Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15466 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 15:58

Λοιπον επειδη το ειδες και με τα ματια σου το μυνηματακι "mp3 device not detected" σταματα να το παιζεις εξυπνος...
Και τα 2 προγραμματα που δοκιμασα ηταν για το zen vision M. Ναι τα ειχε και το cd και τα δυο!(ξερω απιστευτο και ομως αληθινο,θα προσπαθησουμε να το χωνεψουμε και αυτο)

Και δεν ειμαι μονο εγω,ειναι και κατι αλλοι χιλιαδες users που ειχαν πολυ καλυτερη γνωση υπολογιστων απο την αυτου μεγαλειοτητα σου. ;)

κ γω ζεν έχω και ο πσης μου δεν το βλέπει. φταίει η θυρίδα σου, όποιο πρόγραμμα και να βάλεις δεν θα το δει. μου έφεραν ένα μαρκούτσι που μπαίνει στη usb και έχει άλλη μία στην άλλη του άκρη, όπου βάζω το μπ3 και βρήκα την υγειά μου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15467 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 16:10

κ γω ζεν έχω και ο πσης μου δεν το βλέπει. φταίει η θυρίδα σου, όποιο πρόγραμμα και να βάλεις δεν θα το δει. μου έφεραν ένα μαρκούτσι που μπαίνει στη usb και έχει άλλη μία στην άλλη του άκρη, όπου βάζω το μπ3 και βρήκα την υγειά μου.

Και σε περίπτωση κλοπής δεν αποζημιώνεσαι????

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15468 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 16:45

Ευχομαι απο τα βαθη της κοιλιας μου καταστροφες να βρουνε την creative και να χρεοκοπησει.

Δεν ειναι πραγματα αυτα να κανει 3345 επανεκκινησεις, αλλες τοσες επανεγκαταστασεις και διπλασιες φορες βαλε-βγαλε το καλωδιου για να συνειδητοποιησει αυτο το απιστευτο προγραμμα της οτι το mp3 ειναι οντως συνδεδεμενο στον υπολογιστη και να περασει αυτα τα καταραμμενα τα 10 τραγουδια που ηθελα να περασω. Δεν ειναι καταστασεις αυτες(ειδικα αν το support ειναι down ολο το πρωι)

Εγώ πάλι τόσο καιρό με το ZEN ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Τι να πω...

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15469 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 17:14

Ωραιο avatar και sign απο Blame!.....manga που με εντυπωσιασε......δοκιμασε να διαβασεις και το Noise αν δεν το χεις κανει ηδη.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#15470 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 17:18

Και σε περίπτωση κλοπής δεν αποζημιώνεσαι????

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :respect::respect::respect:

τραπεζα ειναι?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15471 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 17:36

LOL @ Darkchile :hahaha:
Και ποσα χρονια σου πηρε;

πρωτοετης ειμαι...ολλα του πρωτου ετους εννοω...

#15472 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 18:03

Προσοχή, ακολουθεί το υπέρτατο chain letter:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου στέλνουν e-mail,γιατί:

1. Σταμάτησα να πίνω coca-cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίσουν τους λεκέδες στις WC!!

2. Δεν πάω πλέον κινηματογράφο, για να μη κάτσω σε κάθισμα που ίσως έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS!!

3. Μυρίζω άσχημα αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο!!

4. Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητο μου στα supermakets, ούτε μετακινούμε με το μετρό διότι κάποιος μπορεί να μου δώσει να δοκιμάσω κάποιο άρωμα ή μου βάλει σπρέι, για να με ληστέψει αργότερα!!

5. δεν απαντώ στο κινητό μου γιατί ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Ουγκάντα, Σιγκαπούρη ή Τόκιο!!

6. Δεν πίνω πλέον ποτά από τενεκεδάκι, διότι φοβάμαι ότι ίσως μου προκαλέσουν κάποια ασθένεια!!

7. Όταν βγαίνω έξω σε κάποιο club, δεν κοιτάζω κανέναν, ακόμα και αν είναι ωραίος, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλει το συκώτι ή άλλο όργανο για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά!!

8. Κατέθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Amy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, 7000 περίπου φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8χρονών από το 1995!!!

9. Δεν τρώω πια χάμπουργκερ στα McDonald's γιατί δεν είναι πραγματικό κρέας!!

10. Έγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φόρες σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου!!

11. Έχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με καλή τύχη και έχω πεθάνει 67 φορές απο τα chain letters που μου έστειλαν!!

Υ.Γ.
(λίγο modified για να κολάει με το forum) ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.500.001 THREADS, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:30 ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!

:hihi2::hihi2::hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SirJim: 29 Ιούνιος 2008 - 18:12

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#15473 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 18:13

8. Κατέθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Amy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, 7000 περίπου φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8χρονών από το 1995!!!

11. Έχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με καλή τύχη και έχω πεθάνει 67 φορές απο τα chain letters που μου έστειλαν!!

:hahaha::hahaha::hahaha:

9. Δεν τρώω πια χάμπουργκερ στα McDonald's γιατί δεν είναι πραγματικό κρέας!!

Σε αυτο καλα κανει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15474 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:01

ρε παιδες αν κανεις εχει κανα invitation για τον greek tracker ας μου στειλει pm...

#15475 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:07

Ειδήσεις χτεσινές, 8:00 περίπου... 12άχρονη ιταλίδα φωτογραφήθηκε γυμνή, μόνη της και με την θέλησή της στις τουαλέτες του σχολείου της, και κατόπιν πούλησε την φωτό της στους συμμαθητές της μέσω κινητών, γιατί ήθελε να μαζέψει πολλά λεφτά με σκοπό να αγοράσει ακριβά ρούχα, όπως η ίδια δήλωσε. Πάρτε νά 'χετε, να μάθετε να ακούτε τον παλιό και να μη βρίσκετε τα ποστς μου παρατραβηγμένα, υπερβολικά, geez και ό,τι άλλο. This is a world of DARKNESS, you like it or not. Όλες και όλοι ξέρουμε τί κάνουμε κι έχουμε επίγνωση των πράξεων και των ευθυνών μας. Κανείς και καμμιά δεν είναι αθώος, ακόμα κι αν είναι παιδί. Και να μην κάνουν τέτοια αίσχη, γνωρίζουν όμως περί αυτών. Η αθωότητα σήμερα είναι ουτοπία. Και μερικές χαζοχαρούμενες "κυρίες" που την βλέπουν ξαφνικά οι προστάτιδες των μικρών κι αθώων ανυπεράσπιστων κορασίδων, να πάνε να παίξουνε τους Power Rangers σε άλλο γαλαξία, εκεί που να τις παίρνει έστω! Και να μάθουν να κοιτάν πρώτα την πάρτη τους και το ράφι τους, κι ύστερα τους/τις άλλες! :df13952b: Πφφφ. Μακάρι κάποιος παλήκαρος να την κάνει upload στο limewire! :nbleed: HeHe! (Πλάκα κάνω, είπαμε και λίγο χιούμορ μες στη σαπίλα χρειάζεται) Welcome to the Brave New World, fellas. ;) Μακάρι να ζούσαμε 50 χρόνια πριν, να την άρπαζε ο 18άρης σύζυγός της, να της ρίξει ένα χεράκι ξύλο, και να την βάλει σπιτάκι της να κοιτάει τη δουλειά της. Και δεν λέω, ας της αγοράσει αυτός από την τσέπη του και τα Γαμ...ένα τα ρούχα να τελειώνουμε, για τα οποία ξεπουλιέται! :puke:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DRAGONBALL1985: 30 Ιούνιος 2008 - 16:15

#15476 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:16

Μπορεί να μου πει κανένας πως ξεβουλώνει το αυτί;
Μου τα έχει ζαλίσει εδώ και μία ώρα που είναι βουλωμένο!!!
Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα αλλά δεν έπιασαν...:zetsubou:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#15477 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:20

12άχρονη ιταλίδα φωτογραφήθηκε γυμνή, μόνη της και με την θέλησή της στις τουαλέτες του σχολείου της, και κατόπιν πούλησε την φωτό της στους συμμαθητές της μέσω κινητών, γιατί ήθελε να μαζέψει πολλά λεφτά με σκοπό να αγοράσει ακριβά ρούχα, όπως η ίδια δήλωσε. Πάρτε νά 'χετε, να μάθετε να ακούτε τον παλιό και να μη βρίσκετε τα ποστς μου παρατραβηγμένα, υπερβολικά, geez και ό,τι άλλο. This is a world of DARKNESS, you like it or not. Όλες και όλοι ξέρουμε τί κάνουμε κι έχουμε επίγνωση των πράξεων και των ευθυνών μας. Κανείς και καμμιά δεν είναι αθώος, ακόμα κι αν είναι παιδί. Και να μην κάνουν τέτοια αίσχη, γνωρίζουν όμως περί αυτών. Η αθωότητα σήμερα είναι ουτοπία. Και μερικές χαζοχαρούμενες "κυρίες" που την βλέπουν ξαφνικά οι προστάτιδες των μικρών κι αθώων ανυπεράσπιστων κορασίδων, να πάνε να παίξουνε τους Power Rangers σε άλλο γαλαξία, εκεί που να τις παίρνει! Και να μάθουν να κοιτάν την πάρτη τους πρώτα και το ράφι τους, κι ύστερα τους/τις άλλες! :df13952b: Πφφφ. Μακάρι κάποιος παλήκαρος να την κάνει upload στο limewire! :nbleed: HeHe! (Πλάκα κάνω, είπαμε και λίγο χιούμορ μες στη σαπίλα χρειάζεται) Welcome to the Brave New World, fellas. ;) Μακάρι να ζούσαμε 50 χρόνια πριν, να την άρπαζε ο 18άρης σύζυγός της, να της ρίξει ένα χεράκι ξύλο, και να την βάλει σπιτάκι της να κοιτάει τη δουλειά της. Και δεν λέω, ας της αγοράσει αυτός από την τσέπη του και τα Γαμ...ένα τα ρούχα να τελειώνουμε, για τα οποία ξεπουλιέται! :puke:

Μέχρι η παιδική πορνογραφία να γίνει νόμιμη, όλα τα παραπάνω είναι ευσεβείς πόθοι, cowboy.

Πάρε τώρα την Barbie σου και πήγαινε πίσω στην τρύπα σου. :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#15478 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:21

Μερικά απλά βήματα:
1)Σηκώνεις το αντίθετο πόδι από το αυτί που έχει βουλώσει(π.χ. αν βούλωσε το αριστερό αυτί σηκώνεις το δεξί)
2)Γέρνεις το κεφάλι προς τη μεριά του βουλωμένου αυτιού μέχρις ότου να έχεις πάρει κλίση παράλληλη στο πάτωμα
3)Αρχίζεις και χοροπηδάς
4)Ταυτόχρονα κοπανάς με το χέρι σου το άλλο σου αυτί έτσι ώστε η παλάμη σου να καλύπτει το αυτί

Απαραίτητη προυπόθεση για να λειτουργήσει:
Στήνεις μία κάμερα να σε τραβάει την ώρα που το κάνεις και μετά το ανεβάζεις youtube

*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode on*
Καλά να πάθεις. Μπάνια ήθελες???
*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode off*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15479 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:22

Να το κοψεις δοκιμασες?:thatsit:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#15480 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:29

*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode on*
Καλά να πάθεις. Μπάνια ήθελες???

*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode off*

Να το κοψεις δοκιμασες?:thatsit:

[Χλαπάτσας mode on]
Καλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!!!:mador2:
[Χλαπάτσας mode off/]
Seriously you guys, είναι πολύ εκνευριστικό!
Παρόλ' αυτά το μπανάκι ήταν πολύ ωραίο! Και τα κατάφερα και δεν κάηκα:congrats:!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα