Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:32

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:45
ΠΑΡΩΝ!Αν και όχι τόσο τη Sakura...Και μια χαριτωμένη φατσούδα, για όσους προτιμούν τις γλυκές απο τις φουσκωτές (για εσάς τους 2-3 λέω
)
Spoiler:
Great pic though!
@Barbasss
Eγώ νόμιζα ότι εκεί απλά συζητάνε αν είναι βλακεία ή όχι τα cosplays:oo:
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:02

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:16
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:42
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 17:01
να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.
τουλάχιστον είχε ένα καλο τραγούδι
lucy monostone / MP3 & Music Blog Songs / The Hype Machine
Ya talking about MPD Psycho?????? Γιατί καλέ τι είχε το j dorama????? τόσο χάλια ήταν???? Το manga μια φορά τα σπάει
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 17:33
να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.
Spoiler:ον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.
τουλάχιστον είχε ένα καλο τραγούδι
lucy monostone / MP3 & Music Blog Songs / The Hype Machine
Νομίζω δεν τον λένε Γιάννη
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 18:38

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:04
[/URL]
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:11
κ εγω το ιδιο λεω και τσιμπιεμαι καθε λιγο και λιγακι!Αποκλείεται να είσαι τόσο τυχερή...!

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:14
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:20
Λίγο μαύρισμα κατάφερα να το πάρω φέτος εν αντιθέσει με τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια που είχα μείνει άσπρος σαν το γάλα.
2 βδομάδες αποτοξίνωση και από το internet για να συνέλθω λιγάκι...
Καλό φθινόπωρο και χειμώνα να έχουμε τώρα!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:32
But who cares.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=-AAao-pKZV4&feature=related[/media]
Δεν παραξενεύομαι που λέει συνέχεια korose. Αφού το ΣΚΟΤΩΣΑΝ το κομμάτι.
Δεν ήξερα οτι είναι τόσο παράξενο να έχει μια γυναίκα άσπρο μέηκ-απ.Αν η μαμά σου φοράει άσπρο make-up πρέπει να τη γνωρίσουμε! χαχα! Πρέπει να ήταν φαν των KISS!
Και δε ξέρω τι σκατά βάζει η μάνα μου στη μούρη της.
Noooooooope.
Εννοούσα αυτό.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gjHDEAByoLM[/media]Έχω ακούσει βρωμιές στη ζωή μου αλλά δεν μπορώ να ακούσω αυτό.Είναι ενοχλητικό.Δεν θα έπρεπε να υπάρχει.Σε κανένα πλανήτη,για κανένα λόγο.
Και αυτό grind με pig squealsείναι βρε.
Απλά πιο groovy από τα περισσότερα.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:32
Θα πρέπει να έχεις πολλέέές σελίδες Black Hole να διαβάσεις... kukukukuΕπιστροφή στην έδρα μου ύστερα από 2 βδομάδες διακοπών.
Λίγο μαύρισμα κατάφερα να το πάρω φέτος εν αντιθέσει με τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια που είχα μείνει άσπρος σαν το γάλα.
2 βδομάδες αποτοξίνωση και από το internet για να συνέλθω λιγάκι...
Καλό φθινόπωρο και χειμώνα να έχουμε τώρα!
(Η κακία αυτού που δεν έκανε διακοπές.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 20:08

That's more like it... I think.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»