Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15256 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 23 June 2008 - 21:04

It's a huge anime//gr conspiracy!!!
Κι εγώ έχασα περίπου 200 posts but who cares...BLACK HOLE IS BACK...
τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως για μένα να μην είναι και τόσο καλό:uhh:...α ρε moderating που θα πέσει πάλι...:deadga6:( όσο ζω ελπίζω δηλαδή να ξαναποκτήσει το ενδιαφέρον της η μαύρη τρύπα και να μην έχουμε πάλι τα ίδια).

Δεν λεω αυτο, εννοω τα ποστ μου στο Black Hole, δεν υπαρχει κανενα

Posted ImagePosted Image

#15257 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 June 2008 - 21:14

Αφού άνοιξε ξανά η μαύρη τρύπα, πάμε ένα τραγουδάκι να το γιορτάσουμε

Youtube Video

Σήμερα ήταν η καλύτερη μέρα στη δουλειά, απο την άποψη ότι και την ηρεμία μου είχα μόνος και τελικά βγήκε αρκετό πράγμα, και η ώρα πέρασε γρήγορα. Η φάση είναι ότι δουλεύαμε στο δημοτικό που πήγαινα και ήταν απίστευτη φάση, γιατί είχα να πατήσω κάπου 8 χρόνια, οπότε οι αναμνήσεις ήταν και πολλές και δυνατές:nanana::blingeye2: πάμε για άλλα.
Posted Image

#15258 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 June 2008 - 21:15

Το οποίο σημαίνει ότι για κάποιον λόγο σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη ανεβάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Για να γίνει αυτό σημαίνει ότι κάποιος την παρέχει αυτήν την ταχύτητα πάντως... Oh well.

Βασικά μάλλον σημαίνει ότι κάποιος έχει λιώσει το ΑΠΘ ή κάποια γραμμή της Forthnet στο upload.

Από το Speedtest δεν ήταν η εικόνα; Το είχε πάρει και μένα το μάτι μου.
Ένας χρήστης έκανε μια φορά το upload test και έβγαλε αυτό το τέρας.

35mb/s = ~4.5MB/s = unreachable for poor ADSL users

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#15259 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 23 June 2008 - 21:27

Δεν λεω αυτο, εννοω τα ποστ μου στο Black Hole, δεν υπαρχει κανενα

Και βλεπω προσπαθεις να τα αναπληρωσεις.5 posts σε ~5 ωρες στο ιδιο thread...
Τεσπα,ειπαμε οτι καθαριστηκε μερικως απο το υπερβολικο spam.Μην ανησυχειτε,εχει ακομα μεχρι να καθαρισει πληρως.
Επισης ο αριθμος των posts περα απο το οτι δεν λεει τιποτα,δεν θα φαινεται με τα νεα skins οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα (οχι οτι ειναι προβλημα να εχεις λιγα posts).

#15260 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 23 June 2008 - 21:38

Επιτέλους!!!
Ηθελα να δω τι είναι αυτό το black hole.
Δεν φανταζόμουν ότι ήταν ένα thread.κάτι σε site μου έκανε.
Φαντάζομαι πρέπει να διαβάσω τις προηγούμενες 1000 σελίδες για να καταλάβω γιατί κλειδώθηκε ε;
Posted Image

#15261 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 June 2008 - 22:30

oO teh Black Hole is open once again....nice :drink:

Αναρωτιέμαι πόσο θα αντέξει αυτή τη φορά...
Αλλά αν δεν αφήνετε να πέφτει το κλασσικό spam,θα είναι λίγο πιο ήσυχη απ'ότι συνήθως :emptyonexg1:

#15262 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 23 June 2008 - 22:41

Θυμάστε ένα thread που ο καθένας πόσταρα την αφεντομουτσουνάρα του ; Ποιός θα μου δώσει link ;
Eυχαριστώ ^^

Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#15263 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 June 2008 - 23:02

http://www.anime.gr/forums/art-gallery/406-post-your-pics-x_x.html
Όπως θα λεγε ο πάπιας use the search button;)
It's pretty and big!!O_o
Posted Image

#15264 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 23 June 2008 - 23:06

Δεν ήξερα καν τι key-words να βάλω ρε....
Ευχαριστώ... :3

Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#15265 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 June 2008 - 23:11

[trolling]MWAHAHAHA!!!Μ'αρέσει να το παίζω moderator:8):[/trolling]
You re most welcome-πλακίτσα έκανα κι εγώ ρωτούσα συχνά στο βλακ χόουλ πράματα...
Posted Image

#15266 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 June 2008 - 23:17

Πάντως, για λογοδιάρροια (<-- η επιλογή της λέξης δεν ήταν τυχαία) σαν αυτή που προκάλεσε το κλείδωμα του Black Hole, είσαστε πάντα ευπρόσδεκτοι να εκτονώνεστε στο κανάλι μας (#anime.gr @ rizon). ^^

Ephialtes, παρελθοντικά posts θα διαγράφονται και θα επανέρχονται δίχως προειδοποίηση μέχρι να βρεθεί μια τάξη. Gomen. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#15267 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 23 June 2008 - 23:46

Πάντως, για λογοδιάρροια (<-- η επιλογή της λέξης δεν ήταν τυχαία) σαν αυτή που προκάλεσε το κλείδωμα του Black Hole, είσαστε πάντα ευπρόσδεκτοι να εκτονώνεστε στο κανάλι μας (#anime.gr @ rizon). ^^

Προβάλετε όμως κάπως ότι υπάρχει irc αλλιώς δεν θα το ξέρουν οι πιο πολλοί. Βάλτε κάνα link στα quick links ή κάτι τέλος πάντων.
phmava.php

#15268 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 June 2008 - 01:06

Πελατισσα: Καλησπερα, ηρθα να εξαργυρωσω τα εισιτηρια μου για τη συναυλια του James Blunt που ακυρωθηκε.
(...)
Πελατισσα: Σε διαγωνισμο τα κερδισα!
Εγω( ΤΑΝ! Κοιταω αμεσως τα νουμερα που μας ειχαν δωσει και ηταν μεσα σε αυτα): Ξερετε, δεν μπορειτε να εξαργυρωσετε αυτα τα εισιτηρια.
Πελατισσα(Φανερα θιγμενη): Γιατι??
Εγω: Γιατι αφου τα κερδισατε απο διαγωνισμο, δεν τα εχετε αγορασει εσεις..κοινως δεν δωσατε εσεις αυτα τα 100 ευρω για να τα εξαργυρωσετε τωρα.
Πελατισσα: Μα...μα...
Εγω: Αν καποιος κυρια μου πρεπει να ζητησει τα λεφτα αυτα πισω, ειναι η εταιρια που τα αγορασε για να σας τα μοιρασει..οχι εσεις..
Πελατισσα: Μαλιστα..
Εγω: Τα εισιτηρια πρεπει να τα κρατησω ομως, γιατι αποσυρουμε ολα τα εισιτηρια απ'εξω για να καταμετρηθουν.
Πελατισσα: Καταλαβα..ευχαριστω, καληνυχτα (σε φαση, που να ερθει μωρη μπιπ στον υπνο σου ενας ακεφαλος λυκος και να σου ουρλιαζει στα αφτια μεχρι να πεθανεις απο το φοβο σου κτλ κτλ κτλ..).

Και μου φανηκε λοιπον οπως καταλαβαινετε αυτο το συμβαν, ενα απο τα πιο αθλια της ζωης μου...σε τι καταντια και κουτοπονηρια μπορει να φτασει ο ανθρωπινος και δη ελληνικος εγκεφαλος για να κονομησει. Να θελει να εξαργυρωσει εισιτηρια που του εκαναν δωρο...αφου δεν εγινε η συναυλια ας κονομησουμε και το κατοσταρακι για ψυχικη οδεινη..:oo:

αντι να πας να το επιστρεψεις επειδη ακυρωθηκε η συναυλια, πας να το εξαργυρωσεις?Αφου δεν τα εδωσες ποτε αυτα τα λεφτα...κοινη λογικη ειναι.

Matsu βλεπω την αγανακτηση σου στα λεγομενα σου, αλλα παρ'ολ'αυτα αφου το εκανες θεμα πρεπει να πω κι εγω τη γνωμη μου.

Ας ξεκινησουμε απο το απλο. Αυτα τα εισητηρια συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν "εγιναν δωρο" σε κανεναν - τα SMS που εστειλαν στη Heineken δεν ειναι τζαμπα. Πιθανο αυτοι που τελικα κερδισαν να ειχαν στειλει αρκετα SMS και να ειχαν δωσει αρκετα λεφτα. Οποτε λογικο ειναι να αισθανονται κλεμενοι αν τελικα δεν λαβουν τιποτα πισω.

