Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15196 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 22 May 2008 - 20:19

παντως σιγουρα θα χορευει χασαποσερβηκο!!!!!!
με τετοια πολιτικη ιαχη σε αυτο το φορουμ θα παω να γινω ενας νεος χριστοδουλος^^

Παντα ειχα την απορια για αυτο το χορο... Ο πρωτος διδαξας ηταν Σερβος χασαπης και ονομαστηκε ετσι?
Posted Image

#15197 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 May 2008 - 20:20

ποιος εφαγε μπαν?

O antikimenikos
Posted Image

#15198 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 May 2008 - 20:26

ε αφου θες απαντηση... :hahaha:

[ακολουθει πολιτικη κακια]

Spoiler:
[/πόλιτικη κακια]

Έλα γαμώτο με αυτον τον ΣΥΡΡΙΖΑ κόλλησες να ούμε . Είσαι δεξιός ,οκ δεν συμμερίζομαι τις απόψεις σου , αλλά από την άλλη κανείς δεν σου δίνει το δικάιωμα να αποκαλείς "Νεάτερνταλ" τους οπαδούς κάποιας διαφορετικής παράταξης . Ξεκόλλα . Κανείς δεν σε αποκάλεσε ποτε Νεάτερνταλ επειδή είσαι δεξιός.
Αυτά στα λέει άνθρωπος απογοητευμένος από την πολιτική που απλά πιστέυει πως όλοι πρέπει να ακουστούν χωρίς εμπάθειες.

Δεν ξανακάνω πολιτικό σχόλιο. Τέλος

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#15199 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 22 May 2008 - 20:31

Έλα γαμώτο με αυτον τον ΣΥΡΡΙΖΑ κόλλησες να ούμε . Είσαι δεξιός ,οκ δεν συμμερίζομαι τις απόψεις σου , αλλά από την άλλη κανείς δεν σου δίνει το δικάιωμα να αποκαλείς "Νεάτερνταλ" τους οπαδούς κάποιας διαφορετικής παράταξης . Ξεκόλλα . Κανείς δεν σε αποκάλεσε ποτε Νεάτερνταλ επειδή είσαι δεξιός.
Αυτά στα λέει άνθρωπος απογοητευμένος από την πολιτική που απλά πιστέυει πως όλοι πρέπει να ακουστούν χωρίς εμπάθειες.

Δεν ξανακάνω πολιτικό σχόλιο. Τέλος

εσυ ξεκολλα...

δυο σελιδες πριν τα αλλα παιδια κανανε μπηχτες για μενα, τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Νεαντερνταλ αλλα καλοπροαιρετα... για αυτο και εγω απαντησα με αναλογες μπηχτες αλλα παλι καλοπροαιρετα...

εβαλα και τα smilies και τα fake tags για να τονισω το "καλοπροαιρετα"..

Μην αρπαζεσαι λοιπον, οπως εγω δεν αρπαχτηκα με τα αρχικα σχολια των παιδιων...
Posted Image

#15200 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 22 May 2008 - 20:40

O antikimenikos

[περιέργεια mode on] Γιατι?

Posted ImagePosted Image

#15201 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 May 2008 - 20:45

[περιέργεια mode on] Γιατι?

Απ'ότι κατάλαβα εγώ θα πρέπει να ήταν ένα παλιό μέλος που είχε φάει ban!Μάλιστα πρόλαβε να γράψει μόλις ένα post(lol)!Οταν δίαβασα αυτό το post πάντως αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται περί παλαιού banned μέλους!
Mattaku :bahhh:!
Posted Image

#15202 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 22 May 2008 - 21:00

Ephialtes μην ξεχάσεις να κλείσεις το περιέργεια Mode πριν να είναι πολύ αργά!

#15203 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 22 May 2008 - 21:02

Ephialtes μην ξεχάσεις να κλείσεις το περιέργεια Mode πριν να είναι πολύ αργά!

Μπα, δεν εχει φοβο... Μονο οι παλιοι browsers της Netscape δεν την παλευανε με unclosed tags...
Posted Image

#15204 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 22 May 2008 - 21:03

OMG ουρολαγνοι????γαματοοοοοοοο!!!!!μωρε οι εξωγηινοι θα ναι πιο ωραιοι απο σας και θα ξενερωσετε-εγω δεν μετραω ειμαι ηδη πενταμορφος...αφου μετα την γεννηση μου η ντισνει θα βγαλει sequel "ο πενταμοργος και το χαρεμι του"

Πιο όμορφος κι απ' αυτόν; :hahaha:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#15205 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 May 2008 - 21:10

εσυ ξεκολλα...

δυο σελιδες πριν τα αλλα παιδια κανανε μπηχτες για μενα, τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Νεαντερνταλ αλλα καλοπροαιρετα... για αυτο και εγω απαντησα με αναλογες μπηχτες αλλα παλι καλοπροαιρετα...

εβαλα και τα smilies και τα fake tags για να τονισω το "καλοπροαιρετα"..

Μην αρπαζεσαι λοιπον, οπως εγω δεν αρπαχτηκα με τα αρχικα σχολια των παιδιων...

Με παρεξήγησες . ΔΕν το εννοούσα έτσι . Βασικά δεν περίμενα να το δείς έτσι .Κατάλαβα ότι το ποστ σου ήτνα καλοπροέραιτο. Εγώ ειρωνικά γράφω ότι γράφω για την πολιτική . Έχω δηλώσει πως είμαι ουδέτερος έως αηδίας. Σόρρυ ,αν το πήρες στραβά μα ο σκοπός μου δεν ήταν αυτός.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#15206 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 22 May 2008 - 23:45

Spoiler: να και φωτογραφια μου

Posted ImagePosted Image

#15207 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 22 May 2008 - 23:49

Πατέρα????

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#15208 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 22 May 2008 - 23:51

εσυ Lua-Lua?

Posted ImagePosted Image

#15209 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 23 May 2008 - 00:23

Εφιαλτη, απειρο resp, για τη sign και το avatar
gratz man

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15210 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 May 2008 - 00:47

τωρα αν παω να καω στν ντ0τα θα με λετε καμενο...:stubborn:

Άσε τις ντότες και πιάσε τις καπότες.Ολόκληρος μαντράχαλος και ασχολείσαι με παιχνίδια.Άντε βρες καμιά γκόμενα να κάνεις περήφανο και το πατέρα σου:bleh:

Posted Image