Eθιστικο ε?
Για οσους μολις εφτασαν up to date, να σας δω τι θα λετε σε εναν χρονο που θα σας εχει γινει αδιαφορο πλεον... 30 σελιδες τον μηνα ειναι οχι απλα λιγα, ελαχιστα! Ποσο μαλλον οταν το 1/3 του τσαπτερ ειναι μαχες με "Αχ-βαχ" διαλογους...
Γνωμη μου, πωςSpoiler:
Μην πετας την προσωπικη σου αποψη λες και ειναι η αληθεια του κοσμου. Αν θες story χωρις αχ-βαχ πανε διαβασε Bakuman/One Piece τα οποια πολυ συχνα εχουν υπερβολικο αριθμο αχρειαστων διαλογων. Το One Piece εχει και μαχες βεβαια, αλλα οταν δεν συμβαινουν αυτες εχει παρα πολλα αχρειαστα interactions.
Εγώ παιδιά είδα το Claymore σε anime και μετά το manga όπου και πρόσεξα ότι είχε διαφορετική ιστορία από ότι το anime
τέλος πάντων.
Θεωρώ μ...ια ότιSpoiler:
Και άκουσα επίσης ότι το anime σταμάτησε επείδη δεν έιχε πολλούς fan's κάτι που εγώ προσωπικά δε το πολυ πιστεύωγιατί βλέπω σε διάφορες σελίδες πάνω άπο 20.000-50.000 άτομα να μιλάνε για το Claymore ένας μεγάλος αριθμός, διότι βάλε τους Ιάπωνες που το βλέπουν από τις τηλεοράσης τους παίζει να 'ναι κανά εκατομύριο και...
Τέλος για το anime πιστεύω πως θα περιμένουν 7 χρόνια όπως το manga για να αρχίσει η ιστορία πάλι.
Spoiler:
Α ναι για τους manga fan's θα μου λένε αυτό "ποιος νοιάζεται για το anime αν έχεις το manga τα έχεις όλα:redcard2:" (για το anime) Ναι αλλά το σκεφτήκατε ότι αν γίνει εβδομαδιαίο επεισόδιο το Claymore τότε και το manga θα γίνει εβδομαδιαίο?
Αυτά ελπίζω να μη σας κούρασα...Spoiler:
Για αυτο τσεκαρεις παντα τι γινεται με anime/manga σειρες, δεν ειναι ολες σαν τις σχεσεις των One Piece, Bleach, Naruto κ.α. με τα αντιστοιχα anime...
Ακομη και 1.000.000 ατομα να ηταν (που στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα παραπανω) ΕΙΝΑΙ λογος για ενα anime να τελειωσει αφου η Ιαπωνια Εχει 130.000.000 περιπου πληθυσμο. Το τελος του anime το βρισκω αδικαιολογητο, καθως μπορουσαν τουλαχιστον να αφησουν χωρο για 2η σαιζον, αλλα με τετοιο τροπο που τελειωσε θα πρεπει να αρχισει καινουργια σειρα αφου βγαλουν καποιο OVA/specials/Movie με το κανονικο τελος.
Πιθανοτερα το anime τελειωσε γιατι προφτασε το manga σε καποιο κομβικο σημειο και επρεπε να αυτοσχεδιασουν (γιατι δεν γινεται το anime να δειξει το κανονικο τελος πριν το manga, εφοσον ειναι adaptation).
Φίλε Trelosios το τι παίζει με κάποιο άνιμε δεν επηρεάζει την ροή του αντίστιχου μάνγκα, το Μάνγκα το γράφει κάποιος mangaka που έχει συμφωνία με μία εταιρεία και αυτοί καθορίζουν κάθε πότε θα εκδίδεται ή θα σταματήσει.
Το άνιμε είναι άλλη ιστορία για να μπορεί να βγει κάποιο άνιμε που είναι μεταφορά απο μάνγκα πρέπει το εκάστοτε studio να πάρει τα δικαιώματα απο τον mangaka και ένα σωρό άλλα διαδικαστικά. Τουλάχιστον έτσι νομίζω οτι γίνεται.
Ναι και πολλες φορες για να αποφυγουν να ειναι το anime ασχετο με το manga (σε περιπτωση που το φτασει σε επιπεδο ιστοριας, αναθετουν το σεναριο στον ιδιο.
Εχω απαντησει ηδη στην ερωτηση σου.Δεν είπα κάτι αντίθετο...
Μια ερώτηση γιατί το anime πείρε άλλη πορεία από το manga?
Ναι... όχι που τα καλύτερα anime έχουν spamάρει τα fillers και τα flashbacks με αποτέλεσμα η ουσία του κάθε επεισοδίου να είναι η ίδια πριν 150 επεισόδια... Και αφού αλλάξανε τη ροή το μόνο που καταφέρανε ήταν να τελειώσουν το anime εκεί που αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον...
Spoiler:
Το προβλημα δεν ειναι οτι το τελειωσαν, αλλα το πώς το τελειωσαν.
Ο,τι φημες και αν ακους, λογικα προς το παρων δεν θα συμβει τιποτα γιατι ο Raki εχει ηδη λαβει το Buff του οποτε προς το παρων ακομη μαθαινουμε το skill level του.