Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#16936 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:32

ρε παιδια υπαρχει και thread για τα cosplays....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#16937 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:45

Και μια χαριτωμένη φατσούδα, για όσους προτιμούν τις γλυκές απο τις φουσκωτές (για εσάς τους 2-3 λέω:canthelp: )

Spoiler:

ΠΑΡΩΝ!Αν και όχι τόσο τη Sakura...:nosey:
Great pic though!:wooi2:
@Barbasss
Eγώ νόμιζα ότι εκεί απλά συζητάνε αν είναι βλακεία ή όχι τα cosplays:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#16938 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:02

αυτο εννοω βρε
http://www.anime.gr/forums/art-gallery/1634-cosplay-%5Eoo%5E.html

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#16939 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:16

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#16940 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 12:42

BLACK HOLES AND REVELATIONS -MUSE.ΑΣΧΕΤΟ

#16941 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 17:01

να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.

τουλάχιστον είχε ένα καλο τραγούδι
lucy monostone / MP3 & Music Blog Songs / The Hype Machine

Ya talking about MPD Psycho?????? Γιατί καλέ τι είχε το j dorama????? τόσο χάλια ήταν???? Το manga μια φορά τα σπάει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#16942 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 17:33

να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.

Spoiler:
ον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.να μη ξαναζητήσω από τον Γιάννη να κατεβάσει j dorama για χάρη μου.

τουλάχιστον είχε ένα καλο τραγούδι
lucy monostone / MP3 & Music Blog Songs / The Hype Machine

Νομίζω δεν τον λένε Γιάννη :burningbe3::burningbe3::burningbe3: lol.... δεν ξέρω πως τον λένε αλλα θα είχε πλάκα να είχες κάνει λάθος στο όνομα!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#16943 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 18:38

χτες ενας απο τους αγαπημενους μου μουσικους μου ζητησε να συνεργαστουμε (να του κανω cover art κτλ κτλ) και κοντευω να κατουρισω τα βρακια μου απο τη χαρα μου!!
:joyful::joyful::joyful::joyful::joyful::joyful:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#16944 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:04

Αποκλείεται να είσαι τόσο τυχερή...!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#16945 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:11

Αποκλείεται να είσαι τόσο τυχερή...!

κ εγω το ιδιο λεω και τσιμπιεμαι καθε λιγο και λιγακι!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#16946 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:14

Συγχαρητηρια anelis san....... Σου ευχομαι να πανε ολα καλα με το project και εις ανωτερα!!!!!!

#16947 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:20

Επιστροφή στην έδρα μου ύστερα από 2 βδομάδες διακοπών.
Λίγο μαύρισμα κατάφερα να το πάρω φέτος εν αντιθέσει με τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια που είχα μείνει άσπρος σαν το γάλα.
2 βδομάδες αποτοξίνωση και από το internet για να συνέλθω λιγάκι...
Καλό φθινόπωρο και χειμώνα να έχουμε τώρα!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#16948 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:32

Late reply.
But who cares.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=-AAao-pKZV4&feature=related[/media]

Δεν παραξενεύομαι που λέει συνέχεια korose. Αφού το ΣΚΟΤΩΣΑΝ το κομμάτι.

Αν η μαμά σου φοράει άσπρο make-up πρέπει να τη γνωρίσουμε! χαχα! Πρέπει να ήταν φαν των KISS!:hahaha:

Δεν ήξερα οτι είναι τόσο παράξενο να έχει μια γυναίκα άσπρο μέηκ-απ. :nosey:
Και δε ξέρω τι σκατά βάζει η μάνα μου στη μούρη της.

Noooooooope.
Εννοούσα αυτό.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=gjHDEAByoLM[/media]Έχω ακούσει βρωμιές στη ζωή μου αλλά δεν μπορώ να ακούσω αυτό.Είναι ενοχλητικό.Δεν θα έπρεπε να υπάρχει.Σε κανένα πλανήτη,για κανένα λόγο.

Και αυτό grind με pig squealsείναι βρε.
Απλά πιο groovy από τα περισσότερα.

HnH5aB0.jpg

#16949 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:32

Επιστροφή στην έδρα μου ύστερα από 2 βδομάδες διακοπών.
Λίγο μαύρισμα κατάφερα να το πάρω φέτος εν αντιθέσει με τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια που είχα μείνει άσπρος σαν το γάλα.
2 βδομάδες αποτοξίνωση και από το internet για να συνέλθω λιγάκι...
Καλό φθινόπωρο και χειμώνα να έχουμε τώρα!

Θα πρέπει να έχεις πολλέέές σελίδες Black Hole να διαβάσεις... kukukuku :hehehe:

(Η κακία αυτού που δεν έκανε διακοπές. :zetsubou:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#16950 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 20:08

Posted Image

Posted Image

That's more like it... I think. :nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»