Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15676 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 23:12

φχαριστω ρε , παω να πιω ρτωρα...μην τχυον και δεν μεζωσει μωος...

αντως φαριχτω για ητη συμβολτυ

xoxo μετα το ****** το εριξες και στο ποτο
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#15677 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 23:12

Μην λέτε για μεθύσια και αλκοόλ παρακαλώ.Πέρα από το ότι παρασέρνουμε τους νέους στον αλκοολισμό,πατάμε και τον καλο όσων δεν μπορούν να πιούν:frozen:

ΥΓ:gn2:

#15678 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 23:38

Καλά αλλά αναλαμβάνεις τον έρανο και συνεπώς να εξηγείς στις γιαγιάδες κλπ τους ευγενικούς σκοπούς σου? Εγώ θα μετράω πόσα :terror2:θα δούμε όταν θα λες "Τον είδα να σέρνεται στα πατώματα κλαίγοντας και όταν πήγα να του δώσω το χέρι μου να σηκωθεί όρμηξε να με πιάσει απ'τα (*)(*), όποτε για να μην έχουμε τέτοια προβλήματα στην κοινότητα μας στο μέλλον οργανώσαμε αυτόν τον έρανο με τη συνδρομή του sex shop Αγλαία για να του πάρουμε ένα ζευγάρι πλαστικά να παίζει. Θα μας βοηθήσετε ή θα τον αμολήσω κατα πάνω σας;"

έλιωσα :hahaha::hahaha:

λοιπόν τζιράγια ετοίμασε το βαλιτσάκι σου για Ιαπωνία, θα σου βάλουμε κολάρο και λουρί σαν αυτό που σου χε η Νταρκχίλδη στο πάρτι και θα σε σούρνουμε στους δρόμους του Τόκιο, θα λέμε "μια μικρή βοήθεια για το αλλονταπό έρο-σέννιν...", θα κρατάς ένα χαρτονάκι με ανορθόγραφο "φτοχό hentai desu" και θα κάνεις puppy eyes (έτσι--->:blingeye2:), και θα λένε οι κοπελιές "aaaaa kawaiiii", θα μας δίνουν φράγκα (ετοιμάσου queen για γερή μπάζα:kakaka:) και που ξέρεις αν είσαι τυχερός μπορεί να σε αφήσει καμία....:Blissfull: είδες τι κάνουνε τα κορίτσια του ανιμε.γρ για σένα? :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15679 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 23:52

AXAXXAXAXAXAXA:hahaha:
ξέρω γω, έχει πέσει στο πάτωμα και κλαίει, δεν είδες το εμότ? προτείνω να βάλουμε λεφτά να του πάρουμε ένα ζευγάρι ψεύτικα cup size E+ να χει να χαίρεται...τον λυπήθηκε η ψυχή μου...:nanana:

Βασικά έχω ήδη προνοήσει για αυτό:kakaka:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15680 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 23:55

Spoiler:

omg:frozen:

Βασικά θα μάμαγε για mouse....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#15681 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 23:56

Spoiler:

απάλευτος :hahaha::hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15682 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 00:06

Spoiler:

:frozen::erk::wet2:owned...

:dazed:Toυλάχιστον δεν θα μας φάει η ξενιτιά με την Glast προκειμένου να κάνουμε έρανο...Τώρα μπορούμε να φύγουμε ελεύθερες από υποχρεώσεις και να κάνουμε sampling στα host clubs!
:joyful::joyful:

#15683 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 00:10

Ero-sennin is always Ero-sennin αγαπητή Glastenen. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15684 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 00:12

Ero-sennin is always Ero-sennin αγαπητή Glastenen. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Lol.. καθώς έκανα βιαστικά scroll down νόμιζα πως το location σου λέει "λίγο πέρα απ'την ήπειρο":hahaha:

#15685 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 00:32

απάλευτος :hahaha::hahaha::hahaha:

Βασικά έχω και ένα βιντεάκι από το Museum of Sex στη Νέα Υόρκη που χουφτώνω μια κούκλα αλλά αυτό όποιος το θέλει με πμ:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15686 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 00:41

Ε όχι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15687 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 01:01

So το irc channel του anime.gr δεν δουλεύει πλέον έ; :hmmm:
phmava.php

#15688 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 01:10

So το irc channel του anime.gr δεν δουλεύει πλέον έ; :hmmm:

σήμερα πάντως δούλευε αν και δεν είχε πολύ κίνηση.:yawn2:

#15689 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 01:31

ρε παιδες ψαχνω τραγουδι που παιζει στα φαναρια της ιαπωνιας και παει καπως ετσι...πε πε πο πο ...(τωρα οποιος καταλαβε...καταλαβε).(α επισης δεν ειξερα που να τι κανω request γιαυτο το εκανα εδω...)περιμενω λινκ η που μπορω να το βρω...

#15690 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 03:46

μετα τη μαχη του να στησω αντι κατσαριδικες περιοχες ( εριξα αρκετο σπρευ να σκοτωσω τη κατσαριδα που ειδα να κοβει βολτες και εμενα μαζι .... )
βρηκα το εξης:

Possible Second Season of Fullmetal Alchemist and Darker than BLACK

τωρα οπως λεγαν και τα παιδια εκει εξαιτιας του πως τελειωνει το ανιμε FMA ειναι φοβερα δυσκολο να βγαλουν συνεχεια αλλα ελα που στο αρχειο που ξεφυγε στο ιντερνετ λενε τα ονοματα καθε μελους της ομαδας ( μαζι με τα τηλεφωνα - κινητα - διευθυνσεις τους ..... )