Δευτερον, αυτοι οι ανθρωποι κερδισαν ενα δωρο (εστω) 100 Ευρω. Τελικα αυτο το δωρο, που ειναι προφανως η ιδια η συναυλια οχι το σκετο χαρτακι, δεν το παρελαβαν. Η "κοινη λογικη" λοιπον για σενα ειναι να δωσουν το χαρτακι πισω; Ναι το βλεπω οτι εσας ετσι σας ειπαν οι ανωτεροι, και θα ηταν σιγουρα το πιο βολικο απο την πλευρα του θεατρου, αλλα σκεψου εστω λιγο την πλευρα του θεατη. Ειναι να παραλαβει ενα προιον (τη θεση στη συναυλια) και τελικα αυτο ακυρωνεται. Το λογικο δεν ειναι να δωσει το χαρτακι αλλα να το κρατησει ως αποδειξη οτι οντως ειχε μια θεση κρατημενη. Και αφου δεν παιρνει το προιον πρεπει να λαβει πισω την αξια του, οχι ως "ψυχικη οδυνη" αλλα ως "αποζημιωση". Το οτι κερδηθηκε σε κληρωση ουδεμια σημασια εχει, η θεση στη συναυλια δικαιωματικα του ανηκει, και αν ειναι να μην την παραλαβει τοτε πρεπει να αποζημιωθει.

Με βαση τα παραπανω, το λογικο θα ηταν η Heineken να επικοινωνησει με τον καθε θεατη και να του προσφερει αυτην την αποζημιωση. Προφανως με αυτους που ηρθαν στο θεατρο δεν επικοινωνησε η Heineken. Απο'κει και περα λογικο ειναι να μην ξερουν αν πρεπει να απευθυνθουν στη Heineken ή στο ιδιο το θεατρο, τα δαχτυλα τους θα μυρισουν για το τι συμφωνια εχει γινει; Εσυ το ξερεις επειδη δουλευεις εκει αλλα ο θεατης δεν εχει αυτο το προνομιο, οποτε δεν ειναι ουτε καταντια ουτε κουτοπονηρια, απλα δεν τους ηρθε.

Απο εκει και περα σκεψου τι απογοητευση ενιωσε η κυρια που ηρθε. Πρωτα εχασε τη συναυλια και μετα ξεκινησες τη συζητηση λεγοντας της οτι επειδη δεν εχει αγορασει τα εισητηρια δε δικαιουται την αποζημιωση της - λογικο ειναι να της ηρθε διπλος νταμπλας εκεινη την ωρα και μονο στη σκεψη οτι τελικα δεν θα παρει ουτε συναυλια ουτε αποζημιωση (σκεψου τι χαρα εκανε οταν κερδισε τον διαγωνισμο -αν εχεις κερδισει ποτε θα ξερεις πως ειναι- και αντιπαρεβαλε τον με αυτην την απογοητευση). Σαν να σου λενε "εχετε παραγγειλει μια τηλεοραση αλλα τελικα δε σας τη δινουμε και δε σας επιστρεφουμε και τα λεφτα σας". Το οτι μεσα σε ολα αυτα καταλαβε τη θεση σου και δεν ειπε τιποτα το αγενες στην υπολοιπη συζητηση ειναι προς τιμην της.

Γενικα πριν κριτικαρουμε, καλο ειναι να σκεφτομαστε και την αλλη πλευρα.
Posted Image

#15269 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 24 June 2008 - 01:13

θεωρω το παραδειγμα ατυχες τουλαχιστον φιλτατε...
ειναι σαν να λες " μετα πο κληρωση κερδισα μια τηλεοραση, ακυρωθηκε ο διαγωνισμος, δωστε μου σε μετρητο, την αξια της τηλεορασης".
και δεν νομιζω οτι το ενα sms που θα στειλει καποιος ειναι ισης αξιας με την πραγατικη αξια του εισιτηριου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15270 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 24 June 2008 - 01:24

Μα δεν ακυρώθηκε ο διαγωνισμός. Είναι πιο πολύ σα να λέμε...το φορτηγό που τη μετέφερε "κάτι" έπαθε στο δρόμο και η τηλεόραση δεν παραδόθηκε ποτέ. Δεν πρέπει να αποζημιωθεί ο νικητής του διαγωνισμού όμως;
Posted Image