Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15301 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:53

OMG :shock: Στο τέλος θα μας πουν ότι χρειάζεται να βάλεις ειδικά γυαλιά για να δεις τον κωδικό :uhh:
phmava.php

#15302 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:58

[troll]Welcome to the future of rapidshare...Soon to be applied in all downloadz...

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15303 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:04

Ρε παιδια τι ειναι το Black Hole???? Δεν το εχω προλαβι καθολου? Μεχρι να μπω στο κλιμα το κλισανε...και τωρα ξανα απο το 0 xD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15304 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:11

Ρε παιδια τι ειναι το Black Hole???? Δεν το εχω προλαβι καθολου? Μεχρι να μπω στο κλιμα το κλισανε...και τωρα ξανα απο το 0 xD

απλα γραφεις οτι σου ερθει στο μυαλο και συζυτησεις ασχετες με το φορουμ...

#15305 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:22

Όπως το είπες...Είναι το απόλυτο μηδεν...-273 κελβιν και δε συμμαζεύεται...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15306 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:27

Kαλά που υπάρχουν και τα happy hours στο rapidshare. Σώζουν κάτι ούφα σαν και εμένα...:knock-knock:

#15307 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:28

αντε να τα πετυχεις ομως. Και δεν χρειαζεται να εισαι UFO για να μην μπορεισ να το πετυχεις.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#15308 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:29

Κάποιος πρέπει να πεί στους υπεύθυνους των σχολείων να τα καθρίζουν πιο συχνά απο μια φορά τη δεκαετία, για να μη τη πλρώνουνε αθώοι άνθρωποι που απλά ήρθαν να κάνουν τη δουλειά τους:erk::nanana: ειλικρινά, τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει, στιγμή δεν καθήσαμε:uhh:

τεσπά, ας ελπίσουμε σε μια καλύτερη μέρα αύριο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15309 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:32

Όπως το είπες...Είναι το απόλυτο μηδεν...-273 κελβιν και δε συμμαζεύεται...

[Σπασικλάκι mode on] Δεν υπάρχει -273 Κέλβιν:bahhh:[Σπασικλάκι mode still on]:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15310 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:36

[Σπασικλάκι mode on] Δεν υπάρχει -273 Κέλβιν:bahhh:[Σπασικλάκι mode still on]:hahaha:

Εισαι σε ανιμε φορουμ και μιλας για κτ που δεν γινεται?:chigau:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#15311 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 00:09

Λοιπον το σουφλε σοκολατας και μπολικι κρεμα γαλακτος ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου γλυκα. Οπως επισης και η κρεπα σοκολατα μπισκοτο,βασικα αυτο ειναι το best of the best.
Μετα παει η βαφλα που ****** απιστευα,με παγωτο απο πανω και σιροπι σοκολατας.....ΠΟ ΡΕ ΠΑΙΔια τι μου κανετε βραδιατικα.....δεν ντρεπεστε καθολου?? Με βαζετε και λιγουρευομαι γλυκα??
Εγω ομως τα καταφερνω και με κατι απλα θεικα κρακερακια Carr's. Ρε απλα ολοι τρεξτε να τα παρετε,οχι τωρα οταν βγει ο ηλιος γιατι τωρα ολα ειναι κλειστα. Βασικα εχω και παγωτο στην καταψυξη αλλα δεν εχω ορεξη τωρα. Προτιμαω προς στιγμην τα κρακερακια μου. Μαζι με νερο κ παγακια και εχω αραξει στην καρεκλα μου και βλεπω FMA πο ρε φιλε τρελαινομαι!!! Ετσι αυτα ειναι!
Και αυριο παμε για μπανιο να βγαλουμε τις κορμαρες μας και να τσιμπισουμε γκομενακια....:wooi2:. NAIIIII!!! Οποιος θελει να ερθει μαζι μου να σηκωσει το δεξι του ποδι προς τα νοτιοδυτικα με μια πινελια της ανατολης. Οταν σας δω ή μυρισω την ποδαριλα σας θα ερθω να σας παρω και να παμε.
Παω να ξαπλωσω λιγο γιατι πιαστηκε η πλατη μου ολη μερα στην καρεκλα.... :yawn2: Μακαρι να ειχε Dragon Ball στις 6 το πρωι να εβλεπα....αλλα θα ημουν καπως ετσι:dazed: οποτε αστο Dude.

#15312 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 00:18

ΠΟ ΡΕ ΠΑΙΔια τι μου κανετε βραδιατικα.....δεν ντρεπεστε καθολου?? Με βαζετε και λιγουρευομαι γλυκα??

εμεις? μιλησε κανεις για γλυκα ?
πανε σε κανα ψυχιατρο, ψυχολογο, ψυχοθεραπευτη, μεντιουμ, μπας και σε στρωσει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15313 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 00:19

το σουφλε σοκολατας δε μαρεσει, ουτε οι κρεπες μαρεσουνε. Οσο για τις βαφλες....τρωγοντε αλλα δεν τρελενομαι κ ολας

#15314 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 00:23

Δεν ειναι αναγκη να εχει μιλησει κανειςγια γλυκα. Ειναι θεμα πασπαρτου. Κολλαει παντου και ειναι παντα επικαιρο.Πωπω ενα sοuffle το χτυπαγα ανετα τωρα..... Και μια βαφλα ....... Α στο καλο με επιασαν λιγουρες βραδυατικα... Αμαν! Παω να ντυθω κι να βρω ανοιχτο περιπτερο για παγωτο.....

#15315 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:00

Τς Τς Τς....Μονο η Iristella με καταλαβαινει...:nanana:.
Τωρα που ειπες για σουφλε με βαζεις σε σκεψεις. Λες να παω να φαω ενα?? Αν πας περιπτερο παρε και ενα Kinder Buenno (αν ειναι αυτο) γιατι ειναι μαματα!!

Btw ΠΟΙΟΣ ανθρωπος στη γη δεν τρωει κρεπες και βαφλες??? ΕΣΕΙΣ θα με στειλετε μαζι με τους ΤΡελουΣ!!! ΚΑι αυτοι δεν τρωνε τετοια πραγματα εκει:uhh: