 23 August 2008 - 00:57.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#16959 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 August 2008 - 00:51

και τι σου βγηκε?
Posted Image

#16960 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 August 2008 - 00:58

mihalaki εσυ τι λες;
προφανως τα ιδια που εβγαλε και σε εσενα!

πω ξαναδιαβαζω mpd psycho και εχω πορωθει!
ειναι ακομα καλυτερο απ' οτι θυμομουνα!

Posted Image

#16961 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 August 2008 - 01:01

για να ειμαι σιγουρος το λεω
Posted Image

#16962 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 23 August 2008 - 12:46

πω ξαναδιαβαζω mpd psycho και εχω πορωθει!
ειναι ακομα καλυτερο απ' οτι θυμομουνα!

Ναι το διαβαζω και γω αυτο τωρα.Τελειωνω το δεκατο vol(scanlation apo hawks)και εκτος της μετριας μεταφρασης η σειρα ειναι οντως πολυ καλη....στην αρχη μπερδευεσαι λιγο με ολους τουν Onihigates,Tetores,Amamiyes κλπ αλλα οκ βγαζεις ακρη και εχει μεσα και κριτικι στο θεμα της κλονοποιησης και ειναι γενικοτερα πολυ unique και οχι απλα ενα ακομα διαστροφικο manga(οχι πως εχω προβλημα και με αυτα αλλα τεσπα...)

Απο χαρακτηρες μαρεσε ο Toguchi,o Sasayama,o Kitou και ο παλιος καλος Amamiya...
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#16963 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 23 August 2008 - 12:49

Απλά :kakaka:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#16964 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 23 August 2008 - 13:21

Επιτελους βγηκα απο το εκπαιδευτικο κεντρο ηπια fredo και ειδα πολλες γυναικες μετα απο 12 μερες εκπαιδευση.
Guys i missed you

Posted Image

#16965 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 23 August 2008 - 13:51

nice...hmmm 12 days....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler: