Και ηθελα εδω και καμια βδομαδα να κανω μια ερωτηση και δεν ηξερα που : Τι γινεται με την κληρωση του thread "One More Time" που εκλεισε εδω και εναμιση μηνα;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 16:28
Και ηθελα εδω και καμια βδομαδα να κανω μια ερωτηση και δεν ηξερα που : Τι γινεται με την κληρωση του thread "One More Time" που εκλεισε εδω και εναμιση μηνα;
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 16:32
Black Hole is back
And everything is fine:wooi2:
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 16:40
Υποσχομαστε κυριοι mods λοιπον οτι θα λεγονται μαλακiες μόνο υψηλου επιπεδου απο εδω και περα!
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 16:44

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 16:45

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 16:47
Όποιος βρει την απάντησηκερδίζει ελαφρώς μεταχειρισμένη τσίχλα γεύσης μπούκοβο.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 17:15

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 18:23
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 18:30
God is back
Και η απορία της ημέρας....πότε θα σταματήσεις το trolling στο Post your Pics;
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 18:55
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:04
Το θεατρο του Λυκαβηττου εκλεισε με αγνωστη ημερομηνια επαναφορας. Αυτο σαν αποτελεσμα στη δουλεια μου ειχε να ακυρωθουν δυο συναυλιες 19/6 και 20/6 ενος καλλιτεχνη που τα εισιτηρια του τα πουλουσαμε πανω απο 2 μηνες.Και ειδικα οσο πλησιαζαμε στις συναυλιες, σαφες ειναι οτι η δουλεια γινοταν ολο και πιο κουραστικη αφου ο ελληνας πλακωνει τελευταια στιγμη. Το προβλημα μου βεβαια δεν ειναι ουτε οτι κουραστηκαμε πουλωντας τη συναυλια..αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια μας, ουτε με πειραζει τοσο που σκιζομαστε τωρα με τις επιστροφες χρηματων..που επισης ειναι δουλεια μας σε τετοιες περιπτωσεις.Θα εξηγηθω.
Η εταιρια Heineken αγορασε 162 εισιτηρια τα οποια μοιραστηκαν σε τυχερους οι οποιοι ακουσαν το σποτ στο ραδιοφωνο και εστειλαν sms..σαν ενα ειδος διαγωνισμου. Αυτοι οι οποιοι κερδισαν τα εισιτηρια δεν πληρωσαν δεκαρα.Τα εισιτηρια αγοραστηκαν εναντι της καθαρης αξιας τους απο την εταιρια Heineken.
Το προβλημα μου λοιπον, (που θα μπορουσε να ειναι και ενα απο αυτα που με ενοχλουν στη χωρα μου και να ενταχθει σαν σχολιο στο τοπικ "Αγαπω τη Χωρα μου?") ειναι...ποσο πραγματικα τσιπηδες και γυφτοι μπορει να ειμαστε?Με την κακη εννοια. Απο την παρασκευη που ξεκινησε η διαδικασια επιστροφης χρηματων, πετυχαμε 2 περιστατικα επιστροφων των εισιτηριων που αγορασε η Heineken.
Τα ατομα λοιπον αυτα, ειχαν το θρασσος να εμφανιστουν στα ταμεια που γινονται οι επιστροφες, και να διεκδικησουν εξαργυρωση εισιτηριων που ποτε δεν πληρωσαν.Η μια περιπτωση ετυχε σε μενα στο γραφειο, και η αλλη στο ταμειο του Public.Βεβαια μας ειχαν ενημερωσει για τις σειρες των εισιτηριων που εχουν αγοραστει απο την εταιρια αυτη, ωστε να ειμαστε σε επιφυλακη να μην επιστρεψουμε χρηματα σε κανεναν.
Η δικη μου περιπτωση:
Πελατισσα: Καλησπερα, ηρθα να εξαργυρωσω τα εισιτηρια μου για τη συναυλια του James Blunt που ακυρωθηκε.
Εγω(με το κεφαλι πουρε απο το πρωι στη δουλεια και η ωρα 20.00): Σε ποιο ονοματεπωνυμο εχει γινει η κρατηση?
Πελατισσα (σαφως ενα ψευτικο ονομα για να κυλησει η εξιστορηση): Μαγκαφουλα Φουφουτου.
