Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 00:07

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 00:10
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 00:23
---------------------------------------------------
Γνωρισα τον Zauk/Lain-ουφ καπου ηθελα να το πω

πραγματικα θελω να ψοφησω
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 00:27
Α ρε Marvin, αν δεν είχαμε την φωνούλα σου τι θα κάναμε. 3 ώρες και μισή προτού τη κάνω για δουλειά και ύπνος δεν με παίρνει. Πάλι πτώμα θα είμαι. Αλλά πως να κοιμηθεί κανείς όταν ακούει τέτοια κομμάτια.
Και μιάς και ήμουν Ακρόπολη σήμερα, μην ξεχάσω να το προτείνω. Να περνάτε όσο πιο συχνά μπορείτε απο εκεί. Και μέσα να μη μπείτε, είναι απλά μαγεία έστω και απο απόσταση να βλέπεις τα μνημεία, αλλά και να χαζεύεις τη θέα απο τα βραχάκια
@Jiraiya: βασικά, νομίζω είναι διαδυκτυακό αστείο
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 00:49

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 01:01
κάποιος ας με κάνει να σταματήσω να λιώνω soul, δεν αντέχω
και όσο σκέφτομαι ότι γράφω σε υπολογιστή φίλου και πρέπει να σταματήσω σε λίγο.....γκρρρρρρρρ
έχω ένα προαίσθημα ότι η μέρα θα είναι υπέροχη. Βγήτε και χαρείτε την όσοι μπορείτε
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 01:06
Δεν ξέρω καν πιο ήταν αφού ένα παλικάρι μας είχε αφήσει το τσιπωμένο ΠΣ2 του με μια 50άρα τούρτα γκέημς που κανένα δεν έλεγε πάνω όνομα.
+ ήταν στα γιαπωνέζικα.
Τελικά τα beat-em-ups είναι τα καλύτερα μόνο όταν είσαι με παρέα.
Ειδικά όταν έχουν και σπαθιά.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 01:21
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 01:29
στο μεταξυ οποιος/α βρει πως καταφερα και εσκισα το σεντονι ενω κοιμομουν κερδιζει 1 κουτι μπισκοτα ....!!! ( αμα βρισκεται στην αθηνα, αλλιως οποτε και αν περασω απο τη πολη που μενει )
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 01:42
Χθες έλιωσα με τον ξάδερφο μου από τις 12-5:30 π.μ. σε ένα Bleach game στο PS2.
Δεν ξέρω καν πιο ήταν αφού ένα παλικάρι μας είχε αφήσει το τσιπωμένο ΠΣ2 του με μια 50άρα τούρτα γκέημς που κανένα δεν έλεγε πάνω όνομα.
+ ήταν στα γιαπωνέζικα.
Τελικά τα beat-em-ups είναι τα καλύτερα μόνο όταν είσαι με παρέα.
Ειδικά όταν έχουν και σπαθιά.
Λογικα αν ειναι beat em up ειναι το Bleach Blade Battlers,ή το ενα ή το 2...και τα 2 ειναι μετρια σαν παιχνιδι :Ρ του PSP ειναι καλυτερα

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 02:01
στο μεταξυ οποιος/α βρει πως καταφερα και εσκισα το σεντονι ενω κοιμομουν κερδιζει 1 κουτι μπισκοτα ....!!! ( αμα βρισκεται στην αθηνα, αλλιως οποτε και αν περασω απο τη πολη που μενει )
Naughty thoughts going through my mind........
Nah....Probably not the case....(και όχι δεν υπονοώ κάτι για το μέγεθος
Let's see..... μμμμμμμμμ.....
Περίπτωση 1: Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι ότι κυλιέσαι σε ένα λιβάδι αγκαλιά με μία κοπελίτσα*naughty thought again*. Εκεί λοιπόν που είστε στα καλύτερα ακούς ένα χριτς....Ξυπνάς και βλέπεις ότι βρίσκεσαι ανάποδα στο κρεβάτι(aka το κεφάλι στα πόδια του κρεβατιού)
το ένα σου πόδι με το μισό σεντόνι στον τοίχο σχιματίζωντας γωνία 90 μοιρών με το υπόλοιπο σώμα σου και το άλλο πόδι με το άλλο μισό σεντόνι σφηνομένο ανάμεσα στο κρεβάτι και το κομοδίνο.
Περίπτωση 2: Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι γλυκά. Οπότε σε πιάνει μία απίστευτη βουλιμία και ακόμα κοιμισμένος σηκώνεσαι να πας να δεις τι έχει το ψυγείο. Βάζεις λοιπόν το σεντόνι σε κατάσταση χυτώνα αρχαίου Ελληνα και προχωράς υπνοβατώντας στο σπίτι φιλοσοφώντας και βγάζοντας μαθηματικά θεωρήματα. Κάπου εκεί λοιπόν βλέπεις στο όνειρο σου ότι σκοντάφτεις. Ξυπνάς και βλέπεις ότι βρίσκεσαι σε ένα εντελώς άλλο χώρο από αυτόν που κοιμήθηκες και μάλιστα ξαπλωμένος στο πάτωμα με ένα σκισμένο σεντόνι μιας και το πάτισες και έπεσες.
Περίπτωση 3(too much anime. Gotta get a life): Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι ότι είσαι σε ένα από τα αγαπημένα σου anime. Κάπου λοιπόν μεσα στο όνειρο σου εμφανίζεται η αγαπημένη σου χαρακτήρας. Από την χαρά σου εσύ που επιτέλους την βλέπεις μπροστά σου της ορμάς. Εκείνη αντιστέκεται και ψιλοπαλεύεται*δεν φαντάζομαι το αγαπημένο σου να είναι hentai και να με βγάλεις ψεύτη??*. Κάπου λοιπόν ανάμεσα σε uppercut και summoning techniques ξυπνάς και ανακαλύπτεις ότι το σεντόνι έχει σκιστεί από το πολύ πήγαινε έλα-γύρνα γύρνα και το πορτατίφ βρίσκεται στο πάτωμα.
Περίπτωση 4(the g@y case): Κοιμάσαι του καλού καιρού και ονειρεύεσαι παλεστές(
Are the cookies mine???
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kon_Okami: 07 Ιούλιος 2008 - 02:44
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 02:34
Naughty thoughs going through my mind........
.......
Nah....Probably not the case....(και όχι δεν υπονοώ κάτι για το μέγεθος)
Αμα σου πω οτι σκεφτηκα ακριβως το ιδιο..............
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 11:32
[/URL]
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 11:39
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 11:42