Η βαρεμάρα μου χτύπησε κόκκινο η αϋπνία επίσης.Και λέω να δώσω τέλος στη ζωή μου βλέποντας powerpuff girl .
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 02:06
Η βαρεμάρα μου χτύπησε κόκκινο η αϋπνία επίσης.Και λέω να δώσω τέλος στη ζωή μου βλέποντας powerpuff girl .
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 02:15

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 02:49
Πρώτη παράγραφο: Να το δεχτώ για τους Arcturus αλλά οι Ulver με το παρελθόν που έχουν, απλά αποκλείεται να μην μπαίνουν μέσα. Το σχόλιο για Darkthrone ήταν metal hammer-ικό
:P:P ντάξ, πρέπει τώρα ειλικρινά να αναφέρω τα ίδια ονόματα που λέμε πάντα? τα ξέρεις καλύτερα απο εμένα. Τι συζητάμε, αν έχουν βγεί καλές μπάντες σε ποσότητα και ποιότητα στο είδος απο τη Νορβηγία?
Δεύτερη παράγραφο: Έλα τώρα. Το Nymphetamine ήταν αξιολογότατο και ακόμη και αν δε το λατρεύει κανείς, η μπάντα έχει καλά κομμάτια και στους άλλους δίσκους. Μπορεί να μην βγάζουν πια αριστουργήματα, αλλά σίγουρα απέχουν απο το να λές τους δίσκους σουβέρ.Πότε μπορούσε ο dani να είναι αξιοπρεπής στα live?
:P:P
τρίτη παράγραφο: Συμφωνούμε σε όλα, αλλά δε νομίζω ότι με έπιασες. Το μόνο που ανέφερα ήταν ότι η Νορβηγία, αρέσει ή όχι, έχει βγάλει τη μεγαλύτερη ποσότητα και έχει επηρεάσει κόσμο και κοσμάκι σε τέτοιο βαθμό που όσο καλή παραγωγή και να έχουν οι άλλοι, απλά δε χωράει σύγκριση, κάτι σαν τις Η.Π.Α. και το ραπ. αυτά κρίνοντας τουλάχιστο απο τα λίγα που ξέρω για μπλάκ μέταλ.
they both are blackmetal, just beyond being just that.. that's all i said..
whatever it was i don't think it was far from the truth.. Darkthrone are more hype than music anymore.. περαν του "χουλιγκανισμου" της υποθεσης και του following, δε νομιζω να ακουσε κανεις τα τελευταια albums τους for their music value.
(don't get me wrong, i'm a Darkthrone fangirl myself, εχω τη φατσα του Fenriz στον τοιχο μου, αλλα να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους..)
of course not! that's an undisputable fact! απλως το οτι η Νορβηγικη σκηνη ειναι probably η μεγαλυτερη στο ειδος, εχει βγαλει τονους υλικο και εχει επηρρεασει τους παντες, δε σημαινει οτι ειναι και "αγια" και ο,τι φρουτο βγαλει ειναι καλο και το προσκυναμε.. that's all..
didn't mention Nymphetamine now, did i?? ;p κι αυτο γιατι ναι, τουλαχιστον παλευοταν..
αλλα srsly, το marketing που επεσε απο ενα σημειο και μετα ηταν beyond tragic..
and ffs, i'm into visual kei and JE boybands! i don't care about marketing as a general rule..
το να βγαζουν ομως υλικο που δεν αξζει ουτε την δοκιμαστικη ακροαση, δεν τους τιμα και παρα πολυ... maybe i was too harsh on words, it's just that i didn't find one single thing to justify the existance of that material..
σκεψου οτι οι C.O.F. αν ειχαν ενα πραγμα στη ζωη τους αυτο ηταν image και artwork και ειδκα στο Thornography ουτε αυτο δεν εχουν..
οσο για την απελπισμενη κινηση πωλησεων (imho) "Ville Valo vocal guest" ας το κρινει ο καθενας οπως νομιζει.. -_-
at least he wasn't the sad spectacular he presents now.. at least his "voice" used to be more resilient.. now he is struggling from the first 5 minutes..
of course it has! γιατι να μενουμε εκει ομως? that's my whole point..
we don't even disagree.. :pp
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:32
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:34
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:54
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:59
Παντως, μεταξυ μας (

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 15:16
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 19:12
[media]http://www.youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8[/media]
Ειναι η 10.000στη φορα που το βαζετε εδω.......
Αλλα videos δεν υπαρχουν?
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 19:38

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 21:08
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 21:59
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 22:55
Εγω παω Ροδο στις 16

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 22:57
Προκόπης Βιτζιλάντης!!!!ΝΑΙΙΙΙ!!!!!Ο υπερμαχος της δικαιοσυνης!!Εχει βγει αυτό ήδη μαν?Μπορούμε να το βρούμε πουθενά στο νετ?Γιατι το χα δει και καλα σε φαση trailer σε μια προβολη του πανισχυρου μεγιστανα των ninja πριν 2-3 τρίμηνα.
Όχι. Εδώ δεν ξέρω αν έχουν αρχίσει τα γυρίσματα καλά καλά. Btw εννοείς εκείνη την προβολή στο πολυτεχνείο ε; Είχα πάει κι εγώ τότε