Εγω (ψαχνω για κρατηση.Αφαντη): Μηπως εχετε δωσει αλλο ονομα οταν κανατε την κρατηση?
Πελατισσα: Μηπως ειναι στου αδερφου μου? Αριστογειτονας Φουφουτος.
Εγω (ακομα ψαχνω): Ουτε σε αυτο το ονομα υπαρχει κρατηση. Σε ποιο καταστημα αγορασατε τα εισιτηρια?
Πελατισσα: Α! Σε διαγωνισμο τα κερδισα!
Εγω( ΤΑΝ! Κοιταω αμεσως τα νουμερα που μας ειχαν δωσει και ηταν μεσα σε αυτα): Ξερετε, δεν μπορειτε να εξαργυρωσετε αυτα τα εισιτηρια.
Πελατισσα(Φανερα θιγμενη): Γιατι??
Εγω: Γιατι αφου τα κερδισατε απο διαγωνισμο, δεν τα εχετε αγορασει εσεις..κοινως δεν δωσατε εσεις αυτα τα 100 ευρω για να τα εξαργυρωσετε τωρα.
Πελατισσα: Μα...μα...
Εγω: Αν καποιος κυρια μου πρεπει να ζητησει τα λεφτα αυτα πισω, ειναι η εταιρια που τα αγορασε για να σας τα μοιρασει..οχι εσεις..
Πελατισσα: Μαλιστα..
Εγω: Τα εισιτηρια πρεπει να τα κρατησω ομως, γιατι αποσυρουμε ολα τα εισιτηρια απ'εξω για να καταμετρηθουν.
Πελατισσα: Καταλαβα..ευχαριστω, καληνυχτα (σε φαση, που να ερθει μωρη μπιπ στον υπνο σου ενας ακεφαλος λυκος και να σου ουρλιαζει στα αφτια μεχρι να πεθανεις απο το φοβο σου κτλ κτλ κτλ..).
Και μου φανηκε λοιπον οπως καταλαβαινετε αυτο το συμβαν, ενα απο τα πιο αθλια της ζωης μου...σε τι καταντια και κουτοπονηρια μπορει να φτασει ο ανθρωπινος και δη ελληνικος εγκεφαλος για να κονομησει. Να θελει να εξαργυρωσει εισιτηρια που του εκαναν δωρο...αφου δεν εγινε η συναυλια ας κονομησουμε και το κατοσταρακι για ψυχικη οδεινη..
Μεχρι λοιπον σημερα το πρωι που ακουσα το ακομα πιο εξωφρενικο απο το δικο μου περιστατικο, που συνεβη στο ταμειο του Public.
Ενα κοριτσακι παει με το εισιτηριο του στο ταμειο, και ζηταει να το εξαργυρωσει. Η συναδελφος εκει βλεπει με τη μια το νουμερο και της λεει οτι δεν μπορει να το εξαργυρωσει γιατι αυτα τα εισιτηρια προερχονται απο διαγωνισμο.Και λεει το κοριτσακι με βουρκωμενα ματια..
-Μα εγω το πληρωσα αυτο το εισιτηριο...
-Σε ποιον το πληρωσατε?
-Στον φιλο μου...Ο_ο
Εν τελει το κοριτσακι εφυγε απραγο, μιας και αν επιστραφει ποσο γι αυτα τα εισιτηρια τα πληρωνουμε εμεις απο την τσεπη μας...
Αλλα οσο εξωφρενικο μου φαινοταν να εχει ανθρωπος το θρασσος να θελει να εισπραξει χρηματα που ποτε δεν εδωσε,απο μια συναυλια που δεν εγινε...φανταστειτε ποσο εξωφρενικο ειναι ο ιδιος σου ο φιλος να σου πουλαει εισιτηριο που κερδισε απο διαγωνισμο...
Κατεληξα λοιπον στο εξης συμπερασμα..το οποιο ταιριαζει στο αλλο τοπικ που λεγαμε..
Ενα απο τα πραγματα που μισω στην Ελλαδα, ειναι οτι μεγαλο ποσοστο πολιτων που οσο παει και αυξανεται, ειναι λαμογια, κουτοπονηροι, καφροι με την κακη εννοια, που το μονο που κοιτανε ειναι το κερδος απ'οπου κι αν προερχεται αυτο...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:17
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:22
Ολα αυτα βεβαια θα μπορουσαν να αποφευχθούν αν ειχαν προνοησει τα συγκεκριμενα εισιτηρια να ειχαν μηδενικη αξια... μου εχει τυχει
Μηδενικη αξια δεν γινοταν να εχουν γιατι δεν ηταν προσκλησεις..ηταν εισιτηρια..επρεπε να γραφουν πανω τιμη. Αλλα και παλι..λαμβανεις ενα εισιτηριο, ΔΕΝ το εχεις πληρωσει.Και αντι να πας να το επιστρεψεις επειδη ακυρωθηκε η συναυλια, πας να το εξαργυρωσεις?Αφου δεν τα εδωσες ποτε αυτα τα λεφτα...κοινη λογικη ειναι.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:24
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:30