Περαστικά και σιδερένιος!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 15:13
Περαστικά και σιδερένιος!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 15:16
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 16:35
Ευχαριστώ παίδες, its good to be back.
...Its bad to be sober.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 17:17
...Its bad to be sober.
its good ffs!

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 18:36
Tέτοια δείχνε μου Kenny, και θα θέλω να μείνω άρρωστος forevah (για την περιποίηση)...XD
Ευχαριστώ παίδες, its good to be back.
Έλα έλα, που δεν είχε τέτοια... Για αυτό δεν το είπες σε κανέναν. Για να μη σου φορτωθούμε για τις νοσοκόμες.
Welcome back αρχηγέ!
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 18:48
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 19:40
@Ridelub help man!ΔΕν μπορώ μετίποτα σήμερα να χρησιμοποιήσω το google!Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι
Δεν ξέρω αν ήταν παροδικό, πάντως το πρόβλημα μάλλον ήταν από την δική σου την μεριά.
Μόνο με IE!Tι σκ@τ@ έχει πάθει!Chikuso!
Nα εδώ και 2 ώρες έχω ανοιχτη καρτέλα με search και ακόμα να μου βγάλει results!
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 20:31
Επειδή είχα ακούσει 2-3 μικροprobs οπότε λέω μήπως είσαι μέσα σε αυτούς...
Αν όχι δες κάτι : σου κάνει το ίδιο και σε άλλες μηχανές αναζήτησης ή μόνο στο google?
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 21:21
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 21:27

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 22:47
In other news θα ηθελα να αναφερθω στο περιστατικο που προβληθηκε απο τις ειδησεις για μια γυναικα που πεθανε σε ενα νοσοκομειο στη Νεα Υορκη. Η συγκεκριμενη γυναικα κατερευσε στην αιθουσα αναμονης αφοτου περιμενε 24 ωρες για κρεβατι στην ψυχιατρικη κλινικη. Επι μια ωρα βρισκοταν πεσμενη και κανεις δεν της εδεινε σημασια...
Μαλιστα στα πρωτα 30 λεπτα ηταν ακομη ζωντανη και ξεψυχουσε. Απο μπροστα της περασαν γιατροι,ασθενεις,νοσοκομες και φυλακες και κανεις μα κανεις δεν της εδωσε σημασια!!!!!!!!!!!!!!!! (να σημειωσω οτι η αιθουσα αναμονης ηταν ενα μικρο δωματιο που δεν ειχε συνοστισμο) Ο αλλος να καθεται διπλα της και να κοιταει το κενο! Ο γιατρος να περναει απο εκει,να παιρνει κατι χαρτια,να της ριχνει ενα βλεμμα και να φευγει!Ο_ο
Ο φυλακας να κανει βολτες περα δωθε κοιτοντας την απολυτα αδιαφορος!
Πραγματικα με το θεαμα εγω εμεινα. Δεν ειναι το ζητημα το συγκεκριμενο περιστατικο μονο. Αλλα ανατριχιαζω και μονο στην ιδεα του πως μπορει ενα ατομο καποιον αλλον μπροστα του να ξεψυχαει και να μην κανει τπτ!
Ποσο κατεστραμενος πρεπει να εισαι για να βλεπεις μεσα σε ενα νοσοκομειο(!) εναν ανθρωπο να καταρεει και να συνεχιζεις να διαβαζεις το περιοδικο σου? Ποσο ξεπεσμενος πρεπει να ειναι ενας γιατρος για να βλεπει εναν ναθρωπο που εχει αναγκη και να περναει αδιαφορος? Να τον χωσει στο$%^$%^ τον ορκο που πηρε...
Πραγματικα τρομαζω και μονο που σκεφτομαι ποσο διαλυμενη ειναι η κοινωνια της Νεας Υορκης...
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 23:19