Παντα ειχα την απορια για αυτο το χορο... Ο πρωτος διδαξας ηταν Σερβος χασαπης και ονομαστηκε ετσι?παντως σιγουρα θα χορευει χασαποσερβηκο!!!!!!
με τετοια πολιτικη ιαχη σε αυτο το φορουμ θα παω να γινω ενας νεος χριστοδουλος^^
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 20:19
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 20:26
ε αφου θες απαντηση...
[ακολουθει πολιτικη κακια]
Spoiler:[/πόλιτικη κακια]
Έλα γαμώτο με αυτον τον ΣΥΡΡΙΖΑ κόλλησες να ούμε . Είσαι δεξιός ,οκ δεν συμμερίζομαι τις απόψεις σου , αλλά από την άλλη κανείς δεν σου δίνει το δικάιωμα να αποκαλείς "Νεάτερνταλ" τους οπαδούς κάποιας διαφορετικής παράταξης . Ξεκόλλα . Κανείς δεν σε αποκάλεσε ποτε Νεάτερνταλ επειδή είσαι δεξιός.
Αυτά στα λέει άνθρωπος απογοητευμένος από την πολιτική που απλά πιστέυει πως όλοι πρέπει να ακουστούν χωρίς εμπάθειες.
Δεν ξανακάνω πολιτικό σχόλιο. Τέλος
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 20:31
εσυ ξεκολλα...Έλα γαμώτο με αυτον τον ΣΥΡΡΙΖΑ κόλλησες να ούμε . Είσαι δεξιός ,οκ δεν συμμερίζομαι τις απόψεις σου , αλλά από την άλλη κανείς δεν σου δίνει το δικάιωμα να αποκαλείς "Νεάτερνταλ" τους οπαδούς κάποιας διαφορετικής παράταξης . Ξεκόλλα . Κανείς δεν σε αποκάλεσε ποτε Νεάτερνταλ επειδή είσαι δεξιός.
Αυτά στα λέει άνθρωπος απογοητευμένος από την πολιτική που απλά πιστέυει πως όλοι πρέπει να ακουστούν χωρίς εμπάθειες.
Δεν ξανακάνω πολιτικό σχόλιο. Τέλος
δυο σελιδες πριν τα αλλα παιδια κανανε μπηχτες για μενα, τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Νεαντερνταλ αλλα καλοπροαιρετα... για αυτο και εγω απαντησα με αναλογες μπηχτες αλλα παλι καλοπροαιρετα...
εβαλα και τα smilies και τα fake tags για να τονισω το "καλοπροαιρετα"..
Μην αρπαζεσαι λοιπον, οπως εγω δεν αρπαχτηκα με τα αρχικα σχολια των παιδιων...
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 20:40
O antikimenikos
[περιέργεια mode on] Γιατι?

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 21:00
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 21:02
Μπα, δεν εχει φοβο... Μονο οι παλιοι browsers της Netscape δεν την παλευανε με unclosed tags...Ephialtes μην ξεχάσεις να κλείσεις το περιέργεια Mode πριν να είναι πολύ αργά!
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 21:03
OMG ουρολαγνοι????γαματοοοοοοοο!!!!!μωρε οι εξωγηινοι θα ναι πιο ωραιοι απο σας και θα ξενερωσετε-εγω δεν μετραω ειμαι ηδη πενταμορφος...αφου μετα την γεννηση μου η ντισνει θα βγαλει sequel "ο πενταμοργος και το χαρεμι του"
Πιο όμορφος κι απ' αυτόν;

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 21:10
εσυ ξεκολλα...
δυο σελιδες πριν τα αλλα παιδια κανανε μπηχτες για μενα, τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Νεαντερνταλ αλλα καλοπροαιρετα... για αυτο και εγω απαντησα με αναλογες μπηχτες αλλα παλι καλοπροαιρετα...
εβαλα και τα smilies και τα fake tags για να τονισω το "καλοπροαιρετα"..
Μην αρπαζεσαι λοιπον, οπως εγω δεν αρπαχτηκα με τα αρχικα σχολια των παιδιων...
Με παρεξήγησες . ΔΕν το εννοούσα έτσι . Βασικά δεν περίμενα να το δείς έτσι .Κατάλαβα ότι το ποστ σου ήτνα καλοπροέραιτο. Εγώ ειρωνικά γράφω ότι γράφω για την πολιτική . Έχω δηλώσει πως είμαι ουδέτερος έως αηδίας. Σόρρυ ,αν το πήρες στραβά μα ο σκοπός μου δεν ήταν αυτός.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 23:45

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 23:49

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 23:51

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 00:23
gratz man
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 00:47
Άσε τις ντότες και πιάσε τις καπότες.Ολόκληρος μαντράχαλος και ασχολείσαι με παιχνίδια.Άντε βρες καμιά γκόμενα να κάνεις περήφανο και το πατέρα σουτωρα αν παω να καω στν ντ0τα θα με λετε καμενο...