Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#16606 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 02:06

Μιας και πριν κάνα τετραήμερο βγήκα με τον πάπια θυμήθηκα το φόρουμ.:P

Η βαρεμάρα μου χτύπησε κόκκινο η αϋπνία επίσης.Και λέω να δώσω τέλος στη ζωή μου βλέποντας powerpuff girl .:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#16607 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 02:15

powerfap girl is better.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#16608 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 02:49

Πρώτη παράγραφο: Να το δεχτώ για τους Arcturus αλλά οι Ulver με το παρελθόν που έχουν, απλά αποκλείεται να μην μπαίνουν μέσα. Το σχόλιο για Darkthrone ήταν metal hammer-ικό :P:P:P ντάξ, πρέπει τώρα ειλικρινά να αναφέρω τα ίδια ονόματα που λέμε πάντα? τα ξέρεις καλύτερα απο εμένα. Τι συζητάμε, αν έχουν βγεί καλές μπάντες σε ποσότητα και ποιότητα στο είδος απο τη Νορβηγία?:oo:

Δεύτερη παράγραφο: Έλα τώρα. Το Nymphetamine ήταν αξιολογότατο και ακόμη και αν δε το λατρεύει κανείς, η μπάντα έχει καλά κομμάτια και στους άλλους δίσκους. Μπορεί να μην βγάζουν πια αριστουργήματα, αλλά σίγουρα απέχουν απο το να λές τους δίσκους σουβέρ. :chigau: Πότε μπορούσε ο dani να είναι αξιοπρεπής στα live? :P:P:P

τρίτη παράγραφο: Συμφωνούμε σε όλα, αλλά δε νομίζω ότι με έπιασες. Το μόνο που ανέφερα ήταν ότι η Νορβηγία, αρέσει ή όχι, έχει βγάλει τη μεγαλύτερη ποσότητα και έχει επηρεάσει κόσμο και κοσμάκι σε τέτοιο βαθμό που όσο καλή παραγωγή και να έχουν οι άλλοι, απλά δε χωράει σύγκριση, κάτι σαν τις Η.Π.Α. και το ραπ. αυτά κρίνοντας τουλάχιστο απο τα λίγα που ξέρω για μπλάκ μέταλ.

they both are blackmetal, just beyond being just that.. that's all i said..
whatever it was i don't think it was far from the truth.. Darkthrone are more hype than music anymore.. περαν του "χουλιγκανισμου" της υποθεσης και του following, δε νομιζω να ακουσε κανεις τα τελευταια albums τους for their music value.
(don't get me wrong, i'm a Darkthrone fangirl myself, εχω τη φατσα του Fenriz στον τοιχο μου, αλλα να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους..)
of course not! that's an undisputable fact! απλως το οτι η Νορβηγικη σκηνη ειναι probably η μεγαλυτερη στο ειδος, εχει βγαλει τονους υλικο και εχει επηρρεασει τους παντες, δε σημαινει οτι ειναι και "αγια" και ο,τι φρουτο βγαλει ειναι καλο και το προσκυναμε.. that's all..

didn't mention Nymphetamine now, did i?? ;p κι αυτο γιατι ναι, τουλαχιστον παλευοταν..
αλλα srsly, το marketing που επεσε απο ενα σημειο και μετα ηταν beyond tragic..
and ffs, i'm into visual kei and JE boybands! i don't care about marketing as a general rule..
το να βγαζουν ομως υλικο που δεν αξζει ουτε την δοκιμαστικη ακροαση, δεν τους τιμα και παρα πολυ... maybe i was too harsh on words, it's just that i didn't find one single thing to justify the existance of that material..
σκεψου οτι οι C.O.F. αν ειχαν ενα πραγμα στη ζωη τους αυτο ηταν image και artwork και ειδκα στο Thornography ουτε αυτο δεν εχουν..
οσο για την απελπισμενη κινηση πωλησεων (imho) "Ville Valo vocal guest" ας το κρινει ο καθενας οπως νομιζει.. -_-
at least he wasn't the sad spectacular he presents now.. at least his "voice" used to be more resilient.. now he is struggling from the first 5 minutes..

of course it has! γιατι να μενουμε εκει ομως? that's my whole point..
we don't even disagree.. :pp

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#16609 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:32

Τελικά δεν το γλίτωσε το ban ο Chief Chips...

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#16610 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:34

Ρε παιδιά αφού έχει φάει ban γιατί τον βλέπω σαν active user;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#16611 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:54

Το ban του είναι για 2 weeks νομίζω....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#16612 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:59

Τον βλεπεις σαν active user, γιατι μαλλον δε το ξερε οτι εχει ban και πηγε να κανει login (@ tsintori)

Παντως, μεταξυ μας (:hahaha:), ηταν αρκετα εριστικος

Δημοσιευμένη  εικόνα

#16613 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 15:16

Κινέζοι IMBA. :w00t:

oR4yYRl.gif

#16614 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 19:09

[media]http://www.youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8[/media]

#16615 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 19:12

[media]http://www.youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8[/media]

Ειναι η 10.000στη φορα που το βαζετε εδω.......:deadga6:
Αλλα videos δεν υπαρχουν?:nanana:

#16616 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 19:38

Παρε αυτο τοτε...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=6hRYjcveKIQ[/media]

και περαστικα...

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#16617 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 21:08

Προκόπης Βιτζιλάντης!!!!ΝΑΙΙΙΙ!!!!!Ο υπερμαχος της δικαιοσυνης!!Εχει βγει αυτό ήδη μαν?Μπορούμε να το βρούμε πουθενά στο νετ?Γιατι το χα δει και καλα σε φαση trailer σε μια προβολη του πανισχυρου μεγιστανα των ninja πριν 2-3 τρίμηνα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#16618 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 21:59

Φεύγω για Ρόδο σε 5 ώρες από τώρα . Κλές διακοπές σε όλους ,καλά να περνάτε .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#16619 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 22:55

Καλα ολοι Ροδο πατε??
Εγω παω Ροδο στις 16

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#16620 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 22:57

Προκόπης Βιτζιλάντης!!!!ΝΑΙΙΙΙ!!!!!Ο υπερμαχος της δικαιοσυνης!!Εχει βγει αυτό ήδη μαν?Μπορούμε να το βρούμε πουθενά στο νετ?Γιατι το χα δει και καλα σε φαση trailer σε μια προβολη του πανισχυρου μεγιστανα των ninja πριν 2-3 τρίμηνα.

Όχι. Εδώ δεν ξέρω αν έχουν αρχίσει τα γυρίσματα καλά καλά. Btw εννοείς εκείνη την προβολή στο πολυτεχνείο ε; Είχα πάει κι εγώ τότε :wooi2:
phmava.php